Groen licht voor vijf keer per dag moslimgebedsoproep in Minneapolis

1

De deelstaat Minnesota’s grootste stad, Minneapolis, werd onlangs minstens de derde Amerikaanse stad die moslimgebedsoproepen toestond, nadat men via een organisatie erin geslaagd was de benodigde vergunning te verkrijgen.

Council on American-Islamic Relations, CAIR, is een non-profit moslimorganisatie die onder andere tot doel heeft “het begrip voor de islam te vergroten”. De organisatie is echter controversieel met problematische koppelingen en sommigen geloven dat het eerder een terroristische groepering is.

Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

Samen met de burgemeester van de stad, Jacob Frey, heeft men ervoor gezorgd dat de moslimgebedsoproepen vijf keer per dag worden gehoord, de eerste om 6 uur ’s ochtends en de laatste om 20.15 uur, tijdens de Ramadan.

In februari werd in New Jersey hetzelfde verleend en sindsdien zijn er gebedsoproepen in Michigan – waar men nu spijt van heeft gekregen wanneer veel inwoners denken dat het te luid en ondraaglijk is om te horen. De reacties van moslimorganisaties en vertegenwoordigers handelden zich toen over “racisme” en “islamofobie”.

  Twee keer zoveel blanken als zwarten worden elk jaar gedood door de Amerikaanse politie
Vorig artikelOekraïense politie rolt mensenhandelring op die baby’s verkocht aan pedofielen in China
Volgend artikelGeorge Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in