Alisdare Hickson / Flickr / (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu kan niet worden gearresteerd en aangeklaagd voor oorlogsmisdaden in Gaza omdat hij absolute diplomatieke immuniteit geniet tegen alles wat het Internationaal Strafhof (ICC) zou kunnen proberen om hem ter verantwoording te roepen, aldus het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, bericht Ethan Huff.

In een verklaring veroordeelde Vedant Patel, woordvoerder van het State Department, het in Den Haag gevestigde tribunaal omdat het zelfs maar durft te suggereren dat Netanyahu ter verantwoording moet worden geroepen voor vermeende misdaden tegen de menselijkheid.

“Wij denken dat ze belangrijk werk doen met betrekking tot Oekraïne, Darfur, Soedan, maar nogmaals, in dit specifieke geval, het spijt me, hebben ze gewoon geen jurisdictie,” vertelde Patel aan verslaggevers over hoe Washington, D.C., aankijkt tegen het ICC met betrekking tot Israëls genocide in Gaza.

The Times of Israel meldde dat leiders in West-Jeruzalem zich grote zorgen maken dat het ICC niet alleen achter Netanyahu aangaat, maar ook achter minister van Defensie Yoav Gallant en stafchef Herzi Halevi van de IDF (Israel Defense Forces). Omdat Israël het ICC niet heeft ondertekend en ook niet erkent, beweren de leiders van de Joodse staat dat hun grondgebied buiten de grenzen van het internationaal recht valt.

Netanyahu haalt uit naar ICC

In een video die hij eerder deze week vrijgaf, veroordeelde Netanyahu persoonlijk de pogingen van het ICC om hem en zijn kabinet te berechten en noemde de stap “een schandaal van historische proporties.”

“Het brandmerken van Israël’s leiders en soldaten als oorlogsmisdadigers zal olie op het vuur van het antisemitisme gooien,” zei Netanyahu, benadrukkend dat Israël de jurisdictie van het ICC niet erkent.

  Escobar: Vijf variabelen bepalen onze toekomst

Netanyahu verklaarde verder in zijn videotoespraak dat hij gelooft dat het ICC probeert om “Israëls vermogen om zichzelf te verdedigen te verlammen.”

De Verenigde Staten zijn overigens ook geen partij bij het ICC, wat erg goed uitkomt omdat de VS fungeert als oorlogswapen van zionistisch Israël.

Netanyahu zegt dat hij niet zal terugdeinzen om de missie die hij is begonnen af te maken. Het Israëlische leger, onthulde hij, zal niet stoppen met het bombarderen en aanvallen van Gaza totdat Hamas volledig is geneutraliseerd tot het punt “dat Gaza nooit meer een bedreiging vormt voor Israël.”

In januari kondigde het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties (VN) aan dat, op basis van het bewijsmateriaal dat het onderzocht heeft, het volledig “aannemelijk” is dat de acties van de IFD in Gaza neerkomen op genocide. Het ICJ is bezig met de beoordeling van een zaak die is aangespannen door Zuid-Afrika en die Israël beschuldigt van oorlogsmisdaden.

In reactie op die juridische procedure noemde de Israëlische president Isaac Herzog de beschuldigingen “gruwelijk en belachelijk” en ontkende hij elke wandaad van de IDF in Gaza.

Op dit moment zijn er meer dan 34.000 bevestigde doden in Gaza door toedoen van de IDF, waaronder veel vrouwen en kinderen.

“Het ICC moet ook arrestatiebevelen uitvaardigen tegen de regering Biden, want zonder de ‘hulp’ van Amerika zou deze genocide niet hebben plaatsgevonden,” schreef een commentator op RT over de zaak.

“Het is interessant om op te merken dat oorlogsmisdadigers zeggen dat het ICC niet op hen van toepassing is, maar wel op de acties van Rusland in Oekraïne.”

  GEVAAR OP KOMST: Majoor Jeffrey Prather en Mike Adams waarschuwen voor escalatie van het Midden-Oosten naar de Derde Wereldoorlog

Een ander schreef dat het zionisme in de kern voortkomt uit Joodse deviantie, namelijk die uit het Oude Testament die werden veroordeeld voor het aanbidden van het gouden kalf.

