Steeds meer Amerikanen beginnen Vladimir Poetin te zien als de held en de president die zij graag in hun land zouden willen zien. American Thinker-columniste Laura Wellington schrijft over de groeiende trend in de sociale media.

Er is een groeiende trend op social media tegenwoordig. Heel wat Amerikanen beginnen Vladimir Poetin te zien als een held en de president die ze graag zouden willen hebben. In tegenstelling tot vroeger, toen de beperkte populariteit van Poetin in ons land voortkwam uit foto’s waarop hij aan het sporten was of half ontkleed op een paard reed, lijkt Poetin niet langer arrogant en onaantastbaar. Integendeel.

Naast de bravoure beginnen de Amerikanen een man en een leider te zien die veel meer om zijn land en zijn volk geeft dan onze eigen leiders doen. Gedeelde foto’s gaven de aanzet tot zo’n overgang, maar de echte metamorfose kwam voort uit het gezaaide wantrouwen tussen president Biden en zijn regering enerzijds en het Amerikaanse volk anderzijds.  Het liet velen verlangen naar een leider als Poetin.

Omdat de Verenigde Staten niet langer de natie zijn die we ooit dachten te zijn, is het twijfelachtige verleden van Poetin nu aangepast aan de nieuwe inzichten en omstandigheden van vandaag. Bij gebrek aan een echte leider streeft de menselijke natuur ernaar deze leegte op te vullen, en Poetin ligt onmiskenbaar binnen het bereik van de Amerikanen dankzij de technologie en social sharing.  Wat zij denken te zien, vinden zij mooi.

Dit betekent niet dat het verhaal dat op deze platforms over Poetin wordt gefabriceerd juist is.  Maar het laat wel zien hoe wanhopig het Amerikaanse volk is geworden, dat het de heerser van een ooit gezworen vijand zou benijden vanwege zijn vermeende uitzonderlijkheid en toewijding.  Over een historische primeur gesproken en een bewijs van het complete en totale falen van de regering Biden. In twee jaar tijd is het leven zo surrealistisch, onbetaalbaar en gekmakend geworden dat overlopen naar Rusland sommigen goed begint te lijken.

  Oekraïne liegt over slachtofferratio's om het vasthouden van Bakhmut te rechtvaardigen

Of deze mensen nu echt begrijpen wie Poetin is of niet, Poetin lijkt niet langer de schurk in het verhaal te zijn, maar een leider die liever sterft dan zijn volk in de steek te laten.  Wanhopige tijden zorgen voor interessante relaties, Amerikanen zijn wanhopig, waardoor Poetin een wondermiddel lijkt… goed, fout of onverschillig.

Het maakt niet uit of u het ermee eens bent – noem het pure naïviteit, complete samenzwering of letterlijke onzin. De stijgende populariteit van Poetin binnen de Amerikaanse cultuur is geen toeval.  Of het nu komt door degenen die te weinig of te veel weten over de geschiedenis, het gebeurt, en we kunnen onze eigen incompetente president en zijn al even incompetente topmannen ervoor bedanken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoop voor de wereld: Het kaartenhuis van het Westen staat op instortenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTekstberichten onthullen hoe topambtenaren van de Britse gezondheidszorg samenspanden om “iedereen de stuipen op het lijf te jagen” en vragen “Wanneer zetten we de nieuwe variant in?”
Volgend artikelEU-waarden: Poolse vrouw riskeert vijf jaar gevangenisstraf omdat ze Poetin en de Russische invasie in Oekraïne prees
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Dit was de situatie in 2009 bij SDM.

   “En wat is de SDM? Weinig meer dan een PvdA-dependance waarin de voormalige voorzitter (thans interim-voorzitter) van de PvdA, Ruud Koole, en de linkse activiste Marjan Sax bestuurslid zijn. Andere PvdA-kopstukken die een belangrijke rol hebben gespeeld in de SDM of in PCM, zijn Ed van Thijn, Marjanne Sint, Eberhard van der Laan, Annemieke Roobeek, Schelto Patijn en Wim Meijer. Ook bij de Stichting de Volkskrant is het links wat de klok slaat. De vakcentrale FNV benoemt zelfs twee van de acht bestuursleden! Andere bestuursleden van die Stichting zijn PvdA-prominent Frans Leijnse, FNV-voorzitster Agnes Jongerius, de linkse hoogleraar Jenny Goldschmidt en Seddik El Harchaoui, directeur van het multiculturele instituut Forum.” (bron Weekblad Opinio 2007)”

 1. Poetin werd als kind door zijn moeder in het geheim gedoopt. Zijn vader was namelijk loyaal atheïst. Later toen het weer mocht werd Poetin lid van de Russisch-Orthodoxe Kerk. Van een van zijn twee dochters is beweerd dat ze met een Nederlander is getrouwd en hier woonde maar met haar buitengewone populariteit (een Nederlandse Marilyn Monroe) hier niet genoeg privacy had.

