31-jarige Italiaanse professor dood, drie weken na  AstraZeneca-injectie – Let op als je het woord “embolie” ziet

2
© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

AstraZeneca gaat door met haar misdaden tegen de mensheid nu weer een jong slachtoffer is overleden aan bloedklonters.

Ilaria Pappa was professor aan het Istituto Statale D’ Istruzione Superiore Cristofaro Mennella (“Menella-instituut”). Zij kreeg de eerste dosis van de Oxford-AstraZeneca injectie op 28 februari, meldt IlGolfo24.it. Alles leek in orde tot ze twee weken later ziek werd. De 31-jarige professor ging op 16 maart naar het Cardarelli-ziekenhuis. Artsen werkten onvermoeibaar om erachter te komen wat er mis was.

Mevrouw Ilaria Pappa.

Op 18 maart verslechterde haar toestand, waardoor ze werd overgebracht naar de afdeling neurochirurgie van het Napolitaanse ziekenhuis. Op 20 maart werd ze in een medisch geïnduceerde coma gebracht nadat ze een ischemische beroerte had gehad. Maar het was te laat. Ze overleed iets na 22.00 uur dinsdagavond. De school maakte het overlijden bekend via Facebook.

Artsen zeiden dat ze een trombo-embolie had. Let op, als je het woord “embolie” ziet, betekent dat bloedstolsels. De Oxford-AstraZeneca injectie is in veel landen opgeschort. Het is onduidelijk waarom het überhaupt nog op de markt is. Verschillende mensen in Italië zijn overleden na de AstraZeneca injecties.

Mevrouw Pappa was getrouwd met Salvadore Meglio, die ook professor is aan de school.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouwelijke artsen wijzen het Pfizer-vaccin af: “We willen een baby”

  Nieuwe Britse studie: Het ziet er niet goed uit voor de gevaccineerden
Vorig artikelLinks pusht “alleen-neus” Covid-maskers voor eten en drinken
Volgend artikelGa niet ten onder met de linkse vaccinzelfmoordsekte 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Hitler is al jaren van het toneel verdwenen nu komen we in een nieuw tijdperk met personen die nog erger zijn als hem als dit zo verder gaat komen we in een grote katasstrofe terecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in