Om te begrijpen waarom, moet eerst de aard van het imperialisme, en dus van alle imperia, worden uitgelegd (vooral omdat bijna niemand dit weet):

Terwijl een louter binnenlandse dictatuur geen gevaar is voor andere naties, is een internationale dictatuur – of “imperium” – een gevaar voor andere naties, omdat elk imperium (d.w.z., elk van de individuen die het feitelijk controleren) hunkert naar meer of uitbreiding van zijn (hun) controle, en omdat deze imperialistische hunkering deel uitmaakt van de definitie zelf van “imperium”, omdat elk imperium op die manier is opgebouwd (onverzadigbaar verlangen naar groei), en ook omdat elk imperium op uitsterven afstevent naarmate het dit streven opgeeft en elk gebied verlaat dat het voorheen controleerde. Het verschil tussen het regime van Franco in Spanje en het regime van Hitler in Duitsland, dat een wereldoorlog (meer bepaald WO II) noodzakelijk maakte zodat andere naties zich konden beschermen tegen Hitlers fascisme, maar niet tegen dat van Franco, was nu juist dat dat van Hitler imperialistisch was en dat van Franco niet. Als Hitler en Hirohito en Mussolini niet imperialistisch waren geweest, dan was er geen WO II geweest. (Het publiek in elk land was tegen het voeren van oorlog tegen de imperialistische fascisten, maar uiteindelijk konden alleen de meest starre dwazen nog ontkennen dat het enige alternatief voor oorlog tegen de imperialistische fascisten overgave aan hen zou zijn – en dus was er WO II. Isolationisme en het prediken van “vrede” tegenover imperialisten is kortzichtige dwaasheid. Die dwaasheid eindigt met een invasie: door middel van ondermijning, sancties, staatsgreep en/of militaire actie). Er kan geen vrede zijn met een imperium, tenzij het een aflopend imperium is. Imperia zijn de motoren van oorlog, en van bijna constante oorlog, schrijft Eric Zuesse.

Vanaf 25 juli 1945 werd Amerika imperialistisch – nam in feite het doel aan om de controle over de hele wereld over te nemen – toen zijn nieuwe president, Harry S. Truman, besloot het advies van de Amerikaanse regering te aanvaarden. Truman, besloot om het advies van zijn held, generaal Dwight Eisenhower (gesteund door de Britse imperialist Winston Churchill) voor de Verenigde Staten om niet alleen een imperium te worden, maar het ENIGE imperium (dat Churchill’s natie VK hoopte in het geheim achter de schermen zou controleren) en de hele wereld over te nemen, maar vooral de Sovjet-Unie te veroveren – en zo begon de “Koude Oorlog” die (zo werd de dwaas Truman wijsgemaakt) “tussen communisme=dictatuur versus kapitalisme=democratie” zou zijn en vervolgens permanent werd geïnstalleerd door Trumans onmiddellijke opvolger, president Eisenhower. Die twee presidenten creëerden in feite het militair-industrieel complex (MIC) of de regering van de VS, die zou worden gecontroleerd door de grootste bedrijven (zoals Lockheed) wier belangrijkste of volledige markt de regering van de VS en haar vazalstaten of “bondgenoten” (zoals Duitsland, Japan, Zuid-Korea en het gehele voormalige Britse Rijk) zijn, die de klant-regeringen zijn voor die Amerikaanse en geallieerde, of imperiale, wapenfabrikanten. En wanneer de grootste wapenproducenten de regering controleren, in plaats van dat de regering de grootste wapenproducenten controleert, is dat niet alleen kapitalisme, maar ook dictatoriaal kapitalisme: het is “fascisme”. Sterker nog: het is imperialistisch fascisme – het gevaarlijkste type regering dat er in de moderne tijd bestaat.

  Verslagen NAVO en Kiev zullen binnenkort zeggen: "Een bevroren conflict iemand?"