  • De dochter van Poetin werd in Nederland weggepest….ook weer een stukje troosteloze cultuur uit de polder. Ik schaam me al jaren een Nederlands paspoort te hebben, er is hier geen eerlijke eer of oprechte trots, enkel opgeklopte kreten zoals houden van Oranje, wat totale slaafsheid is….dit land heeft over de afgelopen 80 jaar een boel recht te zetten om nog iets te mogen zeggen…..Rutte is feitelijk een logisch gevolg van leugens en bedrog…..stront boven stront.

   • Gelukkig 💝 de opstokerij tegen Rusland sinds de jaren ’60 komt eindelijk ten einde.
    Wat langdurige Mindfuck met mensen kan doen.

   • Helemaal mee eens.
    Als Nederlander schaam ik me kapot over de grenzeloze domheid en arrogantie.
    Rutte is de kroon op een stinkende berg stront.

   • idd, zeer triest.
    dankzij de puppets with strings die we hier in de EU hebben.

    Nexit en weg met politieke partijen systemen, weg met verdeel en heers, welkom NL als groot Familie ‘bedrijf’ met op alle posten de beste voor NL en haar inwoners, lobbyen wordt zwaar bestraft en bewuste corruptie beschouwt als verraad aan NL en haar volk = doodstraf.

 2. Gorbatsjov in een interview met de Britse media toen hij sprak over te zijn verraden in de rug, antwoordde op de vraag of hij dit met Poetin had besproken ‘nee, want hij weet wat ik weet en iedereen weet’.

  • De DDR waar de gevoelige Poetin op zoek naar avontuur als geheim agent werd aangesteld, had volgens hem een hardvochtig totalitair bewind. Het was er saai. Dat veranderde pas met de val van de Berlijnse Muur toen hij werd bedreigd door een woedende menigte, in de steek gelaten door zijn superieuren in Moskou. Edoch de geschrokken Poetin wist het plebs terug te dringen door zijn kalmte te bewaren.

 3. Putin zou een enorme verbetering zijn voor Amerika; Nigel Farage president in NL; de oranjes huishoud personeel in zijn paleisje.

  • De ideale wereld is nog ver verwijderd.
   We zullen stappen moeten doorlopen om daar te geraken.
   En daar hebben we in deze fase van de strijd eerlijke en rechtvaardige leiders voor nodig.

 4. De politici die ons (beweren te) vertegenwoordigen, vertegenwoordigen in de eerste plaats zichzelf en allerlei extreem-kleine activistische minderheden zoals pro open grenzen ngo’s, LGBTQIA+, etc.

 5. Toen ik de diplomaat zoals ik hem noem ontmoette, dacht ik al dat er een keerpunt was aangebroken. Ik had toevallig net even een ex hippie gesproken over Afghanistan waar ze ooit doorheen kwam toen de Russen binnenvielen op haar reis terug van India naar Nederland. Direct daarna kwam de diplomaat langs. Het was de dag dat de Amerikanen Afghanistan verlieten. Hij had daar vijf jaar gewerkt, alsook in verscheidene ex-Sovjetrepublieken, Somalië en Jemen enzovoort. Hij was erg sceptisch alleen al over de term Al Qaida. Hij las Russische literatuur en had ook verscheidene jaren in Moskou gewerkt en kende meerdere Russische en andere prominenten.
  Hij gaf me een boek cadeau, A Hero of Our Time (Een Held van Onze Tijd) van een Russische schrijver in de Kaukasus. Hij had een beetje heimwee naar Moskou. Ondertussen werkte hij aan een paar internationale projecten, zoals in Irak. Hij had voor de EU gewerkt en dacht eraan een boek te schrijven, het zou misschien over corruptie gaan. Het boek werd een rechtszaak tegen de EU. Hij was ontslagen omdat hij niet mee wilde werken aan corruptie. Dus hij had ook inkomen gemist, hij was in de Filipijnen tewerkgesteld door Duitsland maar op instigatie van de EU, zo probeerden ze ervanaf te zijn. Hij vertelde dat er veel corruptie was maar dat hij er nooit aan meegedaan had.
  Op een gegeven moment zei ik dat ik eigenlijk de Sovjet-Unie in ere wil herstellen. De volgende dag reden Russische vredestroepen Kazachstan binnen. Hij had goede vrienden in Rusland gehad. Maar hij was geen fan van Poetin, die hij trouwens wel had ontmoet geloof ik. Hij zei dat kun je niet maken toen ik nog nadat de oorlog in Oekraïne begon zei voor Poetin te zijn.

