Dr. Vladimir Zelenko, die ik al twee keer eerder heb geïnterviewd, was een van de eerste Amerikaanse artsen die een vroeg behandelprogramma ontwikkelde voor de nieuwe SARS-CoV-2 infectie. Hij populariseerde het gebruik van hydroxychloroquine en zink, en toen hydroxychloroquine steeds moeilijker te verkrijgen werd, was hij ook een van de eersten die quercetine identificeerde als een bruikbaar alternatief, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Toen de pandemie uitbrak, oefende Zelenko zijn praktijk uit in New York. Sindsdien is hij verhuisd naar Florida, waar hij meerdere uren per dag interviews geeft in een poging om de boodschap van vroegtijdige behandeling en preventie te verspreiden. Zoals Zelenko opmerkt:

“Het is een zeer behandelbare infectie – of moet ik zeggen biowapen? – indien binnen de eerste paar dagen gedaan, omdat COVID twee ziekten is. Het is het besmettelijke stadium van het virus, en een week later heb je de pathogene ontstekingsreactie die alle schade aan de longen toebrengt en bloedklonters veroorzaakt.

Dus, het draait allemaal om timing. En de gegevens zijn heel duidelijk. Er zijn tientallen peer-reviewed studies die aantonen dat als je COVID binnen de eerste paar dagen behandelt, je een 85% reductie hebt in ziekenhuisopname en overlijden. Het is een no-brainer. Men had 700.000 van de 800.000 mensen kunnen redden van een ziekenhuisopname.”

Zelenko is bevoegd als arts in Florida, maar besteedt nu het grootste deel van zijn tijd aan het voorlichten van het publiek en andere artsen. Hij is ook beschikbaar via telegeneeskunde, maar zijn passie is het onderzoeken en ontwikkelen van eenvoudige, natuurlijke benaderingen voor complexe gezondheidsproblemen – inclusief die van hemzelf.

De minder bereisde weg

Zelenko heeft een zeldzame vorm van kanker, longslagadersarcoom genaamd, die meestal fataal is. Hij heeft ook twee openhartoperaties ondergaan en drie jaar chemo en bestraling, die zijn problemen niet hebben opgelost.

“Bijna vier jaar geleden werd bij mij longslagadersarcoom vastgesteld. Er zijn gemiddeld maar 10 gevallen per jaar, en ze worden allemaal bij autopsie gevonden. In mijn geval dachten ze dat het een bloedprop was die niet reageerde op bloedverdunnende medicijnen.

Dus werd er besloten om een embolectomie uit te voeren, mijn borstkas te openen, de longslagader binnen te gaan en de bloedprop eruit te halen. Maar toen ze dat deden, zagen ze dat het een tumor was, en het had mijn rechterlong volledig verwoest. Dus, ik verloor mijn rechter long. En ze verwijderden een groot deel van de longslagader en moesten die reconstrueren omdat je die slagader nodig hebt om te leven.

Toen kreeg ik chemo… Het ging twee jaar redelijk goed, en toen kwam het terug en was het ook uitgezaaid naar mijn heup. En dus had ik weer een openhartoperatie. Ze moesten een van mijn hartkleppen vervangen, pulmonale klep. Toen kreeg ik bestraling van mijn heup gevolgd door echt zware chemo.

Na twee maanden kreeg ik congestief hartfalen en ontwikkelde ik cardiomyopathie … Ik herstelde daarvan en kreeg medicijnen voor hartfalen … Een maand daarna … kreeg ik COVID-pneumonie … Ik was er vrij zeker van dat ik in een kistje zou belanden, maar ik herstelde.

Een paar maanden later, ging ik voor een nieuwe CT-scan, en ze vonden, opnieuw, de tumor was terug in de longslagader, maar deze keer, geen arts wilde mij opereren. Een derde open-hart operatie is erg gevaarlijk. Ze schatten de kans dat ik op de tafel zou sterven op meer dan 50%, wat ik niet leuk vond. Dus, eindigde ik met een vrij intense bestraling van mijn mediastinum, waar de tumor zat.

Toen kwam jij in beeld, om me advies te geven over de behandeling. Uiteindelijk kreeg ik twee maanden lang immunotherapie in Europa met checkpointremmers, maar ook hyperthermie en maretakinjecties, en alfaliponzuur, hooggedoseerde vitamine C [infusies] en verschillende andere modaliteiten. En ik voel me beter dan ooit.

Ik had een CT-scan vorige week, en het toonde de tumor met een derde was gekrompen. Ik sprak met de bestralingsoncoloog die me vertelde dat een goed resultaat dezelfde grootte of kleiner zou zijn geweest. Het duurt jaren om op te lossen. Dus de tijd zal het leren, maar het is makkelijker voor me om te lopen, en hemodynamisch ben ik stabieler, en ik voel me goed. Amen.”

De verrassende rol van immuuntherapie bij kanker

Over het geheel genomen heeft het “COVID verhaal de manier waarop ik tegen het leven aankijk volledig veranderd,” zegt Zelenko. Toen hij zag hoe natuurlijke, effectieve, vrij verkrijgbare oplossingen voor COVID werden onderdrukt, terwijl experimentele gentransfer-prikken werden gepusht, realiseerde hij zich dat andere behandelingen ook onderdrukt zouden kunnen worden, zoals kankerbehandelingen.

