Beoordeel hem aan de hand van zijn los van de werkelijkheid staande opmerkingen. De door zijn Amerikaanse meester geïnstalleerde marionet Zelensky staat ver af van leiderschap zoals het hoort, schrijft Stephen Lendman.

De niet langer grappige komiek, een clown in dienst van zijn Amerikaanse meester, staat ver af van “standvastig” zoals het nepnieuws van de NYT doet voorkomen.

Terwijl hij teksten voorleest die voor hem zijn uitgeschreven en zich verbergt, is hij zich misschien niet bewust van de nederlaag van Oekraïne door militair en tactisch superieure Russische troepen.

Rusland kan hem en anderen om hem heen naar eigen goeddunken elimineren, net zoals het het made-in-the-USA nazi-geïnfecteerde Oekraïne-monster doodt.

Southfront legde zaterdag uit hoe Russische Geran-2 drones Oekraïense doelen met precisie aanvallen.

Hij kan doelen raken tot een afstand van 2500 km en levert een granaatkop van 30-50 kg.

Sinds hun introductie vorig jaar, samen met een lichtere Geran-1 drone, hebben ze de Oekraïense nazi’s aanzienlijke verliezen aan mankracht, wapens en uitrusting toegebracht.

Het door de VS geïnstalleerde regime heeft zich niet kunnen verdedigen tegen hun vernietigende aanvallen, die met precisie worden uitgevoerd.

Op zaterdag kondigde de oprichter van de Russische particuliere militaire aannemer Wagner Group, Jevgeni Prigozjin, het volgende aan:

PMC-strijders “veroverden Yagodnoye ten noorden van Artyomovsk.”

Het nazi-geïnfecteerde regime “blies een dam op” in Artjomovsk bij het waterreservoir Severny Stavok, een wanhoopsdaad waarmee niets strategisch werd bereikt.

In en rond de stad wordt nog steeds zwaar gevochten.

Tot op heden hebben Russische troepen Kleshcheyevka, Podgorodnoye, Paraskoviyevka, Berkhovka en andere gemeenschappen in de buurt van Artyomovsk bevrijd.

  Ruslands leger, ooit krakkemikkig, is modern en dodelijk

Ongeveer 80 jaar nadat Rusland Stalingrad bevrijdde van de gesel van de Duitse nazi-bezetting, verklaarde Dmitry Medvedev, vice-voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, het volgende:

“Een jaar na het begin van de speciale militaire operatie herdenken we in februari 2023 nog een andere zeer belangrijke datum in onze geschiedenis: de 80e verjaardag van de overwinning van het Sovjetvolk in de Slag om Stalingrad.”

“Het was de belangrijkste slag van de 20e eeuw, waarna de definitieve aftocht van Hitler’s legers onvermijdelijk werd.”

“De geschiedenis herhaalt zich.”

“We worden opnieuw geconfronteerd met een heel imperium van uiteenlopende vijanden: Oekraïense en Europese neonazi’s, (hegemoon VS), andere Angelsaksen en hun vazallen.”

“Hun poging om Rusland van de aardbodem weg te vagen is mislukt.”

“Wij zijn sterker.”

Het is “duidelijk nu.”

“Het afgelopen jaar van de speciale militaire operatie in Oekraïne heeft de Russen veel geleerd en de burgers van het land geconsolideerd in de strijd tegen de gemeenschappelijke vijand.”

En het heeft de illusie van een democratisch heerschappij in het hele Westen weggenomen.

“Wat Rusland in dat jaar heeft gewonnen, is zijn vaste vertrouwen in zijn eigen kracht en in zijn overwinning” op het rijk der leugens, zijn westerse vazallen en het nazi-geïnfecteerde Oekraïne.

De marionet Zelensky klonk waanzinniger dan ooit en deed alsof het overweldigend verslagen Oekraïne “zal overwinnen.”

De door de VS geïnstalleerde sukkel is blind voor de realiteit ter plaatse.

