De Nederlandse regering is bezig met voorbereidingen die de regering meer mogelijkheden zullen geven wanneer het tot een oorlog komt. Lockdowns, gecontroleerde toegang en hardhandig optreden tegen demonstranten waren slechts oefeningen voor als het zover is, legde Forum voor Democratie (FvD) Europarlementariër Marcel de Graaff uit in een videoboodschap, schrijft Freewestmedia.com.

De Population Movement Act, die nu in het parlement wordt behandeld, maakt het mogelijk mensen uit te zetten, hun huizen in beslag te nemen en hen vast te zetten. Maar ook de kunstmatige schaarste aan gas en voedsel bereidt de burgers voor op een oorlogssituatie. Het zijn vreemde en spannende tijden die helaas nog erger zullen worden, waarschuwde De Graaff.

Hij wees erop dat China nu economisch even groot is als de Verenigde Staten en dat Rusland op militair gebied jaren voor ligt op de VS.

“Rusland, China, Iran, Turkije en India zeggen de dollar vaarwel voor hun onderlinge handel en dat betekent dat de dollar sterk in waarde zal dalen.”

De Europarlementariër verwacht dat Amerika een conflict zal aangaan om hun hegemoniale macht te behouden.

“En dat betekent dat wij op de rand van een derde wereldoorlog balanceren. De boodschappen worden dus steeds luider, en de propaganda om u mee te krijgen in hun plannen. Het gaat immers om absolute wereldmacht en dat is niet niks.”

De Europarlementariër merkte op dat de EU aan de kant van de VS wilde vechten.

De Nederlandse staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Eric van der Burg, kondigde woensdag de noodwet aan, die gemeenten verplicht vluchtelingen op te nemen. Op grond van de noodwet kunnen panden gevorderd worden, maar volgens Van der Burg is dat “voorlopig niet nodig”.

Opmerkelijk genoeg werd op 31 maart aangekondigd dat de Population Movement Act in werking zou treden, omdat de toestroom van ontheemden uit Oekraïne te groot was.

Artikel 7, lid 1, bepaalt:

“De burgemeester kan hetzij de terbeschikkingstelling verlangen van woningen, gebouwen en andere huisvesting, zo nodig met inbegrip van inventaris, hetzij de terbeschikkingstelling verlangen van huisvesting met of zonder onderhoud ten behoeve van de personen die zijn of zullen worden overgeplaatst. Het verzoek kan in werking treden, zodra het desbetreffende besluit op de daarin bepaalde wijze is bekendgemaakt.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nederlandse journaliste doet verslag van “ongekend NAVO-arsenaal” in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZelensky’s gelukkige hand met geld: 243 miljoen dollar vergaard sinds zijn ambtsaanvaarding
Volgend artikelStrategische misrekening? Kunnen de financiële sancties tegen Rusland het Westen “ten val brengen”?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

32 REACTIES

 1. Ik geloof nooit dat de bevolking dit zal pikken. De wet die uit 1952 stamt heeft betrekking op een oorlog in Nederland . Gaan ze dit misbruiken voor andere doelstellingen, dan gaat zeker de pleuris uitbreken. Want nu is het de Oekraïne en later de hongerige lui uit Afrika en natuurlijk wat klimaat vluchtelingen. Ik kan er ook niet bij waarom wij onze huizen uit zouden moeten en waarschijnlijk naar kampen ofzo terwijl het makkelijker is om hier de vluchtelingen te parkeren. Ook lijkt het mij goedkoper. Lijkt me ook stug of dit door de kamer komt. Je hoort er ook niks van in de msm . Wel heb ik het in de staatscourant gelezen. Maar welke burgemeester gaat hier zijn handen aan branden. Ook zit het nog vol met veilige landers die geen test willen om zo niet op het vliegtuig terug naar land herkomst gezet te worden.

  • Stop met logisch te denken zo wakker ben je niet er komt een genocide er is een machts wissel amerika is zijn kroon kwijt aan china en slaat wild om zich heen als poetin de gaskraan dicht draait is met ons gedaan

  • Nederland pikt alles!
   A: omdat er geen ruchtbaarheid aan wordt gegeven..
   B: omdat de meeste mensen nog steeds denken van: ach…