Wat Churchill in 1946 “de speciale relatie” noemde (de navelstreng die de VS verbindt met het Verenigd Koninkrijk), was in feite uitgevonden door de Britse magnaat Cecil Rhodes, privé, in 1877, voordat het door Rhodes werd geïnstitutionaliseerd in zijn testament bij zijn dood in 1902. Een van zijn vrienden en volgelingen was de toen nog jonge Winston Churchill.

Het boek Cecil Rhodes: His Private Life, zegt over Rhodes (p. 256): “Hij was zeer vermaakt door Mr. Churchill’s gevatte humor en slimme conversatie, en hij luisterde aandachtig naar zijn opvattingen over de politieke kwesties van de dag. Hij bewonderde zijn intellectuele vermogens, die volgens hem, in combinatie met zijn doortastendheid en ‘go’, hem onvermijdelijk naar voren moesten brengen.”

Wat er verder ook van Rhodes gezegd mag worden, hij was zowel buitengewoon profetisch als buitengewoon effectief. (Hetzelfde geldt voor de huidige volgeling van Rhodes, George Soros, die zich beroept op de filosoof Karl Popper, maar zich gedraagt als Cecil Rhodes en zijn kanalen gebruikt). Maar nu, na het enorme succes van Rhodes’ operatie vanaf 25 juli 1945, waagt de VS wanhopige gokken om de touwtjes in handen te houden, welke gokken alleen effectief zijn op korte termijn, omdat de pure corruptie binnenin haar zo verrot is dat ze ten onder gaat. En dat is wat er gebeurt. De VK/VS-operatie bevindt zich nu in een neerwaartse fase en reageert des te wanhopiger en destructiever naarmate die neergang steeds duidelijker wordt. Haar arrogantie oefent een zodanige druk uit op hun vazalstaten dat zij in toenemende mate het uiteenvallen van “De Westerse Alliantie” – de (VK)/VS- en geallieerde landen – afdwingen. Tegelijkertijd doet de VK)/VS-alliantieechter haar best om sommige van haar vazalstaten, zoals Japan, Zuid-Korea, Finland en Zweden, nog nauwer bij de alliantie te betrekken. Elk succes in dat opzicht zal echter ten koste gaan van het Brits-Amerikaanse imperium. Voor de meeste waarnemers is het verval en de val van “Het Westen” nu minstens zo duidelijk als wat het geval was tijdens de Romeinse belichaming; en als het VK/VS nu doorzetten, zal het resultaat nog catastrofaler zijn dan wat er gebeurde met de imperia van Duitsland, Italië en Japan na WO II. Het zal nog lelijker zijn dan WO II.

  Mainstream media, NGO's en online bedriegers dringen een vals Oekraïne-narratief op

Op 3 februari kopte ik “RT: NATO Nations Start to Go Public About U.S. Government’s International Dictatorship” en merkte op hoe verbazingwekkend het was dat op die datum zowel Turkije als Hongarije de Amerikaanse regering publiekelijk beledigden. Een dergelijke moed en onafhankelijkheid van twee van de enige overgebleven vazalstaten van het huidige imperium (althans dat waren ze tot dan toe) is historisch gezien ongekend. Hoe de Amerikaanse dictatuur zichzelf een “democratie” kan blijven noemen nadat zij tegelijkertijd door twee van haar vazalstaten is uitgeroepen tot een arrogante, intimiderende dictatuur, is moeilijk te doorgronden. Misschien zal het er zelfs toe leiden dat sommige andere vazalstaten van de dictatuur, zoals Japan, Zuid-Korea, Finland en Zweden, er nog eens over nadenken om nog dichterbij te komen dan ze al zijn.

De Amerikaanse regering is al sinds 1945 op oorlogspad, in naam van “vrijheid, democratie en mensenrechten”, maar liegt de hele tijd en komt nu te dicht bij de afgrond van WO III. Hoeveel van haar “bondgenoten” zullen daarbij blijven?

