Als u “op ras gebaseerde biowapens” op uw Robert F. Kennedy Jr bingokaart voor deze week had staan, hebt u gewonnen! De presidentskandidaat uitte een controversieel perspectief dat mensen aan beide zijden van het hek de wenkbrauwen doet fronsen, schrijft JD Rucker.

“COVID-19. Er is een argument dat het etnisch gericht is. COVID-19 valt bepaalde rassen onevenredig aan,” zei Kennedy. “COVID-19 is erop gericht om blanken en zwarte mensen aan te vallen. De mensen die het meest immuun zijn, zijn Asjkenazische Joden en Chinezen.”

Volgens de NY Post:

Kennedy opperde het idee tijdens een vraag-en-antwoord gedeelte van een rumoerig, met drank en scheten gevuld diner bij Tony’s Di Napoli in East 63d Street.

“We weten niet of het doelbewust was of niet, maar er zijn documenten die het raciale of etnische verschil en de impact aantonen,” zei Kennedy.

Tussen de happen linguini en mosselsaus door, waarschuwde Kennedy, 69 jaar, voor meer verschrikkelijke biologische wapens in de pijplijn met een “dodelijke infectiegraad van 50%” waardoor COVID-19 “een wandeling in het park” zou lijken.

“We weten dat de Chinezen honderden miljoenen dollars uitgeven om etnische biowapens te ontwikkelen en wij ontwikkelen etnische biowapens,” beweerde hij. “Ze verzamelen Russisch DNA. Ze verzamelen Chinees DNA zodat we mensen op ras kunnen targeten.”

Zijn tegenstanders zeggen dat dit nog meer bewijs is dat hij niet goed bij zijn hoofd is. Zijn aanhangers verdelen zich tussen degenen die op zijn theoretische kar springen en anderen die het bericht negeren.

Maar voordat iemand een oordeel velt, moeten er twee dingen overwogen worden. Ten eerste ligt wat Kennedy voorstelt niet buiten het technologische bereik van de Chinese Communistische Partij. Ten tweede ligt het zeker niet buiten het ethische bereik van de CCP, omdat bekend is dat ze al jaren op zoek zijn naar dergelijke biowapens (wat trouwens een van de redenen is dat u nooit iemand toegang moet geven tot uw DNA-monsters). Ten derde heeft Kennedy meer toegang tot dit soort informatie dan de gemiddelde samenzweringstheoreticus.

  Afschuwelijke vaccin "bijwerkingen" VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC

Ik keur zijn bewering dus niet goed, maar ik ontken hem ook zeker niet. Het is mogelijk. Sommigen zouden zeggen dat het waarschijnlijk is. Als er bewijs is dat hij gelijk heeft, dan zou ik dat graag willen zien. En als er bewijs is dat hij ongelijk heeft, dan wil ik dat ook graag zien.

Hoe dan ook, dit zal hem niet helpen om de Democratische kiezers voor zich te winnen, die zijn beweringen zonder onderzoek zullen verwerpen. De samenleving is geprogrammeerd om onofficiële controversiële narratieven af te wijzen. Het etiket “samenzweringstheorie” is helaas een pejoratief geworden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rusland: Bewijs verzameld van vogelgriepverwekkers met een dodelijkheidsgraad tot 40% bij mensen in VS-biolabs in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-parlement stemt tegen openbaarmaking tekstberichten vaccincontract von der Leyen-Bourla
Volgend artikelJohn Mearsheimer: Het Westen moet zich voorbereiden op een ‘lelijke’ Russische overwinning in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Waar blijf je de energie vandaan halen om alsmaar weer om te willen gaan met de achterlijke domheid van de grijze massa?

 2. Bla-bla-bla. Het blijft gewoon allemaal doorgaan, zoals gewoonlijk. Het is bijgevolg volstrekt nutteloos om hier tekstjes te plaatsen als weergave van je uiteindelijk niet ter zake doende meninkjes :-). Daarom bestaat er zogenaamde vrijheid van meningsuiting want meningen worden nooit omgezet in praktijk omdat het “slechts” meningen zijn (dus onzin in de ogen van de regerende onderdrukker, anders zou er daaromtrent namelijk geen vrijheid bestaan). Ze geven je geen vrijheid om werkelijk relevante macht uit te oefenen, natuurlijk :-).

