Amerikaanse burgers roepen Trump op onderzoek in te stellen naar Soros’ “financiering van binnenlands terrorisme”

7

Tienduizenden patriottische burgers hebben hun krachten gebundeld in een online campagne die president Donald Trump oproept om eindelijk de ultralinkse miljardair George Soros te neutraliseren.

Reeds meer dan 60.000 mensen hebben een petitie ondertekend die gericht is aan “president Trump, procureur-generaal Barr, FBI-directeur Wray en de gouverneurs van alle 50 deelstaten. De campagne vraagt aan de president om Amerika’s hoogste wetshandhavingsinstanties een onderzoek laten instellen naar George Soros en zijn Open Society Foundation”. Men beschuldigt Soros van “financiering van de radicale linkse organisaties die onze geliefde natie met geweld proberen te destabiliseren”.

De radicale linkerzijde houdt momenteel de rest van de samenleving in gijzeling – gewelddadige rellen, aanvallen op de politie en het wegjagen van gezagsgetrouwe burgers uit delen van hun eigen stad. Ze gebruiken de dood van George Floyd in feite als cynisch excuus om de samenleving te destabiliseren en aan te sporen tot een marxistische revolutie.

We juichen de oproep van de president toe om de Antifa als een terroristische organisatie te classificeren. We vragen dat degenen die organisaties als Antifa en andere radicale linkse organisaties financieren die onze geliefde Amerikaanse steden verwoesten, worden onderzocht als aanjagers van terrorisme. Mensen als George Soros en zijn Open Society Foundation zijn meesters in ‘zwart geld’ in de politiek en in progressieve zaken, en we mogen niet toestaan dat mensen zoals hij profiteren van ons respect voor het maatschappelijk middenveld door hen als wapen tegen de samenleving in te zetten.

Organisaties die oproepen tot het beëindigen van de joods-christelijke beschaving, en die vervolgens aanzetten tot en deelnemen aan gewelddadige rellen, mogen niet profiteren van de anonimiteit en de belastingvrije status die aan legitieme non-profitorganisaties wordt toegekend. Onderzoek alstublieft George Soros, de Open Society Foundation, en al diegenen die de radicale linkse organisaties financieren die proberen onze geliefde natie op gewelddadige wijze te destabiliseren, stelt de petitie.

U kunt de petitie HIER bekijken.

  President Trump kondigt ‘Kantoor van de voormalige president’ aan - zal de agenda van de Trump-regering voortzetten

Zoals Frontnieuws al eerder heeft vermeld, heeft Soros onlangs aangekondigd dat hij weer een duizelingwekkende hoeveelheid geld in de radicaal-linkse Black Lives Matter organisatie pompt. Terwijl Amerika onder het linkse geweld en de rellen brandt, kondigde de in Hongarije geboren financier Soros aan dat hij nog eens 220 miljoen aan de racistische anti-blanken Black Lives Matter beweging doneert.

“Dit is het moment voor snelle en gedurfde actie om het raciale onrecht in Amerika aan te pakken”, zei Alex Soros, de zoon van George Soros en plaatsvervangend voorzitter van de Open Society Foundations van de Soros-familie, in een verklaring. De jongere Soros onthulde ook hun ultralinkse drang om de gevangenissen van Amerika af te schaffen. “Deze investeringen zullen bewezen leiders in de zwarte gemeenschap in staat stellen om het politiewerk opnieuw te definiëren, een einde te maken aan de massale opsluiting en de barrières voor kansen, die te lang de bron van ongelijkheid zijn geweest, weg te nemen”, zei Alex Soros.

George Soros pompt nog eens een kwart miljard dollar in racistische Black Lives Matter

Vorig artikelDe stad stemde voor de ontmanteling van de politie – eist nu hulp bij de bestrijding van de misdaadgolf
Volgend artikelDe EU wil een asielcentrum aan haar buitengrens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Het gaat hetzelfde als in als in de sovjetunie, daar kreeg de Amerikaanse joodse Leon Bronsstein uit VS lde zich later noemende Trotzky, revolutionair en Marxist, 2 miljoen Dollars mee om de revolutie in Rusland te beginnen! Dit is nu zeker een miljard waard, ook van de rijke joden en joodse bankiers bv Shift en Warburg! Ze verleren het ook nooit! Het is nu weer hetzelde, we weten allemaal hoe het met dit bloedbad afgelopen is! Snapt u nu misschien warum Hitler zo’n hekel aan joden had, niet dat ze joden waren, maar bijna allemaal communisten!

  2. Ter aller info:
    Onlangs vernomen van iemand uit de tweede categorie: de Vrijmetselarij is bezig mensen met bepaalde skills en welke actief zijn in de ‘World of New Age’ (en dat is breed) te rekruteren.

  3. Vrijmetselaars zijn gebaseerd op het joods occulte boek, waarin men satan aanbid, de caballa. Vrijmetselaar is een joofse sektarische organisatie, in priincipe kan een ieder die in de exteerm judaistische pas loopt lid worden! Veel Amerilaanse presidenten en Europese leiders, en natuurlijk, sovjetieiders als Lenin en Stalin!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in