© Achtergrond via Freepik / robbyfontanesi; Foto via screenshot

Het Corona-beleid van Australië is een van de strengste ter wereld. De restricties zetten de bevolking onder druk: zij die een opening van de grenzen en dus een terugkeer naar de vrijheid willen bewerkstelligen, zien soms geen andere oplossing dan de Covid-vaccinatie te laten toedienen zoals het beleid eist. De Australische journalist Denham Hitchcock van “Seven News” dacht er ook zo over: hij heeft de Pfizer-prik laten zetten om bij te dragen aan de door de politiek gewenste vaccinatiegraad van minstens 70%… En belandde in het ziekenhuis, bericht Report24.news.

Op zijn Instagram-account meldt hij de reden van zijn verblijf: als gevolg van de Pfizer vaccinatie kreeg hij pericarditis. Reeds in de tweede week na de injectie kreeg hij last van hartkloppingen, tintelingen en steken in zijn armen, extreme vermoeidheid en ernstige duizeligheid. De symptomen verergerden gestaag. 25 dagen na de vaccinatie moest hij uiteindelijk naar het ziekenhuis. Volgens de dokters kan hij nog maanden in deze toestand verkeren.

Screenshot (Instagram, op 27.08.2021). De verwijzing naar de vermeende veiligheid van de vaccins lijkt op een slechte grap.

Hitchcock zegt dat hij contact heeft opgenomen met gezondheidsdeskundigen in Sydney die hebben bevestigd dat zijn toestand verre van een alleenstaand geval is. Hij merkt op dat in de huidige “vaccinatie rage”, niemand over de gevallen praat zoals hij. Hijzelf worstelde met de vraag of hij zich moest melden vanuit het ziekenhuis. Hij waarschuwt mensen die zich willen laten vaccineren vooraf met hun huisarts te overleggen over de keuze van het vaccin. Volgens hem kunnen mensen met bekende hartproblemen bijvoorbeeld beter voor het AstraZeneca-vaccin kiezen. (Dit heeft echter weer een hele reeks bijwerkingen, net als het vaccin van Biontech / Pfizer). Hij heeft begrip voor hen die vaccinatie voor zichzelf afwijzen. Hij raadt de prik echter niet specifiek af, ondanks zijn ziekte.

  "De drang om kinderen en jonge volwassenen te dwingen zich te laten vaccineren, is niets minder dan een samenzwering tot moord"

“Hou je verdomde belofte”.

Screenshot video op Hitchcock’s Instagram-profiel.

De trotse vader van een jonge dochter toont zich op zijn Instagram-profiel sportief getraind en actief. Het is onwaarschijnlijk dat de ziekte van Covid 19 een risico voor hem is geweest: Hij verklaarde zelf in zijn bericht dat hij de vaccinatie had laten toedienen louter omwille van de vaccinatiegraad en om de grenzen van Australië open te stellen. Hij is dus een triest schoolvoorbeeld van wat er kan gebeuren wanneer gezonde mensen zich onder druk van de politiek laten inenten.

Toch is Hitchcock er allesbehalve van overtuigd dat de Australische regering haar beloften zal nakomen. Met een vaccinatiegraad van 70% wordt het land verondersteld te worden opengesteld: Hitchcock lijkt hier twijfels over te hebben, want aan het eind van zijn bericht waarschuwt hij de politici dat er nog veel meer mensen de straat op zullen gaan als de aangekondigde opening niet doorgaat. Hij besluit met te zeggen, “Hou je verdomde belofte.”

Hoeveel mensen een soortgelijk (of erger) lot als Denham Hitchcock zouden kunnen treffen als zij zich aan de politiek overgeven zoals hij heeft gedaan, is moeilijk te voorspellen. Uit zijn geval blijkt eens te meer overduidelijk dat het bij de inentingscampagne niet om de gezondheid van de bevolking gaat.

