Imago

Maart 2020: Uit angst voor een Corona-infectie ramde een bedrijfsbaas zijn buurman en diens zoontje (9) met een wiellader. In paniek probeerde de Coronawaanzinnige de auto van de buren van zijn terrein te duwen. Zoals in een horrorfilm: uit doodsangst verschansten vader en zoon zich achter een stapel pallets om aan de naderende dood te ontkomen. Tijdens het proces van gisteren heeft de man uit Flachgau bezworen dat hij uit doodsangst had gehandeld. Zijn rechtvaardiging: overmatige mediaconsumptie had hem tot een Coronamanie geleid, bericht Wochenblick.at.

 • De Oostenrijker bevond zich in maart 2020 in Coronawaanzin.
 • Barricadeerde zichzelf op het terrein van zijn bedrijf, dat vanwege Corona gesloten was.
 • Paniek voor infectie: toen buurman met zoon (9) het erf opreed, ramde hij hen met 20-tons wiellader.
 • Keek twee weken naar mainstream media berichten: paranoïde schizofreen.

“In zijn psychose was hij ervan overtuigd dat iedereen die zijn bedrijfsterrein naderde Corona meebracht, dat Corona dodelijk was, en dus gebruikte hij zijn wiellader om te proberen het bedrijfsterrein van alle auto’s en vreemden weg te houden,” zei de advocaat van de bedrijfsdirecteur na het proces.

Zombie apocalyps stemming in Salzburg

Enorme infectieangst: niemand mag te dicht bij hem in de buurt komen, zo was de 48-jarige in maart 2020 overtuigd. Omdat er anders een dodelijke coronavirus-infectie dreigde. Daarom had de bedrijfseigenaar een berg aarde opgehoopt en het bedrijfsterrein gebarricadeerd om invloeden van buitenaf te voorkomen. In zijn paranoïde schizofrenie, leek dit gedrag logisch voor hem. Wanhopig: eerder moest de man zijn bedrijf vanwege corona sluiten.

  Het 'vaccin' is de pandemie: in meerdere landen stijgt het aantal sterfgevallen NA het begin van de COVID-vaccins

Vader en zoon verstopten zich in doodsangst voor de Coronawaanzinnige

Op 28 maart 2020 reed zijn buurman (38) met zijn negenjarig zoontje nietsvermoedend toch over het terrein. Net als in een horrorfilm: toen de 48-jarige zich dit realiseerde, ramde hij de man en het kind met zijn 20-tons wiellader. De Coronawaanzinnige had de auto van het bedrijfsterrein willen duwen om een infectie met het Coronavirus te voorkomen, verklaarde hij gisteren voor de jury. Eerst dacht de buurman dat het een ongeluk was en dat de man op de wiellader in slaap was gevallen. Maar nadat de man en zijn zoon uit de auto sprongen, achtervolgde de 48-jarige hen met neergelaten schop. De negenjarige schreeuwde, “Papa, hij gaat ons vermoorden”. Uit angst voor hun leven verstopten de twee zich achter een stapel pallets en belden de politie. Alleen door snel ingrijpen van de autoriteiten kon erger worden voorkomen.

Mainstream media maakte hem waanzinnig

Vandaag erkent de man dat hij waanvoorstellingen had. Hij is blij dat er niemand gewond is geraakt. Mainstream media maakte hem waanzinnig: hij had veertien dagen nauwelijks geslapen en keek alleen naar het nieuws. Deze hadden bij hem zo’n Coronapaniek teweeggebracht dat de man niet meer helder kon denken, vertelde de 48-jarige aan de rechtbank. Na het incident werd de man opgesloten in een instelling voor geestelijk abnormale wetsovertreders. Na verloop van tijd kreeg hij greep op zichzelf en werd hij zich door een psychologische behandeling bewust van zijn schizofrene Coronawaanzin.

Gisteravond werd het vonnis bekend gemaakt. De man werd vrijgesproken van de beschuldiging van poging tot moord. Alles wat overbleef was poging tot doodslag. Het vonnis is niet juridisch bindend.

  Voormalig Taekwondo kampioen verloor zijn been na COVID-19 vaccin - vermoedt dat het verband houdt met het vaccin

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder van mRNA-vaccin geïnterviewd over gevaren van COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGrafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in Covid-injecties zegt voormalig Pfizer-medewerker
Volgend artikelAmerikaanse liberalen gaan door het lint nadat Covid-positieve celebrity aankondigde dat hij zichzelf heeft behandeld met Ivermectine en Regeneron
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het is een in de basis egoïstische actie. Coronawaanzin doe je voor een ander? Of gaat het toch alleen om jezelf en je eigen angst?
  Anderen van alles opleggen en dan zeggen dat zij de egoïsten zijn. Dat deed een collega van mij ook. Noemde mij een moordenaar en een egoïst, maar van mij hoefde niemand zijn/haar leven te veranderen. Deze collega had het er vorig jaar al over dat mensen maar “gedwongen moesten worden een vaccin te nemen” of anders “opgesloten moesten worden”. Absoluut waanzinnig.
  Ze was bang want ze heeft een hoge bloeddruk. Ze dringt wel minimaal 5 koppen koffie per dag.

  • Gewoon totaal van de pot gerukt zulke mafklappers. Net als mijn zus en zwager, die roepen dat ook.. en zorgden er ook voor dat een ongevaccineerde gezonde oudere man niet meer binnen mocht bij de bingo avondjes waar hij al jaren kwam…ze sluiten contact met ongevaccineerden familieleden uit, en dus worden wij ook niet meer uitgenodigd voor een verjaardag. Ik heb ze al een dik jaar niet meer gezien.. en als ze weet dat we toevallig bij een familielid langsgaan, dan komt ze niet. Ze gaan zelf wel naar de markt, 3x per week naar de bingo, en 1x per week naar de kaartclub want daar zijn ze allemaal gevaccineerd. Ze loopt met masker en handschoenen aan in de winkel, en wijst het personeel op mensen die (toen het een tijdje niet hoefde) geen masker droegen…want ze vond dat niet kunnen. Angst is een slechte raadgever, en In mijn ogen zijn het mensen die niks lezen of onderzoeken, al heb ik ze al enkele keren op andere feiten gewezen…, ze roepen wel van alles, en wensen ongevaccineerden mensen de ergste dingen toe, maar weten niks. Zeer gevaarlijk zulke mensen, en vergelijkbaar met NSB…WALGELIJK!

 2. Lees hier net op teletext dat wergevers willen controleren of werknemers getest of gevaccineerd zijn en ongevaccineerden de toegang kunnen ontzeggen tot de werkplek.
  SCHANDELIJK,WALGELIJK!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in