“Waarschijnlijk worden effectieve benaderingen gemarginaliseerd in vervanging van de duurdere farmaceutische benaderingen,” zegt hij. “Ik zal je een voorbeeld geven. Dr.  William  Coley was een oncologisch chirurg die ongeveer 100 jaar geleden leefde, misschien 120 jaar geleden. Hij merkte dat hij zijn patiënten opereerde, en dat de tumor terugkwam en ze zouden sterven. En toen merkte hij iets heel interessants op.

Hij had een patiënt met alvleesklierkanker, stadium 4, niet te opereren. Die patiënt werd erg ziek van een infectie en werd septisch. Hij ging bijna dood, maar hij herstelde en zijn tumor ging weg. Hij merkte dat soort fenomeen nog een paar keer op, en realiseerde zich dat er een of andere immuunreactie moest zijn, een immuunreactie op de infectie die het immuunsysteem wakker maakt om ook de tumor aan te vallen.

Dus eigenlijk, volgens mij, was dat de geboorte van immunotherapie. Koorts lijkt een rol te spelen. Het schijnt antitumor eigenschappen te hebben, evenals het activeren van bepaalde delen van je immuunsysteem. Dus, het is fascinerend. En die informatie werd voor een lange tijd begraven – 50, 60 jaar – tot sommige dokters het herontdekten en onderzoek begonnen te doen. En daar heb ik in Europa van geprofiteerd.”

Hyperthermische behandeling voor kanker

We hebben een lange weg afgelegd sinds de tijd van Coley, die gifstoffen gebruikte om infectie en koorts te veroorzaken. Tegenwoordig wordt in plaats daarvan een hyperthermische behandeling gebruikt. Het komt erop neer dat de lichaamstemperatuur gedurende vier tot zes uur wordt verhoogd tot ongeveer 40 graden Celcius. Zelenko beschrijft de behandeling die hij onderging:

“Het was een hele ervaring om vijf uur lang een temperatuur van rond de 40 graden Celsius, laten we zeggen 104 graden Fahrenheit, te hebben. Je wordt een beetje loom en een beetje angstig, maar ik dronk veel en had de hele tijd een verpleegster bij me. Het was een behoorlijk interessante ervaring.

Er waren hyperthermia machines voor het hele lichaam en lokale hyperthermia. Beide zijn eigenlijk een luxe sauna. Het was eigenlijk net een kuuroord. In de meeste gevallen genoot ik van de behandeling.”

Terzijde, ik geloof oprecht dat saunabaden een van de krachtigste biohacks is die er zijn. Ik doe het vier keer per week. Ik krijg mijn temperatuur omhoog tot ongeveer 102 graden F. of zo, gedurende 20 minuten. Ik heb ontdekt dat het een zeer effectieve gezondheidsgewoonte is om infecties in de kiem te smoren, en het kan ook helpen om potentiële kankergevallen af te remmen. Ik gebruik momenteel een prototype van een full-spectrum SaunaSpace sauna die EMV-vrij is, die acht lampen van 250 watt heeft.

Omicron is niet te stoppen, maar niet om bang voor te zijn

Om terug te komen op de kwestie van COVID: de afgelopen twee jaar heeft de SARS-CoV-2-infectie een aantal veranderingen ondergaan. Omicron, bijvoorbeeld, is veel besmettelijker, maar heeft veel minder ernstige symptomen. Zoals opgemerkt door Zelenko:

In feite lijkt het erop dat we een best-casescenario hebben gekregen, waarin een zeer besmettelijk virus door de bevolking raast en slechts milde verkoudheidssymptomen veroorzaakt, waardoor kudde-immuniteit ontstaat zonder het risico van massaslachtoffers. “Als twee derde van de bevolking erdoorheen komt, is de pandemie in feite voorbij,” zegt Zelenko.

Vaccineren tijdens een pandemie kweekt varianten

In het interview legt Zelenko uit hoe de vele varianten die we hebben gezien waarschijnlijk het gevolg zijn van de massale “vaccinatie”-campagne.

Drie gerespecteerde immunologen, Dr. Luc Montagnier (die in 2008 de Nobelprijs won voor zijn ontdekking van het HIV-virus), Dr. Sucharit Bhakdi, de meest gepubliceerde immunoloog in de geschiedenis, en Dr. Geert Vanden Bossche, een top immunoloog in Nederland, hebben allen gewaarschuwd dat wanneer je massaal vaccineert in het midden van een actieve uitbraak, je ervoor zorgt dat er varianten ontstaan.

“Je oefent evolutionaire druk uit en kweekt meer verschillende virussen,” zegt Zelenko. “Er zijn twee of drie mogelijkheden. De ene kan zijn dat het onbedoeld was. Goede, goedbedoelende mensen ontwikkelden wat ze dachten dat zou helpen – een vaccin. Maar het geven ervan aan mensen tijdens een pandemie is een absolute mislukking geweest. “Oeps, het spijt ons. Dat is één mogelijkheid.