Los daarvan heeft Vladimir Medinsky, een assistent van Poetin, de valse beweringen over geheime onderhandelingen in Genève ontkracht door te zeggen:

“Russische diplomaten, vertegenwoordigers van de administratie en de regering voeren geen onderhandelingen op hoog of ander niveau” met Oekraïense nazi’s.

  Tanks voor de herinneringen! Duitse en NAVO-tanks gaan rollen in Oekraïne

In opdracht van zijn Amerikaanse meester heeft marionet Zelensky afgelopen najaar een decreet ondertekend.

Het verbiedt een dialoog met Vladimir Poetin en andere Russische functionarissen.

Vertegenwoordigers van beide partijen hebben elkaar niet meer ontmoet sinds de korte onderhandelingen in maart vorig jaar.

Het rijk der leugens wijst conflictoplossing af ten gunste van een eeuwigdurende oorlog tegen Rusland door de inzet van van Oekraïens kanonnenvoer.

Ondanks een half miljoen slachtoffers van het regime in het afgelopen jaar – en geen vooruitzicht op het omzetten van een nederlaag in een overwinning – blijven Oekraïners sterven, verminkt raken of raken anderszins gewond voor een verloren zaak.

Bij het nastreven van zijn hegemoniale doelen geeft het rijk der leugen niets om de menselijke tol.

Dus woeden er voortdurend oorlogen in plaats van de zaken diplomatiek op te lossen.

Zullen de krankzinnigen van het Biden-regime, die zwaar verliezen van de Russische militaire en tactische superioriteit in Oekraïne, nucleair te werk gaan in een vergeefse poging de zaken te keren?

Zullen zij bij het nastreven van hun hegemoniale doelstellingen de vernietiging van de planeet aarde en al haar levensvormen riskeren?

Is dat waar de zaken naartoe gaan door het meest meedogenloze roekeloze regime in de geschiedenis van de VS?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Burgemeester NYC zegt tegen de stedelingen dat zij “een tas moeten inpakken” en zich schrap moeten zetten voor een dreigende nucleaire holocaustVolg Frontnieuws op Telegram

  De Westerse beschavingscatastrofe

Lees meer over:

Vorig artikelZij willen geen vrede, en dus moet u zich voorbereiden op een verschrikkelijke wereldoorlog
Volgend artikelSluit Rusland de ketel rond Bakhmut? (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Die kernoorlog komt niet. Dat gestoorde tuig uit de hoerenkast van de hel zou daar absoluut aan beginnen in hun megalomane waanzin, maar ze krijgen de kans niet…….en ik vertel jullie dat om dat we niet alleen zijn in dit universum .

  Toen die Exon Valdez een slordige duizend ton ruwe stookolie verloor voor een kwetsbare kust, zou er een ongekende milieuramp ontstaan….niet op te ruimen……!

  Al die troep is weg. Hou zou dat nou komen?

  Toen die Russische kerncentrale in Tsjernobyl een meltdown in ging, had het gebeurd moeten zijn met deze aardbol.
  Als een meltdown (wat een ontploffing van atomen in onderdelen is) eenmaal begint, voedt dat zich met zijn directe omgeving en blijft dat doen tot er niets meer over is. We weten niet hoe dat stop te zetten…..hebben die kennis niet……(daarom is kernenergie zo godvergeten gevaarlijk)
  Niets kan dat tegenhouden. Helemaal niets.

  Toch gebeurde dat. Hoe zou dat nou komen?

  Zat gisteren nog een ooggetuigen verslag te lezen van een militair die had gezien hoe een Ufo tien raketten met gerichte stralen uitschakelde. Die dingen hadden kernkoppen aan boord.

  Ufo’s bestaan helemaal niet. Hoe zou dat nou toch kunnen?

