In het bomnieuws van de week heeft de Russische aardgasexporteur Gazprom, precies zoals beloofd, de gasstromen naar landen stopgezet waarvan de gasimporteurs weigeren om het gas in Roebels te betalen.

De gasstromen voor Polen en Duitsland zijn vanaf gisteren stopgezet, bevestigd door Bloomberg en andere nieuwsorganen. De Poolse ambtenaren zijn momenteel in een staat van hilarische ontkenning, en beweren dat zij genoeg “reserves” hebben om het gas naar de “huizen” te laten stromen, maar verzuimen te vermelden dat er niet genoeg gas zal zijn om de electriciteitsproducerende knooppunten en de industriële afnemers die de economie van het land draaiende houden van stroom te voorzien, schrijft Mike Adams.

De situatie is nog nijpender in Duitsland, waar ambtenaren hebben toegestemd in de uitvoer van “tanks” naar Rusland, hoewel het niet eens echte tanks zijn. Zoals eerder vandaag op Telegram vermeld:

De “tanks” van Duitsland die aan Oekraïne geschonken worden, zijn niet meer dan GRAFKISTEN voor de Oekraïense soldaten. Ten eerste zijn dit helemaal geen tanks. Het zijn antiluchtsystemen met rupsbanden en een korte reikwijdte, waarvan NIEMAND in Oekraïne zelfs maar weet hoe ze ze moeten bedienen. Via een vorig bericht, is de opleidingstijd om deze te bedienen 6-12 maanden. Er zijn GEEN reserve-onderdelen als ze beschadigd raken. NIEMAND in Oekraïne weet hoe hij deze toestellen moet repareren. Het is allemaal een hilarische, zielige grap van de kant van Duitsland. Uit een museum gesleept!

Het lijkt erop dat Duitsland zijn oorlogsmusea leeghaalt van oude hardware, terwijl het van Rusland eist dat het zijn gas in euro’s blijft verkopen, ook al hebben Duitsland en andere Westerse landen verklaard dat Rusland geen euro’s of dollar meer mag gebruiken, vanwege de extreme economische sancties die tegen Rusland zijn uitgevaardigd (door het Westen).

  Kremlin zegt dat het 'vergeldingsmaatregelen zal nemen bij elke nucleaire bedreiging' en waarschuwt dat spanningen kunnen uitmonden in WO3

Deze intimidatietactieken van het Westen blijken rampzalig uit te pakken voor de Westerse naties, en Duitsland staat de bijna totale vernietiging van zijn industriële voetstuk te wachten, als het niet op de een of andere manier de aardgasleveringen van Rusland kan vervangen (of een manier kan vinden om in Roebels te betalen). De ineenstorting van de Duitse industrie zal een generatie vergen om te herstellen, als het al ooit gebeurt, omdat het sluiten van productiebedrijven en het liquideren van hun activa gewoonlijk inhoudt dat hardware verkocht wordt en dat de menselijke kennis over het gebruik van die hardware verloren gaat.

Dit alles voor deugdzaamheidssignalen tegen Rusland, zo lijkt het. Duitsland zou liever economische zelfmoord plegen dan Rusland nog een roebel aan inkomsten voor zijn gasexport te laten verdienen. Niet dat Rusland wanhopig op zoek is naar inkomsten, natuurlijk, want de Russische energieverkoop is booming en de jaar-op-jaar inkomsten voor Rusland exploderen naar boven toe als gevolg van de sterk stijgende energieprijzen op de wereldmarkt. China, Turkije, India en de meeste andere landen in de wereld blijven graag energie van Rusland kopen, zelfs als Duitsland, Polen, het VK en de VS weigeren dat te doen.

Oekraïne is het kerkhof van Europa voor verouderd militair materieel… en de Oekraïense soldaten betalen met hun leven

De realiteit van deze trieste, zielige tactiek van de NAVO-landen is dat Oekraïne een dumpplaats (of kerkhof) geworden is voor verouderd, bijna museum-tijdperk militair materieel, waar de NAVO-landen wanhopig van af proberen te komen, terwijl ze beweren dat ze Oekraïne “bijstaan”.

– Polen levert een onbekende hoeveelheid van een of ander soort tanks aan Oekraïne.
– Duitsland levert Oekraïne antiluchtafweerwagens uit een museumtijd.
– De Tsjechische Republiek levert enkele verouderde T-72 tanks.
– Het Verenigd Koninkrijk stuurt Stormer pantservoertuigen met luchtafweerraketten.
– Slovenië stuurt naar verluidt ook enkele T-72 tanks.

  Prognose: Sociale onrust en volksopstanden "exploderen" in 2020

Wat zij in feite bereiken is de massale dood van de Oekraïense soldaten die in deze stalen doodskisten zullen sterven, gezien al de volgende onloochenbare waarheden:

• De Oekraïense strijdkrachten hebben bijna geen opleiding in deze zonderlinge stukken materieel, behalve misschien de T-72’s.

• Er zijn vrijwel geen reparatie-onderdelen beschikbaar om deze dingen aan de praat te houden, aangezien ze grotendeels niet meer in productie zijn.

• Er is heel weinig munitie beschikbaar voor het materieel, en munitie is bijna onmogelijk aan de gevechtslinies te leveren, vanwege de Russische spoorwegondermijningspogingen.

• Er is geen interoperabiliteit tussen al die vreemde hardware die uit verschillende landen, verschillende tijdperken, verschillende fabrikanten, enz. komt. Zij gebruiken niet dezelfde onderdelen, hun communicatiemiddelen zijn allemaal anders ingesteld, hun onderhoudsvoorschriften zijn niet uniform, hun rupsbanden zijn niet onderling verwisselbaar, enz. Het is allemaal een zielig lachertje.

