Greta Thunberg onthulde per ongeluk dat ze slechts een marionet is en wordt nu strafrechtelijk onderzocht in India

0

Verleden week tweette Greta Thunberg per ongeluk een document dat haar was gegeven en waarin stond wat ze moest tweeten en welke acties ze moest ondernemen naar aanleiding van een gewelddadige boerenopstand in India:

Hier zijn de documenten die Thunberg tweette:

Dit bleef zeker niet onopgemerkt in India en nu wordt Thunberg onderzocht wegens criminele samenzwering:

Greta Thunberg deelde per ongeluk een bericht waaruit bleek dat ze opdracht had gekregen wat ze op Twitter moest schrijven over de aanhoudende gewelddadige boerenopstand in India – wat er donderdag toe leidde dat ze door de politie daar wordt onderzocht voor criminele samenzwering, volgens berichten.

De 18-jarige linkse eco-activiste deelde – en verwijderde daarna snel – een bericht met een gedetailleerde lijst van “voorgestelde berichten” over de aan de gang zijnde protesten, volgens de posts die werden opgeslagen door Breaking 911.

De lijst gaf een reeks tips over wat te posten en vroeg haar om ook andere beroemdheden die erover tweeten te vragen te reposten en te taggen, waaronder popster Rihanna.

Naast de Twitterstorm werd in de “toolkit” die ze deelde ook voorgesteld om geplande demonstraties bij Indiase ambassades onder de aandacht te brengen.

Het campagnemateriaal en de social media-sjabloon zijn gemaakt door de Canadese Poetic Justice Foundation, die beweert een grassroots-groep te zijn die “evenementen creëert om systemische ongelijkheden en vooroordelen uit te dagen en te verstoren”, aldus Times Now. De website van de groep bevestigt dat het “het actief betrokken is bij de #FarmersProtest” in India.

Na het verwijderen van de lijst, plaatste Thunberg vervolgens een zogenaamd nieuwere “toolkit” en een bericht waarin stond: “We zijn solidair met het #FarmersProtest in India”.

Het Indiase ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een uitzonderlijke verklaring uitgegeven waarin ‘buitenlandse individuen’ en beroemdheden worden beschuldigd van “sensatiezucht” en “pogingen om hun agenda op te leggen”.

De politie van Delhi startte ook een formeel onderzoek en beschuldigde haar ervan onenigheid te veroorzaken en deel uit te maken van een groter complot, aldus Times Now.

De politie diende een eerste informatierapport in – een voorlopig formeel onderzoek – op beschuldiging van het bevorderen van vijandschap tussen verschillende groepen en criminele samenzwering, aldus het rapport.

Een reeks prominente Indiase beroemdheden sloot zich ook aan bij de aanval op beroemdheden in het buitenland die betrokken zijn bij de boerenopstand die India al meer dan twee maanden in zijn greep houdt.

Bollywood actrice Kangana Ranaut noemde de protesterende boeren zelfs “terroristen” en Rihanna een “dwaas” voor haar wijdverspreide tweet waarin ze haar 100 miljoen Twitter volgers vroeg: “Waarom praten we hier niet over?!”

Thunberg bleef donderdag provoceren. “Ik sta nog steeds #StandWithFarmers en steun hun vreedzame protest,” tweette ze donderdagochtend.

“Geen enkele hoeveelheid haat, bedreigingen of schendingen van de mensenrechten zal dat ooit veranderen”, meldt de Newyork Post.

  Gerenommeerde wetenschappers: Klimaatwaanzin zal de helft van de wereldbevolking in hongersnood storten

In dit geval treedt Thunberg als trekpop op voor Canada’s Poetic Justice Foundation. Maar velen van ons weten al lang dat ze reeds een marionet is voor de globalistische kabal sinds de dag dat ze op het toneel kwam met haar ‘hoe durf je’ geblaat tegen de wereld over klimaatverandering. In wezen is ze gewoon een ‘Klimaatveranderingsactrice’, men kan er zeker van uitgaan dat ze goed betaald krijgt voor haar ‘activisme’.

In januari 2020 onthulde een storing op Facebook dat de vader van Greta Thunberg en een VN-afgevaardigde namens haar berichten plaatsten, wat voor het eerst bewees wat velen al leken te weten: dat ze gewoon een marionet is die wordt gebruikt door de globale “elites” om de globale klimaatverwarming hoax er door te drukken die resulteert in meer belastingen en armoede, terwijl mensen als Al Gore miljardair worden door te profiteren van de agenda.

Het internet meldt iets herkenbaars over deze medische kaart: Gretal-alcoholsyndroom

Vorig artikelZwangere arts liet zich inenten: een paar dagen later was haar baby dood
Volgend artikelDuits ministerie van Binnenlandse Zaken in staat van beschuldiging: opzettelijk alarmerende Covid-projecties om lockdown-maatregelen mogelijk te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in