  Dat we aan de vooravond van grote, heel grote veranderingen staan, ja. Dat klopt.
  Maar het zullen niet de veranderingen zijn van Schwab en de muildieren die zijn kar moeten trekken.
  Het zullen ook geen veranderingen zoals het verdwijnen van Atlantis…….(en dan op wereldschaal)….. de veranderingen zullen groot zijn, en we zullen worden geholpen.
  Maar niet voordat het inzicht is ingedaald waar het gaat om menselijke ellende, en waar wij debet aan zijn door dat in stand te willen houden.

  Ik wens onszelf sterkte. Het kost mij ook de grootste moeite om niet te gaan schieten op die hoerenkast, maar het werkt niet meer. Heeft nooit gewerkt.

  Blijf in het licht.

 2. Om nog even door te breien op mijn bovenstaande reactie…….we kunnen niets doen aan deze regering omdat we niet in de positie zijn om dat te doen…..daar gaat Poetin wel een rol in spelen…..doettieal.

  Wat kunnen we dan wel….!!!!!…..huh?

  Onszelf realiseren dat we meer zijn dan de som der delen die we kennen.

  Ik heb er zelf jarenlang over moeten doen om te begrijpen waar dat over gaat…….maar dat was op een vlot op een kabbelend stroompje op een mooie zomerdag.
  Dit is een stroomversnelling door een gebroken dam, waar een stuwmeer van ongekende omvang van smerigheid achter bleek te liggen. Het is nu een kwestie van kalm blijven en sturen op kwaliteiten waarvan je niet wist dat je die had……

  of verzuipen in die barokke stroom van waanzin.

  Kies maar .

  Twee weken geleden heb ik vanuit huis een vergadering in het licht gezet voor een vriend. Hij zat met een volkomen vastgelopen werksituatie…,…al jaren geen beweging……niemand durfde zijn mond nog open te doen. Bang om hun baan te verliezen.

  Ik had een kwartiertje nodig om er in te komen. Alles wat je hoeft te doen is ( letterlijk ) vanuit het centrum van je borstkas, licht sturen naar de mens/plaats/situatie/locatie, waar dat nodig is.

  In die vergadering brak na een kwartier de gespannen sfeer. Alles, maar dan ook alles wat vast zat, kwam los. De manager (zo een ja) is enigszins gebogen en gekreukt naar huis getogen.

  We hebben allemaal wat te leren.

  Moeilijk te geloven, wat? Maar het werkte…..en het werkt opnieuw .

  Ik weet dat ik hier heel wat Razernij heb gespuid…….en de reden daarvan… !?….. Nadat mijn jongste dochter werd verkracht door vier man op een polderweggetje in een Mercedes-busje …..politie en recherge niets konden en de recherge het trauma nog verergerde…… een psychotherapeut de puinhoop in zelfoverschatting nog groter maakte……dat doodongelukkige kind vervolgens via schoolkinderen aan de verdovende middelen ging……begon te liegen draaien stelen en uiteindelijk met gillende sirenes na een overdosis in de ambulance platgespoten moest worden en op de been gezet in het ziekenhuis .

  De rest zal ik je besparen.

  Dwars door dit alles heen heb ik die vergadering in het licht gezet.

  Dus ja……. ik ken jullie woede…..jullie machteloosheid.

  Maar je bent niet machteloos.

  Als je in staat bent om over de begrenzingen van het ego te stappen, zul je de mogelijkheden zien.

  Succes en groet.

  • @ Inhetmeer februari 27, 2023 at 11:07,
   Het punt is eigenlijk dat iedereen voor zich zelf moet beslissen of hij/zij mee wil blijven gaan in de ratrace, die we van kleins af aan, aan geleerd hebben gekregen. Vanuit onze ouder(s), je omgeving, het onderwijssysteem en in de maatschappij, om te gehoorzamen aan het gezag en je altijd ten dienste moet opstellen. Dat jij alles uit het leven moet halen en constant je stinkende best moet doen je gehele leven om carrière te kunnen maken e.d. Hierdoor hebben velen zich tot hun nek in de schulden laten steken. Want het beloofde ideaal was een eigen huis, een mooie auto, luxe vakanties noem maar op. Maar alles heeft een prijs in het leven. Iedereen zou voor zich zelf moeten beslissen is deze manier van leven van steeds hogere stress levels, constant tijd te kort hebben, geen rust meer tot je zelf kunnen komen. Het allemaal waard is voor je.