“Hoeveel Joden zijn misleid en in dwaling gebracht door deze Satanische beweging?” vroeg deze persoon verder.

Iemand anders voegde aan het gesprek toe dat alle leugens en propaganda in de wereld nooit het feit zullen veranderen dat wat Israël in Gaza doet neerkomt op genocide, heel eenvoudig.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Barbara Spectre maakt comeback: Nationalisme geweldig voor Joden – maar moet in Europa verpletterd wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOdessa massamoord 10 jaar later… Westerse media zwijgen over criminele medeplichtigheid NAVO
Volgend artikel“Europa is in oorlog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. ‘Een ander schreef dat het zionisme in de kern voortkomt uit Joodse deviantie, namelijk die uit het Oude Testament die werden veroordeeld voor het aanbidden van het gouden kalf.’

  Er staat een gouden stier/kalf pontificaal voor het Wall Street beursgebouw!!! In Nederland reiken we ‘het gouden kalf’ uit als filmprijs. Het hele westen zit gevangen in een sekte, een doodscultus obv satanisme. De symboliek is overal en dat wordt hun val. Satanisten hebben alle macht omdat ze ons om ALLES laten strijden. Dat is een wereld die zichzelf uiteindelijk vernietigd omdat alles om strijd draait. Zij weten dat en ze organiseren alles zo, dat wij onszelf vernietigen ipv hun. Ze doen dit al heel lang en wij leven van reset naar reset.

  • Op het beursplein staat er ook één, het tweelingbroertje van de NY stier. En ik begreep dat er ook een in Hong Kong staat..?

   Het kapitalisme zoals we dat de afgelopen 400 jaar hebben geleden is hier ooit begonnen. De A’damse aandelenbeurs is de eerste in de wereld en de eerste aandelen VOC zijn hier bedacht en verhandeld.

   Amsterdam is het hart van het zieke beest!

   • Dát heb jij goed gezien, Gerard! Dat ziet bijna niemand ook al staan ze er met de neus bovenop. Maar het kapitalisme komt uit dat boek, van hun. Egypte werd door voorkennis tot slaaf gemaakt. Je koopt al het graan op, wacht op slecht weer en je verkoopt het dan duur aan de mensen. Iedereen leest dat boek, maar ze lezen eroverheen.
    Daarom kan je ook in dat boek de toekomst lezen; ze gebruiken het als agenda. Ze willen iedereen behalve hunzelf onder zich krijgen.
    Dus voor de duidelijkheid: de ‘inspiratie komt blijkbaar uit de bijbel. Rara hoe kan dat hè?

  • Acteur Rijk de Gooyer (1925 – 2011) heeft in 1995 zijn gewonnen filmprijs gouden kalf uit het raam van een door Maarten Spanjer gereden taxi gesmeten.

 2. Alle zionistische miljardairs willen een wereldoorlog, onder dekking van de NAVO.

  De NAVO is niets meer dan een verzameling Europese koninkrijkslegers + USA

  Dit zijn ook de koning David afstammelingen zijnde alle Europese koningen, koninginnen, UK-premiers en USA-presidenten, https://humphrysfamilytree.com/famous.thelist.html

  Alle vorstelijke huwelijken 2.000 jaar lang keurig geregisseerd door Het Vaticaan

  Zie: https://www.facebook.com/Lamoraal

  NOOT: De failliete US-$-dollar is van de privé bank FEDeral REServe vaarvan de aandeelhouders zijn Europese koninkrijken + zionistische miljardairs

 3. Hopelijk niet maar misschien zien we deze avond 4 mei met de doden herdenking wel een ander beeld van onze samen leving en hoe de mensen er over denken.
  Houd mijn hart vast en hoop dat het rustig blijft