Er is een goede reden waarom uit wereldwijde peilingen blijkt dat Amerika het nummer 1 land is dat wordt genoemd als ’s werelds grootste bedreiging voor de vrede. Wereldwijde opiniepeilingen bestonden niet tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar als ze dat wel hadden gedaan, zou Amerika toen zeker niet zo zijn gezien; nazi-Duitsland waarschijnlijk wel. En Amerika heeft zijn plaats ingenomen.

De lijst van de U.S. Congressional Research Service van Amerikaanse invasies (inclusief uitbreidingen van bestaande invasies) vermeldt en beschrijft kort 297 van dergelijke invasies na WO II (d.w.z. gedurende 1945-2022, een periode van 77 jaar), en is getiteld “Instances of Use of United States Armed Forces Abroad, 1798-2022“. Die 297 Amerikaanse invasies in de afgelopen 77 jaar is meer dan alle invasies samen gedurende 1798-1945 – een periode van 147 jaar. En geen van die 297 invasies was defensief. Ze waren allemaal ongrondwettelijk. De meeste waren pure agressies (sommige om een buitenlandse tiran te helpen zijn eigen bevolking te onderdrukken). De stichters van Amerika stonden erop dat er geen “staand leger” in deze natie zou zijn. Tot Truman in 1947 het ministerie van Defensie en de CIA oprichtte, was dat er niet. Dat creëerde Amerika’s militair-industrieel complex.

  Nederlandse legercommandant zegt dat Nederland zich moet voorbereiden op oorlog met Rusland

Hoe dan ook, de ministers van Defensie van Oekraïne en Rusland zijn het erover eens (maar de NAVO niet) dat de oorlog in Oekraïne tussen de NAVO en Rusland gaat, niet tussen Oekraïne en Rusland; dit is al WO III, en de enige belangrijke vraag is nu of het tot een definitief nucleair stadium zal komen. Dit zal afhangen van hoe ver Washington bereid is te gaan om te volharden in het doel dat Hitler had, om uiteindelijk de hele wereld te beheersen. En de kans dat het tot wereldwijde vernietiging komt, wordt aanzienlijk kleiner als het Amerikaanse imperium binnenkort uiteenvalt. Wat zou kunnen gebeuren, vanaf binnenkort.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zijn ze echt zo dom als ze lijken te zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe zijn niet bezorgd over “Russische invloed”, maar over dissidentie
Volgend artikelDe New York Times heeft zojuist toegegeven dat de anti-Russische sancties van het Westen een mislukking zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. imperialistisch fascisme, WTF.
  Ja de definitie klopt, goed beschreven.
  Maar laat deze definitie, imperialistisch fascisme, eens tot je doordringen.
  Gelukkig heb je gelijk, als je zegt dat landen als Turkije en Hongarije afvallige trekken hebben.
  Maar wat is die fucking club van imperialistisch fascisme toch groot.
  Zelfs wij nuchtere Nederlanders krijgen dezelfde imperialistisch fascistisch regime niet aan de kant gezet.
  Zijn wij te braaf?
  Zijn wij te afwachtend?
  Boeit het ons allemaal niet?
  Hoe gaat dit verder?
  Ik heb veel moeite met deze passieve houding.
  Wat kan ik doen?
  Wat moeten wij doen?

  • Wij moeten de msm opblazen want de kritiek loze schapen worden 24/7 met BS geconditioneerd.
   Kanonnen zijn vreselijke wapens maar propaganda staat aan de bron van alle ellende op deze planeet.
   Mensen zijn niet per definitie onverschillig.
   Kijk maar eens als er weer eens ergens op de wereld iets ergs gebeurt. Dan wordt er grif geld gestort voor het goede doel. Maar de msm zorgt er wel voor dat je de shit in je eigen land niet snapt of herkend.

  • Uit EU, uit Nato, uit euro, uit WHO, uit UN, grenzen dicht, “vluchtelingen”eruit., linkse regering eruit, en vervolgen wegens landverraad, D66 en VVD en islam verbieden, ander politiek systeem, parlement voorlichting, beslissen via maandelijkse referenda, zaken kabinet voor uitvoering.