 3. “Onder Robert F. Kennedy Jr. wordt alles anders!”, aldus een “andere” krant. Och jee, dat geloof je toch echt niet meer? Over gecontroleerde oppositie gesproken 🙂 …

  • @Matthijs, de financiering van De Andere Krant & Gezond Verstand is op z’n zachtst gezegd nogal schimmig. Daar komt bij dat Gezond Verstand onder leiding staat van Bilderberger (jaargang 1990) Karel van Wolferen.

   • beetje vreemd dat gezond verstand hetzelfde nieuws naar buiten brengt als frontnieuws en ninefornews. Voor een bilderberg krant, denk dat karel zijn nek uitsteekt voor ons en de onnozele zelfverkozen woke people om ze te blijven informeren op eerlijke manier. Mijne inziens ben je iemand die graag mindfuckt en trolt.

    • Wat Ron plaatst is gewoon een feit. Figuren zoals Karel van Wolferen vallen onder de categorie judasgeit. De meeste media, ook de alternatieve, betreft gecontroleerde oppositie. Veel waarheid vermengt met leugens leidt het klapvee alsnog naar het slachthuis.

 4. Zeker!
  De biolabs in oekro leiten zien dat de amerikanen daar intensief genen onderzoek deden naar naar rasseneigenschappen onder de russische bevolking e. Oekrainse bevolking.
  Het plan was biowapens te ontwikkelen die een specifieke bevolking zou treffen.
  Ik verwonder mij over dat het woord rassen wordt gebruikt wat in Nederland een verboden woord is gekoppeld uiterlijke kenmerken!
  Dus hier duikt men onder in de genenwereld om de rassenverschillen te benadrukken.
  Rassenhaat heerst dus volop in de labs.

 5. “Asjkenazische Joden”…. hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  Valsenazio-joden zul je bedoelen? “De laster van hen die zeggen dat zij joden zijn en zijn het NIET…”!!

  Het kan dan ook geen “anti-semitisme” zijn want we hebben het hier niet over ‘Joden’ maar over Khazaren die zich tot “jood” hebben geassimileerd. Dat is allang dmv DNA-studies vastgesteld! Hoe kan het ook anders want het zijn degenen die overal over LIEGEN! Dat wat zij zeggen is precies tegenovergesteld aan wat er werkelijk aan de “hidden hand” is… Als zij iets afraden of veroordelen is dat juist de reden om het wél te doen en als zij iets promoten is het beter om dat niet te doen.

  • Juist…

   Askenazi = Khazaren die doen alsof ze joden zijn. De Khazaren staan bovenaan de clubs en netwerken die in duizenden jaren tijd alle macht in het westen hebben overgenomen en de mensheid als vee hebben gebruikt. En nu hun 4de rijk dichtbij is en wij onszelf overbodig hebben gemaakt door technologie voor hen te ontwikkelen, nu willen ze ons vernietigen.

   Ze hebben de mensheid hun eigen graf laten graven en nu het graf klaar is, mogen we er vrijwillig in gaan liggen en als we niet luisteren gaan ze ons er gewoon in duwen en levend begraven. De psychopaten op aarde hebben de macht en WIJ graven braaf ons graf, omdat ze ons hebben gezegd dat het geen graf is, maar het zwembad dat we zo graag willen.

  • Alle joden dienen de sabbat ofwel de zaterdag, die is gekoppeld aan de planeet saturnus en het sterrenbeeld steenbok ofwel de bok/duivel/satan/lucifer/baphomet. Zogenaamd de rustdag van de heer, echter de schepper rust niet want die creëert. Niet voor niets de synagoge van satan genoemd.

   • @Ina – Ik heb al eerder uit de doeken gedaan dat je bullshit lult, maar jij leest klaarblijkelijk niet terug en komt keer op keer opnieuw met je riedeltje. Herhalen doet beklijven? Fuck off.

 6. @ Ron Swart

  Ach-ach, begrijp me niet verkeerd, maar de mensheid is in mijn ervaring niet echt meer de moeite waard om nog veel aandacht aan te besteden. Kijk: als je gewond aan de kant van de weg ligt, zal ik je meteen helpen, ook als ik niet weet wat te doen, maar het lukt echt niet meer om nog veel waarde te hechten aan de manier waarop mensen zichzelf als serieus willen zien in deze overduidelijk echt belachelijke “werkelijkheid” waarin ze dagelijks denken te vertoeven :-).