   Vooral nu over de gehele linie alles een neerwaartse spiraal lijkt te gaan. Verlangen je opdracht/werkgevers steeds meer flexibiliteit van jouw, terwijl jij al eigenlijk al op je top zit van wat je aan kunt.

   Dan kunnen andere je wel willen overhalen om naar de 5de dimensie te gaan, maar zolang jij in de overlevingsmodus zit. Zal dat eigenlijk nooit geestelijk lukken.
   Je zal eerst weer contact met de natuur moeten maken, je moet eerst weer zogenaamd aarde.

   Dus als jij over het strand zou wandelen (liefst met blote voeten) of in het bos of door de duinen. Laat je smartphone en smarthorloge en je bluetooth oordopjes thuis. Deze blokkeren jouw bewustzijn en onderbewustzijn om te kunnen aarde, het beste is omdat alleen te doen zodat jij door niets of niemand afgeleid kan worden. Wandel in je eigen tempo en relativeer voor je zelf van wat jij in je leven eigenlijk wil. Dwaal in je eigen gedachte en kom tot rust. Na een uurtje alleen over het strand of in het bos of duinen te slenteren in je eigen gedachte voor jij je al een heel ander mens. Want zolang jij je niet eerst gaat aarde en jij zou direct naar het licht willen. Verlies jij je zelf, want de energie moet door je heen stromen van af je kruin naar je voeten. Als dat niet kan door stromen, zal er geen nieuwe energie tot jouw kunnen komen en brandt jij alle energie in je zelf op, wat uiteindelijk een burn-out zal geven. Dat wens ik niemand.

   Als ik door het bos slenter, zie ik velen met 7 mijlpassen door het bos lopen, alsof het een wedstrijd is van wie de meeste afstand in een bepaalde tijd kan afleggen. Of dat er handlopers zijn met hun bluetooth oordopjes in, die mensen beseffen zich zelf niet meer. Dat de muziek frequentie van nu is er opgericht is dat we uit onze balans gehaald worden en blijven, waardoor ze veel makkelijker gemanipuleerd kan worden. Of dat vele een wandelende smartphone vergaderingen hebben of continu hun apps en berichtjes moeten controleren. De meest lopen eigenlijk onbewust door het bos, strand en zijn met alles en nog wat in de virtuele wereld bezig. Bedenk dat alleen slaven 24/7 bereikbaar willen zijn met hun smartphone.