   • hear hear.

    Met het huidige systeem is idd alleen het FvD een keus, niet stemmen is 100% een stem voor de zittende partijen.

    En stel, je hebt 100 schapen stemmers en 150 wakkere stemmers, dan denk je de wakkere gaan winnen, maar de wakkere zeggen, dat systeem is niks en gelijk hebben ze en gaan dan de fout in om niet te stemmen, zeker 100 stemmen niet want het heeft geen zin.

    Echter al de schapen blijven trouw stemmen op de zittende foute regering partijen e.d. dus 100 stemmen op die partijen, van de 150 wakkeren stemmen dus 100 niet, 50 blijven er over die willen de zittende wegstemmen, echter 50 tegen 100 wat denk je…

    En geen belasting betalen? hahahah, ga maar eens tanken of boodschappen doen of ergens wonen oid, aan alles zit belasting in verrekend, ja je kan zwart werkers laten komen oid of iets niet opgeven, maar das peanuts vergeleken met wat de roverheid wegneemt.

    En dan nog de stemfraude…die ook 100% in NL gebeurd.

    Ook daarom zou stemmen nooit meer anoniem mogen zijn, via anoniem kunnen ze met alles frauderen, denk aan ongeldig maken biljetten, eigen biljetten toevoegen en die wat hun niet passen eruit halen, biljetten weg gooien, biljetten aanpassen enz enz enz.

    Zolang er helaas nog een politiek systeem is zal het stemmen anders moeten.

    Het moet via DigiD en de stem die je hebt uitgebracht moet ook weer terug op jou DigiD komen ter inzage en in je email ter bevestiging waar je op hebt gestemd.

    via DigiD kan het direct ala minute worden bekeken/verzonden/gecontroleerd, dan moeten er van elke partij een paar controleurs komen en aan het eind moeten al die verschillende partij controleurs bij elkaar komen en de cijfers controleren van elkaar, een ieder moet dan dezelfde uitslag hebben en kan ook worden gecontroleerd via de DigiD bezitters mensen met een DigiD, die hebben een copy.

    Als het politieke foute clubjes denken pluche zitten eindelijk voorbij is, moet er plaats gemaakt worden voor een ander systeem, nooit meer een politiek systeem maar een systeem gebaseerd op waarden en normen en goed voor NL en haar inwoners.

    Een systeem gebaseerd op NL als een groot familie bedrijf gaan zien met op elk gebied de beste uit de klas die 100% voor Nederland en haar inwoners gaan, op elke post de beste persoon en mag blijven zitten zolang die de beste voor is, if not, de zak en next one, op echt verraad staat de doodstraf op (letterlijk) zodat je trouw blijft aan Nederland en haar inwoners.

    En nooit meer beinvloeding van buitenaf ala clubjes als UN/VN of WEF of WHO enz enz en ook geen foundations, dat zijn verkapte ‘deep state’ achtige instanties en meestal ook van buitenaf, nooit meer toestaan, hooguit iets goeds wat ze zeggen zelf over nemen, maar nooit met hun naam en nooit met touwtjes/verantwoording of wat ook naar dat soort criminele schaakachtige zetten van die grote spelers/multinationals/NGO’s e.d. dat soort lieden moet je ver weg laten en verbieden met zeer hoge straffen.

    Nexit en rap een beetje.

 2. Ik las zonet over het fascisme tussen Hitler en Franco, omdat de minderheden echt vreselijk behandeld zijn in Spanje is er geen tekst als men hun volkslied speelt bij gelegenheden, dus die onderdrukking heerst nog steeds onder de samenvalling, Hitler wilde de werelddominantie en Franco ging voor iets anders maar die tol van dat regime smeult nog steeds door, daarom zal Spanje nooit echt 1 natie zijn omdat het verleden nog niet vergeten, vergeven is, het is verdrietig, onderdruk mensen en minderheden om wat voor reden dan ook, dan komt daarvoor de rekening, de Russen herinneren zich de Duitsers weer helemaal nu hoor, het verraad tegen hun is springlevend!!!