De andere mogelijkheid is dat degene die dit heeft georkestreerd precies weet waar ze mee bezig zijn, en dat ze het met opzet doen om de nieuwe varianten en de gevolgen daarvan in stand te houden, wat in wezen een psyop is om een wereldwijde psychose te veroorzaken als gevolg van angst, lockdowns en het dragen van een gezichtsluier.

Er is nog een mogelijkheid. Er is geen betwisting; iedereen die de feiten kent en de kwestie heeft bestudeerd weet dat COVID-19 een wapen is dat in een laboratorium is gemaakt. Gain-of-function onderzoek is niets anders dan het maken van een massavernietigingswapen en genocide, en er is een octrooipad van 20 jaar lang dat de verschillende stadia van de ontwikkeling van dit wapen documenteert.

En hier is mijn veronderstelling. Ik heb hier geen bewijs van, maar ik zou het volgende kunnen zeggen: Als ik het originele virus kon maken, kan ik ook varianten maken. Het is heel gemakkelijk. Je verandert gewoon een paar sequenties van de code die bij het spike-eiwit hoort. Je verandert de drie-dimensionale vorm, en als je het genoeg doet, elimineer je bestaande antilichamen.

Dus nogmaals, ik heb daar geen bewijs voor, maar ik heb wel bewijs dat [SARS-CoV-2] een kunstmatig gemaakt biowapen is. Dus waarom zou het niet mogelijk zijn om op dezelfde manier varianten te maken? Ik denk dat het een soort combinatie is, een multifactoriële oorzaak van varianten – de natuurlijke God-factor, de evolutionaire druk die wordt uitgeoefend door mensen te vaccineren tijdens een actieve pandemie, en dan gewoon het rechtstreeks maken ervan.”

Tegengiffen voor het biowapen waren al op voorhand ontwikkeld

Zelenko vertelt over een relatief recente ontdekking. In maart 2020 zag hij een MedCram video, aflevering 34 waarin Dr. Roger Seheult enkele van de principes uitlegde waarop hij uiteindelijk zijn COVID protocol baseerde. Seheult haalde specifiek een artikel aan waarin de werking van zinkionoforen werd uitgelegd.

Zelenko baseerde zich op dat mechanisme toen hij zijn eigen protocol ontwikkelde. Hij realiseerde zich echter pas in december 2021 dat de auteur van dat centrale artikel Dr. Ralph Baric was. Waarom doet dat ertoe? Zelenko legt uit:

“In 1999 bedacht Ralph Baric, gefinancierd door de Amerikaanse overheid, aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, hoe je een dierlijk virus kon nemen en het in staat kon stellen om andere soorten, verschillende dieren, te infecteren, met andere woorden, soortoverschrijdende infectie.

In 2015 bedachten dezelfde Dr. Ralph Baric en Dr. Zhengli [aan het Wuhan Institute of Virology in China], gefinancierd door de National Institutes of Health, hoe ze een coronavleermuisvirus mensen konden laten besmetten, en vergrootten de dodelijkheid ervan voor mensenlevens. Dat was in 2015. Maar in 2010, publiceerde Baric het artikel waar ik naar verwijs.

Dus, de ontwikkeling van het wapen gebeurde in fasen, maar voordat het werd losgelaten op de menselijke bevolking, of de ontwikkeling van het kunnen infecteren van mensen, werd een tegengif gemaakt. Onderzoek betaald door de regering werd gepubliceerd.

Dezelfde mensen die de bom maakten, maakten ook het tegengif om de bom te ontmantelen. En toen de pandemie uitbrak, kwamen dokters zoals ik, uit noodzaak, met creatieve oplossingen, gebaseerd – in mijn geval, onbewust – op dit werk. En onmiddellijk werd die informatie gemarginaliseerd en onderdrukt, en dokters werden uit hun ambt gezet omdat ze ervoor pleitten.

Dus, de regering die de bom maakte wist ook van de oplossing. En de reden waarom is dat ze niet dood wilden. De betrokkenen hier willen niet dat hun families sterven. Maar voor jou en voor mij, hebben ze een andere agenda. Dus, ze hadden die informatie.

Ik weet dat de leidinggevenden van Google allemaal hydroxychloroquine en ivermectine nemen voor profylaxe, net als de helft van het Congres. En dus, de mensen die dit hebben georkestreerd wisten het antwoord, en gebruiken het voor zichzelf. Zelfs dokters weten het antwoord voor zichzelf.

Ze schrijven deze medicijnen voor zichzelf voor, of ze bellen mij. Maar als er patiënten komen, zeggen ze dat er geen behandeling is, ga naar huis, neem Tylenol. Dus, dit is massamoord.”

