© The National Guard (CC BY 2.0)

De mainstream media en de medische orthodoxie zijn onvermurwbaar dat iedereen de prik moet krijgen – of anders wordt uitgesloten van alledaagse vrijheden en uit de samenleving wordt verstoten. Beseffen ze niet hoe fascistisch deze visie is?

Dit is geen anti-vaccin tirade. Het is een nuchtere discussie over de kwestie van burgerlijke vrijheden, schrijft Jani Allan op rt.com.

Sinds maart 2020 zijn we verplicht mondkapjes te dragen.

Het mondkapje is een crucifix. Het geeft de samenleving een signaal dat u een gelovige bent (in Covid-19 vaccin.) Het vertelt de samenleving dat u volgzaam bent en zich heeft onderworpen.

Net als het BLM-knielen, is het deugsignalering. Het zegt dat je blij bent met de lockdowns, omdat je niet hoeft te gaan werken en je nog steeds een ‘stimulans’ cheque krijgt. De meest effectieve manier om een mens af te breken is sociaal isolement en afstand bewaren. Vooral kinderen wordt onherstelbare schade berokkend, met name het gedwongen dragen van mondkapjes.

In elke vrije samenleving moeten we vragen kunnen stellen en onze eigen keuzes kunnen maken over het al dan niet krijgen van medische behandeling. Maar iedereen die vragen stelt wordt automatisch gebrandmerkt als “anti-wetenschap”. Het idee dat er slechts één wetenschappelijke doctrine is om te volgen, is in feite zelf anti-wetenschappelijk. En dat is niet alleen mijn mening, maar die van veel wetenschappers.

De notie dat vrijheid van meningsuiting nog bestaat in Amerika is onzin. Degenen die de doeltreffendheid van het smorgasbord van vaccinaties in twijfel durven trekken, worden gecanceld en aan de schandpaal genageld. Ze worden ontmenselijkt en ‘anders behandeld’.

Het Eerste Amendement van de Grondwet van de Verenigde Staten belet de regering wetten te maken die de vestiging van religie reguleren, de vrije uitoefening van religie verbieden of de vrijheid van meningsuiting, de persvrijheid, het recht om vreedzaam samen te komen of het recht om bij de regering een verzoekschrift in te dienen voor herstel van grieven. Het werd op 15 december 1791 aangenomen als een van de tien amendementen die de Bill of Rights vormen.

  President Macron zegt dat hij vaccinpassen introduceert om de ongevaccineerden "pissig" te maken

Het uitgangspunt van het eerste amendement is uniek. Vrijheid van meningsuiting toestaan ​​betekent dat iemand die het niet met u eens is, het recht geeft om zijn mening te uiten, hoe beledigend die ook mag zijn.

Het is juist deze vrijheid van meningsuiting die Amerika groot heeft gemaakt. Wees bereid om beledigd te worden. Hoe tragisch dat de mainstream media nu de schoothondjes van de regering zijn. “The View”, een dagelijkse talkshow op ABC, is slechts een van de vele nieuwszenders die proberen diegenen te vernederen en te schande te maken die niet het goedgekeurde Covid narratief volgen. De afgelopen weken heb ik gezien hoe de presentatrice, Sunny Hostin, Amerikanen beledigde die zij bestempelde als “vaccin aarzelaars”.

Hier is haar kijk op leven, vrijheid en het nastreven van geluk in Amerika 2021: “Als je kijkt naar de mensen die zich niet laten vaccineren, want het is een kwart van de Amerikanen die zich niet laat vaccineren, witte evangelisten, 45% zegt dat ze zich niet laten vaccineren… Republikeinen, bijna 50% weigert het vaccin te krijgen. We zullen geen kudde-immuniteit bereiken vanwege deze specifieke groepen”.

“Ik zeg dat we degenen die weigeren zich te laten vaccineren moeten verstoten. Net zoals nu in bepaalde staten… er borden staan op gevels van bedrijven… [waarop staat] geen mondkapje, geen toegang. Ik denk dat als je niet gevaccineerd bent geen toegang moet krijgen. Wil je in een vliegtuig stappen? Dan moet je ingeënt zijn. …Je krijgt niet de vrijheden die horen bij immuniteit. Er moet iets breken. Als het je persoonlijke keuze is om je niet te laten vaccineren, dan mag je geen inbreuk maken op de rechten van degenen die ervoor gekozen hebben hun medeburgers te beschermen”.