 3. De geleerde geschiedenis op school klopt zeer waarschijnlijk (totaal) niet. Zo is het nazisme geen product uit het hoofd van een mislukte kunststudent uit Oostenrijk. Deze ideologie is afkomstig van de Thule-groepering. Zij leverden het gedachtegoed voor het Derde Rijk (ook weer gewoon een experiment met allerlei voordelen voor een kleine minderheid). Zo hadden zij in Noorwegen baarstations opgezet om de blonde toekomst met blauwe ogen voor het Duizendjarige Rijk te produceren. Men vermoedt dat het om 200.000 kinderen gaat van wie men niet precies weet waar die zijn gebleven i.v.m. het stigma na WO-II. Een paar honderd van hen mocht naar Zweden van wie de bekendste Annie-Fried Lingstad is (bekend geworden van ABBA).

  In de jaren ’60 werd pedofilie in Duitsland niet als taboe gezien maar eerder als progressief. Professor psychologie en pedagogie Helmut Kentler uit Berlijn werd lange tijd als een prominente sexuoloog gezien. Onlangs werden de resultaten van zijn pedagogische onderzoek gepubliceerd door de Universiteit van Hildesheim. Dit rapport (het Kentler-project) beschrijft een 30-jarig sociaal experiment dat behoorlijk beangstigend weergeeft hoe mensen die zich mogen verschuilen achter de status van deskundigheid de meest afschuwelijke experimenten mogen uitvoeren, zelfs op kinderen. Zijn project maakte het mogelijk dat kinderen door pedofielen werden geadopteerd onder het mom van resocialisatie na molestatie. Deutsche Welle schrijft ook dat men dit eveneens sekseducatie noemde …

  In dit land mag nu iemand gedichten publiceren in het kader van de Kinderboekenweek nadat deze persoon ook een boek mocht publiceren over een jongetje dat door de voetbaltrainer werd betast terwijl dit eigenlijk niet mocht maar toch wel lekker was, aldus de schrijver …

 4. We zijn eigenlijk al lang niet meer onwetend !
  we zijn zo verwend en zelfzuchtig i.d.v. niet eens kunnen denken aan welke wereld we voor onze kinderen in petto hebben.
  Bijna iedereen (zeker de wat oudere generatie) zegt: mijn tijd zal het nog wel duren, dit impliceert dat ze wel iets door hebben !
  Tegelijk schijnen jongere generaties inderdaad zodanig slecht onderwezen dat logisch en kritisch denken er niet meer bij is.
  In hun woordenschat staat dat gelijk met WAPPIE, COMPLOT DENKER, RECHTS-EXTREMISME.
  De overheid blijft nog steeds voor de jongere generaties een soort brave goedwillende zorginstelling en zeer WOKE.
  Bijna de gehele jeugd is nu WOKE.
  Maar de grote vraag is of deze zogenaamde Woke-onwetendheid over de grote leugens van vandaag niet het gevolg zijn van NIET WILLEN ZIEN en er MENTAAL TE LUI VOOR ZIJN (Klimaat , CO2, Stikstof, vlees, Corona, WEF, de Politiek, etc. enz.)
  De kleine minderheid die niet Woke is wordt verguisd.

 5. Mooi dat het beestje nu eens bij de naam genoemd wordt.
  Heb 30 jaar geleden eens op een feestje laten vallen dat ik de US eigenlijk op het Romeinse imperium vind lijken.
  Dat werd met verbazing aangehoord.
  Ik zei Ja het is zo waarom moet ik wonen en dushen met 1 koelkastje en 1 dushkop en 1 TVeetje als ze daar dushen met 5 koppen en 2 koelkasten hebben en 3 vriezers en in iedere kamer een TV? dat stemt tot nadenken en wat doet de VS in viet nam? en waarom spekken zij Israel en hebben in ieder land de UN om hun zin te krijgen? En wat doen zij in de golfstaten uberhaupt?
  enz enz …het zijn net als de Romeinen landjepikkers.

