In één van zijn laatste publieke optredens waarschuwde Dr. Vladimir “Zev” Zelenko de mensen tegen het nemen van de COVID-19 vaccins. Tijdens een optreden op de “ReAwaken America” tournee in de Elevate Life Church in Dallas, Texas, in december 2021, zei Zelenko dat de experimentele vaccins de mensen in een staat van massapsychose houden, schrijft Arsenio Toledo.

Zelenko zei dit in december 2021, tijdens een optreden op de “ReAwaken America” tournee van de Elevate Life Church in Dallas, Texas, ten overstaan van duizenden mensen.

Massapsychose, of massavormingspsychose, gebeurt wanneer een aanzienlijk deel van de samenleving in een toestand van voortdurende angst wordt gebracht, omdat haar aandacht hypergericht is op een grote gebeurtenis of een reeks van kleine, met elkaar verbonden gebeurtenissen. Mensen in deze toestand kunnen gehypnotiseerd worden en ertoe gebracht worden alles te geloven, ongeacht de feitelijke gegevens die het tegendeel bewijzen.

Vaccins houden mensen in chronische angst en isolement

Volgens Zelenko houden de COVID-19 vaccins de mensen in twee specifieke mentale toestanden die nodig zijn om de massapsychose voort te zetten. Dat zijn chronische angst en menselijk isolement, waardoor iemands sociale banden en maatschappelijke connecties verbroken worden, mogelijk voorgoed.

“Er is een wereldwijde massapsychose, waarbij deze verdorven beesten, wat zij gedaan hebben is gebruik gemaakt van de media en een vals narratief gecreëerd hebben, waardoor wij in chronische angst, vrees en menselijk isolement leven,” zei Zelenko. “Als iemand psychologische oorlogsvoering bestudeerd heeft, dan weet u dat die twee punten – angst en menselijk isolement – ervoor zullen zorgen dat de meeste mensen psychologisch gaan compenseren, en zeer kwetsbaar en goedgelovig worden en gemakkelijk te manipuleren zijn.”

  Waarom ik aarzel om me te laten vaccineren

Om de mensen in deze zeer kwetsbare toestand te houden, zijn er vaak uitlaatkleppen nodig voor hun angst, als een manier om hun op korte termijn verlichting te geven. Dit is waar de COVID-19 vaccins om de hoek komen kijken.

Volgens Zelenko werden de vaccins aangeboden als een “vals gouden kalf … als een valse belofte” en de mensen trokken er onmiddellijk naar toe uit in een verlangen naar emotionele bevrijding.

“Het is niet intellectueel, het is puur emotioneel,” zei Zelenko. “En als je iemand uitdaagt, zelfs de meest intellectuele mensen die in deze val trappen … dan worden ze strijdlustig, want wat je in feite doet is hen terugbrengen in die angsttoestand waarin zij zo wanhopig niet willen zijn.”

Zelenko overlijdt na strijd met zeldzame kanker

Op 30 juni is Zelenko op 49-jarige leeftijd overleden na een vier jaar durende strijd met een zeldzame vorm van kanker.

Zelenko Labs, een organisatie die de overleden dokter heeft opgericht, heeft een verklaring over zijn overlijden vrijgegeven:

“Dr. Zelenko was een arts, wetenschapper en activist voor medische rechten die het leven van miljoenen mensen heeft beïnvloed. Sommigen werden gered door zijn rol als arts, en nog meer mensen werden geïnspireerd door zijn woorden. Zijn “Zelenko Protocol” redde miljoenen en leverde hem een Nobelprijsnominatie op en de bewondering van een president van de V.S., naast andere prominente wereldleiders.”

Volgens zijn organisatie werd Zelenko, als kind van arme immigranten dat zichzelf omhoog vocht, de belichaming van de Amerikaanse droom. Zijn familie en de organisatie die hij oprichtte hebben beloofd te blijven vechten voor de zaken waarin hij het meest geloofde.

  Hersenspoeling, wortel en stok: wetenschappers bevelen strategieën aan tegen vaccinweigeraars

Bekijk de toespraak van Dr. Zelenko in de “ReAwaken America” tournee, waar hij spreekt over massavormingspsychose en de COVID-19 vaccins.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

“Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZoals Pol Pot, Mao Zedong en Stalin vóór hen, heeft de regering een massamoordcampagne ontketend om de menselijke bevolking uit te roeien
Volgend artikelBereid u voor op oorlog, hogere energieprijzen en grote burgerlijke onrust – Martin Armstrong
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Deze ‘zachtaardige’ was een lid van de criminele en extreem supramistische en machtige joodse cult chabbad lubavitch en pleitte voor de noahide wetten die uitsluitend gelden voor niet-joden met onthoofding als enige straf voor het overtreden van van één van de zeven wetten.
  Een wolf in schaapskleren dus.

   • Greet, doe eens een onderzoekje naar de betekenis van loxism via zoekmachines als yandex.com of qwant.com en lees het artikel Talmud research- Zionist views on non jews: “non jews are beasts to serve us as slaves”, op prepareforchang.net

  • De video op bitchute waarop Zelenko dat zelf zegt is verboden om te bekijken, want het ‘contains incitement to hatred’. Waarmeen ze bedoelen dat de gruwelijke dingen die hij zegt kunnen leiden tot antisemitisme. Leugens en omgekeerde wereld alweer, maar dat is hoe ze aan de macht komen en zijn gekomen. Om te weten wie over je regeert, kijk naar wie je niet mag bekritiseren. Zij doen waarvan ze vinden dat ze op aarde zijn, namelijk wereldhegemonie over de gentileslaven, maar het is aan ons te wijten dat we ons als schapen naar de slachtbank laten leiden.

   • En tegelijkertijd een wolf in schaapskleren…;-)

    Ik snap je punt wel, hoor, ik kijk daar ook meteen naar. Ook die hele Nobel prijs organisatie stinkt als de gierput. Maar de man heeft, alles bij elkaar opgeteld, toch veel goede dingen gedaan. En wat er met hem gebeurd is, wie weet.

 2. Greet, doe eens een onderzoekje naar de betekenis van loxism via zoekmachines als yandex.com of qwant.com en lees het artikel Talmud research- Zionist views on non jews: “non jews are beasts to serve us as slaves”, op prepareforchang.net

 3. Ik beschik over een aantal video’s waarin duidelijk wordt uitgelegd, door wetenschappers, dat sars-cov-2 puur bedrog is.

 4. Stond Dr. Zelenko niet toevallig op een dodenlijst? Vooralsnog laat ik die zeldzame kanker nog even in het midden.

 5. Let op Pieter Omzicht is een van de club van Rutte zij zijn stem gedrag maar in de kamer hij is voor het vermoorden van de NL burger maar hij help alleen de nieuwkomers daar steek hij alle energie in maar in de feite van leugens en bedrog tot moord hoor je hem niet, wat een vuile CDA linkse rotzak.

 6. Wat meneertje ‘jerome’ doet is precies waar dr. Zelenko voor waarschuwt: Verdeeldheid zaaien.
  Ik heb direct contact met mensen gehad die hem kennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in