 4. Netanyahu: ‘Door Hamas te verslaan realiseren wij de profetie van Jesaja’

  De Israëlische premier Netanyahu lijkt inderdaad te denken dat hij een door God aangewezen rol heeft om de Bijbelse profetieën te vervullen. Afgelopen woensdag sprak hij het volk toe en beloofde hij een ‘verpletterende overwinning’ over Hamas om daarmee ‘de profetie van Jesaja te realiseren.’ Hij parafraseerde een vers uit Jesaja waarin staat dat Israël geen geweld, verwoesting en vernietiging meer zal kennen. Klaarblijkelijk moet dat volgens hem gerealiseerd worden door zélf grootschalige verwoestingen aan te richten, zoals nu in Gaza gebeurt. Het is niet ondenkbaar dat Netanyahu ook andere eindtijd profetieën in vervulling wil laten gaan. Is dat het geval, dan zou hiuj wel eens daadwerkelijk Armageddon kunnen ontketenen, zoals we de afgelopen weken al vaker suggereerden. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/netanyahu-door-hamas-te-verslaan-realiseren-wij-de-profetie-van-jesaja/

 5. Mijn gedachtes dwalen af naar de voorgenomen herdenking en ik moet ineens aan de woorden van een mooi liedje denken…

  KILLING AND RELIGION

  You can’t aply your wisdom
  You smile with empty eyes
  You talk about the highest high

  Why can’t you be
  What you supposed to be?
  We’re cold and lonely
  Where’s that open door?

  Killing and religion, that’s why
  Whatever you’d be singing
  We ain’t listening, rabbi!

  Who are you to say whats holy,
  Who are you to say whats pure?
  You ain’t sittin’ on the only truth

  Tell me where’s the god in you?
  Tell me who you’re preaching to

  Whicked mind loving tongue
  Bible and a loaded gun
  But Jesus never killed no one!

  Stephen Simmonds – This Must Be Ground

 6. Eigenlijk niet verrassend. Als Israël straffeloos hele naties kan geselen, 9/11, 7/7, 3/11, Tsjernobyl, etc. ongestraft kan uitvoeren, is dit peanuts.

 7. Daarom is het mooi om te zien dat Amerika in verval is, dat zal hun status boven de wet afleren en zullen zij zelf aan de beurt komen. Alleen sneu voor de goedwillenden Amerikanen.

 8. De Verenigde Staten van Amerika met 2% Joodse inwoners wordt volledig door Zionisten geregeerd. Incl.alle banken en bijna het volledige bedrijfsleven en alle media.
  Het ‘ uitverkoren Volk” staat uiteraard boven alle geschreven wetten incl. de Conventie van Génève, althans dat denken ze zelf.
  Netanyahu maakt pijnlijk duidelijk met wat voor godsdienst waanzinnigen wij hier te maken hebben. Reken maar dat dit soort gestoorden niet zullen aarzelen de “Samson optie” d w z. het nucleair vernietigen van Europa en het Midden Oosten ten uitvoer te brengen. Het zijn geen Russische raketten die het ” Einde der tijden” zullen brengen maar hoogstwaarschijnlijk Israelische. De man met de vinger aan de knop is de “Amalek waanzinnige ” Netanyahu. Kijk naar die man’s ogen en je beseft dat hij iedereen die niet voor hem is zal vernietigen met zijn illegale nucleaire wapens. ( Dimona ).
  Ik kijk elke dag naar Al Jazeera English en zie de nog nooit geziene vernietiging van een opgesloten volk life voor de TV plaatsvinden.
  Op X en TikTok is het nog véél erger want daar zie je wat bommen aanrichten onder kinderen.
  Dit is de grootste schandvlek sinds WW2 en de daders, wetend dat zij nooit berecht zullen worden, posten letterlijk lachend hun oorlogsmisdaden ” for the whole world” to see”.

  Wegkijken kan niet meer. Het ICC moet in actie komen om deze barbarij te stoppen. Gebeurt dit niet dan is de wereldvrede sinds 1945 voorbij en komt de allesvernietigende in de Bijbel voorspelde Wereldoorlog op ons af met al haar bacteriële, virale, nucleaire en chemische wapens.

  God verhoede dit ! Laat er iemand opstaan die onze prachtige wereld redt van de totale vernietiging a la Gaza.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in