Goed nieuws: Bill Gates’ Geo-engineering plan om de zon te blokkeren is (voorlopig) geschrapt

3
Voorgrond Bill Gates (uitsnede, transparant) © Red Maxwell (CC BY-NC 2.0)

Een poging om de zon te verduisteren om de opwarming van de aarde te stoppen is geschrapt door de Zweedse ruimtevaartorganisatie, die aankondigde dat het programma, gefinancierd door Bill Gates, “verdeeldheid heeft gezaaid in de wetenschappelijke gemeenschap” en daarom niet zal worden uitgevoerd.

De Zweedse ruimtevaartorganisatie (SSC) heeft in een verklaring laten weten dat het Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx), dat ook financiering van Harvard had gekregen, in juni niet zal doorgaan zoals gepland.

“SSC heeft dit voorjaar gesprekken gevoerd met vooraanstaande deskundigen op het gebied van geo-engineering en met andere belanghebbenden, alsmede met de adviesraad van SCoPEx. Als gevolg van deze gesprekken en in overeenstemming met Harvard heeft SSC besloten de voor deze zomer geplande technische testvlucht niet uit te voeren”, aldus de verklaring.

Er wordt ook opgemerkt dat “de wetenschappelijke gemeenschap verdeeld is over geo-engineering, inclusief alle gerelateerde technologische tests zoals de geplande technische ballontestvlucht vanaf Esrange deze zomer”.

Bij het door Gates gefinancierde idee zou calciumcarbonaat, in wezen krijtstof, vanuit een hoog gestegen ballon in de atmosfeer worden gebracht om het effect te observeren dat het heeft op het zonlicht dat het planeetoppervlak bereikt.

Het uiteindelijke doel van de studie was de temperatuur op de planeet te verlagen in een poging de opwarming van de aarde af te remmen.

Het is echter geen verrassing dat het idee om de zon te blokkeren niet erg populair bleek te zijn, en milieugroeperingen waarschuwden voor mogelijke “catastrofale gevolgen”.

De Saami Raad, een belangengroep voor de inheemse bevolking (Lappen) van Zweden, waarschuwde dat het experiment van Gates “in wezen probeert vulkaanuitbarstingen na te bootsen door de hemel voortdurend te bespuwen met zonverduisterende deeltjes”.

De groep wees er ook op dat SCoPEx “onomkeerbare sociopolitieke gevolgen” zou kunnen hebben en niets zou doen om de koolstofemissies te verminderen, die worden aangeduid als de belangrijkste oorzaak van klimaatverandering.

  Echtscheiding Bill en Melinda Gates heeft mogelijk banden met Jeffrey Epstein

In wezen komt het hele idee over als een vreemde zelfmoordpoging om de planeet uit te hongeren van zonlicht, de motor van al het leven, zonder dat er ook maar enige wetenschappelijke logica achter zit.

Bill Gates, die een boek over klimaatverandering op de markt brengt, heeft miljoenen in geo-engineering gepompt, waarbij hij ten minste 4,6 miljoen dollar heeft doorgesluisd naar de hoofdonderzoeker van SCoPEx, David Keith, wetenschapper op het gebied van toegepaste fysica aan Harvard.

Gates heeft herhaaldelijk het idee bejubeld om de zon te dimmen, met name tijdens een Ted Talk in 2010:

Velen hebben het SCoPEx-onderzoek naar het gebruik van stratosferische aërosolen voor geo-engineering in verband gebracht met zogeheten “chemtrails”, en gesuggereerd dat er al jaren in het geheim een sproeiprogramma aan de gang is.

Hoewel het project van Zweden rood licht heeft gekregen, betekent dit niet dat het van de baan is.

David Keith zei tegen Reuters dat het slechts “een tegenslag” is en suggereerde dat het project naar de VS zou kunnen verhuizen, waar de National Academies of Sciences, Engineering and Medicine onlangs een rapport publiceerden waarin wordt opgeroepen om de komende vijf jaar 100-200 miljoen dollar in geo-engineering op zonne-energie te pompen.

Op welk punt realiseren we ons dat Bill Gates een gevaarlijke gek is?

Vorig artikelTerwijl Russische tanks richting Oekraïne gaan, zet de wereld zich schrap voor de derde wereldoorlog
Volgend artikelNieuwe video toont George Floyd bizar gedrag in winkel voor zijn overdosisdood – doet de Banana Dance
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • Mag ik mee doen Daywalker?
   Volgens mij gebeurt die zon blokkade weldegelijk op dit moment! Deze moeten ze alle bezittingen ontnemen, en afvoeren naar Alcatraz eenzame opsluiting! Groot gevaar is het voor alles wat leeft!