En natuurlijk zijn al die glossy vrouwen in de mainstream media, met hun grote, witte tanden, het erover eens dat Donald Trump van elk podium moet worden geweerd en moet worden gestraft voor zijn vermeende verkeerde omgang met het virus.

“Zoveel mensen hangen aan elk woord van hem. Hij is nog steeds een bedreiging voor de openbare veiligheid”, legt Hostin uit. “Hij kan de openbare veiligheid schaden en dit land schaden. Hij is een te groot gevaar. Hij hoeft de ether niet te vervuilen”.

Deze subjectiviteit van censuur is de reden waarom het middel erger is dan de ziekte.

  Waarom verandert het Britse Bureau voor de Statistiek ONS plotseling de cijfers voor "oversterfte"?

We leven in een post-waarheid wereld waarvan het embleem verbijsterende hypocrisie is. De linkse visie op abortus is: “Mijn lichaam, mijn keuze”. Maar het standpunt van links over vaccins is: “Jouw lichaam, mijn keuze”.

De consensus van deze mensen – en ze zijn te vinden op elke andere mainstream zender en tijdschrift, niet alleen ABC – is dat ze geen ongevaccineerde mensen om zich heen willen. Ongevaccineerde mensen zijn onrein en moeten gestraft worden. Ze zouden hun kinderen niet naar school mogen brengen, niet naar restaurants mogen gaan, geen reizen mogen maken of zelfs maar in het park mogen wandelen. Waag het niet bij mij in de buurt te komen zonder vaccinatie.

Betekent dit dat ik uit vliegtuigen, winkels en kantoren moet worden geweerd, zoals Hostin bepleit?

Kan de staat u verplichten een vaccin te nemen met met de beloning van alledaagse vrijheden? Technisch gesproken, nee. Roe versus Wade heeft geoordeeld dat niemand mag worden gediscrimineerd op grond van een aspect van zijn medische geschiedenis, dus tenzij het Amerikaanse Hooggerechtshof deze zaak terzijde schuift, zijn vaccins en vaccinpaspoorten in feite ongrondwettelijk en illegaal.

De Texaanse kinderarts Peter Hotez, gesteund door Bill Gates, schreef onlangs in het tijdschrift Nature. Hotez beweert dat er sprake is van “anti-vaccin agressie” en hij stelt anti-Covid-19 vaccin mensen gelijk met cybercriminelen en nucleaire terroristen. Hij wil dat de Verenigde Naties stoottroepen oprichten om hen op te jagen en uit te schakelen.

De laatste keer dat ik keek, waren de groepen die daadwerkelijk geweld pleegden de BLM en Antifa. Maar zij worden nooit ter verantwoording geroepen. De mainstream media bestempelen anti-Covid-19 vaccin mensen nu effectief als terroristen. Covid-19 vaccin-sceptici zijn een gevaar en risico voor de samenleving, terwijl BLM en Antifa de goeden zijn.

  Nieuwe records voor sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie in VS, EU en Italië

De laatste aanval van Hostin en haar medestanders op de koppige bevolking – alias degenen die niet zijn gevaccineerd – is ijzingwekkend.

Zelfs haar co-presentatrice, de ultralinkse Whoopi Goldberg was een beetje terughoudend: “Een bewijs eisen dat men gevaccineerd is om te kunnen reizen – is dat niet gek?”

Hostin was onbewogen: “Het is geen radicaal idee, het vaccin is solide”.

“Op welk moment geven we deze idioten op?”, eiste een andere presentatrice, Joy Behar. “Je moet bewijs hebben van vaccinatie. Iedereen moet ongemak ondervinden. Je mag niet naar bepaalde evenementen. Dit is geen politieke kwestie”.

Behar, Hostin e.a. zijn het blijkbaar eens met de gouverneur van Michigan, Gretchen Witmer, die haar hele staat heeft gegijzeld om gevaccineerd te worden. Krijg de prik of lijd aan door onder vuurwapens afgedwongen lockdowns: ze zullen niet ophouden totdat 70% van de volwassenen in de staat zich overgeeft aan een injectie.

