Een 38-jarige moeder van drie kinderen, echtgenote en ondernemer deed wat ze dacht dat het juiste was op basis van constante overreding en dwang van de overheid en de media. Nu hoopt ze dat haar ervaring anderen ervan weerhoudt dezelfde fout te maken, bericht TheCOVIDBlog.com.

Mevrouw Natalie Jarrett kreeg haar eerste Pfizer mRNA injectie in juni. De bijwerkingen volgden twee weken later. Maar zoals bijna alle slachtoffers van de “vaccin” agenda, aarzelde ze om er in het openbaar over te spreken. Mevrouw Jarrett signaleerde voor het eerst dat er iets mis was in een Instagram post van 21 september. Een TikTok video toont haar dansend op Earth, Wind and Fire, met het bijschrift: “Wanneer mensen me anti-vax noemen nadat ik open ben over mijn bijwerkingen.”

Daarna hield ze zich niet meer in. Een Facebookpost van 22 oktober gaf aan dat mevrouw Jarrett last heeft van chronische pijn na de injectie. Ze deed wat nodig was om die te beheersen, waaronder cannabis, wat ze noemde in de voorgaande Instagram update.

Mevrouw Jarrett geloofde toen dat ze lupus had op basis van al haar symptomen.

In een Facebookpost van 9 november staat dat ze een telefoontje kreeg van iemand die haar enquêteerde over de bijwerkingen. Het is onduidelijk van welke instantie of organisatie het telefoontje afkomstig was.

Artsen probeerden haar vervolgens op 23 november te vertellen dat haar symptomen “langdurige COVID” waren.

Mevrouw Jarrett meldde op 5 december ernstige rug-, arm- en ribpijn. Nu geloofde ze ook dat ze gordelroos had.

Op 10 december meldde ze nog meer pijn in haar hele lichaam.

“Ik was voorstander van vaccins, ik stond aan die kant”

Mevrouw Jarrett plaatste op 5 januari een foto op Instagram waarop haar hartmonitoren te zien zijn.

Het aanhoudende #FreedomConvoy truckers protest in Ottawa lijkt haar verder te hebben geïnspireerd. Mevrouw Jarrett postte op 3 februari een video waarin ze haar hele situatie sinds de injectie van Pfizer uitlegt. Ze pauzeerde de opname steeds omdat ze begon te huilen bij het uitleggen van de pijn en het lijden, die alleen maar erger zijn geworden. Mevrouw Jarrett is verbannen uit de meeste openbare gelegenheden omdat ze weigert een tweede injectie te nemen. Ze had twee bloedstolsels na de injectie en heeft nu “hele erge trillingen.” Ze is ingepland voor een MRI … in juli.

  Vaccinmandaatfascist Gene Simmons van KISS kampt met gezondheidsproblemen op het podium en annuleert show

“Het moet een keuze zijn voor mensen. We zouden dit helemaal niet moeten verplichten,” zegt ze.

Mevrouw Jarrett sprak over premier Justin Trudeau, en hem verwijzend naar de Ottawa demonstranten als racisten omdat ze tegen mandaten zijn.

Vergeet niet dat dit dezelfde Justin Trudeau is die ten minste drie keer in zijn leven “blackface” in het openbaar heeft gedragen.

Dit wil helemaal niet zeggen dat rechtse politici brandschoon zijn en van zwarte mensen houden. Geen van beide is waar. Beide partijen gebruiken rassen, met name zwarte Amerikanen, als politieke pionnen. Maar Democraten en liberalen zijn veel erger, omdat ze doen alsof ze de partij van het volk zijn, terwijl ze verachtelijke massamanipulatoren zijn. Joe Biden’s schaamteloze “you ain’t Black if you don’t vote for me” en Hillary Clinton’s grove “hot sauce” opmerkingen, samen met Trudeau, vertellen je alles over deze mensen.

En dan hebben we het nog niet eens over Kamala “Zwart als het uitkomt” Harris en haar opmerkingen over zwarte mensen. Maar ik dwaal af.

Mevrouw Jarrett heeft zich deze week bij de truckers in Ottawa gevoegd.

We hebben contact opgenomen om meer te weten te komen over haar gezondheid en algehele welzijn. Ze is vooral geïrriteerd door premier Trudeau en zijn opmerkingen.