 3. Een vroegere vriend van mij begon eens met het gebruik van cocaine. Ik zei hem nog voorzichtig te zijn en maakte hem duidelijk dat ik het afkeurde, maar hij wuifde dat weg. Hij gebruikte alleen af en toe en had alles onder controle. Hij zou niet verslaafd worden zei hij. Hij was een aardige iewat verlegen jongen, maar sinds hij die rotzooi gebruikte zoop en lulde hij iedereen onder de tafel in de kroeg. Grote bek, grote verhalen, ineens had hij stoere vrienden en meisjes te over. Wij werden steeds minder vrienden. Ik hoorde dat hij een beetje aan het hosselen was. Envelopjes verkopen. Kocht ineens een dure BMW, ging goed gekleed en hij werd de ‘grote man’, gerespecteerd in bepaalde kringen. Altijd welkom maar altijd haast. Heel af en toe nog kwam hij bij mij op bezoek en lulde mij mijn oren van de kop over grote dingen die hij deed en nog grotere zaken die hij van plan was. Hij wist alles heel goed. Zo perfect. Ik was altijd doodmoe als hij ’s morgens rond een uur of vijf weer weg ging.
  Ik zag hem steeds minder en na een tijdje helemaal niet meer. Hij verkeerde in andere kringen dan ik, en ik moest van zijn scene niets weten. Tot ik eens een oude bekende tegen kwam die hem ook kende en ik hem vroeg, “Hey, zie jij Patrick nog?” Hij zei, “Ja, af en toe, mar het gaat niet erg goed met hem”. Hij heeft een tijdje vast gezeten en woont nu op de camping”. Dus ik besloot hem eens op te zoeken op de camping. Ik weet nog dat het midden in de winter was en het was steenkoud. Ik kom dus bij zijn caravannetje aan en klop op de deur. Hij doet open en ik zie een mager gezicht met ogen zo groot als schoteltjes. Hij twijfelde of hij mij binnen wilde laten maar deed het toch. Eenmaal binnen zei ik tegen hem dat het niet zo best met hem ging. Maar hij wuifde dat weg als onzin. Binnenkort had hij weer geld. Grote plannen had hij met een een of andere antiekboer met speciale klokken uit Polen, en hij had een vriendin bij wie hij binnenkort zou intrekken. En hij gebruikte niet zo veel meer. Volgens hem. Kwam helemaal goed want alles ging weer de goede kant op.
  Tot hij een snuifje wilde nemen. Met bevende handen wilde hij een envelopje open vouwen, maar dat ging mis. Het pakketje sprong open en een deel van de dope viel op de vloer. Ik zag paniek in zijn ogen en hij ging op handen en knieen op de vloer om te proberen de kleine brokjes uit de vloerbedekking te pulken. Ik stond op en keek naar dat zielige hoopje die eens mijn vriend was op handen en knieen op de vloer. Ik wenste hem een fijne avond en vertrok. Dat was de laatse keer dat ik hem nog zag.

 4. Logisch.Je onderhandelt niet met een rat; die maak je af.

  P.s.: coke kan je idd recreatief gebruiken. An sich verlaaft het niet. Het gevoel dat het geeft verslaaft dus wel.
  Er was tot 1915 in Amsterdam de “eerste koninklijke Nederlandse cocaine fabriek”
  Freud was ook een fervent snuiver.
  In Vietnam waren degenen op patroulle snuivers om te overleven.

 5. Zelensky is door zijn “ supporters”, de regering Obama in 2014 het zadel geholpen. Hij kwam uit het politieke NIETS hij was KOMIEK VAN BEROEP, zeg een André van Duijn……
  Eerst was het de bedoeling om Klitsky de huidige burgemeester van Kiev als president te nemen maar Victoria Nuland zei dat het beter was om Zelensky te nemen als president……( zijn beelden van op YouTube, Nuland zegt in dat gesprek ook in f”..ck” Europa! ) dus toen al werd Zelensky misschien wel tegen wil en dank hun Amerikaanse gezant, MARIONET. Van Ukraine…… ( leuke baan )
  De nazi’sin het land, het leger, zagen dit niet zitten maar zo lang hij Zelensky zich koest hield mocht hij blijven.

  Ondertussen werden er nazi Jeugd kampen compleet met Hitler groep en dril / bijna martelpraktijken ( zie YouTube ) georganiseerd werd het land stevig bewapend zie de Minsk accoorden en de verklaring van Merkel en Hollande . Kortom het land fungeerde toen al tot een vazal staat van de USA. ( het land bewapenen tegen Rusland en op hun tijd ingrijpen maar dat pakte anders uit )
  Ook kwam in diezelfde Hunter Biden in the board van Burisma , een gas bedrijf wat hem $ 100.000 per maand op leverde. Waarom is Joe Biden toch zo close met Zelensky????? Ook Joe heeft duizenden mogelijk zelfs miljoenen dollars aan dat corrupte land verdiend…… nou ja verdient……. Gejat…… ook heeft Joe B in zijn Vice Presidents tijd een onderzoeks rechter bevolen te ontslaan….. ( zijn YouTube beelden van ) en als Ukraine het niet deed kregen ze de 1 miljard Amerikaanse steun niet…… schofterige dingen zijn daar door “ het beschaafde Amerika “ ( fam Biden ) uitgevoerd…….