Dit is fascistische dwang die indruist tegen de beperkingen op medische experimenten, tegen de fundamentele mensenrechten en tegen het vereiste van geïnformeerde toestemming. Dergelijke tactieken zouden toch nooit mogen worden toegepast of getolereerd in een vrije samenleving?

Moeten wij die ervoor kiezen Covid-19 vaccinvrij te blijven, die verklaren soevereine rechten te hebben over ons eigen lichaam, publiekelijk worden uitgekozen, uitgesloten en gestraft? Nadat in 1935 in Duitsland de Neurenberger rassenwetten waren aangenomen, werden Joden uitgestoten, gediscrimineerd en moesten zij later een gele badge dragen om “de vijand in het binnenste zichtbaar te maken”.

Zullen degenen onder ons in de 21e eeuw die geen bewijs kunnen leveren dat zij tegen Covid zijn ingeënt, een soortgelijk lot ondergaan? (En voor alle duidelijkheid, ik maak geen vergelijkingen met de latere, gruwelijke genocide die plaatsvond, maar gewoon met hoe een meerderheid de weg kan inslaan van het uitkiezen en discrimineren van een minderheid).

De mainstream media van vandaag lijken erop uit te zijn een maatschappij met twee lagen te creëren: de deugdzame gevaccineerden en de onreine ongevaccineerden. Iemand Covid apartheid?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neem

Vorig artikelEchtscheiding Bill en Melinda Gates heeft mogelijk banden met Jeffrey Epstein
Volgend artikelLockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Draai het gewoon om.
  Zij de gevaccineerden zijn onrein en een gevaar en besmettelijk.
  De feiten liggen al op tafel wat ze ingespoten krijgen is in feite een besmettelijke euthanasie.
  Wij kunnen beter hun op afstand houden en geen toegang meer verlenen om onszelf
  te beschermen.
  Draai het om moet je is opletten hoe ze dan reageren.
  Dan is het ineens wel fascistich en is het ineens lang zo leuk niet meer.
  De paniek onder hun komt waarschijnlijk noch als de een na de ander het loodje legt.
  Pas dan maar op want dan gaan ze zeker eisen dat je net als hun de spuit dus de afgrond inspringt.
  Dat kan dus zelfs gevaarlijk worden.Omdat zijzelf zo stom zijn geweest moet u dat ook doen.
  zij worden dan zeer onhebbelijk tegenover ons. Gelijk zombies dus!Omdat zij zo stom zijn geweest.
  Dit zou zomaar in een gevaarlijke linke waanzin kunnen ontwaren.

  • Ik weiger toch om een mondmasker te dragen om ze uit de buurt te houden of om het ze te laten merken.dat het mijn vijanden zijn geworden.
   En ik draag nog steeds een pet met de boodschap.
   VACCINATIE? OVER MIJN LIJK.

   Om te beginnen boeit het mij al tijden niet wat andere ergens van vinden, en ik ga daar steeds meer plezier in krijgen.
   Het is dat ik nog ik nog enig fatsoen en wat normen heb, maar eigenlijk zou ik mijn omgeving als beesten moeten behandelen.
   Want dat zijn het eigenlijk geworden.
   En of ze nou ter plekke dood neer vallen, het zal mij een worst wezen.

   • Schitterend Bert! Ik heb naar Jacques Attali gekeken die in 1981 heeft gezegd: 90-95% van de wereldbevolking moet verdwijnen. Wij kunnen ze wel niet doodschieten of in kampen plaatsen. We zullen een andere methode moeten vinden. Wij zullen een pandemie nodig hebben. De dikken, de lompen, de ouderen en de dommeriken zullen in grote getale om genezing (vaccin) vragen en zodoende zichzelf naar de slachtbank laten leiden. WABLIEF??? dat is exact wat er nu aan de gang is!!

 2. En wat staat er?
  Hier is haar kijk op het leven in vrijheid en het nastreven van geluk.
  En waar heeft ze heeft ze het over?
  WITTE evangelisten.

  Schijnheilig ben je dan. Want je doet gewoon mee met de rest.