 6. Veel Amerikanen zullen ook wel inzien dat de zogenaamde woke samenleving met regenboog vlaggen, travestie ,en homo parades door de binnen steden niet als normaal kunnen worden gezien.
  In Moskou zal hier onder Poetin nooit geen ruimte voor zijn en in het Grozny van Kadyrov vast ook niet.
  SLAVA RUSSIA

 7. De morele standaard van Putin, Lavrov etc. acht ik vele malen hoger dan die van de uiterts corrupte en perverse pedo Biden en hun vele andere oorlogsmisdadigers / massa-moordenaars ZioNazi zoals Blinken, Nudelman/Nuland (met dubbele US- en IsraHell-passports) die ons allen in een volgende illegale oorlog rommelen zoals Rutte, Kaag en Hoekstra als puppets voor de gebruikelijke War-profiteers.

  En vergeet niet dat helaas :

  1. menging van de Primaire Valse Groene Oranje Blauwe kleuren …… Zwart geeft, de Waffen-SS-kleur van de Gestapo-Polizei zijnde de kleur van “de Zwarte Dood” die onder Rutte door het geheime BioLab in de Erasmus-Uni door het team Osterhaus-Fouchier-Koopmans na 1990 in opdracht van de CIA tot leven is gebracht (en “verbeterd met “gain of function voor/met/betaald door Fauci”) met een sterftepercentage van 60% van dit virus dat zij nu klaar hebben liggen voor hun volgende “epidemie”.

  2. Stemmen op Groen en Blauw Oranje (VVD), D666 en CDA betekent het in stand houden van de PikZwarte WEFFERS en hun oorlogshitsing en depopulatie-milieu-gekte.

 8. En toch… het kan zijn dat Poetin een hogere moraal bezit dan menig ander politicus, maar als je naar de feiten kijkt, denk ik dat Poetin toch ook deel uitmaakt van de cabal op een heel eigen, slinkse wijze. Ik krijg de vinger er niet op, meer een onderbuik gevoel. Als je ziet dat ook in Rusland plannen zijn voor digitale ID’s en CBDC, zoals die in andere landen ook zijn en worden opgezet, dan geeft dat te denken. Poetin als ultieme judasgeit?

  • De CDBC kan ook tegenwicht bieden aan de steeds verder oprukkende crypto currency’s. Want dan is het helemaal het hek van de dam. Als de volatiliteit eruit gaat, wat met veel stable coins al het geval is en het grote publiek er makkelijk mee kan betalen. Wat let je dan nog om geen belasting meer te betalen en je geld 100% voor jezelf kan gebruiken. Want dan is de complete financiering van overheden weg, en dus ook geen oorlogen meer. Want dat kan alleen maar door overheden begonnen worden.

   Niet voor niets worden de exchanges in NL gedwongen te registeren bij de Nederlandse bank. Een poging om de privacy coins te dwingen om ook te registreren. maar niet gelukt. Wel wat lastiger voor Nederlanders geworden maar kan nog steeds:-)

 9. Hadden wij maar een leider als Poetin..i.p.v.een satanist /volksverrader/ zionistische woke pedofiel als Rutte en zijn kabinet van misselijk makende feministische transgender slapjanussen die omvolking,genocide,ww3 en globoterrorisme als doelstelling hebben…Wat hebben wij het toch getroffen met dat domme zooitje uit den haag/eu ..

 10. Niet alleen Amerikanen ik als Nederlander ook. En het hoofd van Rutte op een staak zodat de rest ziet water met rze gebeurd als ze het volk belazeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in