Er bestaat nog steeds een mogelijkheid dat de Russische president Vladimir Poetin een atoombom op New York City zal lanceren, aldus burgemeester Eric Adams. En New Yorkers moeten “een tas inpakken” en “weten waar uw medicijnen liggen”, voor het geval dat, bericht Ehtan Huff.

“Laten we voorbereid zijn,” verklaarde Adams, verwijzend naar een public service aankondiging (PSA) video die de Big Apple onlangs uitbracht met adviezen over wat te doen in geval van een radioactieve ontploffing.

“Dit zijn gewoon slimme dingen om te doen,” zei Adams over de video. “En velen van ons, wij denken aan covid en andere dingen die op de voorgrond zijn getreden, maar wij behoren nog steeds tot de top van de terroristische dreigingen.”

Volgens Adams is NYC niet noodzakelijkerwijs in hoge staat van paraatheid voor een nucleaire aanval. Hij krabbelde enigszins terug over de PSA, en zei dat de bewoners de informatie die erin wordt gegeven, waaronder een schuilen en dekking zoeken, ook kunnen gebruiken om met natuurrampen zoals orkanen of overstromingen om te gaan.

“Er zijn geen onmiddellijke bedreigingen voor de stad waar wij weet van hebben, maar wij moeten als New Yorkers altijd voorbereid zijn,” voegde hij eraan toe.

Zijn zij een op handen zijnde nucleaire aanval op NYC aan het voorspellen?

Op de vraag of de PSA alarmistisch is door te suggereren dat New Yorkers moeten weten hoe zij bijvoorbeeld kleding moeten vernietigen die aan radioactieve stof blootgesteld kan zijn geweest, antwoordde Adams ontkennend.

“Ik ben een groot voorstander van better safe than sorry,” verklaarde hij ten overstaan van de pers.

  En het is te laat, liefje, het is te laat

Omdat Poetin Oekraïne is binnengevallen, zei Adams verder, is het voorbereiden op een kernoorlog in NYC gewoon “noodzakelijke stappen nemen.”

In mei, voor het geval u het gemist had, was er op de Russische staatsmedia een segment te zien over hoe gemakkelijk het voor Rusland zou zijn om de Verenigde Staten helemaal van de kaart te vegen.

Slechts vier van de nieuwe Russische Sarmat 2 kernwapens, twee gericht op elke kust, zouden ertoe leiden dat er “niets meer” van Amerika over zou zijn, verklaarde Alexei Zhuravlev, een lid van Poetins parlement.

De resulterende paddestoelwolken, zo verklaarde Zhuravlev verder, zouden “vanuit Mexico zichtbaar zijn.”

Zhuravlev reageerde gedeeltelijk op een stuk van CBS News van eind april, waarin volgens hem “onjuiste berekeningen” werden gemaakt van hoe een nucleaire aanval op NYC er in werkelijkheid uit zou zien.

Verslaggever Tony Dokoupil simuleerde een aanval op de Big Apple met een bom ter grootte van de bom die in 1945 op Hiroshima werd gegooid. Op basis daarvan zou een paddestoelwolk het Empire State Building verorberen en een groot deel van Manhattan verwoesten.

“Jongens, jullie zijn zo grappig – welke methoden gebruiken ze eigenlijk?” spotte Zhuravlev over de simulatie.

“Ik zal u deskundig vertellen, dat om de hele Oostkust van de V.S. te vernietigen, er twee Sarmat-raketten nodig zijn en twee raketten voor de Westkust. Vier raketten, en er zal niets meer over zijn. Daarbij denken zij dat de paddestoelwolk hoger zal zijn dan een wolkenkrabber.”

Zhuravlev waarschuwde verder dat de Amerikanen zich geen illusies moeten maken door te denken dat een Russische kernaanval klein zal zijn of geïsoleerd tot slechts één stad of gebied van een stad.

  Rusland creëert een dorp voor blanke Zuid-Afrikaanse vluchtelingen om aan het zwarte terrorisme te ontsnappen

“Wat gezegd moet worden, is dat er niets meer zal zijn,” waarschuwde hij. “Niemand koestert er illusies over, dat het met iedereen goed zal komen in geval van een atoomoorlog. Niemand zal het goed hebben, houd er goed rekening mee.”

Mocht er werkelijk een kernoorlog tussen Rusland en de Verenigde Staten uitbreken, dan zal dat volgens sommige onderzoeken een “Kleine IJstijd” van enkele honderden jaren teweegbrengen.

