In deze video vertelt een collage van slachtoffers van de COVID-prik over de gezondheidshorrors die ze hebben ondergaan sinds ze hun COVID-prik hebben genomen – waarvan de veiligheid eigenlijk nog onbekend is.

“Als we te horen krijgen dat we dit moeten doen, worden onze vrijheden ons afgenomen,” zegt een huilende vrouw, wier man overleed na zijn prik, terwijl ze de kijkers smeekt om met medeleven te kijken en te luisteren.

“Eindig niet zoals ik en moet je je 12-jarige zoon vertellen wat hij met me moet doen, zegt een andere vrouw. “Neem dit vergif niet.”

WE ARE REAL, NOT RARE.””


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met boosterVolg Frontnieuws op Telegram

  Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID 'vaccin'
Vorig artikelFIFA-voetbaldoden in december 2021 alleen al evenaren het jaarlijkse gemiddelde van de laatste 12 jaar & verdubbelt elke 3 maanden
Volgend artikelZenuwstelselaandoeningen na de prik – een gevalsstudie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Misschien dat mensen nu eindelijk eens gaan inzien dat een tripje maar hun huisarts een ongezond tripje is en zeker als ze de pillen troep gaan slikken.

    • Wat ik ziekelijk vind is dat veel huisartsen uit angst hun baantje te verliezen meespelen. Ik weet in ieder geval dat ik na deze sores naar een andere huisarts overstap. Eentje die de tanden durft laten zien. Ik hoop dat vele mensen met mij deze stap zullen ondernemen . Ik vergeef mijn huisartsenpraktijk niet dat het staathoeren zijn geworden die staatspropaganda uitkotsen. Zo zullen deze artsen voelen dat het laffe mensen zijn zonder ruggengraat.

    • Ondanks dat de mensen begrijpen dat het niet gezond is om met dat gif te worden geprikt zullen zij ondanks de verslaving blijven prikken. de waarheid willen zij niet onder ogen zien.

  2. Meeste mensen hebben ziekte van downsyndroom,en dus geen onderscheidingsvermogen en geen vermogen om zelfstandige gedachten te ontwikkelen los van de massa… dus als de massa als een blinde lemming in gracht springt >iedereen erachteraan>> het ergste is nog,dat zelfs jonge vrouwen kompleet afgestompte antwoorden geven aals van ja ik neem ff de booster zodat ik weekend weg kan naar disneyworld met de kids>>ja ben zo klaar ben ik ervanaf.. kunnen we fijn door>>maar weet U wel wat U neemt???Nee,maar is toch om je te beschermen tegen de kwetsbaren ?? Ik doe het voor (diezelfde) kwetsbaren> welke dat zijn>> geen idee?? Zo denken mongooltjus dus ook en die maken ook kinderen!!!!!!!!!!!!

  3. Te koop : nieuwe virus> het ypsilon variant> niet uit te roeien>> makkelijk in gebruik > en altijd succes met besmettingshaarden,uniek laat zich niet vangen en begeeft zich vooral bij lager geschoolden,minder validen en de zwakkere uit onze samenleving.. we hebben kweek genoeg > made by Wuhan…

  4. Hoe stap je over naar andere huisarts? Bij ons op dorp is dat vrij moeilijk achter te komen welke niet meedoet met deze waanzin. Ben al een jaar bezig maar allemaal hetzelfde verhaal. Mondkapjes, vragen of gevaccineerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in