  • Qvic juli 15, 2023 at 17:43

   Bloedgroep O negatief had volgens een Chinees onderzoek 33% minder kans om te besmet te worden met het bio-wapen Convid-19. Zo’n 6,8% van de Nederlandse bevolking heeft bloedgroep 0-negatief. Deze bloedgroep is dus zeldzaam in Nederland,

   • Hoe moet ik dat zien? Iemand met bloedgroep O-negatief wordt blootgesteld aan covid-19 en heeft 33% minder kans het op te pikken als gemiddeld en bij de volgende blootstelling alweer etc.in dat geval zal ook iedereen met O- negatief covid krijgen, misschien gemiddeld een klein beetje later. Of 50% van de bevolking zal covid krijgen, in dat geval zullen 33,5% van de mensen met bloedgroep O-negatief covid krijgen. En stel nou dat Covid inderdaad dat gevaarlijke virus was geweest dat bijvoorbeeld 5 % van de mensen had gedood die het hadden opgelopen. In dat geval zouden bij het eerdere voorbeeld van de gehele bevolking 2,5% overleden zijn aan covid en slechts 1,7% van alle mensen met O-negatief. Je kan het ook anders bekijken, 97,5% van de bevolking zou covid overleven maar van de mensen met bloedgroep O-negatief zal maarliefst 98,3% covid overleven.
    m.a.w. in alle gevallen vind ik 33% minder kans om besmet te worden niet erg overtuigend om selectief een bevolkingsgroep uit te schakelen.

 7. Whether you believe the technology exist, or if they can implement this science, or what any considerations thereof should be, is totally irrelevant.

  “We can utilize nano-science to create much better drugs to get them where they got to go in the brain.

  I can create nano-science and nanotechnology to be able to escort certain drugs across the proliferant barrier which is the blood brain barrier and blood cerebral spine fluid barrier, so I get these things where they got to go.

  But I can also utilize nano particulate matter in a very indiscriminate way. The idea here is that I can get that is something called high CNS (central nervous system) aggregation material that is essential invisible to the naked eye and even to most scanners because it is so small that it selectively goes through most levels of filter porosity. These are then inhaled either through the nasal mucosa or absorbed through the oral mucosa, they have high CNS affinity, they clump in the brain or in the vasculature, and they create essentially what looks like a hemorrhagic diathesis, in other words a haemorrhage predisposition or a clog predisposition in the brain.

  What I have done is I created a stroking agent.

  And it is very, very difficult to gain attribution to do that.

  I can use that on a variety of levels, from the individual to the group, highly disruptive. And in fact this is one of the things that is been entertained and examined to some extent by my colleagues in NATO and to those who are working on the wors..use of neurobiological sciences to create populational disruption, very, very worried about the potential for these nano particulate agents to be CNS aggregating agents to cause neural disruption, either as hemorrhagic and vascular disrupters or as actual neural network disrupters because they interfere with the network properties of various neural nodes and systems within the brain.”

  -Dr. J. Giordano

  Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsored this talk entitled “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” by Dr. James Giordano on June 12, 2017

  [https://www.youtube.com/watch?v=aUtQbriWt64 (1:1108); around min45]

  Abstract:

  The use of sarin gas in Syria and the nerve agent VX to assassinate Kim Jong-nam, and ongoing efforts in brain science by both nations and non-state actors (inclusive of a growing community of do-it-yourself/biohacker scientists) prompt renewed interest in the current and near-term possibilities of developing and employing neuroweapons. Discourse at the most recent meeting of Biological, Toxin, and Weapons Convention (BTWC), and ongoing efforts of a Working Group of the European Union Human Brain Project reinforced the need to more rigorously address research and use of weaponizable brain science.

  In this briefing, neuroscientist and neuroethicist Dr. James Giordano of Georgetown University Medical Center discusses how new developments in brain science afford potential utility in military, intelligence and warfare operations, addresses implications of neuroweapons, and details the need for improved identification, surveillance, guidance and governance of brain science that can be used in military and warfare applications, and thus pose defined risk and threat to security interests.