 3. Wanneer je geen pas hebt kom je niet in het restaurant!!! Waar jen ik deze onderdrukking nog meer van? Oh ja, wanneer je masturbeert, geen kinderen krijgt, abortus pleegt enz… dan kom je niet in de hemel. Bleh bleh. Wanneer ik niet in het restaurant mag is dat hun verlies. Maar ga wel een discriminatiezaak aanspannen. Waarom hoeft iemand met HIV geen pas voordat ie op vakantie gaat naar de zon om ff lekker los te gaan. Ik noem specifiek HIV omdat deze ziekte dit jaar al tigduizenden doden heeft geëist dus tenminste net zo gevaarlijk als Corona. Corona is daarbij ook nog eens goedkoper want daar ga je lekker snel aan dood terwijl je voor HIV jarenlang medicijnen kunt slikken. Ik trek het maar even in het belachelijke, wil hier niemand mee kwetsen maar wil wel aantonen hoe absurt dit allemaal is.

  • Zogenaamde ‘cocktail medicijnen’ genezen HIV niet maar zorgen er wel voor dat met het HIV virus besmette mensen een redelijk ‘normaal’ leven kunnen leiden en… bijgevolg andere mensen kunnen blijven besmetten.

   Als de huidige curve zich verder zet, is rond 2050 (binnen 30 jaar dus!) de helft van de wereldbevolking besmet met het HIV virus dat AIDS veroorzaakt. Met andere woorden, bijna iedere mens die vanaf dan geboren wordt, zal drager van het HIV virus zijn en in een later stadium AIDS krijgen.

   Zou het kunnen dat de huidige maatregelen tegen het coronavirus vooral dienen om te voorkomen dat bepaalde doelgroepen (LGTB) geviseerd worden maar dat ze in werkelijkheid dienen om de verdere verspreiding van het HIV virus te stoppen…?

   • Dat zou je kunnen denken maar aan de andere kant verdienen de pharma bedrijven en hun aandeelhouders er wel goed aan.

  • Ga eerst in dat onderwerp goed verdiepen. HIV en AIDS is niet gecorreleerd. Dat was ook een psyop. Er zijn mensen die hiv positief testen nimmer AIDS ontwikkelden en er zijn mensen die AIDS gediogoniseerd zijn die HIV negatief testen. Ach gut yep het is ook geen echte test. Net als nu. Wat wel bekend is dat HIV als H1N1 als Evola als Corona virussen zijn gepatenteerd. Wat weet je dan? Iet van Nature kan NIET gepatenteerd worden alleen als het menmade is. Of de patenten zijn illegaal maar dan zou het betekenen dat het virus geisoleerd was van nature of ze zijn labmade en illegaal ivm biologisch orloogsvoering. Echter dat laatste is wel degelijk het geval. Echter daar je niet van de lucht of van mede mens ook niet met sex ( dat was bang makerij ivm hiv maar dat klopte niet) een virus kan krijgen, kan dat alleen door een injectie in je weefsel. Dit is ook hoe ze hiv aan de homo’s en aantal hetro’s hebben geven in bepaald gebied in USA en door hun leefstijl drank druk parie en veel sex maw lijdende aan ondervoeding door hun leefgewoontes kon het gif zich ontwikkelen in een aantal ziekten die als je toevallig homo bent AIDS wordt genoed. Later hebben ze dit in Afrika grootschallig met een bepaald vaccin daar eens toegepast. En daar in Afrika door het opgelegde beleid van de westerse wereld de bevolking niet goed toegang heeft tot kwalitatief en kwantitaief vold voedsel en dus ondervoeding erg makkelijk deze ziekte konden ontwikkelen. Echter hier bleef het niet beperkt tot HOMO’s maar zowel homo’s als hetro’s zowel mannen en vrouwen. Eigenlijk dat een virus in de westerse wereld vnl homosexuele mannen treft en in de Derde wereld alle bruine mensen. Geeft eigenlijk al aan dat iets in dat verhaal ook niet klopt. Maar het belangrijkste wat in uit die tijd duidelijk is geworden is dat geen virus van je medmens kan krijgen dan alleen dmv een injectie.