De COVID injecties – opnieuw een misdaad tegen de mensheid

Naast het doden van onnoemelijke aantallen mensen door het ontkennen en onderdrukken van vroegtijdige behandelingsmogelijkheden, doden regeringen over de hele wereld ook mensen met de COVID injecties. Na een jaar van agressieve campagne om zoveel mogelijk mensen te injecteren, hebben de injecties waarschijnlijk meer mensen gedood dan er aan de infectie zijn gestorven. Het is helaas heel moeilijk te zeggen, omdat de gegevens zo ernstig gemanipuleerd zijn.

In 2015 zei Bill Gates dat de wereldbevolking met 15% moet worden teruggebracht door het gebruik van vaccins vanwege de opwarming van de aarde. Dezelfde Bill Gates zei in 2020 dat 7 miljard mensen moeten worden gevaccineerd. Waarom zou ik een vaccin voor mijn gezondheid nemen van iemand die pleit voor het gebruik van vaccins om de wereldbevolking te verminderen? ~ Dr. Vladimir Zelenko

Zelenko schat dat tussen de 500.000 en 1 miljoen Amerikanen tot nu toe zijn gedood door de injecties. Het is verontrustend dat de U.S. Food and Drug Administration wist dat de injecties ernstige gevolgen konden hebben, maar ze hebben ze toch doorgedrukt. Bovendien weigeren ze iets te doen aan het verbijsterende aantal ongewenste bijwerkingen die zijn gemeld bij het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Het veiligheidssignaal kan onmogelijk duidelijker zijn.

“In oktober 2020, twee maanden voor de uitrol van het vaccin, was er een interne presentatie in de FDA voor haar wetenschappers, en op dia 16 van die presentatie stond een lijst van bijwerkingen: dood, hartaanval, beroerte, bloedstolsels, afschuwelijke neurologische aandoeningen, myocarditis en nog veel, veel meer,” zegt Zelenko.

“Denk eraan, dit was twee maanden voor de uitrol. Nadat de vaccins waren uitgerold, en een paar maanden later, toen de VAERS-database de bijwerkingen begon te tonen die mensen ervoeren, is er een 100% correlatie met wat er volgens die dia zou gebeuren, en wat er in werkelijkheid met mensen gebeurde.

Dat is massamoord met voorbedachte rade. FDA wist precies waar het mee bezig was. Ze wisten precies de bijwerkingen, en ze gaven het toch vrij…”

Wat is de echte agenda?

Waarom zou de FDA zich zo gedragen? Waarom beschermen ze de volksgezondheid niet tegen een duidelijk dodelijke behandeling? En aan de andere kant, waarom staan ze artsen niet toe om mensen te helpen met een vroege behandeling? Zelenko legt uit:

“In het midden van de jaren ’90, werd het duidelijk dat de Amerikaanse economie gedoemd was. De stelsels van Medicare en Sociale Zekerheid zouden insolvent worden, en dat zou een tsunami-achtig effect hebben, nationaal en internationaal. En het was niet te stoppen. Het was wiskundig onvermijdelijk.

  Trudeau in paniek nu zijn regering onthult dat de volledig gevaccineerden sinds februari goed zijn voor 4 op de 5 COVID-doden in Canada 

Medicare, volgens het Congressional Budget Office, zal in 2027 het proces naar faillissement beginnen. Dus, zekerheid vanaf vandaag zal tot 2034 duren. Nu, de grote belanghebbenden in de wereldeconomieën zagen een existentiële bedreiging. Ze begrepen dat hun macht en rijkdom echt in gevaar was.

En dus werd er een plan ontwikkeld, dat de technologie van dat moment te boven ging, maar de technologie was in ontwikkeling. Dus, bijvoorbeeld, het Menselijk Genoom Project werd in kaart gebracht en voltooid.

Toen werd de CRISPR technologie ontwikkeld, dat is genbewerking of genensplitsing op zeer precieze manieren. Dat werd verkocht als een manier om genetische ziekten te genezen. Er is een defect gen. Je kunt het er gewoon uitknippen en een gezond gen erin stoppen.

Dat is het voordeel. Het nadeel is dat het mogelijkheden schept om genen te bewerken om snode redenen. In 2015 zei Bill Gates dat de wereldbevolking met 15% moet worden teruggebracht door het gebruik van vaccins vanwege de opwarming van de aarde.

Dezelfde Bill Gates zei in 2020 dat 7 miljard mensen moeten worden gevaccineerd. De voor de hand liggende retorische vraag is dus: ‘Waarom zou ik een vaccin voor mijn gezondheid nemen van iemand die pleit voor het gebruik van vaccins om de wereldbevolking terug te dringen?’

In 2016 zei Klaus Schwab, in een interview iets heel vreemds. Hij zei dat binnen 10 jaar, in 2026, ieder mens gechipt zal zijn met een digitale identificatiecode. Wat betekent dat, en waarom?

Laten we de opeenvolging van gebeurtenissen doornemen. Een biowapen wordt gemaakt met een tegengif, dat wordt onderdrukt en verborgen. Het biowapen wordt vrijgelaten. Het is extreem makkelijk te behandelen. Maar die informatie wordt onderdrukt, en toegang tot die medicijnen wordt onderdrukt, en atsen die ervoor pleiten worden vervolgd.