  Dr. James Giordano is Professor in the Departments of Neurology and Biochemistry, Chief of the Neuroethics Studies Program, and Co-director of the O’Neill-Pellegrino Program in Brain Science and Global Health Law and Policy at the Georgetown University Medical Center, Washington, DC. He is a Senior Researcher and Task Leader of the Working Group on Dual-Use of the EU Human Brain Project, and has served as a Senior Science Advisory Fellow of the Strategic Multilayer Assessment group of the Joint Staff of the Pentagon.
  [july 2023; the list is bigger/goes on, among others: Executive Director, Institute for Biodefense Research; Advisory Panel, Neuroethics, Legal and Social Issues, DARPA]

  • Gavi – The Vaccine Alliance | WHO – Immunization Agenda 2030

   Sustainable Development Goals

   Learn about immunisation’s key role in achieving 14 of the 17 Sustainable Development Goals

   In September 2015, countries adopted a set of Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all.

   Immunisation is one of the best buys in global health and has a crucial role in achieving 14 of the 17 SDGs. As one of the most far-reaching health interventions, it closely reflects the ethos of the SDGs: “leaving no one behind”.

   Immunization is playing a critical role in achieving the Sustainable Development Goals (SDGs). Immunization reaches more people than any other health and social service, making it the foundation of primary health care systems and a key driver toward universal health coverage. This makes immunization critical to SDG3 – to ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages. Because health is so fundamental to development, IA2030 will also contribute—either directly or indirectly—to 13 of the other SDGs.

   Immunization is an investment for the future, creating a healthier, safer and more prosperous world for all.

   Overall [2019], limited progress has been made with the SDGs.
   […]
   In addition to global efforts to achieve the SDGs, according to the UN, there are ways that an individual can contribute to progress: save on [..] and report bullying online when seen in a chat room or on social media.

   HAPPY to see the world becoming a better place – everyone should do their part

 8. Meneer Kennedy liep als kind een ernstig psychisch trauma op, zoveel is duidelijk. Eerst zijn suikeroom en dan ook zijn papa doodgeschoten, och arme dat kind.
  Het nieuwe coronavirusje lijkt eerder op een onafgewerkte poging om het vergrijzingsprobleem op te lossen. Onafgewerkt want het virusje besmette drie laboratoriummedewerkers te Wuhan die er toch nog een flinke Griep aan overhielden. Mislukt dus….
  En waarom zijn er in verhouding zo weinig ernstig zieken en doden geweest in Sub-Sahara Afrika? Omdat daar niet zo’n hoogontwikkelde gezondheidszorg bestaat en de meeste mensen die kandidaat zijn voor ernstige covid en dood allang van iets anders gestorven zijn.
  Trouwens onder de Nationale Partij in apartheid Zuid-Afrika werd ook zoiets gezocht. Mislukt. Het verschil tussen Kaukasiërs, Afrikanen, Chinezen en Joden is te klein daarvoor. Eender welk virus heeft zich meteen gemuteerd naar een meer geschikte variant om vlot te gedijen onder de plaatselijke bevolking.
  Maar alle oude verzwakte mensen doden zou wel eens kunnen lukken.

 9. Meneer JFK heeft gezegd..
  Angst als motivatie om de grote ‘redder’ podium te geven?
  Deze meneer heeft de westerse agressie oorlog in Oekraïne gerechtvaardigd. Dat is voor mij genoeg om hem niet serieus te nemen. Slaat nu een matiger toon aan maar dat is te laat. Neen, ik vertrouw nooit een politicus en zeker niet als ze hun tijd investeren in copuleuse dinertjes.

 10. Beste Mensen

  Als men die verbeelding’s Hek nou eens liet weg stromen met de vloed van overstromingen
  Of weg waaien door de oprukkende Windhozen en Stormen ?
  Wat voor een effect zou dat hebben ?
  Geen jijen en ikken mentaliteiten
  Geen verdeeling
  Zo ook geen gevechten
  Dus ook geen ge-neukerij meer nodig
  Gewoon leven en laten leven alle levende en niet levende Wezens op hun manier
  De Moordlustige Kannibale Barbaarse Enigste Wezens onder de Dieren genaamd mensen kunnen daar een begin mee maken
  Love to All

  Dank U

  • Aanvulling Correctie
   De Moordlustige Kannibale Barbaarse enigste Over-Gewelddadige Wezens genaamd mensen kunnen daar een begin mee maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in