 4. Ik heb het gevoel dat veel mensen verkeerd worden voorgelicht. Laatst vroeg iemand in twijfel aan me wat ze moest doen. Ik vroeg of ze de WHO en WEF kende. Nee zei ze. Wat weet je van Fauchi en Bill Gates. Zijn die belangrijk dan? Weet je wie Reiner Fuelmich is? Nee zei ze. Weet je dat de werking van de pcr test ter discussie staat onder wetenschappers? Dat mondkapjes virussen niet tegenhouden, lees de bijsluiter maar. Nee zegt ze. Waarom is er geen enkele euro geïnvesteerd op IC’s sinds de komst van Covid19? Wat zit er precies in het spuitje wat in jouw bloedbaan komt en wat gaat dat allemaal doen? Waarom is het vaccin nog een expirimenten en wie vangt jou op als het mis gaat?
  Als je gevaccineerd bent, kun je dan het virus nog overdragen? Geen idee zei ze, nee toch? Ik zei: zoek die antwoorden en dan vindt jij jouw antwoord.

  • Chapeau! Dit zijn echt de juiste vragen, want ik ben er van overtuigd dat mensen vooral niet worden voorgelicht en alleen de reguliere media volgen. Dit is aan alles te merken en er zijn vele collega’s in de Zorg die nog steeds in maart/april 2020 leven, gelukkig is er ook een groep wakker..

  • Verkeerd worden voorgelicht?
   Ze worden helemaal niet niet voorgelicht, over niks.
   Er is maar 1 uitleg over alles en er is maar 1 oplossing.
   De prik des doods die voor hun vrijheid gaat zorgen. En daar geloven ze in.
   En meer weten de meeste ook niet als trouwe 20:00 journaal kijkers.

  • Sorry maar de mensen hebben van de roverheid ook het juiste verhaal te horen gekregen dat die muilkorf er alleen is om gedragsverandering te bewerkstelligen. Wat zei die van Dissel ook alweer als 200.000 mensen een bepaalde tijd correct die muilkorf zouden dragen (maand dacht ik ) zouden ze MISCHIEN 1 besmetting kunnen voorkomen. Menig uitleg op MSM dat ze eigenlijk niet weten wat dat vaccin doet maar dat ze AANNAMES doen. Voor het geval dat je niet weet maar AANNAMES is GEEN FEITEN.

   Nee ik heb mensen aangesproken heb mensen info gegeven vragen gesteld echter de mensen WILLEN NIET geinformeerd worden. Ze willen dat de roverheid voor hun beslist en zelf absoluut niet erover nadenken.En helaas dat is de KEIHARDE werkelijkheid.

  • Al is de leugen nog zo snel de antivirus spuit achter haalt die wel…. In veel winkels en groothandel zaken waar ik nu anno maart 2022 binnenloop daar zijn alle ontsmettingmiddelen weggehaald en voor het winkelwagentje moet je nu weer een muntje induwen waar meer dan een jaar lang dat niet nodig was ook het ontsmetten van het wagentje is niet meer nodig ondanks dat wekelijks tienduizenden besmetting geconstateerd worden in de vee- teststraat in diverse overgebleven lokaties van het land Dus de winkeliers zijn het zat geworden en alles wordt weer hetzelfde Ook de strepen in de lucht komen weer veelvuldig voor en ondanks de dure benzine prijs scheuren er weer meer auto’s over de snelwegen en N wegen…. Dus kortom de corona waanzin en pandemie was een misdaad tegen de mensheid waarvan de miljarden covid spuiten de rest van de operatie om de wereld bevolking uit te roeien of te verminderen heeft overgenomen en haar werk kan voortzetten en afmaken kan wat de misdadige wereldleiders voor ogen hebben….

  • Etienna, ik ondervind hetzelfde bij mijn kinderen. Op dit punt heb ik gelukkig geen kleinkinderen die geïndoctrineerd worden door de linkse leraren op school. Mijn dochter heb ik al 4 maanden niet gezien en mijn zoon houdt fysiek afstand. Dat doet mij verdriet maar ik blijf bij mijn standpunt dat het mijn leven is en alleen ik bepaal wat daarmee gebeurt.

   • Heftig allemaal.
    Heel goed van je dat jij je niet laten om kletsen door je kinderen.
    Mijn broertjes waren het eerst van plan met mijn ouders, om ze op te sluiten.
    Maar toen ze er achter kwamen dat ze het ze toch wel heel veel tijd ging kosten i.v.m. boodschappen doen en dergelijke, hebben ze er maar van afgezien.
    Dat hadden ze er toch niet voor over.
    Ze wilden eigenlijk alleen de baas spelen over mijn ouders, die er nog in mee gingen ook.
    En ik kon lullen als Brugman maar kreeg het niet er uit bij die mensen.
    Ze vonden het lief dat ze zo bezorgd waren, waar uiteindelijk niks van over bleef.
    Inmiddels doen ze alweer maanden alles zelfstandig, zonder masker.
    En of ze allemaal een prik gehad hebben inmiddels, geen idee.
    Van 1 broertje weet ik wel, dat moest omdat hij in het leger zat.