Alles wat mensen hoop lijkt te geven, angsten lijkt te verminderen, re-integratie met je dierbaren lijkt aan te moedigen, lijkt onmiddellijk te worden verguisd, zelfs vroegtijdige interventie. Als je kijkt naar de NIH, die adviseren, vanaf vandaag, om COVID niet te behandelen tenzij ze in het ziekenhuis liggen met longschade.

En dus, vroeg ik me af, wat is er echt aan de hand? En waarom deze onophoudelijke drang om iedereen te vaccineren? Waarom artsen straffen voor het gebruik van medicijnen die werken? Omdat het de aarzeling om te vaccineren aanmoedigt.

Toen realiseerde ik me iets. Er waren twee patenten waar ik me bewust van werd. Ze zijn gescheiden door een jaar, maar ze zijn verbonden in de puzzel, in het concept. Het ene dateert van 31 augustus 2021 en beschrijft … nanotechnologie-engineering. Het beschrijft in feite het volgende:

Dat de mogelijkheid, de technologie, al bestaat in deze vaccins die het mogelijk maken biometrische gegevens te meten, dat wil zeggen je hartslag, je ademhalingsfrequentie, je temperatuur, en dan die gegevens met je locatie door te sturen naar een derde partij.

Dat snapte ik niet eens. Zoals wat? Maar toen realiseerde ik me dat er nog een patent van Microsoft is. Deze ken ik nog uit mijn hoofd. Het is een internationaal patent, WO202060606. Je kunt dit niet verzinnen. Dat patent beschrijft de koppeling van biometrische gegevensoverdracht aan cryptocurrency.

Dan heb ik het. En trouwens, 2026, wanneer iedereen geacht wordt gechipt te zijn met een digitale ID, laten we het een interne Auschwitz tatoeage noemen, is een jaar voor het begin van de insolventie van Medicare en het begin van de economische ineenstorting. En dus, is de echte agenda duidelijk geworden voor mij.

Het ging nooit over gezondheid. COVID-19 is makkelijk te behandelen. Het ging altijd over het gebruik van angst en massapsychose om 7 miljard mensen willens en wetens te laten injecteren met de technologie die hen in staat zou stellen om deel te nemen aan het nieuwe op cryptocurrency gebaseerde systeem, het systeem dat de wereld zal gebruiken voor financiën.

Fiat valuta en alle traditionele manieren van transacties zullen verdwijnen. De enige manier waarop je daadwerkelijk in staat zult zijn om deel te nemen aan transacties, van het kopen van brood, laten we zeggen, is het hebben van een sensor die informatie uitzendt met je locatie. Het is het merkteken van het beest, als je het echt wilt weten. Daarmee kun je dan brood kopen voor je familie…

Gates en Schwab hebben het beiden over hoe deze vaccins veranderen wie je bent. Wat betekent dat? Ze leggen het uit. Met de gen-editing technologie, maken ze de mens beter. Dat is transhumanisme. Ik noem het Mens 2.0. Mens 1.0 is de versie gemaakt door God. We zijn met God ingeprent in onze genetische code. We zijn gemaakt naar het beeld van God omdat we zijn code in ons hebben.

Nu, zou je Bill Gates of Klaus Schwab het wachtwoord geven van je huis beveiligingssysteem? Waarom zouden we hem toegang geven tot onze genetische code? Mens 2.0, in de demente, verdorven, gestoorde geest van deze mensen is de volgende stap in de evolutie van de mens. En ik zeg dat als je dat met jezelf laat gebeuren, je niet langer gemaakt bent naar het beeld van God. Je bent gemaakt naar het beeld van Bill Gates en Klaus Schwab.”

Een list om ons te chippen voor het slavensysteem van de NWO

Samenvattend gelooft Zelenko dus dat alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt – de agressieve marketing van de injecties, de dwang en bedreigingen om zoveel mogelijk mensen geïnjecteerd te krijgen – allemaal een truc is geweest om zoveel mogelijk mensen te “chippen” als voorbereiding op het cryptocurrency systeem van de Nieuwe Wereldorde, dat zal worden beheerd door een kleine selecte groep, en zal worden gebruikt om de hele mensheid tot slaaf te maken.

Zoals opgemerkt door Zelenko, heeft het World Economic Forum publiekelijk aangekondigd dat in 2030, de VS niet langer een supermacht zal zijn, en dat een paar landen de leiding zullen hebben over het wereldwijde bestuur. Hoe ontwricht je een economische motor als de V.S.?

“Je creëert een pandemie,” zegt Zelenko. “Je gooit middenklasse bedrijven in lockdown, kleine bedrijven… Maar je laat Walmart en Home Depot open… Het is een overdracht van rijkdom van de middenklasse naar de mensen aan de macht. Het is eigenlijk een beroving.

Dit is één grote poging om de mensheid tot slaaf te maken. Het is een briljant plan, trouwens. Het is slecht, maar het is briljant omdat slavernij altijd de meest lucratieve industrie en bezit is geweest in de menselijke geschiedenis. Nu is het niet anders. En dus heb je een paar sociopaten die geloven in hun onsterfelijkheid en denken dat ze hun bewustzijn zullen overbrengen op een cyborg, en genieten van de hele wereld als hun speeltuin.”