  • Ja. Inderdaad, ik zei dat toen ook al eens. Dat viel mij ook op toen ik daar voor het eerst kwam, jaren geleden. Heel materialistisch en vooral ignorant. Kenden bijv geen andere talen. Dachten dat Denemarken de hoofdstad van Amsterdam was. En “Hoe verstaan jullie elkaar bij jou thuis in NL als jullie NLs spreken, en niet Engels?” (Vraag van een medestudente in college.) Maar de VS naait zijn eigen bevolking net zo hard, hoor. Kijk maar naar de AIPAC banner die steeds maar weer tevoorschijn wordt gehaald tijdens campagnes. Want daar gaat het om : Israel zijn zin geven, de baas plezieren. En de rest vd wereld mag er voor kapot.

  • Hoe is de VS als natie ontstaan, enorme genocide op de First Nations, het is dus allemaal al door oorlogen begonnen, dit zegt toch alles, de VS heeft veel mooie dingen gebracht en ik weet niet de verhouding in procenten van dat positieve, ik benoem de eerste tekenfilms van Walt Disney, waarbij in het begin heel lang een van oorsprong Nederlandse tekenaar meewerkte, ik bedoel nu de kunst van de tekenfilms, ik zie het als kunst, de persoon Disney echter deed volop mee met progessief denkende Amerikanen aan te geven en brodeloos te maken, vervolging daar hielp hij erg aan mee, een soort NSB er zeg maar. Jammer want zijn films waren baanbrekend en revolutionair, muziek, musicals, films, de VS zie ik echter niet als voorbeeld voor andere landen juist door hun genocides op volkeren in hun eigen territorium en buiten de VS.

 6. Mooi en leerzaam artikel weer met goeie definitie. Ik zat toevallig een paar dagen geleden nog aan een vriend in de USA uit te leggen waarom men zo’n haat heeft voor de VS en wat er zo fout is aan wat ze constant flikken, bijv de Maidan ophitsing door Nuland. De Amerikanen zijn op zich niet rot, maar de indoctrinatie gaat diep. Ik zag het ook weer in Barcelona waar ze boven alles uit te horen zijn, alsof de hele wereld van hen is. Ze beseffen het niet want ze zijn nog nooit zelf bezet geweest door de “vijand”. Bijv, wat voor recht heeft de VS om Putin 20% van Oekraine te “geven”. (Zie FN artikel). Je lacht je dood als ze niet zoveel landen kapot hadden gemaakt… Maar vergeet ook niet wie dit land dirigeert en gebruikt voor zijn jacht op wereld macht.

 7. Hoe krijg je heel snel veel legereenheden en geld in Turkije?
  Eerst 1500 (6 doden, nu staat de teller op 2300 (6
  Het gaat weer over onschuldige ruggen.

 8. “The crimes of the United States have been systematic, constant, vicious, remorseless, but very few people have actually talked about them. You have to hand it to America. It has exercised a quite clinical manipulation of power worldwide while masquerading as a force for universal good. It’s a brilliant, even witty, highly successful act of hypnosis.”

  – Harold Pinter’s acceptance-speech Nobel Prize Literature

 9. Grappig natuurlijk dat Obama is afgebeeld, gelukkig waren de Bush Presidenten onschuldig, niet dat ik sympathie had voor Obama, dat dit bericht met hem afgebeeld staat zegt veel over de poster, hoe lang is de Amerikaanse staat al een despoot, voor mij is dat al begonnen vlak na de WII oorlog, met het Vaticaan lieten zij vele Nazi’s ontsnappen aan de Holocaustvervolging, terwijl men in het Westen denkt dat de VS voor de democratie staan en vrijheid, de geschiedenis van de VS zelf is al door genocides ontstaan dus hoe kan je dit zo allemaal geloven, wel blij met het schrijven hoor want de VS is zo erg geweest voor vele landen,naties en volkeren, hoop op een ommekeer die is begonnen o.a. door Putin, we gaan het zien, kan alleen maar hopen op die ommekeer, maar hoe lang moet het nog duren? Het duurt me allemaal te lang.

