Barbara Spectre

De Joodse activiste Barbara Spectre heeft in een nieuwe video haar mening gegeven over hoe om te gaan met Joods en Europees nationalisme.

“De EU is een van de beste bondgenoten van de Joden geweest,” zegt ze, en beschrijft hoe de EU heeft gewerkt om het nationalisme in Europa “uit te roeien,” schrijft FriaTider.

Barbara Spectre is de oprichtster van het met belastinggeld gefinancierde Joodse instituut Paideia in Stockholm.

In 2010 maakte Fria Tider Barbara Spectre wereldberoemd door een fragment van een Israëlische TV-reportage uit Zweden te publiceren. In de clip verklaarde ze onomwonden dat zij en andere Joden het project hebben geleid om Europa multicultureel te maken. Maar zonder deze multiculturele ontwikkeling “zal Europa niet overleven”, voegde ze eraan toe.

Sinds Fria Tider de clip voor het eerst publiceerde, is het een meme geworden die in talloze vormen is verspreid en geparodieerd.

Nu verschijnt Barbara Spectre in een nieuwe video op YouTube waarin ze in meer detail uitlegt hoe nationalisme geweldig is voor Joden, maar verpletterd moet worden onder Europeanen.

Ze vertelt hoe ze in de VS, Zweden en andere landen heeft gewoond en drie verschillende nationaliteiten heeft.

“Maar mijn echte burgerschap is Joods,” vervolgt ze.

Ze prijst ook de nationale en etnische eenheid van de Joden in Israël en beschrijft hoe geweldig dat is.

Barbara Spectre gaat dan onmiddellijk verder met het bespreken en vieren van wat zij het project van een “nieuw Europa” noemt, gekenmerkt door multiculturalisme en uitgeroeid nationalisme. Ze beschrijft ook de rol van het “nieuwe Jodendom” in dit project.

  De video-registratie van Israëls genocideoorlog

Volgens haar werd dit project geïnitieerd door een reeks naoorlogse verdragen die onder druk van de Verenigde Staten werden aangenomen.

“Het doel was om het grove nationalisme uit te roeien dat zo destructief is geweest voor Europa,” zegt mevrouw Spectre.

Ze waarschuwt ook voor de opkomst van het populisme en nationalisme in Europa, met zijn focus op het bekritiseren van “elites” – wat volgens haar een bedreiging vormt voor Joden.

“Ik denk dat dit een reële dreiging is en we moeten ons zorgen maken over Europa. En als de EU uit elkaar valt, denk ik dat we een andere situatie voor Joden zullen hebben. De EU is een van de beste bondgenoten van de Joden geweest.”

Bekijk de nieuwe video van Barbara Spectre in zijn geheel:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Dierbare Joden, waardeloze blankenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVanwege de identiteitscrisis van transpersonen: In Finland worden nu tampons voor “mannen” verkocht
Volgend artikelStaten gaan eindelijk achter Big Pharma aan voor het vergiftigen van kinderen met “versneden” medicijnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Wij mogen wel nationalistisch zijn maar Europa niet.Dat heeft ook nog eens 3 paspoorten.
  Beetje crimineel is jaloers op haar!
  Even wat anders:Kissinger==>oorlogsmisdadiger<== heeft de pijp aan Maarten gegeven.Eindelijk

 2. Ik zou dit punt ook kunnen illustreren door u erop te wijzen dat de haat of de afkeer (als haat een te sterk woord is) die een van u kan voelen voor de activiteiten van de Duitsers en voor de houding die zij hebben ingenomen tegen de Joden met bijna gelijke rechtvaardiging tegen de Joden zelf zouden kunnen worden gekeerd. De laatstgenoemden zijn altijd afgescheiden geweest en hebben zichzelf beschouwd als “de uitverkorenen van de Heer” en hebben nooit bewezen dat ze in een natie assimileerbaar waren.

  • Per slot van rekening is het standpunt van de underdog niet noodzakelijk het enige of noodzakelijkerwijs altijd juiste. De Duitser was sterk rassenbewust; zo ook de Jood. De Duitser was afgescheiden in zijn houding ten opzichte van de wereld; zo ook de Jood. De Duitser drong aan op raszuiverheid, iets waar de Jood al eeuwen op heeft aangedrongen.

  • Ooit stond er ergens op een muur geschreven in Amsterdam

   ” Rotmoffen, blijf met je rotpoten van onze rotjoden af “.

   Dat tekent heel aardig de mate van assimilatie van dat soort.

 3. De “Gekozenen” en hun subversieve gedrag in Europa is evident. Alleen Barbara Spectre is een van de weinigen van haar verwanten die daar openlijk over is.

 4. Barbara Spectre… haha… dit is een film, we leven in een James Bond film. Kijk de laatste Bond met Craig Daniel, dat gaat ook over een dna virus. James Bond wordt in deze laatste Bond film trouwens vervangen door een feministische, haatdragende, racistische zwarte vrouw. Wat een wereld… en eigenlijk, als de politiek, de media en ONDERwijs niet zouden bestaan, dan zou er niet zoveel aan de hand zijn, want politiek, media en ONDERwijs houden een narratief van waanzin in stand. We moeten de kop van de slang afhakken en ik vermoed dat de Khazaren elites de kop van de slang zijn.

