Sterfgevallen door vaccins is dit jaar tot nu toe met 4.000 procent gestegen in vergelijking met heel 2020

3
Vicepresident VS Kamala Harris © GPA Photo Archive (Public Domain)

In de Verenigde Staten stierven vorig jaar slechts 82 mensen na te zijn ingeënt. Volgens de Vaers-databank zijn er tot dusver dit jaar 3.317 doden gevallen als gevolg van de Covid-19 vaccins, bericht mpr21.info.

Dit is een stijging van bijna 4.000 procent, en we zitten pas in het tweede kwartaal van het jaar.

Tot dusver is minder dan de helft van de Amerikaanse bevolking gevaccineerd, wat betekent dat naarmate het aantal toeneemt, ook het aantal sterfgevallen zal stijgen. Als deze trend doorzet, zullen er tegen het einde van dit jaar waarschijnlijk 12.000 tot 15.000 sterfgevallen na Covid-19 vaccinaties bij Vaers zijn gemeld.

Houd er rekening mee dat Vaers slechts 1 tot 10 procent van de daadwerkelijke sterfgevallen of bijwerkingen registreert, wat betekent dat redelijkerwijs 33.000 tot 330.000 Amerikanen al zijn overleden na het nemen van Covid-19 injecties.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bevestigd: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin

  Nieuw aan Corona gerelateerd syndroom treft kinderen
Vorig artikelGroot-Brittannië na Brexit: sterkste economische groei sinds de jaren 1940
Volgend artikelCanada’s hoogste gezondheidsautoriteit: volledig gevaccineerden blijven vatbaar voor COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. 40x zoveel doden als normaal is eigenlijk een toename van 3000% (niet 4000%). Dus zo dramatisch is het niet (grapje, het is verschrikkelijk). 100% = x2, 200% = x3, 300% = x4. Bij die laatste gaan we aan beide kanten nulletjes zetten, dus: 3000% = x40. Ik zie dit soort percentage fouten wel vaker, vandaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in