 10. Ik Zie gebouwen instorten in Turkije en Syrië, een ( natuurlijke) aardbeving 7.8 zegt men , 1 gebouw stort tussen andere gebouwen feilloos naar beneden.
  Overal in de wereld gaan opslag bedrijven, munitie bedrijf Irak, in de fik.
  In nl gaat men door met plaatsen straat camera’s, de Noordzee staat vol met batterij vervuiling , Shell maakt woekerwinsten,
  Geld voor ‘hun’ oorlog genoeg- belasting geld, Bill wenst prins gezondheid- niemand om gevraagd, klaus, koning 10% overgebleven slaven- niemand om gevraagd
  Big business, klaus zijn loopjongens; gedemoraliseerde slaven met goud behangen.

  Nee VS imperium valt ( nog niet) uit elkaar,
  The sex death cult of Saturn satan
  Is in 2020 in full sight gekomen (planeetstand)
  🪐 zij gaan door, geven dit niet op!

 11. Trump zei het al, de NATO is achterhaald en onzinnig. Ik heb nooit kunnen begrijpen dat de wereld zich laat regeren door Amerika. Als de Russen zich destijds niet met wereldoorlog 2 bemoeid hadden, zouden we hier nog steeds allemaal Duits spreken. En nu moeten we ons laten leiden door die seniele ouwe gek? Die Biden? Er zitten wereldwijd heel veel marionetten van de NWO in de regering. Je hoeft niet ver van huis te gaan. Rutte is er een van.
  Wij zijn nuchtere Hollanders, met een eigen mening, en wij accepteren die Amerikaanse inbreng al heel lang niet meer. Amerika is niet de ordedienst van de wereld. Het zijn de onruststokers van de wereld, die ieders huisje in vuur en vlam willen hebben, om zogenaamd “te hulp” te komen. Ik heb maar een advies voor elke Amerikaan: “Go Home Yankee!”.

  • NATO IS een zijtak van het Pentagon.
   Communisme is een werktuig van de zionisten. Die achter de schermen de shit show runnen. Ook in USA.
   Zionisme is Mistery Babylon.
   Het wereldtoneel wordt opgetuigd voor de komst van de anti-christ /valse Christus /
   Satan in eigen persoon.
   Die nadat hij uit de hemel geworpen zal worden(Openbaring 12:7-12) zich zal voordoen als was hij God zelf, en zich als God laten aanbidden.
   2 Thessalonicenzen 2 :1-4

   De zgn “kerken” /charismatische rotzooi+vele zgn evangelische en vele andere denominaties, zijn er helemaal klaar voor.
   Want daar wordt de onbijbelse pre-trib opname doctrine verkondigd door talkingheads die Babylonisch babbelen, en dat legitimeren met hier en daar een uit het verband gehaald bijbelvers er tussen gepropt.

   Moderne popie jopie religieuze persoonlijkheden met een rock ster status. Met dure kleding, flitsende kapsels en indrukwekkende draadloze microfoons, of waren het luchtverkeersleiders.

   De congregatie staat het emotioneel en infantiel wat met de armen in de” zegen” ontvangen stand klaar voor het grote podium,wat niet onder doet voor de stage set van een gemiddelde rock band. Met peperdure licht en geluid instalaties en mega schermen.

   Emotioneel religieus volksvermaak. Met hoofdzakelijk veel muziekaal vermaak. En dem agogische tranentrekkerige /jankerige muziek op de achtergrond, om zo sneaky en manipulatief de emoties te triggeren. Waneer het welvaarts evangelie weer eens wordt verkondigd. Hoe meer u geeft hoe meer u wordt “gezegend”

   Wie door God gezegend wil worden moet uit de Bijbel prediken. Dan zou de massa ook niet zo smerig belazerd kunnen worden. Als ze gedegen kennis hadden.