Zelenko gaat verder met de uitspraken op de Georgia Guidestones, een enorm granieten monument dat anoniem werd opgericht in een klein stadje in Georgië en dat 10 geboden bevat. De eerste is dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht tot en gehandhaafd op 500 miljoen. Als de COVID-injecties doorgaan, is het niet ondenkbaar dat de menselijke bevolking tot die omvang wordt teruggebracht.

Het waarom achter de genocide

Een paar maanden geleden debuteerde Elon Musk zijn humanoïde robots, en zei dat aangezien deze robots 90% van de beroepsbevolking zullen elimineren, we daarom een universeel basisinkomen nodig hebben. Ook dit maakt deel uit van The Great Reset plan, dat zowel technocratie als transhumanisme omarmt.

“Houd in gedachten dat in de hoofden van deze mensen, we niet gemaakt zijn naar het goddelijke beeld. We zijn kakkerlakken. En ze gaan niet te lang eindeloze universele inkomensmiddelen naar kakkerlakken gooien. Ze zullen het eerst doen om de nutteloze eters te identificeren, en dan zullen ze worden geliquideerd. Dit is al eerder gebeurd.

  Volledig gevaccineerde jonge volwassenen hebben 73% meer hartaanvallen en beroerten en 92% meer sterftegevallen dan ongevaccineerden

Nog maar 80 jaar geleden had je de nazi ideologie gebaseerd op eugenetica, die drie klassen van mensen creëerde. Je hebt de übermensch, wat Nietzsche Superman zou noemen. Dan de mensch, dat is de mens, en dan de untermensch, dat is de ondermens. In het nazi-model waren de nazi’s Supermensen, afstammelingen van Arische goden. Dat gaf hen de macht om anderen tot slaaf te maken.

Dus, bijvoorbeeld, de Angelsaksen, in feite Europeanen, waren bedoeld als slaven van de Ariërs. En de ondermensen, waartoe ik behoor – Joden, zigeuners, Slaven, gehandicapten, politieke gevangenen – wij moesten verdampen, tot stof vergaan.

Die ideologie verdween niet. Ze dook weer op met de nuance die nu niet antisemitisch is. Op een soort abstracte manier zijn we deze keer allemaal Joden, omdat de hiërarchie hier niet gebaseerd is op religie of identiteit, maar eerder op het gestoorde geloof dat zij, de Supermannen van deze generatie, geëvolueerd zijn naar een hoger niveau van bewustzijn.

Ze zijn woke en ze begrijpen, en zijn verlicht over de aard van de menselijke conditie. Zij zijn de bewaarders van de planeet, en daarom is het hun verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de planeet solvabel is, dat hij blijft bestaan. En daarom moeten we de wereldbevolking verminderen.”

Reden voor optimisme

Hoewel de mensheid zich in een zeer hachelijke situatie bevindt, is Zelenko optimistisch over de toekomst.

“Ik zal je vertellen wat ik echt denk dat er aan de hand is,” zegt hij. “Er is wat we zien, en dan is er de, laten we het spirituele fysica noemen, in het spel. Karl Jung, de beroemde psychoanalyticus, schreef: ‘De morele degradatie van de samenleving begint met de degradatie van het individu.’ Daaruit kunnen we eigenlijk leren dat morele verbetering van de samenleving begint met verbetering van het individu.

Wij, als samenleving, hebben in de laatste 50, 60 jaar een aantal zeer slechte keuzes gemaakt. We hebben bijvoorbeeld de rolpatronen van mannen en vrouwen bezoedeld of ontheiligd … Het huwelijk heeft zijn heiligheid verloren. De ongeborenen worden afgeslacht. In de Bijbel staan twee steden die werden vernietigd, Sodom en Gomorra, en er is een analyse waarom dat gebeurde. Het was niet vanwege de immoraliteit, want de hele wereld was immoreel.

Het was omdat ze immoraliteit in de wet van het land codificeerden. Dat is precies wat er gebeurd [is in de VS] We zijn gedegenereerd … We aanbidden de God van de wetenschap, de god van de technologie, de god van het geld, god van de macht. Alles behalve de ware God. En we zijn duidelijk bezig met kinderoffers.

Dr. Michael Yeadon, voormalig VP van Pfizer, heeft mij persoonlijk verteld, en hij heeft het ook openbaar gemaakt, dat voor elk kind dat sterft aan COVID, er 100 sterven aan het vaccin. De COVID-prik is 100 keer dodelijker voor kinderen dan COVID. Hoe noem je dat? Dat is kinderopoffering.

Dus, ik voel dat, bij wijze van analogie, we in de generatie van de overstroming zijn. Het huis wordt schoongemaakt, en ieder individu krijgt de keuze om op de ark te gaan of niet.

Of, om het simpeler te maken, voor wie buig je? Buig je voor je schepper, die je in elk moment van de tijd maakt? Vraag je God om standvastigheid, uithoudingsvermogen, kracht, vastberadenheid, het vermogen om te gaan met het onbekende en angst? Of geef je toe aan de angst en buig je voor corrupte sociopaten, oligarchen, corrupte regeringen, en de valse belofte van het gouden kalf van deze vaccins?

