Maar het kan niet veroorzaakt worden door de vaccins, maskers, of teststaafjes omdat ze allemaal “veilig en effectief” zijn volgens de CDC. Mijn deskundigen denken dat het alle drie is. Infectiedokters zeggen dat er niets mis is, negeer het.

Ik kreeg het onderstaande bericht van een van mijn volgers. Het is een anekdote, maar het is geen alleenstaand incident zoals je zult zien in de commentaren. Een 60-voudige toename van intracraniële infecties (5/maand vs. 1 per jaar). Niemand kan achterhalen waarom. Het begon pas nadat de vaccins op de markt kwamen, schrijft Steve Kirsch.

Je zult hier niets over horen omdat de chirurgen zich niet zullen uitspreken omdat ze dan hun vergunning verliezen (zoals in het bericht staat). Dat betekent niet dat het niet gebeurt.

Steve, ik kreeg dit bericht van mijn bevriende neurochirurg…

“Ik heb net een 11-jarige Afro-Amerikaanse cheerleader verzorgd (ze is een “flyer”, wat betekent dat ze de persoon is die tijdens een stunt in de lucht wordt gehesen; ze zijn gewoonlijk erg sterk en hebben een uitstekend evenwicht terwijl ze in de lucht zijn) die in verbazingwekkende gezondheid verkeerde en hoofdpijn had. Het werd erger met haar en haar moeder bracht haar naar mijn ziekenhuis. Ze lag in coma en had een hersenabces. Ik moest een buis in haar hoofd plaatsen om haar leven te redden. Puur pus uit haar hoofd…. En MRI toonde een hersenabces aan, evenals sinusitis, en ze had een tandinfectie.

Dus belde ik mijn vriendin (de anti-Vax kinderarts) en zei WTF: ze zei dat ze in de afgelopen maand 5 kinderen op deze manier had geopereerd! We zien er normaal één per jaar. We zeiden allebei tegelijk: “Maskers!”

Dus schreef ik naar een andere bevriende kinderarts in het Midwesten en dit is wat hij me net stuurde:

“Ja, het regent intracraniële infecties hier. We hebben er net een gedaan en hebben er 10-12 gedaan sinds oktober. Dit is vreemd want het is het verkeerde seizoen voor hen. We krijgen ze in de lente en slechts een sprenkeling ervan. De KNO heeft een soortgelijk probleem met ernstige sinusitis bij kinderen. We hebben het ID gevraagd en ze halen gewoon hun schouders op”. [Ed note: ID is kort voor infectie ziekte]

  Geert Vanden Bossche: Hoe vaak heb ik je niet gezegd dat wanneer je het onmogelijke hebt geëlimineerd, wat overblijft, hoe onwaarschijnlijk ook, de waarheid moet zijn?

Steve, ik heb mijn bevriende neurochirurg gevraagd jou te bellen, omdat zij nog steeds voor het vaccin is, ondanks wat zij met eigen ogen ziet, maar zij is bang dat zij haar vergunning in gevaar kan brengen. De andere kinderarts is onlangs ontslagen omdat ze de prik niet nam, dus misschien wil ze met jou praten. Dank je.”

Maskers? Vaccin? COVID teststaafjes in je neus gestoken? Alle drie?

De vaccinatiestatus van de patiënten was niet bekend (omdat we allemaal weten dat de COVID-vaccins nooit slechte effecten hebben, namen de artsen niet de moeite om zulke irrelevante vragen te stellen).

Volgens mijn neuroloog is het vaccin de meest waarschijnlijke oorzaak, maar ook maskers kunnen een rol spelen (sinusinfectie die naar de hersenen gaat). Ze gaf het 60:40 kans, waarbij 60% het vaccin is, 40% het de maskers zijn. Toen vroeg ik haar naar de COVID-teststaafjes die ze in je neus steken en ze zei: “JA, dat is een grote mogelijkheid.”

Kortom, het kan een combinatie van dingen zijn. Het vaccin verzwakt je immuunsysteem, het maskeren en/of de uitstrijkjes kunnen de infectie in gang zetten, en een perfecte storm op gang brengen… krijg je het resultaat dat we vandaag zien.

In het lezen van de commentaren, is het ook een gemengde zaak. Sommigen wijzen op maskers, anderen op het vaccin (omdat het de BBB passeert en ontstekingen kan veroorzaken). Maar het zouden ook PCR-tests kunnen zijn, als je een uitstrijkje helemaal achter in je neus laat plaatsen.

Natuurlijk zal de CDC je hier nooit iets van vertellen.

Bericht van Dr. Ryan Cole

Ik was aan het speculeren met mijn vrouw. Ik denk dat het alle drie kan zijn.

In het lab zagen we een toename van ongewone organismen op sinus- en keelinfectieculturen voor het vaccin. We cultiveerden verschillende maskers en kweekten verschillende organismen en omgevingspathogenen.

Dus, ten eerste, weten we dat de maskers een broedplaats zijn voor een atypische mix van microben, waar ze niet thuishoren.

Ten tweede, jij en ik weten dat vaccins het vermogen van het immuunsysteem om veel organismen te bestrijden veranderen. Ontregeling van T-cellen en andere receptoren leidt tot een verzwakking van onze aangeboren immuunrespons.

