Screenshot YouTube

Volgens een voormalig medewerker van Pfizer en huidig analist voor de farmaceutische industrie, zijn grafeenoxide nanodeeltjes het belangrijkste ingrediënt in Biotech’s Covid-19 injecties, het product dat als “vaccin” op de markt wordt gebracht. Maar slecht nieuws uit Japan kan een impact hebben op deze marketingstrategie, schrijft Freewestmedia.com.

In een interview met Stew Peters op 28 juli zei Karen Kingston dat grafeenoxide niet als ingrediënt was vermeld, omdat de fabrikanten beweerden dat het een bedrijfsgeheim was. Het was daarom niet opgenomen in Biotech’s octrooiaanvraag als een ingrediënt in de Covid-19 injecties, omdat het wordt verondersteld het intellectuele eigendom te zijn van de farmaceutische reus.

Kingston legde uit dat, terwijl het ingrediënt uit het VS-octrooi van Pfizer was weggelaten wegens zijn vermeende status als “handelsgeheim”, het in feite was opgenomen in de Chinese octrooiaanvraag van Pfizer.

Volgens Kingston zijn het Pfizer-vaccin en het Moderna-vaccin in wezen dezelfde injectie. Het is daarom interessant op te merken dat in het Moderna-octrooi van juli 2020 [US #10703789B2] ook de lipidennanodeeltjes, de fosfolipide, de cholesterol, de kationische (positief ionisch geladen lipide) en de PEGyleerde polyethyleenglycol-lipide worden vermeld, zoals ook is gedaan voor het Pfizer-product.

In het Chinese octrooi wordt de samengestelde hydrogel beschreven, die hoofdzakelijk uit grafeenoxide bestaat. Zij twijfelt er niet aan dat deze injecties het ingrediënt bevatten waarop de Japanse regering nu zinspeelt in haar verbod op vermeende “besmette” injectieflacons van deze producten. “Ik ben er even zeker van dat grafeenoxide hierin zit als dat zwaartekracht bestaat,” zei ze. Ze benadrukte ook dat grafeenoxide het “belangrijkste ingrediënt in de Covid prikken” was.

  Amerikaans bedrijf geeft 1000 dollar aan vaccinatieweigeraars om zich te laten vaccineren

Net als India heeft Japan de discussie op gang gebracht over het succes van Ivermectine voor de behandeling van Covid-19.

Er zijn ten minste 2000 studies over de toxiciteit van grafeenoxide en 500 daarvan zijn in 2017 gepubliceerd. Grafeenoxide is ontwikkeld voor biomedische gen- en medicijnafgifte in het kader van het “Graphene Flagship”-programma van de EU.

Het EU-programma spendeerde miljarden euro’s aan het testen van genenafgifte voor een intranasaal SARS-Cov-2-griepvaccin met grafeenoxide. In China is vorig jaar een octrooi aangevraagd en goedgekeurd waarbij grafeenoxide-nanotechnologie wordt gebruikt voor gen- en geneesmiddelentoediening en diagnostische doeleinden voor een “coronavirus-vaccin”.

Moderna had eerder grafeenoxide ontwikkeld voor de behandeling van kanker, omdat het zich had gespecialiseerd in de genezing van kanker, niet in vaccins. Moderna was een worstelende oncologische kankertherapie-onderneming, vóór haar verrassende succes als “wereldleider” in “vaccins”.

Japan heeft nu opnieuw een “besmettingsgeval” gemeld met het vaccin van Moderna (MRNA.O), het vierde dergelijke incident in minder dan een week, wat suggereert dat de inentingscampagne van het land op het punt staat een muur te raken. Moderna beweert dat het is veroorzaakt doordat “stukjes van de rubberen stop van de flesjes afbreken wanneer naalden verkeerd worden ingebracht”.

  Schokkende cijfers over COVID-vaccin sterfgevallen: 1 op 73 overleden in mei 2022, 1 op 246 overleden binnen 60 dagen, & 1 op 482 overleden binnen een maand

Het slechte nieuws uit Japan heeft er mogelijk ook toe geleid dat twee vooraanstaande leden van de FDA hun ontslag hebben ingediend. De twee topfunctionarissen op het gebied van vaccins, Marion Gruber, directeur van het Office of Vaccines Research & Review, en Phil Krause, haar adjunct-directeur, hebben hun besluit dinsdag bekendgemaakt. Gruber is al 32 jaar bij de FDA en Krause werkt al meer dan tien jaar bij het bureau.

Ze waren “gefrustreerd” door de inmenging van de CDC in het goedkeuringsproces voor vaccins, en door de druk van het Witte Huis om booster-vaccins op de markt te brengen, vertelde een voormalige topfunctionaris van de FDA aan Endpoints.

Na twee dierproeven die resulteerden in de dood van alle dieren, werd grafeenoxide ongeschikt geacht voor gebruik bij mensen vanwege de toxiciteit voor gezonde cellen en de door het vaccin veroorzaakte ADE (antibody-dependent enhancement), die resulteert in de vernietiging van het immuunsysteem.

Vooraanstaand viroloog professor Dolores Cahill, de wereldberoemde viroloog Geert Vanden Bossche en de klokkenluider van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, hebben allen gewaarschuwd voor het gevaar van ADE.

Dierstudies hadden reeds bevestigd dat grafeenoxide “zelfreplicerende vaccins”, d.w.z. shedding, mogelijk maakte.

In zijn laatste interview beschreef Julian Assange de vooruitgang in dit soort nano-technologie die grafeenoxide mogelijk maakte. Het is een wereld waarin computers zo klein en gewichtloos zijn als stofdeeltjes. Deze mini-machines, onzichtbaar voor het blote oog, zouden worden ingeademd of ingespoten. Een onderzoeker genaamd Kristofer Pister bedacht de term “smart dust” in 1997, een verwijzing naar draadloze micro-elektromechanische sensoren (of MEMS).

  Vruchtbaarheidsonderzoek na Covid-19 vaccinaties in Israël

Voorstanders zien deze stofdeeltjes als het internet der dingen op een ander niveau. Slimme stofdeeltjes zouden het mogelijk maken een Google-zoekopdracht uit te voeren in de fysieke wereld, maar werpen ook ernstige vragen op over privacy, wapens en bewaking. Wie de controle heeft over smart dust – of grafeenoxide gewapende bloedcircuits in het menselijk lichaam in het geval van deze injecties – en zijn gegevens zou theoretisch elk aspect van de menselijke interactie kunnen controleren.

Een Spaans onderzoeksteam, bekend onder de naam La Quinta Columna, onthulde op 30 juni dat grafeenoxide inderdaad het hoofdbestanddeel was van Pfizer’s “Covid-19 vaccin”-serum.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil – betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHarvard epidemioloog: Grote studie sloopt pleidooi voor vaccinpaspoorten
Volgend artikelSchizofrene Coronawaanzin na mainstream mediaconsumptie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Oops … ongelukje … crash van Moderna-vaccintransportvrachtwagen in West Virginia … luchtruim afgesloten vanwege giftige stoffen. Whahahaha. Neem er nog één! Proost en op uw gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in