• Veel van deze stukken materieel hebben jaren of tientallen jaren in magazijnen gestaan, en hebben last van inwendige motorroest (door waterophoping in dieselmotoren) en onderdelenroest. Het is de vraag of deze voertuigen zelfs maar de eerste 30 dagen van werkelijk gebruik zullen overleven zonder stuk te gaan en papieren gewichten van meerdere tonnen te worden.

Hoewel sommige van de T-72’s nuttig zouden kunnen zijn in verdedigingsposities, is het grootste deel van deze hardware niets anders dan een kalkoen schieten voor moderne Russische vliegtuigen, raketsystemen en goed uitgeruste slagveldtanks.

Toch denken linksen – mensen die dom genoeg zijn om de commerciële media te geloven – in het Westen dat “Oekraïne aan het winnen is!” Zelfs wanneer het elektriciteitsnet in Polen en Duitsland op het punt staat uit te vallen, er in het Verenigd Koninkrijk een tekort aan diesel is en in het grootste deel van West-Europa de voedselbanken leeg beginnen te raken.

  Zwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat

Hoe precies is de NAVO ook alweer aan het winnen? Rusland neemt grondgebied in, harkt recordinkomsten binnen voor zijn energie-export en ondervindt enorme steun voor zijn nationale munt, en dat alles terwijl de dollar blijft eroderen en de Japanse yen op de rand van een totale ineenstorting staat.

Misschien is dit “winnen” als u het soort idioot bent dat gelooft dat mannen ook zwanger kunnen worden. In de wereld van de waanvoorstellingen kan alles door waanzinnige woketards verdraaid worden om op zijn tegendeel te lijken, neem ik aan. Maar in geen enkel in de werkelijkheid geworteld universum is Rusland deze oorlog aan het “verliezen”. Rusland behaalt een methodische, beslissende overwinning, terwijl de VS en de NAVO met hun l#l in hun handen staan te lachen over het legen van hun oude pakhuizen met verroeste, nauwelijks nog bruikbare militaire uitrusting, die op het slagveld zal sterven met de gedupeerde soldaten van Oekraïne (die door de NAVO en het Westen uitgebuit en gedood worden, zo blijkt).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom zijn de tunnels van Azovstal in Mariupol zo belangrijk voor het Westen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS: Geallieerden moeten “dubbel inzetten” met zware wapens en luchtmacht – “Het is de oorlog van iedereen”
Volgend artikel43.898 doden 4.190.493 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het lijkt bijna wel alsof de alternatieve media meer angst willen aanjagen dan de mainstream media.. 😛

  Oorlog is een illusie, vergeet dat nooit! Lege steden plat gooien of soldaten door verlaten dorpen laten lopen schieten is nog geen oorlog. Nadat de truc in Irak, Afghanistan, Syrië, Libië etcetera was gelukt, lukt het de pers dus ook met Oekraïne om de wereld te foppen.
  De contracten voor wederopbouw in nieuwe mooie smart-cities naar VN model waren al lang voor deze TikTok oorlog getekend.

 2. Goed plan, leeg die musea en opdoeken. Ook geen herdenkingen meer, alle WO2 graven ruimen. De smerigheid en hypocrisie omtrent deze oorlog en alle voorgaande regime-changes kent geen schaamte en is grenzenloos. Ook geen MH-17 gedoe meer, nu NL stingers heeft geleverd wil ik er niks meer over horen.

  • Ben beetje zat dat de eliten achter ons rug voor ons dingen beslissen omdat zij veel beter hebben dan ons

   zal hen van inflatie van 10 procent hun geen moer uit maken.

   Eerst hebben zij de covid kaars in de gat van economie gestopt en nu met deze conflict.

   Misschien tijd om wakkker te worden voor dat we weer genaaid worden?!

 3. Echt, het gaat superslecht met de economie.
  De VVD heeft twee rechters die ze op de zwarte betaalrol hadden moeten ontslaan; D666 twee commisarissen, en Lutte zijn betaalde billenmaat.

  Elende alom!

 4. Dat heel EU in een grote gespierde canis pugnax met enorme, scherpe tanden mag veranderen, om de botten van al dat gore varmin van de EU commissie en het WEF en de rest van het gajes te verbrijzelen.

 5. Het zal niet lang duren voordat het gas uit Israël zal wirden geïmporteerd. Immers heeft Israël een gigantische gasbel voor hun kust gevonden en ook een enorme hoeveelheid aan aardolie.

  Het zal er uiteindelijk toe leiden, dat Rusland, Turkije, Iran en ern paar Arabische landen Israël zullen aanvallen…..

   • nee ; RR doelt op een theorie die niet in de Bijbel staat maar verzonnen is door Esau [zeg maar de Cabal] , dat “Rusland dit ‘Israel’ binnen zal vallen wat dan Armageddon zal zijn”. Maar dat staat er niet : het gaat over Mystery-Babylon , een kwade regio ten oosten van deze aarde welke het herstelde Eden paradijs [=ook in de andere werkelijkheid] aan zal vallen.

 6. Als ik dit lees . Heb ik een dikke smile van een meter. Wat een super man is t toch van rusland . Hij kan zelfs een deel van mn salaris krijgen . Top vent

  • Ja, wordt goed uitgespeeld. Ik lach erom. Ben niet bang heb zo alles geprept ect dat ik en mijn gezin fijn warm bijzit. En vergeet niet dat gehele gas niet alleen van gaszprom afkomt. En geloof niet alles wat van de mainstream afkomt.

 7. Alle oude brol die nu door de navo gedumpt wordt bij vriend Zelensky vind ik jammer.
  Want daar hadden ze nog een mooie duit aan verdient bij de schroothandelaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in