 2. Dat de toestand in Nederland hard achteruit holt, was m.i. óók al te zien bij de aanhouding (2 X) van Willem Engel. Of men ’t nou wél of niet met de man eens is, de manier waarop hij werd aangeouden deed mij denken aan een “optreden” van de Stazi in de voormalige DDR.
  Een man door GEMASKERDE politieagenten laten aanhouden slaat nergens op, althans niet bij een aanhouding voor de “feiten” waarvan deze man verdacht wordt.
  Langzaam maar zeker zakt Nederland in een moeras van dictatuur.
  Ik zie in dit soort “handelingen” door óf vanwege de “overheid” een duidelijke verharde houding t.o.v. de bevolking. O.a. het buiten-proportioneel optreden tegen vreedzame demonstranten (ouderen en kinderen worden in elkaar gemept) ; het inzetten van militairen bij handhaving enz.
  Iemand die met een brandende fakkel door de straat loopt waar kennelijk een Palestijnen-lover-minister woont , wordt hardhandig van de weg geplukt, want de “minister” is geheel en al in paniek geraakt.
  Iemand gooit een waxine-lichtje tegen de zg. gouden koets : huppeté naar een inrichting met die man na één jaar cel. De grove fouten die de “overheid” zélf maakt (toeslagenaffaire) worden niet of nauwelijks hersteld, een typische houding van een dictatoriaal bestuur.

 3. Wat me raakt in dit verhaal is de gemakzucht van het goyim. Jarenlang hebben ze zich verlaten op hun zelfgekozen patientenbegeleiding. Ze minachtten andere mensen die het niet eens waren met hun keuze. Ze minachtten nu vax-vrije mensen. Ze minachten zelfstandig en verstandig denkende mensen. Het karakter van de goyim is dat ze mensen die niet conformeren naar hun ‘standaarden’ minachten en uitsluiten. Goyim zijn stupide meelopers van hoogopgeleid tot analphabeet. Ze zitten in alle rangen en standen. Ook in de patientenbegeleiding zelf; die komen ook uit dezelfde goyim stapel. Dus wat er nog verergert hebben we te danken aan het goyim zelf. Zij laten het toe. En ze zullen zelfs dankbaar zijn voor de doorrazende verkrachting van Europa. Hoe minder ze hoeven te denken, hoe minder vrijheid ze zelf moeten invullen, hoe gelukkiger ze zijn. Klaussie heeft gelijk: je zal niks hebben en gelukkig zijn. Dat is het goyim voor je, en daar wil het goyim heen. Hoor je al die goyim vaxxies klagen? Nee toch.

  • Wat heeft passiviteit nu met ´Goyim zijn´ te maken, halve gare. Je bent een griezelige psychopaat die schaamteloos laat zien niet eens te kunnen denken.

   • Jouw opmerking slaat kant nog wal Art.
    Immortal heeft duidelijk een punt .
    Voor dat je je gal neergooit zou je even wat dieper kunnen graven en niet meteen
    gaan lopen schelden als een nitwit “1) Dom persoon 2) Iemand die niets weet 3) Leeghoofd 4) Nietskunner 5) Nietsweter 6) Onbekwaam iemand 7) Onbekwaam mens 8) Onbekwaam persoon 9) Onbekwame persoon 10) Onbenul 11) Onnozele 12) Persoon die niet bekwaam is 13) Persoon die niets kan 14) Stommerik ”
    Zoek wat bij je past Art 😛

    • Ik mis de kwalificatie “Halve Gare” het is wat Bargoens, maar toch wel toepasselijk. Ik vindt dat dat wel past bij “Art”. En ben van mening dat het denkvermogen van “Immortal” dat van “Art” vele malen overstijgt!!!!!

  • Beste Immortel
   Weest niet bang om openlijk te zeggen
   Goyims zijn gevallen personen

   Of personen met aangeboren afwijkingen ziekten

   Men kan een met algemeen gebruikte woord Mongools zijn dus niet die uit Mongolië
   Maar gewoon niks aan te doen aangeboren ziekten

   Of opleggen een ziekte
   Betekend : Een niet zieke een ziekte aanpraten opleggen

   Bijvoorbeeld Een Homofiel
   1. Men kan zo zijn geboren
   Niks aan te doen dood normaal

   2. Op scholen doceren dwingen om te gedragen handelen als een Homofiel

   Nummer twee is wat NU op scholen plaats vind

   Is dit Goed ?
   Ja / Nee

   Dank U

   • Grapje over homo’s
    2homo’s willen een kind.. doneren in een kopje en geven dat aan een goede vriendin.
    9mnd later staan ze te kijken op de kraamafdeling alles krijst, behalve een kleintje , die is van ons zeggen ze 🙂 waarop de zuster zegt ” hoezo niet krijsen wacht maar tot ik de speen uit zijn kont trek !”

  • Ik heb een joodse achtergrond, ben realist en wakker . De joden praten over Goyim, als je geen jood bent maar in Israël zelf de volk is verdeeld en daar is ook een kwestie van gehypnotiseerde mensen maar die noemt men geen goyim.