Want op dit moment, in dit land althans, houdt niemand je vast en steekt een naald in je arm. De meerderheid van de mensen, willen met het vliegtuig reizen. Ze willen hun baan niet verliezen. Ze willen naar school gaan. Het zijn al dit soort beslissingen over de kwaliteit van hun leven. Met andere woorden, in een normale samenleving offeren de ouders zich op voor het welzijn van de kinderen. In heidense samenlevingen offeren we de kinderen op voor het doel van de volwassenen.”

Vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid is het antwoord

Dus, wat is het antwoord? Kunnen we dit transhumanistische traject stoppen dat de kern bedreigt van wat ons menselijk maakt? Kunnen we voorkomen dat dit plan voor onze slavernij tot bloei komt? Zelenko gelooft dat er een manier is, net als ik.

“Het antwoord is dat we georganiseerde burgerlijke ongehoorzaamheid nodig hebben. Geef niet toe. Ze kunnen niet iedereen opsluiten. Ze kunnen niet iedereen ontslaan. Ze kunnen niet iedereen uitwijzen. Ze kunnen niet iedereen afsluiten. Er zijn er veel meer van ons dan van hen. En eigenlijk, laat me spreken tot de militaire leiders, tot de politie, tot de mensen die de maatschappij moeten beschermen.

Jullie hebben ook kinderen. Jullie hebben ook ouders. En we vertrouwen op jullie om te doen wat het beste is voor de burgers van dit land, om ons te beschermen tegen alle vijanden, buitenlandse en binnenlandse. Alles wat we moeten doen is ons verenigen met gelijkgestemde mensen. Haal uw kinderen van school. Geef ze thuis les. Je kunt ze moraliteit leren.

De Wereldgezondheidsorganisatie kwam met een edict dat als je kinderen naar school gaan, dat impliciete toestemming is voor het vaccin, omdat je ze niet had kunnen sturen. En omdat je ze naar school hebt gestuurd, betekent dat dat je toestemming geeft om ze te laten vaccineren, zelfs zonder dat je het weet.

In principe moeten we kleine groepen maken, als vluchtsteden, in zekere zin, van gelijkgestemde mensen; een alternatieve samenleving creëren; handel drijven met onszelf. Ik weet dat er krachten zijn die hard werken aan een alternatieve cryptocurrency of blockchain systeem dat gedecentraliseerd is en dat mensen die niet gelabeld willen worden met een digitale identificatiecode in staat zou stellen om transacties met elkaar te doen.”

Zoals Zelenko opmerkt, wordt het steeds duidelijker dat de pandemische maatregelen nooit bedoeld waren om ons te beschermen tegen COVID. Het ging altijd om het creëren van een nieuwe wereldorde. Het ging om de voorbereiding van een grote reset om weer beter te worden.

Maar beter voor wie? Het “Build Back Better” plan gaat over het opbouwen van “een samenleving geleid door een paar sociopaten en de rest van ons tot slaaf gemaakt,” zegt Zelenko. Het goede nieuws is dat steeds meer mensen dit plan beginnen in te zien, en “zodra dat besef een bepaalde drempel van mensen bereikt, gaan landen veranderen en vallen ze als dominostenen,” zegt hij.

Wanneer we onze vrijheid terugkrijgen, hangt van ons af. Zoals Zelenko opmerkt, “vrijheid is niet gratis.” We waren (in ieder geval tot 2020) vrij omdat onze voorvaderen de moed hadden de tirannie te trotseren. Als we willen dat onze kinderen vrij zijn, moeten we nu diezelfde moed tonen.

“Of onze kinderen vrij zullen zijn, hangt af van de vraag of wij bereid zijn offers te brengen,” zegt Zelenko. “Zijn wij bereid, in deze generatie, de prijs te betalen om ervoor te zorgen dat onze kinderen in vrijheid gedijen en het vermogen hebben om het Godsbewustzijn te behouden?

Het gaat gebeuren. De onbekende variabele is het aantal doden. Ik hoop dat dit interview het bewustzijn van ieder mens bereikt. Mensen moeten kiezen om vanaf dit punt nee te zeggen.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “mondiale volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZonneschijn is de remedie tegen shedding
Volgend artikelHerseninfectie 60-voudig gestegen sinds vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Certificate Of VaccinationID

  Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  https://www.niburu.co/lezersbrieven/15326-waarom-het-coronavirus-niet-besmettelijk-is

 2. Het stuk begint met: “” Toen de pandemie uitbrak… Daar ben ik gestopt met lezen. Alle artikelen met die domme arts Zelenko, Pierre Capel, of al die andere zelfbenoemde “wetenschappers” en “medici” die het nu nog over een pandemie hebben en over een virusinfectie, die mogen ze van mij op de brandstapel gooien. Dat tuig houdt mede dit hele circus in stand. Fout zijn die psychopaten, heel erg fout.

