Het is nu niet langer “Russische propaganda” om Zelensky te beschrijven als een ondankbare bedelaar, maar de impliciete norm van “politieke correctheid”, nadat Biden zelf de Oekraïense leider naar verluidt net heeft gezegd dat hij ermee moet ophouden en de Amerikaanse belastingbetaler niet langer boos moet maken in de aanloop naar de midterms, schrijft Andrew Korybko.

Het bekritiseren van Zelensky als ondankbaar voor zijn onophoudelijke gebedel, ondanks het feit dat zijn kant al letterlijk tientallen miljarden dollars steun ontvangt van de Amerikaanse belastingbetaler, werd door de mainstream media (MSM) besmeurd als zogeheten “Russische propaganda”, dat wil zeggen tot dinsdag. De Washington Post (WaPo) – die in geen enkel opzicht kan worden omschreven als “Russische propaganda”, “Russisch-vriendelijk” of tegen de heersende Democratische elite van de VS – meldde zojuist dat niemand minder dan Biden zelf de Oekraïense leider juist daarom zat is.

In hun stuk over hoe “Biden zich inspant om barsten in de pro-Oekraïense coalitie af te wenden“, schreven zij dat:

“Vroeg in de oorlog riep Zelensky herhaaldelijk en publiekelijk de Verenigde Staten en andere westerse landen op om meer te doen – om extra wapens te sturen en hardere sancties op te leggen aan Rusland – zelfs toen Biden en het Congres al ongekende hoeveelheden hulp en geavanceerde wapens naar Kiev stuurden.

Biden begreep als medepoliticus dat Zelensky krachtig voor zijn volk moest pleiten, maar hij vertelde de Oekraïense leider ook privé dat het moeilijk voor hem zou zijn om het Congres om geld te blijven vragen als Zelensky ondankbaar leek en bleef zeggen dat het niet genoeg was, aldus een voormalige functionaris van het Witte Huis.”

Dit is het zoveelste bewijs voor het bestaan van breuken tussen de VS en Oekraïne.

  Treinladingen extra Russische pantsers arriveren in strijd tegen Oekraïne - Gigantische escalatie op komst - Moord op Zelensky?

Zoals ik heb uitgelegd in mijn laatste analyse over hoe “Zelensky’s Plan For NATO Troops Under The Cover Of G7 Peacekeepers Probably W Won’t Happen“, heeft Amerika de eis van Kiev voor directe betrokkenheid van de NAVO bij het conflict tweemaal afgewezen, zowel via het officiële lidmaatschap van zijn afbrokkelende voormalige Sovjetrepubliek bij dat blok als vervolgens indirect onder het mom dat hij dinsdag voorstelde. Ik voegde eraan toe dat de terughoudendheid van Washington om in te gaan op de eis van zijn proxy bewijst dat het de “staart niet laat kwispelen” en ook bezorgd is over de gevolgen van meer directe betrokkenheid in de aanloop naar de midterms.

Wat het ondankbare gebedel van Zelensky betreft: de regering-Biden heeft tot nu toe gehoor gegeven aan de eis omdat het militair-industrieel complex van de VS en de leden van de elite die in aanverwante bedrijven investeren, hebben geprofiteerd van deze ongekende witwasoperatie. Toch liet zijn team zich meeslepen en nu zijn veel Amerikanen woedend bij de gedachte dat een vreemd land aan de andere kant van de wereld, dat door Transparency International is veroordeeld als een van de meest corrupte ter wereld, meer geld ontvangt dan hun eigen verarmde landgenoten en degenen die lijden onder orkaanrampen.

Zich eindelijk bewust van de binnenlandse politieke gevolgen van deze regeling, heeft Biden naar verluidt tegen Zelensky gezegd dat hij moet ophouden zo ondankbaar te zijn en in plaats daarvan moet laten zien dat hij alles waardeert wat de Amerikaanse belastingbetalers hem tot nu toe hebben gegeven. De regeringspartij is blijkbaar bang dat de kiezers zich nog heviger tegen hen zullen keren dan eerder werd verwacht door hun woede over hoeveel Oekraïne krijgt ten koste van hun eigen medeburgers. Dit alles was te voorzien en al lang geleden gewaarschuwd door objectieve waarnemers, maar pas nu wordt er naar hun woorden geluisterd.