 5. Iemand zei me geen belang is ook een belang. Dat is de de manipulatie.
  De opmerking ‘denk je dat je Jezus bent?’ van Benjamin Creme, de woordvoerder van de Christus Maitreya (= Vriend), zag ik pas in de juiste context toen ik las dat hij een Joodse achtergrond had. Hij zal wel sneller geaccepteerd worden als blijkt dat zijn ‘idealen tegen het abstract idealisme’ puur atheïstisch of Joods bedoeld zijn.
  Eerst waren de heidenen de bewoners van de heide, nu van de stad. De rollen zijn allang omgedraaid, maar er wordt nog steeds gestreden over de namen.
  Ik stond daar met een vriendin die een Joodse achtergrond had, haar vader was wetenschapper dus ik zag hun rationele kant als een waarborg tegen de gevaren. Ze was niet bij me weg te slaan, ik werd verdacht dat het omgekeerd was (ik wilde haar wat cultuur bijbrengen en ze was daar blij mee), zo ontzettend egocentrisch zijn ze.
  De cynici om me heen noemden hem dé maitreya, een soortnaam, een vinding van de eerste (mij daarbuiten), Creme. Maar als je het over deze dingen hebt moet je je altijd verdedigen dat je geen geloof aanhangt of dat je niet zelf de messias denkt te zijn, of zoals ik het begreep geen belang hebt bij de belanghebbenden.
  Zo is er een ware vervolging ontstaan, waaraan ieder land te gronde gaat, want qua belang offerde ik een mondiale strekking hieraan al op. Dus dan ben je nationalist?
  Snap je hoe belangrijk het concept ‘dienst’ is? Want nationalisme kan ook dienst zijn aan de eigen groep en het geheel. Daarna komen begrippen als zelfopoffering. Wat is dat dan? Niemand kan er meer helder over nadenken. Het begon met de Joden.
  Zo slim zijn ze.
  Als kind kende ik een kluizenaar die had gewaarschuwd tegen hen waar je ‘nooit van kan winnen’. Ik heb mijn eigen visie die niet vooropgezet is dus waar geen belangen of bias in zitten. De ramen (van de zintuigen) zijn gewassen bij me, dat noemde iemand yoga.
  Worden daarom de ramen bij me ingegooid?

  • Iedere rede wordt gescheiden in voor of tegen zodra er iets zinnigs komt. Ik zocht geen vrienden want ik wist al hoe mensen zijn met een podium. Maar de schoften gaan zover dat ze je dan verdenken hen als vriend te willen. Daar zijn ze te belangrijk voor. Want met hun ‘Vriend’ zoeken ze vijanden. Is dat Jodendom?

 6. “De EU is een van de beste bondgenoten van de Joden geweest,”

  …en die vergissing zal haar ondergang worden, zoals we nu in ‘real-time’ kunnen aanschouwen. Dmv economische plundering, cultureel/sociale omvolking, militaire onderwerping en medische uitroeiing van de bevolking.

 7. “Ze waarschuwt ook voor de opkomst van het populisme en nationalisme in Europa, met zijn focus op het bekritiseren van “elites” – wat volgens haar een bedreiging vormt voor Joden.”

  Ja ,raar he wanneer iemand met drie paspoorten een land verneukt en niet verder nadenkt over de gevolgen.
  Zij zal wel weer op tijd vluchten en andere geloofsgenoten met de door haar gecreëerde rotzooi laten zitten.

 8. Daaaaaaag Barbara

  De Amerikaans-Joodse filosoof Barbara Lerner Spectre (getrouwd met rabbijn Philip Spectre in Zweden) in een interview uit 2010 over immigratie uit de Derde Wereld:

  “Europa heeft nog niet geleerd multicultureel te zijn. Europa zal niet de monolithische samenlevingen worden die ze ooit waren in de vorige eeuw. Joden zullen daarin het middelpunt vormen. Het is een enorme transformatie die Europa moet doormaken. we gaan nu over in een multiculturele modus, en joden zullen kwalijk genomen worden vanwege onze leidende rol”

  Het lijkt duidelijk dat Barbara de Joden beschouwt als de voorouders die de weg vrijmaken voor cultuur en immigratie uit de Derde Wereld, omdat Joden de eerste cultuur waren die zich in het moderne Europa (het post-Romeinse Rijk) heeft gevestigd en geïntegreerd.
  Barbara gelooft dat Europa alleen kan overleven als het zich kan aanpassen aan de immigratie uit derdewereldlanden (het is niet duidelijk wat zij bedoelt met aanpassen).
  Barbara gelooft ook dat het voor Europeanen moeilijk is om vreemde culturen te accepteren, zonder terug te kijken op de lessen die de Joodse immigratie naar Europa heeft geleerd. In dit perspectief zouden de negatieve kanten van immigratie uit de Derde Wereld wrok jegens Europese Joden kunnen veroorzaken. (Dit is bijvoorbeeld het geval in Denemarken, waar neonazi’s joden de schuld geven van de immigratie van moslims.

 9. Barbara Lerner Spectre (1942) en Geert Wilders (1963) zijn vier handen op de ziokhazaarse buik.
  Volgens doorgedraaide klimaatdrammer en beoogd premier Frans Timmermans (1961) is de EU in het algemeen en Nederland in het bijzonder nog lang niet divers genoeg, vandaar dat de grenzen voor kansparels uit de derde wereld wagenwijd open staan.

 10. En Joden, of Moslims, of wie dan ook, moeten ophouden, met hun zogenaamde “uitverkoren positie”. Dat brengt alleen maar oorlogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in