De reden waarom Rusland dit soort uitspraken blijft doen, is trouwens dat het Biden-regime niet ophoudt wapens en miljarden dollars in contanten naar Oekraïne te sturen, dat Rusland tot een kernoorlog zou kunnen aanzetten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Satanische beelden teruggevonden na Russische raketaanval in Oekraïne – Rusland beweert dat Amerikaanse huurlingen die in Oekraïne vechten “de duivel aanbidden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote escalatie in uitvoering; Dnipro Oekraïne getroffen door 6 kruisraketten – Mensen levend verbrand – UPDATE!
Volgend artikelO, het drama! O, al die Russische gadgets!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. (Burgemeester NYC zegt tegen de stedelingen dat zij “een tas moeten inpakken”)

  Wat een onzin !! Waar moet je heen met je tasje ?? Hou eens op met angst zaaien !!
  Mocht er ooit wat gebeuren, dan is het einde oefening. En gaat de hele aarde eraan.
  De mens gaat het zeker niet overleven.. Fijn weekend..

  • Zo’n seniel advies is ook weer bedoeld om slachtoffers onder eigen volk te maken. Het zal me niet verbazen als de V.S. zelf een goed gericht bommetje gaat gooien. Poetin meteen de schuld geven en je bent van heel veel inwoners af. Twee vliegen in één klap.

 2. Inderdaad onzin: niemand gaat met (wel of niet bestaande) kernwapens smijten, dat is sowieso zelfmoord en je hebt dan ook weinig meer aan de planeet.

  • Hoort allemaal bij ’t verdeel en heers en organiseer gigantische chaos-spelletje.
   Mijn advies is: trap nergens meer in, wind je nergens over op, vind nergens wat van en laat je vrolijk beledigen.

 3. Ik heb horen verluiden dat dit bij het “geheel” hoort om mensen bang te maken, dan hebben ze weer (meer) macht over hen. Maar dat dit niet gaat gebeuren.
  Daar hou ik me dan maar aan vast want, ondanks alle veroorzaakte en mogelijk toekomstige narigheid en stress, is het leven me toch te lief.
  Ik probeer ondanks alles toch positief te blijven, al is het soms wel moeilijk.
  Geniet maar even van de zon, hopelijk zonder chemtrails. Vannacht overigens wel een vliegtuig laag horen overvliegen. Lager dan anders.
  Goed weekend!

 4. ( Hopelijk zonder chemtrails.)

  Het is elke nacht raak met die (chemtrails) Het houd maar niet op met die gif zooi…
  De lucht vergiftigen die ze zelf ook nodig hebben ? Begrijp jij het, dan begrijp ik het..
  Goed is het niet !!

   • 17-07-2022 / En afgelopen nacht, en vandaag weer. Vanmorgen nog een blauwe lucht, en als ik nu naar de lucht kijk, strepen (chemtrails) melkachtige lucht.
    Wanneer stopt dit ??

    • Ja he… Zien jullie dat ook. Constant. Er wordt weer heel wat geschraapt aan de ionosfeer en dan zijn er de lanceringen..let op de ripples in de lucht. Ook hoor ik veel gerommel in de lucht.

 5. Die lamlul Eric Adams is kneitergek! Die droplul moet zelf een tas inpakken en oppleuren naar Antarctica,laat m doodvriezen!

 6. De angst voor “het virus” wordt naadloos vervangen door de angst voor de (nucleaire) bom. Ziek. En de mensen trappen in hun domheid er gewoon weer in. Soms denk ik ze verdienen ook niet beter.

 7. Als ze nu zouden adviseren om flink te gaan trimmen en te trainen zodat mensen meer kans maken om te overleven omdat ze beter kunnen maken dat ze weg komen, dan zou dat een goed idee zijn omdat het de mensen gezonder maakt, niet omdat ze dan weg kunnen rennen van een atoombom.

 8. Biden blijft de Wereld ophitsen hij is degene Die een wereld oorlog moedwillig ontketend en al de malloten volgen hem als slaafse hondjes geen eigen gedachten gang méér Ursula van de Leyen is van het zelfde soort en ook ons kabinet geen eigen inzicht meer wij worden totaal de verdoemenis in geholpen alles kapot gemaakt Boeren weg en wat er allemaal nog op ons pad komt burgers van Nederland wakker worden nu onbegrijpelijk

 9. Ik heb wat afgelachen nadat ik dat propaganda filmpje zag wat je moet doen als NYC wordt platgegooid met een nucleaire bom: 1 ga een gebouw binnen(welk gebouw nog?) blijf niet in uw auto.
  2. trek Uw kleren uit ivm nucleair stofdeeltjes en ga douchen met shampoo en zeep. Is er dan nog stromend water?
  3 blijf op de hoogte wat U moet doen via de media!!!!Ja ja die is er dan nog wel??
  Een ongelofelijke boel onzin werd er daarin uitgekraamd.

 10. De meeste reguurders gaan als een raket voorbij aan het feit dat New Orleans gedeeltelijk verwoest werd door een simpele orkaan Katrina genoemd. Een tasje met broodnodige spullen die gaan net zoals de eigenaar in as op, einde bericht.

 11. Hahaha, weer een lamme poging om nyc leeg te laten lopen. Het is kennelijk tijd om de stad weer te ontdoen van de “nutteloze eters”. Je zal geen Gucci tassen zien vertrekken! Nyc belongs to the rich.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in