  Rusland en de NAVO zijn het eens - de oorlog in Oekraïne gaat door

Het “officiële narratief” over het Oekraïense conflict, dat eigenlijk een door de VS geleide NAVO-proxy-oorlog tegen Rusland via dat buurland is, evolueert dus. Het is nu niet langer “Russische propaganda” om Zelensky te beschrijven als een ondankbare bedelaar, maar de impliciete norm van “politieke correctheid”, nadat Biden zelf de Oekraïense leider naar verluidt net heeft gezegd dat hij ermee moet kappen en moet ophouden de Amerikaanse belastingbetaler kwaad te maken. Hieruit blijkt maar weer dat de kloof tussen de VS en Oekraïne groter wordt dan alleen de eis van de laatste om een directe NAVO-interventie, die weinigen nog openlijk hebben erkend.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nucleaire oorlog dreigt: Westen is kansloos, zegt IAEA-insider


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZullen ze het ooit leren? (antwoord: waarschijnlijk niet)
Volgend artikelPfizer en de FDA hebben NOOIT beweerd dat hun COVID-19 vaccin besmetting stopt – Dit is GEEN nieuws vandaag!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wat een schoften zijn het toch, en zo goed in het bespelen van die totaal hersenloze debielenkudde die nog steeds rondloopt op Aarde. Wanneer vallen ze toch met zijn allen dood. Met Biden op verkiezingsdag.

  • @ Immortal
   Middag maatje .
   Je hebt gelijk met je draadje .
   Die gasten hebben nog maar een functionele hersencel .
   Een Amoebe is meer intelligent en bewust dat die malloten .
   Groeten .

 2. Nog voor de midterms is The Biden verdwenen!
  Er zijn geen midterms nodig om Trump naar voren tr brengen al de echte 45e president en commander in chieff.
  Het wringt goed bij die nep- the Biden- acteur.
  Wat zweten onder dat gummie masker.
  De oortjes van Obama de souffleur, die the Biden draagt, zullen ook wel knellen .

 3. Amerikaanse imperialisme is een verderf . Die Amerika samen met de VK willen de hele wereld bespelen en denken dat ze alles kunnen en mogen. Een paar raketten , bommen op die landen zou niet verkeerd zijn volgens Medvedev.

 4. Washington Post schrijft dat zelfs Biden genoeg krijgt van Zelensky.
  Nou…Biden vindt helemaal niks. Hij kan z’n pantoffels onder zijn bed niet eens vinden.
  Hij is gewoon een marionet van de deep state.
  Er is denk ik heel wat anders aan de hand.
  Ze komen eindelijk tot de conclusie dat grootmeester schaker Putin een paar klassen hoger schaakt.
  Het momentum om WW3 op te starten en Putin daarvan de schuld te geven is voorbij.
  Overal beginnen mensen te protesteren tegen de politiek/agressie van Amerika.
  Putin zal m.i. nooit als eerste atoomwapens gebruiken.
  Rusland met meer conventionele wapens bestrijden is een verloren zaak bij voorbaat.
  Maar een kat in het nauw…..
  Misschien een valse vlag event op Amerikaanse bodem in de hoop het tij te keren om zodoende
  WW3 op te kunnen starten.

   • Ik denk dat die lui wakker genoeg zijn maar Putin verkeerd hebben ingeschat. Putin schaakt 3 misschien wel 5 dimensionaal terwijl zij amper damstukken op het bord weten te plaatsen.

  • Mss, als Engeland en Amerika staken met hun wapenfoerage aan Oekraine, dat zelenski een kernbom op Engeland gooit en Rusland de schuld geeft..met mh17 ging toch ook zo..
   Maar goed..ik lees dat Engeland nog wel ff doorgaat met leveren..terwijl de britten nu al sterven van armoe. Het is daar veel armoediger dan hier. Dat die britten dat nog pikken..Snáp niet dat zoveel asielzoekers daar naartoe willen..

 5. Dus dit is dan het geplande startschot van Biden voor Zelensky. Om het westen te veroveren met al zijn goed door het westen bewapende nazi’s. Die hier dood en verderf gaan zaaien met behulp van de maanden geleden vooruitgestuurde troepen.
  Interessante tijden.
  Het zal mij benieuwen wat er écht gaat gebeuren.

 6. In 2013 heeft Deep State-dienaar Jeff Bezos de Washington Post overgenomen voor 250 miljoen als onderdeel voor de toekomstige berichtgeving van de corona-hoax vanaf 11 maart 2020. Hoofdredacteur Ben Bradlee (1921 – 2014) was lang met JFK bevriend en het plan was, dat Kennedy na afloop van zijn tweede termijn in januari 1969 het hoofdredacteurschap van Bradlee zou overnemen. Kennedy had de nodige journalistieke ervaring, onder meer heeft hij de conferentie van Potsdam in juli 1945 verslagen voor diverse kranten van Randolph – Citizen Kane – Hearst.
  Overigens kreeg de Amerikaanse president Harry S. Trumann van Jozef Stalin te horen dat het bij de Reichsdag in Berlijn gevonden stoffelijk overschot niet van Adolf Hitler was, maar dit terzijde.

 7. Mss, als Engeland en Amerika staken met hun wapenfoerage aan Oekraine, dat zelenski een kernbom op Engeland gooit en Rusland de schuld geeft..met mh17 ging toch ook zo..
  Maar goed..ik lees dat Engeland nog wel ff doorgaat met leveren..terwijl de britten nu al sterven van armoe. Het is daar veel armoediger dan hier. Dat die britten dat nog pikken..Snáp niet dat zoveel asielzoekers daar naartoe willen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in