Groen licht voor vijf keer per dag moslimgebedsoproep in Minneapolis

1
264

De deelstaat Minnesota’s grootste stad, Minneapolis, werd onlangs minstens de derde Amerikaanse stad die moslimgebedsoproepen toestond, nadat men via een organisatie erin geslaagd was de benodigde vergunning te verkrijgen.

Council on American-Islamic Relations, CAIR, is een non-profit moslimorganisatie die onder andere tot doel heeft “het begrip voor de islam te vergroten”. De organisatie is echter controversieel met problematische koppelingen en sommigen geloven dat het eerder een terroristische groepering is.

Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

Samen met de burgemeester van de stad, Jacob Frey, heeft men ervoor gezorgd dat de moslimgebedsoproepen vijf keer per dag worden gehoord, de eerste om 6 uur ’s ochtends en de laatste om 20.15 uur, tijdens de Ramadan.

In februari werd in New Jersey hetzelfde verleend en sindsdien zijn er gebedsoproepen in Michigan – waar men nu spijt van heeft gekregen wanneer veel inwoners denken dat het te luid en ondraaglijk is om te horen. De reacties van moslimorganisaties en vertegenwoordigers handelden zich toen over “racisme” en “islamofobie”.

Het internet lacht zich dood: Joe Biden wuift naar een leeg vliegveld

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here