    • Hier ook zo. Mijn eigen broer en zussen zijn het helemaal met me eens hoewel mijn oudste zus haar strijdlust heeft verloren. Mijn broertje en ik hebben allebei aangevraagd om ons uit het programma te halen. Mijn ouders had ik eerst om maar die hebben zich laten ompraten door de huisarts, raad eens wie ik het eerste aanklaag? Ik zal beginnen met een klacht indienen bij de verzekeraar. Mijn oudste dochter heeft zich helaas laten vaccineren. Mijn tweede dochter is een robot, bij het minste negatieve woord krijg ik naar de kop geslingerd dat ik complot denker ben en waar mijn bewijs is en of dat betrouwbaar is. Ik vraag dan: “ waar is jouw bewijs?”. Dan vind ze dat zij dat niet hoeft te hebben. Kijk op de website van het ministerie. Die zeggen zelf: “check of de berichten vol zitten met dwang” ja duh, al de berichten van het ministerie zitten vol met dwang. Dussss….. grrr… de hardnekkigheid van die kinderen die alles beter denken te weten als pa. Nou ja, ze moeten het zelf weten. Voor iedereen die het vaccin wel neemt: “Het was leuk je gekend te hebben”. Dat geld ook voor mijn ouders en dochters. Als je na zoveel informatie nog niet zelf gaat kijken terwijl ze toch allebei VWO niveau hebben en waarvan er eentje zelfs cum laude geslaagd is, dan ben je het zelf schuld. Kom straks niet bij me janken. Ik bedoel alles, maar dan ook alles, weten ze te vinden maar dit soort info… zucht

     • In de bijbel staat dat jezus terug komt en wannneer? Hij zegt gaat de stad in volg de man die het water draagt. Waar op deze aardkloot dragen mannen water? Nergens dat doen vrouwen. Maar wat staat er meer in bijbel dat je moet kijken naar de signs in de hemel en wat vind je daar de man die het water draagt de Waterman. Dus jezus komt in de tijdperk van de Waterman. Dan gaat het vehaal verder je volgt die waterman naar zijn huis en je zuil jezus aan een vol gedekte tafel vinden in de bovenkamer. In esotherisch kennis id het huis het hoofd. En we hebben nog steeds uitdrukkingen is het wel goed daar in je bovenkamer? En je vind jezus aan de rechterzijde je pijnappelklier in jouw samen met god. En Jezus brengt het zwaart tussen moeders en dochters tussen vaders en zonen etc en dat is precies de tijd waar we nu leven. En yep mijn familie heeft mij al afgeschreven. Ik weet niet eens of mijn vader of moeder of zusje nog leven. En met kans dat ze de gifspuit hebben genomen kunnen er al 2 dood zijn. Immers in de tachtig en gifspuit is geen goede combi. Ik ben al erg lang wakker en dat betekend toen de meeste van de wakkeren nu nog in coma zaten dat je heel erg op jezelf ben aangewezen. Enne de kut behandeling die je krijgt hoort daarbij. En nee ik wil ook niet terug naar het oude normaal want dat was NIET normaal waardoor de huidige situatie heeft kunnen ontwikkelen. Ik wil naar een CORRECTE samenleving.

      • Wat zeg jij nou weer voor raars.
       Dus die jezus heeft zich stiekem verstopt in de rechterzijde van je pijnappelklier in jouw samen met god.
       Wat een gluiperd is het toch ook, dat wist ik niet.
       Dus daar komen die rare geluiden in mijn hoofd dus vandaan als ik denk dat ik stemmetjes hoor.