Denham Hitchcock’s bericht uit het ziekenhuis

“Ik heb geworsteld met het al dan niet versturen van dit bericht vanuit het ziekenhuis. Maar na 27 jaar als journalist, wiens hoofddoel het is de waarheid aan het licht te brengen, heb ik besloten – het zou hypocriet zijn het niet te doen.

  Europa wordt geconfronteerd met oversterfte: Waarom?

Disclaimer eerst – ik ben NIET anti-vax. maar ik ben ook niet echt pro-vax. Ik ben pro vrije keuze – en pro informatie om die keuze te maken. Bovenal ben ik PRO het verdomde land open te stellen en daarvoor zie ik geen andere uitweg dan het grootste deel van Australië te laten vaccineren.
Dus heb ik de Pfizer-injectie genomen.

De eerste week was zoals na elke vaccinatie. Raar gevoel.
Maar tegen het einde van de tweede week begon mijn hart te bonzen, kreeg ik tintelingen in mijn armen, extreme vermoeidheid en een heel vreemde duizeligheid. Ik nam Nurofen en bleef werken.
Tegen het einde van de derde week ging het steeds slechter met me – stekende pijnen op de borst – rillingen – en de duizeligheid was intens. 25 dagen na de prik en waarschijnlijk een beetje te laat in het ziekenhuis – maar hier ben ik – gediagnosticeerd met pericarditis – of hartontsteking door het Pfizer vaccin.

Sinds ik hier ben, heb ik contact opgenomen met gezondheidswerkers die ik ken in Sydney, en hoewel het zeldzaam is, is het zeker geen alleenstaand geval. Eén ziekenhuis heeft meer dan een dozijn gevallen zoals ik gehad.
Dit is geen bericht om medelijden te wekken – het ziekenhuis en het personeel van het University Hospital Gold Coast zijn meer dan geweldig, en hoewel het allemaal nieuw terrein is, werd mij verteld dat ik volledig zou herstellen, ook al zou ik nog maanden ziek kunnen zijn.

Gelukkig heb ik de kleinste verpleegster ter wereld om mijn altijd aanwezige ECG in de gaten te houden.

  Frankrijk schorst distributie van FFP2 maskers met grafeen omdat het risico te groot is

Maar mijn huidige gedachte is – in de huidige vaccingekte praat niemand erover, maar het gebeurt dus duidelijk – dat als u het vaccin wilt en een hartgeschiedenis hebt, het de moeite waard is met uw huisarts over uw vaccinkeuze te praten, vooral omdat AZ gemakkelijk verkrijgbaar is en deze bijwerking niet heeft. Als u het vaccin niet wilt, heb ik daar ook geen probleem mee, maar het leven en reizen zal moeilijk voor u zijn.

Het enige dat voor mij absoluut zeker is – als zij Australië niet openen wanneer wij de 70%-mijlpaal bereiken – zullen er nog veel meer mensen in de straten marcheren. Wil je het vertrouwen hebben? Hou je verdomde belofte.”

De post van Hitchchock op Instagram is hier te zien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

PCR-teststaafje deeltjes kunnen als asbest in het lichaam werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelmRNA “vaccins”, Eugenetica & de drang naar Transhumanisme
Volgend artikelHet kwaadaardige bedrog achter de covid hoax
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De zoveelste die niet kiest voor zijn eigen leven maar zich laat belazeren door de roverheid om “mee te kunnen met society” … het resultaat … pericarditis waarvan aangetoond is dat dit blijvend is en niet de geopperde leugen van “dat gaat gauw wel weer over”. Je kunt dan ook wel blijven beweren van wacht maar tot jezelf zo onder druk wordt gezet maar wat is dan de gain. In zijn geval geen enkele want zijn hart is blijvend beschadigd want vier organen genereren niet na de behandeling van die experimentele “spuitjes”, te weten het hart, de hersenen, de ruggenmerg en de longen. Deze man zal vrijwel geen inspanning meer kunnen leveren wat van hem bij uitstek een kandidaat maakt voor “boosters” om als ‘nutteloze eter’ zo snel mogelijk te worden opgeruimd.

