Copyright by World Economic Forum swiss-image.ch/Photo by Sebastian Derungs / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Bill Gates’ Microsoft dreigt nu de computers van gebruikers die zogenaamde “misinformatie” online delen uit te schakelen. Bill Gates en het WEF blijven zich voorbereiden op het verkiezingsseizoen van 2024 op de enige manier die ze kennen – door te werken aan een autoritair plan om alle oppositie te censureren, zogenaamde “desinformatie” te criminaliseren, de Amerikaanse verkiezingen te stelen en marionettenregeringen te installeren in gepenetreerde liberale democratieën over de hele wereld, bericht Thepeoplesvoice.

De elite weet dat het volk tegen hen in opstand komt en als in het nauw gedreven ratten zijn ze nu wanhopig bezig om de oppositie het zwijgen op te leggen en elk verzet tegen hun totalitaire visie van een Nieuwe Wereldorde de kop in te drukken.

Voor degenen die opletten: deze dystopische visie speelt zich voor onze ogen af en het is onze verantwoordelijkheid om deze tirannen te stoppen.

Bill Gates begrijpt beter dan de meeste elites dat het volk geen genoegen zal nemen met gevangenisstraf voor zijn misdaden tegen de mensheid en de oprichter van Microsoft is steeds enthousiaster geworden over het elimineren van de vrijheid van meningsuiting op het internet.

Maar dat heeft Gates er niet van weerhouden de wereld rond te reizen in zijn privéjet en te klagen over “misinformatie” tegen iedereen die maar wil luisteren. Hier is hij in Australië waar hij de door de staat gefinancierde ABC vertelde dat hij samenwerkt met technologieplatforms om gebruikers van social media die zich tegen zijn agenda uitspreken uit te schakelen.

Microsoft CEO Satya Nadella vertelde NBC’s Lester Holt deze week dat mensen die “misinformatie” delen niet beschermd zouden moeten worden door de vrijheid van meningsuiting. Volgens hem heeft de wereld een nieuwe Conventie van Genève nodig om af te rekenen met iedereen die informatie durft te delen die de mondiale elite ontmaskert.

  Officieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten verstopt in uw voedsel

Dat klopt – de Microsoft CEO vergelijkt vrije meningsuiting op het internet met de internationale wet die gewapende conflicten reguleert.

Luister goed naar zijn woorden – de Microsoft CEO geeft feitelijk toe dat dit deel uitmaakt van de visie van de elite op een Nieuwe Wereldorde.

Bill Gates en zijn trawanten hebben het niet alleen over het inperken van de vrijheid van meningsuiting. Op dit moment zetten ze stilletjes en bedrieglijk de dominostenen op hun plaats om de wettelijke rechten van gewone mensen om te protesteren tegen hun kwaadaardige agenda volledig uit te wissen.

Welkom in het Verenigd Koninkrijk, waar het nu officieel regeringsbeleid is dat onafhankelijk nieuws en gewone gebruikers van social media geen “verkeerde informatie” kunnen publiceren, maar The Guardian, de BBC, Disney en Netflix wel.

Ja, het is waar – de onlangs ondertekende “Online Safety Act” maakt de publicatie van “valse informatie” een strafbaar feit met een gevangenisstraf van maximaal een jaar… tenzij je een mainstream mediakanaal bent, in welk geval het volledig legaal is.

Als je denkt dat zelfs de corrupte en opgeblazen mondiale elite die over ons heerst nooit zo schaamteloos zou durven zijn, kijk dan eens naar sectie 179 die het illegaal maakt om valse informatie te publiceren met de intentie om schade te berokkenen:

…en kijk dan eens naar sectie 180, die alle reguliere mediakanalen vrijstelt van deze nieuwe wet:

…en dan hebben we het nog niet eens gehad over OfCom’s “select committee”, of hoe zij “misinformatie” willen definiëren (s. 152). Hint: het is alles waar Bill Gates en de mondiale elite het niet mee eens zijn, en vooral alles wat hun agenda blootlegt.

  Great Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, verkondigt het Wereld Economisch Forum

Welkom bij de moderne definitie van “vrijheid van meningsuiting”, waar het de mainstream media direct en expliciet is toegestaan om “bewust valse informatie te publiceren met de intentie om niet-triviale schade te berokkenen”, terwijl de onafhankelijke media en mensen zoals jij een jaar de gevangenis in kunnen gaan als ze hun leugens aan de kaak stellen.

Het is niet alleen het Verenigd Koninkrijk. Ook in de VS draait de elite de duimschroeven aan. De hoorzittingen van de Big Tech Senaat zijn vorige week begonnen en leidinggevenden van social media hebben hun steun al gegeven aan de nieuwe “Kids Online Safety Act“.