  Wat verder redelijk onbekend is dat er zeker 18 WERKENDE BIOLABORATORIA Aangestuurd door Amerika ( dr Fauci ) aanwezig waren in de Ukraine. Victoria Nuland is hierover (op YouTube) openbaar ondervraagd.
  Je hakkelde ze alle biologisch materiaal wat de Russen in beslag zouden kunnen nemen was al oprijd weg uit het land…… WAAR IS DIE ROMMEL NU…… LEVENSGEVAARLIJK……. Vanuit Ukraine moest er dus een 2 e Wuhan geschapen worden…..?… Dit is zelf als een aanklacht in de veiligheids raad behandeld……. Ook hier in deze gevaarlijke bio laboratoria zat Hunter Biden in het bestuur……… Maar ach, als Rusland feiten inbrengt is het opeens hun eigen schuld of niet zo erg…… RAAR TOCH. Zulke laboratoria sticht je niet in je eigen land maar doe je in een ander land ver weg, als daar een ontsnapping van een virus plaatsvind kun je het ontkennen, is daar de sores en niet in jou land…… En PUTIN WIST DIT EN WILDE DIT NIET AMERIKAANSE BIOLABORATORIA NET ALS IN WUHAN IN JE ACHTERTUIN‼️‼️‼️‼️‼️
  WE KUNNEN ALLEEN MAAR BLIJ ZIJN DAT ZE OPGEROROLD WERDEN OMDAT ER ANDERS NU ALWEER EEN “ ONBEKENDE PANDEMIE “ geweest zou zijn. En werd Billie nog rijker dan hij al is……
  AMERIKA GAAT LETTERLIJK OVER LIJKEN.

  Zelensky had en heeft dus een goede ingang in Amerika: de grote bewapenaar van Ukraine
  De militairen, de NAZI’s Hebben dat heel goed opgemerkt. En vonden dat prima…..
  En DAAROM MOCHT ZELENSKY BLIJVEN EN VOOR HEN DE “ PRESIDENT SPELEN” Hij was indirect ook hun wapenleverancier…… ❗️
  Zolang hij maar wapens binnen haalt, mocht hij blijven En dat is goed gelukt. Maar nu wordt het GEVAARLIJK VOOR ZELENSKY DE KOEK RAAKT OP….. HET TUIG IS NIET ZO SNEL TE LEVEREN…..
  Daarom werd er ook z’ on idioot verdrag afgesloten dat Zelensky NIET MOCHT ONDERHANDELEN.
  ZE MOESTEN WAPENS‼️‼️

  Nu de realiteit ons leert dat de wapens die binnen komen en in de strijd geworpen worden meteen vernietigd worden en de productie in het westen de vraag niet aankan, nu looptZelensky vanuit zijn EIGEN LEGER ERNSTIG GEVAAR. ‼️‼️‼️‼️

  Als hij geen wapens meer loskrijgt dan maakt zijn eigen leger HEM DOOD…..‼️
  Daarom slaat hij nu figuurlijk zo om zich heen……
  Daarom papt hij nu TOT GROTE WOEDE VAN DE AMERIKANEN AAN MET CHINA. ‼️‼️ Hij MOET WAPENS HEBBEN HET GEEFT NIET VAN WIE…….DAAR HANGT ZIJN EIGEN LEVEN VANAF‼️‼️
  Hij, Zelensky is een KAT IN HET NAUW, EN WELKE RARE DINGEN ZAL HIJ NOG UITHALEN OM ZIJN LEVEN TE REDDEN‼️
  U mag het zeggen ‼️Ik ben in ieder geval benieuwd hoe dat zal gaan aflopen……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in