  • Als ie zegt je moet die spuit niet halen krijgt ie geen geld meer. Veel journalisten zijn omgekochte smeerlappen. Niet allemaal maar wel veel

 2. Een australisch schaap die zich naar de slachtbank liet leiden.
  En blijven volhouden in het zogenaamde nut van 70% vaccinatie om vervolgens weer vrij te kunnen gaan en staan.
  Uiteraard gaat dat niet gebeuren dus zal dit schaap ook de tweede gifspuit nemen….

 3. Hij krijgt elk geval geen corona. ( oeps dat is ook niet altijd het geval)

  Ze blijven kiezen voor vaccin. Ondanks hartontstekingen en dergelijke. Allemaal een heel groot vertrouwen ja in wat eigenlijk?
  In het systeem? In de overheid? Zijn deze mensen nu gehypnotiseerd of zo?

  Onze mainmedia ( NPO RTL Telegraaf etc) blijft beweren dat de meeste die in het ziekenhuis liggen ongevaccineerden zijn. Zie op1 programma onlangs. Een docter uit het UMC amsterdam ( vu /amc ziekenhuiz amsterdam) Ik heb geen bewijs gezien van deze beweringen.

  Terwijl in Israel het omgekeerde is….?
  Deze zomer waren er constant honderden mensen ( ongeveer 200) op de IC vorig jaar was dat totaal niet het geval. Vaak een paar.
  Hoe is dat mogelijk? 70% is toch gevaccineerd….

  Wat moet je nog geloven.

  Mijn clubs waar ik in weekend heen ging altijd vragen al een paar maanden een QR code. Dit ondanks dat de overheid het nog niet oplegt.

  Mensen verklaren mij voor onverantwoordelijk of mafkees dat ik mij niet laat vaccineren.

 4. Kijk eens dit
  Meer mensen op de IC dit jaar ondanks vaccinatie. ruim 200 meer dit jaar ONDANKS vaccinatie.
  En volgens meneer G… bij minuut 2.30 zegt hij dat er meer ongevaccineerden op de IC liggen dan gevaccineerden…

  Wie controleert deze beweringen……

 5. Wat een idiote toestanden allemaal! Vorig jaar vond diezelfde Gommers het niet nodig om de IC capaciteit op te schalen, want ‘we zouden maar eens geen patiënten kunnen hebben’, en nu zit ie weer te miepen dat de rek eruit is! En al die tijd NIKS gedaan BELACHELIJK! Zie Jensen.nl van 27 aug. ‘Iedere dag lijkt 1 april’.

 6. Stupiditeit als nieuws is normaal. Typisch als voorloper voor de dooddoener dat we het niet geweten hebben.
  “Wetenshappelijke” wel te verstaan, betaald en gefaciliteerd door wat we overheid noemen.

 7. “Ondanks de tendens van artsen om de moderne geneeskunde
  een ‘inexacte wetenschap’ te noemen,
  is het meer accuraat om te zeggen dat er in de moderne geneeskunde
  van wetenschap praktisch geen enkele sprake is.

  Bijna alles is gebaseerd op speculatie, gokken, een klinische indruk,
  een opwelling, een hoop, een wens, een mening, of een overtuiging.”

  Dr. Robert Mendelsohn, (1926-1988)

  Hoe belangrijk zijn de uitspraken van Gommers?

 8. Als ik elke maal 2000,- ontvang door ff in een talkshow te zitten, tja.. heel verleidelijk om het dan zo erg mogelijk te houden. DE LUL.
  Hij ziet er ook zo uit trouwens.

 9. De huidige leiders zijn stuk voor stuk allemaal moordenaars en wie op dat tuig gestemd heeft zijn geen haar beter, maar straks als er de pleures uitbreekt dan zullen zij ook zomaar slacht offer kunnen zijn en dat vind ik een geruststelling dat ook die verraders hun deel zullen krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in