Met de EU’s eigen Digital Services Act die later deze maand van kracht wordt in Europa, en alle aandacht voor “misinformatie en desinformatie” op de WEF-top in Davos in januari, kunnen we zien dat het lang beloofde hardhandige optreden tegen de vrijheid van meningsuiting op internet over de hele wereld op het punt staat in de versnelling te gaan.

We leven in verontrustende tijden. Voor degenen die de massale formatiepsychose hebben overleefd en de psy-ops hebben doorzien, is het niet overdreven om te zeggen dat de toekomst van de mensheid nu afhangt van de beslissingen die we vanaf dit moment nemen.

We kunnen tenslotte niet zeggen dat we niet gewaarschuwd waren voor hun autoritaire dromen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie

Lees meer over:

Vorig artikelSonja van den Ende: De NAVO en de CIA voeren een geheime oorlog in Rusland
Volgend artikelIsraël gewaarschuwd door Egypte, Jordanië en Saoedi’s voor Rafah-invasie – Egypte verplaatst tanks naar grens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Heeey Kill hier voor je🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽 fuck you samen met die seliele biden, rotschild, rockeffeler, zuckenberg en de rest!!! Fu.k you!!

 2. Wat heeft deze idiote gek te bevelen. NIKS en nogmaals HELEMAAL NIKS. Het moorzuchtige heerschap is knettergek Hij zou moeten worden opgesloten voor de rest van zijn leven. Wie zijn de rechters die niet zijn omgekocht en hen vingers ernaar durven uitsteken zodat de smeerlap zijn wel verdiende “beloning” niet ontlopen zal.

 3. Hey Billy… wij kunnen ook lijstjes maken en wij zijn met meer! Die 5000 soldaatjes bij Davos maken geen schijn van kans als 1% wakkeren over ze heen loopt om jullie op te halen.

  • Vroeg of laat MOETEN we dat doen…en alles wat met die k.t digitalizering en vliegtuigen die chemtrails maken moeten we VERNITTIGEN!!!

 4. Ach de arme sloeber beseft het nog niet,maar hij staat zelf op een zwarte lijst. Die van ziektes die dodelijk zijn🙈.hij heeft het zelf nog niet door dat ook hij, net als die andere die de gifprik opdrongen en die al heen zijn ook hij aan bod komt.

 5. Beste medereaguurders /lezers van Frontnieuws
  Even een off-topic mededeling.
  Ik kwam laatst een artikel tegen op de site van Het Andere Nieuws.
  Het betreft twee video’s ; Ir J.W.Boehmer : maancycli als oorzaak van watervloeden ,geplaatst op 9 Februari 2024.
  De video’s zijn vrij lang en zullen voor velen misschien technisch en langdradig zijn.
  In deze videos zegt hij dat
  A; de meeste watervloed rampen plaatsvinden bij bepaalde maanstanden in combinatie stormachtig weer.
  B; de Maan niet alleen invloed heeft op het water maar ook op de grondstructuur , in dit geval die van de dijken.
  C; Het niet zozeer de hoogte van de waterstand maar meer het begeven van de dijken daardoor de oorzaak is van veel overstromingen.

  Op 25-26 Februari zou er volgens hem weer zo een Maanstand zijn en indien het dan ook stormachtig weer is zouden er zich weer overstromingen kunnen voordoen langs de kust.

  Ik weet niet of het klopt wat deze man beweert ,het is niet mijn bedoeling om paniek of onrust te veroorzaken maar wilde bij deze iedereen hier toch op zijn interview attent maken en waarschuwen.
  Groeten

  • Nieuwe Maan, als de maan samen met de zon aantrekkingskracht uitoefent. Samen met een noordwesterstorm zette dat al de lage landen onder water.

  • Beste RVerheijden,
   Dank voor de info.
   Wellicht dat er iets aan elkaar te linken is dat Rutte de Rijkswaterstaat sleuven/gaten in de duinen heeft laten graven ( met daarachter een zoetwater wingebied)
   Als dat overstroomd met zout water dan krijgt men in Noord en/of Zuid holland een stevig drinkwater tekort.

   • Hoe en of je je eventueel wil voorbereiden is aan je zelf , ik vond het belangrijk om dit bericht te plaatsen voor het geval dat gebeurd wat Ir Boehmer zegt..

   • Ik heb het onder meerdere artikelen geplaatst omdat niet iedereen alle artikelen leest en ik vond dat zo veel mogelijk mensen het moesten kunnen zien.

  • Alle getijden komen al eeuwenlang door de aantrekkingskracht van de maan, ook springtij. Als de orkaan dan toevallig uit NW komt en voorafgegaan van dagenlang storm en de dijken zijn te laag dan, zijn we pineut . Zie 1953 verhoging Vlissingen 4,60 mtr. Daarna Delta plan (alle zeedijken 10 mtr. verhoging met verbreding van de dijken, etc.etc.) Is de Hr. Boehmer aan het angst zaaien, net als de WEF, WHO, V.N. etc? We worden door angstporno overstroomd,met of zonder maan!