“Hij zegt dat de mensen in het konvooi racistische, vrouwenhatende samenzweringstheoretici zijn,” vertelde mevrouw Jarrett aan The COVID Blog. “Vervolgens nam hij een foto van een confederatievlag-houdende demonstrant en gebruikt die in feite als een manier om ons te laten stoppen met protesteren. Het is behoorlijk gestoord.”

  Het "vaccin" heeft gefaald om te beschermen, maar het slaagt wel in bevolkingsvermindering

Mevrouw Jarrett zei dat ze een reeks tests onderging in de maanden na haar Pfizer injectie. Maar ze heeft geen enkel behandelingsprotocol voorgeschreven gekregen om haar symptomen te helpen.

“Ik functioneer, maar ik leef met pijn die me ervan weerhoudt veel te doen,” zei ze. “Ik werd onlangs gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte genaamd hashimotos, maar ze zeggen dat dat niet de oorzaak is van mijn tremoren en pijn.”

Mevrouw Jarrett zei dat ze vrijwillig de injectie nam. Nu worden mensen door mandaten gedwongen tot de injecties. Ze wil zoveel mogelijk mensen waarschuwen. Maar net als zoveel anderen heeft ze haar verhaal bijna niet gedeeld uit angst voor represailles.

“Het is emotioneel en moeilijk om te delen. Ik heb veel kritiek gekregen van anderen [omdat ik mijn verhaal deelde],” zei ze.

Volledige update #FreedomConvoy

De protesten in Ottawa gaan nog steeds door, ondanks de dreigementen van Trudeau, de politie van Ottawa en temperaturen onder het vriespunt. Trudeau’s eigen broer, de heer Kyle Kemper, zei dat de premier een marionet is die alleen maar bevelen opvolgt en scripts voorleest.

Mijnheer Kemper is geen opportunist op zoek naar aandacht. Hij is de CEO van Swiss Key en spreekt gewoon vanuit zijn hart. Ondertussen heeft GoFundMe de #FreedomConvoy-campagne, die 9 miljoen dollar had vergaard, stopgezet. Eerst zei GoFundMe dat al het geld zou worden doorgesluisd naar goede doelen. Maar verschillende Republikeinse politici, waaronder de gouverneur van Florida Ron DeSantis, de procureur-generaal van Louisiana Jeff Landry en de procureur-generaal van West Virginia Patrick Morrisey, dreigden GoFundMe met strafrechtelijke onderzoeken. GoFundMe veranderde uren later van koers en zei dat het alle donateurs zou terugbetalen.

  Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 'vaccins'

“Honk, honk” is voor veel #FreedomConvoy supporters een leuke tweet geworden naar Justin Trudeau. Het luide getoeter van de trucks buiten Parliament Hill in Ottawa heeft Canadese parlementsleden geïrriteerd. Een rechter in Ottawa heeft op 7 februari een bevel voor 10 dagen uitgevaardigd, waarin de truckers werd bevolen om in die periode niet meer hun claxons te blazen.

Ottawa riep zondag de noodtoestand uit en noemde de truckers “de ernstigste noodtoestand die onze stad ooit heeft meegemaakt”. Er loopt nu ook een collectieve rechtszaak in het Hooggerechtshof van Ontario, tegen de organisatoren van #FreedomConvoy. De eisers zijn inwoners van de binnenstad van Ottawa die 9,8 miljoen dollar schadevergoeding eisen voor “aanzienlijke mentale problemen” veroorzaakt door de claxons en de aanwezigheid van de truckers alleen al.

Ondanks dat de mainstream media liegen over geweld, diefstal, etc., zijn er geen geloofwaardige berichten over iets dergelijks dat in Ottawa gebeurt. Zelfs leden van Trudeau’s eigen partij, waaronder Liberaal parlementslid Joël Lightbound, zijn het zat dat Trudeau dictator wil spelen. Het enige wat Trudeau hoeft te doen is zijn tirannieke aspiraties te stoppen en een einde te maken aan de “vaccin”-mandaten. De protesten eindigen daar. Laten we bidden dat de vrachtwagenchauffeurs, landbouwers en alle anderen in Ottawa voet bij stuk houden tot het zover is.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Justin Trudeau verbergt zich voor de Grote Truckers OpstandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Coleman: Myocarditis dekmantel ontmaskerd
Volgend artikelHerhaaldelijk melden slachtoffers neurologische problemen na de COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in