  Chinezen zonder PCR-test slapen op straat: hun wordt de toegang tot hun woningen geweigerd

Ten derde, voeg aan de perfecte storm, van verkeerde flora, op de verkeerde plaats, een trauma toe aan het neusslijmvlies, waardoor die organismen in een gebroken klein bloedvat komen, grenzend aan de reukbol. De vetrijke zenuwschede wordt secundair gekoloniseerd en laat de organismen nu toe om in de gewoonlijk steriele intra-schedaniale ruimte te klimmen en abcessen te veroorzaken.

Kinderen hebben normaal een sterke aangeboren immuunrespons. Het is veranderd na de injecties.

Kelli (zijn vrouw), die zich redelijk aan het masker houdt, had een schwab die haar sinus ramde en bloedingen veroorzaakte voor onze laatste Maui-reis, waar jij en ik elkaar spraken. Daarna had ze een hardnekkige benzinelucht. Zij en ik hadden een maand geleden Covid. Terwijl ze het antibioticum azithromycine nam, werd haar geur weer normaal. Ze heeft de laatste tijd voor een paar dingen moeten maskeren en de benzinelucht komt weer terug.

Ik denk dat de oorzaak een en twee, twee en drie, of alle drie kan zijn.

Ik zou graag van de neurochirurgen willen weten welke organisme(n) er gecultiveerd en gekweekt zijn uit het abces in elk van de gevallen, en de overeenkomsten en verschillen van het microbiële milieu beoordelen.

De studie zou…

De keel en sinussen cultiveren, om de microbiële flora te beoordelen, van leeftijd gecontroleerde cohorten van

– niet-gemaskerden

– aanhoudende conforme ongevaccineerde gemaskerden (zoals een schooldistrict dat hen verplicht)

-conforme gevaccineerde gemaskerden.

Vergelijk de resultaten met de organismen die zijn gerapporteerd in de gevallen die u hebt gepresenteerd van de artsen en chirurgen.

Er is inderdaad iets verrot in de staat van “de neuronale gewelven van” Denemarken.

Commentaar van artsen

Gepensioneerd neurochirurg schreef:

We hebben hier meer gegevens over nodig.

Hersenabces is meestal een bacteriële infectie, en kan vaak worden gerelateerd aan otitis / mondholte-infectie. Het kan ook schimmel zijn. Ik denk dat als er inderdaad een toename is van het aantal gevallen, het vaccin zelf waarschijnlijk niet de directe boosdoener is; waarschijnlijker is een omgevingsfactor, of mogelijk maskering, als kan worden aangetoond dat dit daadwerkelijk op een of andere manier het aantal gevallen van otitis media, of orofaryngeale infecties, tandbederf, enz. doet toenemen. Maskeren is duidelijk ineffectief in het verminderen van de overdracht van ziekten van de bovenste luchtwegen, maar de werkelijke schadelijkheid ervan in de algemene gezonde bevolking die rondloopt met hun gezichten bedekt met stoffen snavels versierd met pictogrammen en vlinders, alleen in hun auto’s, en in supermarkten, enz., half van hun neus, is moeilijk onomstotelijk te bewijzen.

  Vrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch

Hersenabcessen kwamen een paar decennia geleden vaker voor, en zijn gestaag in frequentie afgenomen. We herkennen het bij mensen veel eerder, en de hygiëne, in het algemeen, is verbeterd. Ik ben het er wel mee eens dat de CDC op vele manieren onbetrouwbaar is gebleken, een understatement. Als er een verhoogde incidentie is, zal het waarschijnlijk in de CDC gegevens staan, ze zullen er alleen misschien niet de aandacht op vestigen, en hopen dat het onder de radar blijft.

Spoedeisende hulp arts schreef:

Ik riep dit een jaar geleden al. Het leek erop dat er zoveel patiënten in de kliniek kwamen met “sinusitis” – patiënten hebben de neiging om hoofdverstopping met een verkoudheid te overschrijven als sinusitis, maar er waren zoveel patiënten met dezelfde klacht. Ik zei dat ik dacht dat het de maskers waren, maar iedereen deed alsof zijn neus bloedde.

We weten dat wanneer de normale uitstroom van het lichaam wordt belemmerd, bacteriën de neiging hebben dat gebied te koloniseren. En in een paar ongelukkige mensen kan een infectie zich verspreiden. Ik heb nog nooit een hersenabces gezien bij iemand die niet immuungecompromitteerd was of een intraveneuze drugsgebruiker. Het kan voorkomen bij een protozoaire infectie, maar dat is zeldzaam in de VS. Als je met Moeder Natuur knoeit, heeft dat gevolgen. Er is een reden waarom de Grieken overmoed als een fatale karakterfout zagen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooitVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet plan om ons te chippen voor het slavensysteem van de nieuwe wereldorde
Volgend artikelDe laatste dagen van de Covid Sekteleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. In ieder geval 100% door die onderwerpingslappen.
  Zelf ben ik chronisch slachtoffer (met meerderen) van langdurige blootstelling aan luchtsystemen (en airco’s)?in kantoren. Zonder frisse lucht gaan, niet meer dan logisch de sinussen eraan.

 2. “You won’t hear about this because the surgeons won’t speak up because they will lose their license (as stated in the message). That doesn’t mean it won’t happen.”

  You became a surgeon to help people and you see how much damage this causes and you still refuse to speak up!?
  I really hope you go to hell for this. WTF is wrong with these people.
  IF you all speak up, nobody has to worry about their jobs.
  JUST SPEAK THE F UP!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in