Meer recentelijk is een gerucht over de dood van Kim Jong-un steeds intenser geworden. Nu is wat wordt verondersteld een nep-foto te zijn die pretendeert Kim Jong-un’s dood in een glazen kist te laten zien viraal geworden.

Foto: Vermeend beeld van Kim Jong-un

Het beeld, waarvan wordt aangenomen dat het een gemanipuleerd beeld is van de begrafenis van zijn vader in 2011, lijkt Jong-un te tonen onder een rode deken met zijn hoofd op een kussen. Zo zag het eruit op de begrafenis van zijn vader in 2011.

Screenshot YouTube

Zowel de VS als China zijn nu op zoek naar bewijs of de dictator dood of ernstig ziek is van wat naar verluidt een mislukte hartoperatie moet zijn geweest. Maar Noord-Korea heeft geprobeerd te bewijzen dat hij nog in leven is door een brief te publiceren waarvan gezegd werd dat die geschreven was door Jong-un over de bouw van een vakantieresort – en zowel een bericht zou hebben gestuurd naar de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa, meldt The Sun.

Maar het gebrek aan nieuwe foto’s van Jong-un heeft in plaats daarvan de speculatie aangewakkerd. Het beeld van hem in de kist wordt echter verondersteld nep te zijn en lijkt sterk op dat van zijn vader nadat hij in 2011 aan een hartaanval stierf.

Tegelijkertijd zou Donald Trump eerst hebben moeten hebben gezegd dat hij “een heel goed idee” heeft van Jong-un’s gezondheid en later hebben gezegd dat “niemand weet waar hij is”.

Kim Jong-un werd voor het laatst publiekelijk gezien op 11 april, volgens de Noord-Koreaanse staatsmedia KCNA, maar sindsdien is de speculatie geëscaleerd, niet in het minst nadat hij de viering van de verjaardag van zijn grootvader op 15 april lijkt te hebben gemist.

  Kim Jong-un confisqueert honden tijdens voedseltekort in Noord-Korea

Ondertussen verklaart Zuid-Korea dat hij nog steeds leeft.

“Het standpunt van onze regering staat vast. Kim Jong-un leeft nog en voelt zich goed. Hij is sinds 13 april in het Wonsan-gebied. Er zijn tot nu toe geen verdachte ontwikkelingen waargenomen”, zei Moon Chung-in, topadviseur van de Zuid-Koreaanse president, op zondag.

China weigert onafhankelijk onderzoek naar de oorsprong van het virus

Vorig artikelLinkse professor: Racistisch als Groot-Brittannië Coronavaccin zou uitvinden
Volgend artikelOekraïense politie rolt mensenhandelring op die baby’s verkocht aan pedofielen in China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wát een drukte om de mogelijke dood van dat volgevreten varken.
    Laten we ons drukker maken over de dood van de vele in tehuizen opgehokte bejaarden, die zonder bezoek te hebben gekregen, dood gaan, dat is pas triest, zéér triest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in