 4. Hij mag gewoon aanblijven want de regering heeft de meerderheid, zo gaat het telkens en dat durft men democratie te noemen. Fractieleden zijn verplicht om met de regering mee te stemmen.

  Ik stem om die reden al 17 jaar niet meer.

  Nederland heeft helemaal geen democratie dat is alleen wat ze u wijsmaken.

  Door te stemmen geef jij je machtiging aan iemand die je in de meeste gevallen niet kunt vertrouwen.

  Vaak worden er beslissingen genomen over zaken die nooit in de verkiezingsprogramma’s hebben gestaan of niet eerlijk worden uitgelegd.

  Als u graag wil dat u in de toekomst slaaf bent in u eigen land, als u het prettig vind om u blauw te betalen voor klimaatgekken die onze boeren het land uit jagen waardoor wij afhankelijk worden van voedsel van andere landen …. Dan moet u zeker blijven stemmen op deze criminelen.

  Ik wil er uitdrukkelijk aan toevoegen dat van de enkele politici die ik wel eerlijk vind zijn die van FVD. Wel jammer is dat Thierry Baudet wel wat fouten heeft gemaakt. Maar v Meijeren, v Houwelingen en Jansen zijn in mijn ogen de mensen die het beste met het Nederlandse volk voor ogen hebben.

    • Nou ja, Ik vindt dat “immortal” wel een punt heeft. “Goyim” is namelijk de joodse uitdrukking voor minderwaardige te verachten en intensief te misbruiken slaven. Aangezien de ZIONisten ook in NL gefundeerd zijn heeft ie wel een goed punt, wat mij betreft

  • Maak van meestal maar altijd.. en ik stem al 24jaar niet meer! 1x in de fout gegaan maar toen was ik maar 18.
   Fvd roept idd een hoop ware dingen, maar de laatste 5 , 10% niet. Daarmee is het toch gecontroleerde oppositie.. helaas. trap er niet in dus..

   • Nou er werd maar èèn keertje gestemd
    Toen dhr Den Uyl nog leefde PVDA
    Op hem 1982
    Ook stom
    En hij verloor heer van 8 CDA won die strijd gevolgd door PVV
    Toen was Hij heer Den Uyl gestorven helaas 1987
    De man die echt Alles voorheen kon doen toen ……

    • @ringo Dada, de op het schild gehezen Joop den Uyl (1919 – 1987) is allesbehalve een onbeschreven blad. Hij heeft minimaal een keer de Bilderberg-conferentie bijgewoond en een maal een bezoekje gebracht aan een WEF-bijeenkomst in Davos. Als je zoekt, kun je een foto vinden waarop hij praktisch naast de verdorven (West-)Duitse politicus Frans-Jozef Strauss (1915 – 1988) zit tijdens die betreffende WEF-bijeenkomst.
     Daarom wilde Den Uyl in 1981 als politiek leider van de PvdA en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid minimaal een atoomtaak behouden en werd hij door de PvdA-achterban Joop Atoom genoemd.

     • Dat was ook zijn nekslag
      Dat deed hem de das om
      En legde hij ook het loodje
      Maar voorheen Hij kon wel praten als Brugmans
      Dat moet wel worden toe gegeven

      Dank U

  • Beste Peter
   En wat denkt U van die Blonde Molukker
   Meneer Geert Wilders ?
   Hij praat ook heel goed en heeft het het beste voor met Nederland
   Trouwens Partij van de dieren doet het ook niet slecht
   Recht voor èèn Recht voor Allen

   Dank U

 5. Nooit maar dan ook nooit zal ik toestaan dat de overheid zogenaamde oorlogsvluchtelingen of klimaar vluchtelingingen in mijn huis plaatst.
  Ze zullenme als lijk uit mijn huis moeten slepen want ik vecht tot de dood.
  En vluchtelingen? De meesten komen eerst door polen en andere landen. Je zou verwachten dat ze dan al blij zijn . Maar neer direct door naar duitsland en nederland waar ze op hun wenken beter behandeld worden dan de nederlander zelf. Dit zijn geen vluchtelingen. Anders bleven ze wel in de aangrensende landen.

 6. Met andere woorden onder de voltallige Wereldse Bevolking in express verdeeldheid Gecreëerd door die zogenaamde Cloyo-Na , Co-Jojo-Na , Corona Prik
  Zodat er een Oorlog over de heele wereld kan worden gestart
  Alleen Mensen met gezond verstand
  Blijven Kalm en bedaard
  Nemen geweldloosheid in acht

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in