 3. Haha en u diskwalificeert uw eigen site door vrije meningsuiting niet toe te staan. Het bericht van Jossi wS blijven staan als ik niet had gereageerd. Al mijn berichten worden of niet geplaatst of verwijderd ongeacht de inhoud. U ontkent het bestaan van mensen die een andere nationaliteit of etniciteit hebben. Hoe geloifwaardig ben je dan met je vaccin informatie? Dat tussentijds met discriminerende kromme en domme redeneringen is doorspekt. Zielig maar geloof me uw bestaansrecht hangt geheel van uw gedrag af en waar u voor staat. Mensen zijn veel slimmer dan u denkt.

  • Weer de rascisten kaart .
   P.s ik heb hier vaker zo degenererende uitspraken voorbij zien komen door een bepaalde reguurders groep. Die prat op hun eigen dialoog gaan .
   Ik wil een lans breken voor FN .
   Imo zit u met bovenstaande bewering ver buiten het bestaansrecht van FN.
   Quote “Zielig maar geloof me uw bestaansrecht hangt geheel van uw gedrag af en waar u voor staat”
   Deze stelling is niet gegrond tehgenover FN.
   Tot nog toe is FN een prima open site met een heel hoog tolerantie gehalte .
   En Imo draagt het doorgedravend geneuzel over de bijbel en hun doem volgers er niet aan toe tot instandhouding van een open en vrij dialoog op deze site .
   Helaas omkom ik er ook niet aan om zonder vooroordeel bepaalde reguurders in een profiel hokje te zetten . En boven al iedereen die hier reageert is gast op deze site .
   Vandaar dat ik zelf het ageren van FN op bepaalde stroming totaal geen issue vindt.
   Fijne dag .

 4. Beste Cor, je schrijft:” Deze stelling is niet gegrond tehgenover FN.
  Tot nog toe is FN een prima open site met een heel hoog tolerantie gehalte.” Maar daar kun je niet over oordelen want je ziet alleen wat geplaatst wordt opvallend genoeg wordt alles verwijderd wat discriminerende uitlatingen nuanceert. Dan is dat per definitie een bepaalde vorm van censuur!

  • Meneer .
   Dank U voor het antwoord.
   Gelukkig begint U niet meteen te schelden en woorden zoals hekel en walgelijk persoon tegen mij te roepen . Quote ” opvallend genoeg wordt alles verwijderd wat discriminerende uitlatingen nuanceert.”
   Die blijven gewoon staan hoor .. ik heb meerdere keren bijzonder discriminerende uitlatingen opmijn draadjes gehad . Van met name vooral de christenen en hoger opgeleiden hier 🙂
   Die matigen hun toonzetting totaal niet .
   Ik lees het en ga er van uit dat andere het ook lezen .
   Deze personen die zich dusdanig uiten worden niet gemodereerd.
   Ik zelf ben modje geweest en heb geleerd een andere houding en je kunnen verplaatsen in hun tijdlijn en (verstandelijk vermogen) Als het echt te gek werdt dan kwam de waarschuwing .
   Ben het wel gewend voor rotte vis uitgemaakt te worden .
   Oordelen is niet “want je ziet alleen wat geplaatst wordt” waar ik mee bezig ben .
   Fijne dag .

 5. Fakkeltochten Nederland – Locaties & Data:
  https://nederlandinverzet.com/pages/nationaal-protest-2022

  &

  ‘SAVE THE DATE!

  1 MILLION 1 TEAM – MANIFESTATION FOR DEMOCRACY, FREEDOM AND HUMAN RIGHTS

  Op 23.01.2022 manifesteren wij vreedzaam voor onze vrijheid, respect voor de Grondwet en onze Grondwettelijke rechten en vrijheden, de vrijheid van meningsuiting en voor een echte democratie waar alle stemmen gehoord mogen worden en met openbare tegensprekelijke debatten.
  Wanneer? 23.01.2022

  Samenkomst om 11.00 uur aan het Noordstation te Brussel
  Vertrek van de mars: 12.00 uur
  Bestemming: Jubelpark Brussel waar ruimte is voor 1,4 miljoen
  personen!! De 200+ veiligheidstewards worden verwacht om 10.00 uur.

  Stuur een mail naar
  [email protected] voor meer info over trefplaats en instructies.

  Dresscode: wit

  In het Jubelpark worden meerdere podia en een straffe klankinstallatie
  (festival waardig) opgesteld evenals 5 grote beeldschermen waarop alle speeches worden vertaald in 3 talen.

  We verwelkomen onder andere de volgende Internationale sprekers :
  Adv. Reiner Fuelmich
  Dr. Peronne
  ….

  BROTHERS AND SISTERS, LET’S DO THIS !!!

  We gaan voor 1.000.000 +++ !!! ❤❤❤

  Wees erbij!

  Kom massaal met vrienden en familie naar deze mars. Laat uw stem horen, al dansend, zingend en lachend.
  Toon met uw aanwezigheid dat u het niet eens bent met het huidig beleid en ook u streeft naar een echte democratie, vrijheid en respect voor burgerrechten.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in