 5. Toch bizar dat ik nooit bang voor de griep ben geweest, het gevoel was dat iets niet klopte, geen pandemie, snel ontdekte ik de waarheid, het plandemie. Waarom niet iedereen
  ziet dat???
  Bedankt iedereen voor jullie reacties ?❣

 6. Doe een BLM t -shirt aan, dan kan je los gaan op de volksverraders, zonder dat je daarvoor opgepakt word !
  Muilkorf of niet, is een persoonlijke optie, lol

 7. ik ga nu meestal zonder mondkapje boodschappen doen.
  Ben ooit door schildklierproblemen heel benauwd geweest en na operatie voelde ik de frisse lucht in 1 teug rechtstreeks mijn longen in gaan, een gevoel dat ik nooit meer verloren ben.
  Als ik nu een mondkapje op doe (bejaardenhuis, ziekenhuis) en ik kom bij de buitendeur gaat die weer af en voel ik weer die herinnering aan die teug koude lucht van toen.
  Vandaag was ik boodschappen doen. Ik gebruik zo’n kaartje want heb geen zin in gezeur.
  Toch vond een vrouw, zelf gekleed in een xl-mondkap, dat ze mij terecht moest wijzen. Ik heb alleen geantwoord ‘u zou zich eens minder met een ander moeten bemoeien…’ Kreeg nog nageroepen dat het asociaal is…nou vind ik haar gedrag nog veel asocialer om eerlijk te zijn…
  Achter mij liep een knaap van in de 20 of zo en die zei zachtjes…goed gedaan mevrouw, volhouden.
  Zag geen mondkapje bij hem, weet niet of hij die op had en afgezet had of niet gebruikte.

  Toch ben ik blij dat er meer mensen zijn die er zo over denken; 1/4 van de europeanen wil zich niet laten inenten, er is een land waar het zelfs 62 % is die zich niet wil laten vaccineren….
  Zoveel mensen…als we allemaal volhouden gaan we het van de hoger heren en dames van the great reset, etc winnen….dan gaat hun plannetje voor nu in ieder geval niet door, wellicht in een latere generatie, als die dan nog leven…ik zou wel eens 5-10 jaar verder willen kunnen kijken…hoe dit allemaal afloopt.

  Het weigeren zal er wellicht toe leiden dat ik mijn geliefde vakantieland nooit meer zal zien, dat doet me verdriet.
  Maar het is niet belangrijk genoeg om dan maar dat vaccin te nemen.
  Een vaccin of test neem je als je ziek bent, als je beter wilt worden…
  niet om een biertje te kunnen gaan drinken of op vakantie te kunnen.

  • Andere die menen commentaar te moeten uiten over jouw gedrag, die moet je gewoon uitlachen.
   Ze extra in de zeik zetten waar ze dan wel nog bozer om worden, maar dat maakt het juist leuk.
   Het is even wennen maar niet moeilijk.
   Zeggen ze wat, dan reageer je met b.v. O oo oo ooo het is het toch zo evengoed wat he, wat een narigheid toch allemaal.
   En dan wat mopper geluidjes er bij maken, moppermoppermoppermoppermoppermoppermoppermoper enz………
   Sommige worden dan zo kwaad dat ze bijna willen meppen, let daar op, afstand houden dus.
   Je moet er gewoon maling aan hebben dus en ze uitlachen.
   Ik had je nog geholpen ook ter plekke i.p.v. het achteraf jou vertellen.
   Komen ze aan met, waar bemoei jij je mee. Precies hetzelfde terug zeggen. Waar bemoe jij je mee.

   • Je moet je in ieder geval nooit gaan verontschuldige of ze gaan vertellen waarom jij geen masker draagt, dat gaat ze geen moer aan.

   • Nog 1 tip.
    Kijk of je bij iemand zo een puffertje kan meenemen. Dat is om extra lucht te krijgen.
    Iemand met lucht problemen, astma of zo, heeft er vaak een aantal in een la liggen omdat ze steeds een nieuwe krijgen.
    De vulling hoeft niet vol te zijn, je hoeft het puffertje alleen bij je te hebben.
    Gaan ze zeiken, dan laat jij dat puf apparaatje zien en maakt wat moeilijke adem geluiden.
    Zijn ze meteen stil. En niemand die zegt dat jij de boel nept.
    En je bent niemand een uitleg schuldig.

 8. Ach wat….grijns….als die vaccinaties werkelijk zo dodelijk zijn, laat ze derlui gang maar gaan met de ene booster na de andere. Ze vallen kennelijk vanzelf een keer om. Dat ruim op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in