M Joko Apriyo Putro / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Hoewel we al vier jaar diep in de “plandemie” zitten, zijn Big Pharma en de zeer corrupte Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nog steeds hard bezig met het pushen van propaganda, leugens en ongeteste “wetenschappelijke” claims over de veiligheid en effectiviteit van de dodelijke COVID-19 mRNA injecties, schrijft S.D. Wells.

Tientallen jaren lang heeft het Westerse medische industriële complex beweerd dat alle farmaceutische medicijnen en vaccinaties ondersteund worden door klinische studies, gebaseerd op bergen empirische gegevens.

Bij nader onderzoek blijkt echter dat het meeste van dat “onderzoek” alleen is uitgevoerd door de fabrikanten van die “medicijnen”, van wie velen hebben samengespannen om gegevens te veranderen en te vervalsen om de conclusies te rechtvaardigen die ze nodig hadden voor goedkeuring door de Food and Drug Administration, om de winst te maximaliseren en om de bevolking te verzekeren dat het allemaal 100 procent “veilig en effectief” is.

COVID-19 stolsels verstoppen het vasculaire systeem met miljoenen prionen die chronische ontstekingen, hartklachten, turbokanker en spontane miskramen veroorzaken

Wat als je er vandaag achter zou komen dat het tegenovergestelde waar is van alle theorieën en “wetenschap” die door de vaccinproducenten en het CDC wordt beweerd? Zou je het woord verspreiden? Zou je proberen een schadeclaim in te dienen als je gezondheidsschade zou lijden door de injecties met de spike-eiwit gentherapie? Wat als je een baby zou verliezen door de klonterprikken? Zou je niet eens beter willen kijken naar alle “wetenschap” die zogenaamd achter de “veiligheid en werkzaamheid” zit van alle COVID-19 experimentele, alleen voor noodgevallen bestemde injecties?

  KIJK hoe Dr. Michael Nehls, auteur van "Het geïndoctrineerde brein", uitlegt hoe de wereldwijde manipulatie van het brein echt werkt

Een professor en statisticus aan de Universiteit van Luzern, Dr. Konstantin Beck, bestudeerde de gevaren van het COVID-19 vaccin in Zwitserland en legde een direct verband met een significante toename van spontane abortussen onder zwangere vrouwen. Dr. Beck was een voormalig adviseur van de Duitse minister van Volksgezondheid en het Zwitserse parlement en hij analyseerde bevindingen uit wetenschappelijke publicaties, zorgverzekeraars en het Zwitserse Federale Bureau voor de Statistiek.

Dr. Beck heeft officieel verklaard dat vaccinproducenten en volksgezondheidsfunctionarissen deze informatie op dat moment al wisten of hadden kunnen weten als ze de gegevens gewoon hadden bestudeerd.

Waarom willen het CDC, Pfizer en Moderna deze gevaren, dit wetenschappelijk onderzoek niet erkennen en het publiek niet waarschuwen? Misschien omdat ze niet willen dat iemand erachter komt dat de COVID stolselprikken ervoor zorgen dat het immuunsysteem van een vrouw de foetus aanvalt en doodt wanneer de virus nabootsende spike-eiwitten naar de baarmoeder reizen en het lichaam bedriegen.

In een ander onderzoeksgebied met betrekking tot de gevaren van de COVID-19 DNA-veranderende mRNA-prikken, maakte Dr. Charles Hoffe, al 28 jaar arts in British Columbia, Canada, PET/CT-scans van kankerpatiënten die slechts acht dagen eerder de Pfizer mRNA boosterprik hadden gekregen en hij vond een snelle progressie van T-cel lymfoom, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies en een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels.

Dit wordt turbokanker genoemd, waarbij spike-eiwitten van mRNA-injecties dienen als kankerverwekkende stof – letterlijk voedsel dat de kanker voedt, waardoor deze zich exponentieel vermenigvuldigt en de rest van het lichaam binnendringt. Hoe kan dit, vraag je je misschien af? De mRNA-ingrediënten zetten letterlijk je P-53-gen uit, zodat je lichaam niet langer tegen kanker kan vechten.

  Ontzetting: Ongeslagen bokser, 38, sterft in de ring na hartaanval - Velen geloven dat de dood van de bokser veroorzaakt is door het COVID-19 vaccin

Top 7 mythes over mRNA COVID-19 “vaccins”, verspreid door Big Pharma en de Centers for Disease Continuance (CDC)

 1. “Vaccinatie helpt ernstige COVID-19 en het risico op ziekenhuisopname voorkomen”.

