George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig

8

In een interview uit 1998 met Steve Kroft voor CBS, geeft Soros toe dat hij deelnam aan het confisqueren van Joodse eigendommen tijdens de nazi-bezetting. Hij legt ook uit dat hij er geen spijt heeft van wat hij gedaan heeft, en dat als hij het niet gedaan had, iemand anders het wel gedaan zou hebben.

Steve Kroft: Ik begrijp dat je met je beschermer, die zweerde dat je zijn aangenomen christelijke zoon was, er op uitging  om Joodse eigendommen te confisqueren.

George Soros: Ja, dat klopt, ja.

Steve Kroft: Dat klinkt als een ervaring waarvoor de meeste mensen jaren later bij de psychiater op de bank belanden. Was het moeilijk?

George Soros: Nee, helemaal niet. Misschien dat je als kind het verband niet ziet. Het was absoluut geen probleem voor me.

Steve Kroft: Heb je geen gevoel van schuld?

George Soros: Nee.

Steve Kroft: Bijvoorbeeld dat, “Ik ben Joods en hier sta ik, en zie al die mensen gaan. Dat had ik kunnen zijn. Ik hoorde eigenlijk daartussen te staan”. Niets van dat alles?

George Soros: Ja, natuurlijk had ik aan de andere kant kunnen staan, ik had degene kunnen zijn van wie de bezittingen afgenomen werden. Maar ik had niet het gevoel dat ik daar niet had moeten zijn, want – nou, eigenlijk, op een grappige manier, is het net als hoe de markten werken. Als ik het niet gedaan zou hebben, had iemand anders het gedaan, die bezittingen zouden toch wel afgepakt zijn. Of ik er nou wel of niet geweest was, ik was alleen een toeschouwer, die bezittingen werden toch wel weggenomen. Dus – ik had er geen rol in. Dus ik heb er geen schuldgevoel over.

  AIDS - het taboe bij vluchtelingen uit Afrika en het gevaar van een niet meer te beheersen catastrofe

In een ander interview noemde Soros deze jaren de ‘gelukkigste’ van zijn leven.

Deze commentaren samen geven een helder beeld van Soros “de man”. Als hij al geen schuld voelt voor de rol die hij in WW II gespeeld heeft, waarom zou hij dan schuld voelen voor de rol die hij speelt bij het beïnvloeden van de loop van onze nationale geschiedenis? Als zijn miljarden ons op een rampzalig en tumultueus pad leiden, waarom zou hem dat wel wat kunnen schelen dan? Overduidelijk maakt het lijden van anderen geen indruk op Soros en heeft het geen invloed op de beslissingen die hij neemt – hij is alleen geïnteresseerd in zichzelf en zijn plannen.

Vorig artikelGroen licht voor vijf keer per dag moslimgebedsoproep in Minneapolis
Volgend artikelGaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Verbaast mij niets, dit interview toont gewoon de ware aard van Soros: opportunist zonder schuldgevoel… Deze man zal alles in het werk stellen om zijn zin door te drukken door middel van manipulatie, zowel financieel als politiek…

  Zéér gevaarlijke man dit!

 2. Ik snap iets niet. De Joden gaan wel achter Nazi kopstukken aan en kampbewaarders. Maar deze gevaarlijke gek die hun families heeft helpen weg voeren laten ze met rust. Zijn ze bang, krijgen ze geld van hem toegestopt. Als ik nabestaande zou zijn had ik al meerdere pogingen gedaan om hem een koppie kleiner te maken.

 3. Lul verhaal, waarom hebben ze hem niet gepakt en het land uitgezet? En waarom bestal hij zijn mede geloofs genoten? Dan komen ze maar eens met te bewijzen feiten! Een schurk is het natuurlijk wel! Dit is weer vewoon ant NS propaganda van de joodse lobby! Alleen het NS zal de huidige problemen van de blanke Europese mens kunnen oplossen, anders gaan we ten onder!

 4. Soros had allang moeten opgepakt moeten worden…
  Duivelse macht mag nooit voortbestaan!
  Soros is erg hebzuchtig!
  Hij vindt veel geld belangrijker dan weerloze mensen. Hij is duidelijk niet dapper en geen held!
  Hij verdient niet om op aarde te leven…

 5. Was het niet die Soros-mentaliteit die steeds de Joden verdreef, waar ze ook kwamen? Trouwens, zo denken heel veel medemensen van je, hoor: als ik het niet doe, doet een ander het wel, dus laat ik het maar pikken. Dat heeft te maken met moraliteit en vrije wil waar hebzucht het van wint, gepaard met een gebrek aan interesse voor het gros der mensen. Je kan het fenomeen al zien bij kindjes in de zandbak. Of bij de bank waar je werkt.

 6. Soros is een type zonder enige empathie. Een illustratie dat afkomst niets zegt over ethisch besef! Vele Jiddischen werden niet gered door rijke joodse bankiers, in het geheel niet zo ik bijna zeggen. Het was in WO II
  en nu in WO III weer een slachtpartij van de armen door de rijken. Hulde aan Maurits Dekker, arm en trouw aan de joodse paupers!
  Sommige schrijvers blijven!

 7. LS…
  De menselijke soort bestaat uit mensen en monsters ! Binnen niet al te lange tijd bestaat onze soort helemaal niet meer. Dan proberen de entiteiten die wij goden noemen gewoon weer wat nieuws en knoeien opnieuw wat tijdelijk bruikbaars in elkaar om als slaaf te dienen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in