   Reageer

 6. Bill Gates is al lang geen CEO van Microsoft meer, werd opgevolgd door Steve Balmer in 2000 die er ook alweer weg is. Nu is sedert 2014 Satya Nadella CEO bij Microsoft.
  By the way, wie gebruikt er vandaag nog Windows op de computer? Op het werk misschien een werkstation maar daarbuiten? Wis Windows en installeer een besturingssysteem naar keuze: https://distrowatch.com/

  • Beste Nehemia,
   Gevaarlijk valt wel mee.
   De mensen, instellingen en regeringen die gebruik maken van het door hem gegeven geld, zijn vele malen gevaarlijker.

  • Bill Gates durft bijna geen poot meer op aarde te zetten. De brandstof voor het vliegtuig wordt in de lucht , vliegend bij gevuld. Zijn piloten mogen niet zijn ingeent. Die duivel zijn bezittingen moet onder de armen worden uit gedeeld .

 7. Inmiddels weten de wakkeren veel teveel om nu nog bedonderd te kunnen worden met welke bullshit dan ook.
  Gates is reeds te laat met het proberen afsluiten van internet bij ” fake news. ”
  Dus voor mij zou dat mosterd na de maaltijd zijn.

 8. Zit die stumperd weer in Australië, dan weer Chili. Kan ie niet even een tussenstop maken in India?

  Heeft India trouwens geen geheime dienst? Had al een keer een Eichmannetje verwacht onderhand.

 9. Off topic

  – Is huidige landbouw beleid een vervanging voor het roemruchte TTIP handelsverdrag ?
  – is economische afbraak van duitsland via energieshock, belastingen en politiek niet een verkapt morgenthau plan en DDR treuhand afbraak ?

 10. Maar wat nu als het hem echt lukt. En we kunnen elkaar niet meer vinden op internet? Ja ik weet dat er mensen onder ons zijn die daar wel wat op weten. Maar ik denk dat het grootste gedeelte, waar ik overigens ook onder val, bij God niet weten hoe ze elkaar weer kunnen vinden. Is daar geen vangnet voor?

 11. Ga over op Linux het is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer, en veel opensource programma’s zijn volledig gratis!
  De overheid wil niet dat je dit doet, dus op de scholen worden laptops aangekocht via de school aanbevolen!
  Zolang spelletjes spelen niet je hoofddoel is kan je alles gratis doen!
  Begin met Linux Mint en libre office in een virtual box te installeren, iedereen kan het.
  En dump Gmail zo snel mogelijk.

 12. Hablamos de lo senil que se encuentra el presidente Biden y en la posible incapacitación para el cargo. Pero no hablamos de que es de mucha importancia la incapacitación de Bill Gates por sus ideas genocidas contra la población. ¿A caso la corte internacional penal no tiene jurisdicción sobre Bill Gates para detenerlo por genocida?

  We praten over hoe seniel president Biden is en zijn mogelijke onbekwaamheid voor zijn ambt. Maar we hebben het er niet over hoe belangrijk het is om Bill Gates uit te schakelen voor zijn genocidale ideeën tegen de bevolking. Heeft het Internationaal Strafhof geen jurisdictie over Bill Gates om hem te arresteren voor genocide?

 13. Er lijkt mij maar één oplossing.. pleur de tv, telefoon, router, slimme meter, slimme koelkast enzovoorts op de schroothoop…er is niks slim aan die troep. Desinformatie? Het gesproken woord is nóóit te stoppen en brengt ons met elkaar in echte verbinding! Terwijl we “wachten” tot hier “de bom” barst worden we massaal naar de klote geholpen door 5g, chemtrails, haarp, dew’s en wie weet welke termen ik nog vergeet. Deze genocide stopt niet meer maar word alleen nog maar erger. Wanneer gaan we ons verzamelen en gaan we beginnen met de sloop van 5g, vliegtuigen en vliegvelden(bovenal usaf), giffabrieken(oftewel de gehele voedingsmiddelen industrie!), haarp Groningen enzovoorts. En dan begint het pas! We zullen ook onder de grond moeten gaan om ze te vinden die vieze smerige ratten. Wat denk je wat we daar gaan tegenkomen allemaal? Het zal fucking shocking zijn voor die personen wat ze gaan aantreffen, dat blijft niet bij bevlekte matrassen!! Hoe ziek het ook klinkt, het enige wat nu alles op z’n kop zal zetten is live filmen wat die zieke satanische stukken nageboorte en de msm overnemen en live uitzenden, openbaar ten toon stellen dat adderengebroed!! Zo, ik ben het weer even kwijt.

 14. Nu hoop ik toch dat het misselijkmakend smoelwerk van bill kill niet meer vertoond zal worden want ik heb toch mijn scherm wel vaak genoeg vol gekotst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in