2. “Het 2023-2024 COVID-19 vaccin is veilig en wordt aanbevolen voor mensen die proberen zwanger te worden en mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven.”

3. “Het COVID-19 vaccin is veilig en wordt aanbevolen voor mensen die nu kanker hebben of voor kanker behandeld zijn.”

4. Om bijwerkingen van het vaccin te verminderen: “Je moet wachten tot na de vaccinatie om te kijken hoe je je voelt.”

5. “Geen van de vaccins heeft een wisselwerking met je DNA of verandert je DNA op welke manier dan ook. Ze kunnen geen kanker veroorzaken.”

6. “Ongevaccineerde mensen zouden dit vaccin als hun allereerste prik moeten krijgen.”

7. “Je kunt veilig de griep- en COVID-19-injectie tegelijk krijgen.”

Geen van deze beweringen van de CDC wordt ondersteund door klinisch onderzoek dat bewijst dat ze geldig zijn. In feite is het net andersom. Wetenschappelijke studies onthullen nu dat deze COVID-19 injecties helemaal geen vaccins zijn, maar instructies voor cellen om voor altijd giftige prionen te produceren die organen binnendringen, het bloedvatenstelsel verstoppen, het immuunsysteem lamleggen, het centrale zenuwstelsel verstoren en kanker en miskramen VEROORZAKEN. Blijf bij de feiten, niet bij de mythes die duizenden keren herhaald worden door de pratende hoofden die beweren “experts” te zijn, maar die nul gevalideerde wetenschap presenteren om hun wilde beweringen te staven.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De globale burgeroorlog en de totale indoctrinatieoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

  Hartontsteking na Pfizer-vaccinatie: Australische journalist waarschuwt vanuit ziekenhuis

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëls oorlog, Netanyahu’s gok
Volgend artikelZal Rusland zijn grote aanval in juni uitvoeren? – 650.000 troepen bereiden zich voor op een invasie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Let bring to justice and question in an international court the former minister of ‘health’ and primairy school teachter Hugo de Jonge for pushing the bigpharma coop. narrative in extremely agressive manner by fearmongering and misleading the minds of our childeren. Quilty!

 2. 6. “Ongevaccineerde mensen zouden dit vaccin als hun allereerste prik moeten krijgen.

  Mooi kan ik met een schone lei beginnen. Ik dacht ik er eerst 7 moest nemen. Sporen die lui wel?

 3. Dit heeft ook allemaal niks met onwetendheid te maken. Dit was onderaan de streep gewoon een wereldwijde democide-operatie waaraan vrijwel alle partijen in de hoogste echelons hebben meegewerkt. Laten we elkaar niet voor de gek houden. Dit is willens en wetens gebeurd en veel mensen willen gerechtigheid zien voor de wereldwijde slachting die is aangericht en nog steeds gaande is.

 4. Nederlandse ‘Covid Files’ schetsen onthutsend beeld: ‘De bevolking werd gegijzeld tot na de vaccinatiecampagne’
  https://www.ninefornews.nl/nederlandse-covid-files-schetsen-onthutsend-beeld-de-bevolking-werd-gegijzeld-tot-na-de-vaccinatiecampagne/

  Oversterfte nog veel hoger dan oorspronkelijk gedacht: zo erg is het gesteld
  https://www.ninefornews.nl/oversterfte-nog-veel-hoger-dan-oorspronkelijk-gedacht-zo-erg-is-het-gesteld/

  Arts deelt zeer zorgwekkende cijfers over de prik
  https://www.ninefornews.nl/arts-deelt-zeer-zorgwekkende-cijfers-over-de-prik/

 5. Ik heb ergens een artikel gelezen – hier of een andere betrouwbare nieuwsbron – dat er mogelijk ook C-19 vaccin in articaïne (verdoving bij tandarts) wordt gedaan.
  Ik kan het niet meer terugvinden, helaas.
  Er stonden nog meer farmaceutica genoemd. Middelen die veelvuldig gebruikt worden.
  Bayer (fabrikant van o.a. asperine) leverde het gas aan de Nazi’s. Een herhaling maar dan veel geraffineerder?

  Bayer ontwikkelt geneesmiddelen op het gebied van cardiologie, oncologie, women’s health, hematologie en ophtalmologie (oogheelkunde). Bron: Bayer.

  Typisch dat mijn vader na injectie met articaïne plotseling reumatische klachten heeft gekregen. Altijd oergezond geweest!

 6. Ik blijf mijn rug recht houden,en doe niet mee aan die ontvolking, de eerste en beste die ook maar in de buurt komt met een prik,die kan maar best een goede uitvaartverzekering hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in