   Er loopt er in USA rond die met zijn mega kerk, al meer dan 800 miljoen aan eigen vermogen heeft opgebouwd, met meerdere privé jets

   In plaats van vers voor vers en hoofdstuk voor hoofdstuk, enkel en alleen maar uit God’s woord de Bijbel prediken. Met duidelijke uitleg en referentie ter bevestiging.
   Zoals God het in zij eigen woord heeft opgedragen.

   Volledig geïnfiltreerd door de handlangers van de duivel.
   Synagogue of Satan genoemd. In Openbaring 2:9 en 3:9 worden er maar twee eindtijd(waar we nu in leven) kerken goed bevonden.
   Smyrna en Philadelphia.
   Daar wordt de volledige Bijbelse waarheid verkondigd.
   Zoals bijvoorbeeld dat de anti-christ eerst komt, om zich als ware hij God te laten aanbidden.
   2 Thessalonicenzen 2 1:4
   En Jezus Christus de ware Messias niet lang daar na bij de zevende bazuin.
   Openbaring 11:15

   2 Thessalonicenzen, het Bijbelboek dat speciaal is geschreven om de Wederkomst van Christus glashelder duidelijk te maken.
   Maar waar de pre-trib opname predikers altijd heel handig om heen fietsen.
   Of het manipuleren met leugens om het kloppend te maken voor hun sprookjes verhaal.

   Dus de grote kerken zijn al klaar om voor Satan op de knieën te gaan, in de valse veronderstelling dat het Jezus Christus is.

   Volledig geïnfiltreerd door zionistische kletskoppen en charlatans.

   In NL is Nijkerk zo’n industrie stad voor cults en charlatans.
   Trap er niet in.

   Wat ook om helemaal scheit ziek van te worden is, is het zgn “cristusbewustzijn”
   gezwets. Rechtstreeks uit de koker van Satan.
   Waar uiteindelijk de New-age beweging naar terug leid.
   Een door de globalistische maffia uitgezet dwaalspoor.

   Christus is maar ouderwets en”achterhaald”
   Maar we misbruiken wel graag Zijn naam voor onze eigen narcistische illusie.

   Wie graag het bewustzijn van Christus wil leren begrijpen, hoeft alleen maar God’s Woord de Bijbel te bestuderen.

   Ben wat ver doorgeschoten met het verhaal.
   Maar wou vooral dit laatste toch al hier delen.

 12. Sinds Biden aan de macht is:
  –geen activiteiten van BLM of Antifa
  –voedselindustries heel, heel vaak in vlammen
  –kippevoer met iets erin, waardoor ze niet meer leggen; prijs explosief omhoog
  –olie reserves in de export gegaan; benzine prijs omhoog geschoten
  –complete legeruitrusting in Afghanistan achterglaten
  –vermogen naar oekiestan gestuurd
  –Biden’s zoon, pedo en snuiver, heeft geen formeel inkomen, maar leeft in een huisje van 20.000$ per maand, kreeg grote sommen gelds uit USA
  –waarom moest de ballon vernietigd worden? Had onbeschadigd uit de lucht geplukt kunnen worden
  –de reparateur van Hunter BIden wordt vervolgd, omdat hij de labtop publiek maakte; maar ook het bestaan van de labtop wordt ontkend.
  –USA zit achterde aanvallen op Iran en probeerd Israel-Iran te stoken
  –USA zit te stoken tussen China–Taiwan; heeftdaarom Japan bewapend

  Maar het ergste: ze proberen contenue Ruland te provoceren in oekiestan, om een excuus te hebben om WO3 te starten, niet beseffend, dat dezekeer de USA steden het eerste getroffen gaan worden.
  Maar wat wil je, als een demente incestueuze pedo daar op de troon zit, die zijn dochter meenam onder de douche? uper chantageable.

 13. Vijftien jaar geleden had ik al een gesprek met mijn chef over Amerika, dat we daar vanaf moesten. Het brengt helemaal niets goeds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in