Vergeet dat maar”, zei Bourla over een vaccinletselverhaal. “Dat is niets vergeleken met hoeveel mensen het vaccin niet hebben genomen en gestorven zijn.”

Pfizer CEO Albert Bourla omschreef tijdens een interview eerder deze week mensen die het experimentele vaccin van zijn bedrijf in twijfel trekken als “criminelen”. De Pfizer CEO heeft onlangs bij de FDA gelobbyd om in de herfst een vijfde inenting goed te keuren, die naar verwachting zal worden goedgekeurd, bericht Nationalfile.com.

Een interviewer vestigde tijdens een sit-down met Bourla voor het eerst de aandacht op de “uitdagingen” waarmee grote techbedrijven te maken hebben bij het bestrijden van “vaccininformatie”. “Corrigeer me als ik het verkeerd heb, maar ik geloof dat ik u heb horen spreken over degenen die opzettelijk verkeerde informatie zouden verspreiden als “misdadigers”. Is dat iets waar u achter staat?” werd Bourla gevraagd.

“Ja, dat doe ik,” antwoordde de Pfizer CEO. “Want zij kosten letterlijk levens. Zij weten dat wat zij zeggen een leugen is, maar desondanks doen zij het.” Bourla verwees vervolgens naar een verhaal over vaccinletsels en karakteriseerde alle vaccinletsels als “leugens”.

“Waarom doen ze het? Omdat ze mensen die twijfelen, om het vaccin wel of niet te nemen, ervan willen overtuigen: ‘doe het niet, kijk zijn vrouw is overleden'”, vervolgde de Pfizer CEO. “Maar vergeet dat maar, dat is niets vergeleken met hoeveel mensen het vaccin niet namen en daardoor stierven. Het zijn dus misdadigers.”

De Pfizer CEO maakte soortgelijke opmerkingen afgelopen mei toen hij sprak met de aan het WEF gelieerde Atlantic Council. “Die mensen zijn misdadigers,” zei Bourla tegen de CEO van de Atlantic Council, Frederick Kempe, die vorige week nog samen met Klaus Schawb deelnam aan een panel getiteld “Are We Ready for A New World Order?”. “Het zijn geen slechte mensen. Het zijn misdadigers, omdat zij letterlijk miljoenen levens gekost hebben.”

  Nederlandse boeren brengen tank naar mestprotest; agenten schieten op tractor - VIDEO'S UPDATE!

De Duitse farmaceutische reus heeft vorig jaar 36 miljard dollar aan inkomsten binnengeharkt, waarvan 12 miljoen dollar in het vierde kwartaal van 2021. Verwacht wordt dat de vraag naar het vaccin in heel 2022 hoog zal blijven, omdat de regeringen tweede, en uiteindelijk derde, booster injecties zullen uitrollen. De FDA heeft onlangs groen licht gegeven voor een tweede booster voor alle volwassenen vanaf 50 jaar, terwijl de prik naar verwachting in de komende weken aan alle volwassenen zal worden aangeboden. Waarschijnlijk zal een derde booster, die de vijfde injectie voor ontvangers zou zijn, in de herfst worden goedgekeurd.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Drie dingen die vorig jaar als “gevaarlijke desinformatie” werden beschouwd en nu algemeen als waarheid worden aanvaardVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTenniswereld geschokt na uitval van talrijke spelers uit de Miami Open – “Wat is er aan de hand?”
Volgend artikelOekraïne eist Russische valutareserves te krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • Fuck you, Bourla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS).

   1,205,753 Reports

   Through March 25, 2022
   26,396 DEATHS
   145,781 HOSPITALIZATIONS
   125,791 URGENT CARE
   185,115 DOCTOR OFFICE VISITS
   9,533 ANAPHYLAXIS
   14,949 BELL’S PALSY
   4,423 Miscarriages
   13,527 Heart Attacks
   37,579 Myocarditis/Pericarditis
   48,852 Permanently Disabled
   6,256 Thrombocytopenia/Low Platelet
   29,751 Life Threatening
   41,320 Severe Allergic Reaction
   13,224 Shingles

   link:
   https://openvaers.com/covid-data

 1. Fuck you, Bourla! Even iedereen killen en dan vervolgens anderen de schuld geven?
  En op welke cijfers baseert hij zichzelf als het gaat om mensen die niet geprikt zijn en zijn overleden?
  Op mensen die met vrijwel 100% zekerheid zonder corona ook wel zouden zijn overleden?

  En zeker met de uitgekomen Pfizer papers is dit erg lef hebben. Probeert hij zijn eigen leven (bijna letterlijk) te redden (sommige landen hebben de doodstraf nog en met deze hoeveelheid doden op zijn naam met voorkennis dat dat zou gebeuren lijkt me het in die landen, ook wel zeker dat hij die opgelegd zou krijgen als het rechtssysteem weer normaal functioneert. Nee, dit is geen dreiging of doodswens, maar gewoon even een juridische theorie).

  Gewetenloze boef dat het is.

  • Het is wel heel bedroevend dat die FDA Pfizer papers die door een “WOB” verzoek door Medical professionals for Transparicy boven tafel zijn gekomen genegeerd worden door de MSM. De MSM worden natuurlijk ook betaald door deze criminele Farma maffia

 2. Als mensen die spuiten niet namen/ nemen is er ook geen ellende. Testen mensen niet, is er ook geen cojona. En dus geen dwangmaatregelen, vrijheidsberoving etc etc. Ik hoop echt dat al die idioten die nu wéér een spuit halen ter plekke kapot vallen. Echt, sterf.

 3. Zoals gewend, de grootste misdadigers keren de waarheid compleet om.

  Deze gast staat bij mij bovenaan op de lijst om te vierendelen!!!!

  (het klootjesvolk gaat hem geloven, dit is om in het najaar de “heksenjachten” op ons te openen.
  Dus een bloedserieuze doodsbedreiging.

 4. Albert Bourla (CEO van Pfizer) Niet veel mensen weten dat Bourla een Sefardische Jood is, wiens ouders een van de weinige overlevende Joden uit Thessaloniki waren.

  Jammer dat zijn ouders het overleeft hadden.
  Had ons nu een hoop ellende gescheelt.

  • Waarschijnlijk had dat niet veel uitgemaakt, er zijn ruim voldoende van dit soort medogenloze lieden, dan zat er een ander poppetje op die plek met dezelfde leugens. in de top van vrijwel all grote bedrijven krioelt het van de narcistische zware ciminelen in stropdas. Alleen familiebedrijven zijn soms een uitzondering.

  • Ook alweer een Jood? Ze gaan Adolf nog eens een keertje gelijk geven op deze manier. Je zou zeggen dat de meesten gewoon niet deugen.

 5. Sommigen zoals deze merken dat de grond warm aan het worden is en proberen hun hachtje te redden door deze gevaarlijke ONZIN uit te kramen!

 6. Albert Bourla is een crimineel.
  Een smerige oplichter. Een vervloekte tiran.
  Er is niets goeds in deze corrupte smeerlap te vinden, de idioot schijnt te denken zeggenschap te hebben over mijn lichaam, wie denkt deze hoogmoedige kwal eigenlijk dat hij is?

 7. Na alles wat er al geweten is over dit vergif….wens ik mensen die zich nog steeds zullen laten spuiten veel veel miserie toe !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in