 1. GROTE PROBLEMEN als de Bill Gates geoengineering waanzin werkelijkheid wordt. Verdiep je daar svp in, want de tijd dringt. Wat rond 2030 gepland is, is de zonsverduistering rond de Aarde. Zgn om de “global warming” tegen te gaan.

  De link met de gifspuit en de zonsverduistering is dat de rotzooi in de spuit de mens moet loskoppelen van de natuurlijke energie omhulsels om de Aarde heen, en het licht dat er door gefilterd wordt. De troep heeft niets te maken met een “virus” – dat weten we zo onderhand nu. Waar het wel mee te maken heeft, dat kun je zien aan de ingredienten die er in zitten, en wat die doen. Ik heb het al een paar keer geschreven. Je kan het ook nog eens doornemen op Substack. (https://zonderreden.substack.com/)

  Uiteraard noem je dit “complot theorie” maar je gaat het meemaken. Helaas. Het doel is al zo lang, al eeuwen eigenlijk, om God uit te schakelen, en de schepping van God te vernielen. Ik ga hier niet naar religieuze dogma’s verwijzen, omdat die niet te zake doen. Wat wel ter zake doet, is dat er een kracht de Aarde omhult, een omhullende zenuwbaan zou je kunnen zeggen, waaraan mensen verbonden zijn dmv hun hersenen, en specifiek dmv de pijnappelklier. Als je daar mee gaat knoeien, ontstaan er problemen met de juiste assimilatie van licht en natuurlijke energie.

  Dit is iets waar de patientenafdeling Globalisten al heel lang mee bezig is: de vraag over waar haalt de mens zijn energie vandaan, zijn levensimpuls, zijn begeestering? Wat is de levensimpuls van de mens? Wat is zijn bewustzijn? Want uiteraard is dat een noodzaak voor een mens om creatief te zijn, om te kunnen denken, om gemotiveerd te zijn te leven. Het komt niet zomaar ergens vandaan, deze levensimpuls. En dat weten de Globalisten patienten met al het geld, zoals Gates, en Schwab, en Musk e.d. ook. Dus dat willen ze nu vernield zien, want dan hebben ze de kern van de zaak vernield, en kunnen ze zelf “God” spelen. Dat is de kers op de taart in hun egoistisch bestaan – dit willen ze graag nog even gedaan krijgen.

  Zodra die lagen zijn vernield, en vervangen door de eoa kunstmatige laag die Gates of Hell in gedachten heeft, zijn alle levende wezens aan de Duivel overgeleverd. Gates en de zijnen gaan de natuurlijke vibraties die de mens nodig heeft, nu zelf regelen. Dat gaat dmv satellieten rondom de Aarde, en palen die op de grond staan en pulsen uitzenden.

  Waanzin, denk je. Wat loopt die te lullen. Maar “doe je huiswerk” en ga op onderzoek uit, en zet je bevindingen hier neer voor iedereen. Nogmaals, de tijd dringt, en net als met de gifspuit gaan ze gewoon keihard door achter je rug om. Aanwijzing nr 1: Waarom denk je dat iedereen die spuit moet nemen??? Weet je het al? Gaat het om een “virus”? Gaat het om een “pandemie”? Nee? Waar gaat het dan wel om dat er zoveel druk op die spuit staat? Genocide, zeg je? Welnee, de doden die vallen zijn weliswaar meegenomen, maar er moeten er ook nog een aantal overeind blijven. En die moeten kunnen overleven op de duistere Aarde die straks voor je geregeld wordt, dankzij Bill Gates.

  De gifspuit dient dus niet tegen het “virus” of als genocide instrument, maar om jou klaar te stomen voor een grote verduistering! Niks geen verhoogde frequentie: verlaagd. En probeer je nu maar eens voor te stellen wat het moet zijn om op een verduisterde Aarde rond te lopen. Wil je dat? Of ga je nu heel snel de spuit halen en de vele boosters, en elk jaar weer, zodat je eindelijk zonder zonlicht kan leven en mbv satellieten blijft “denken”?

  Dat heet “evolutie” en het wordt door een handjevol psychopaten bepaald voor je. Jij wordt straks door satellieten aangestuurd, met je EU covid pasje, als je de spuit overleeft en die zijn werk heeft gedaan jouw natuurlijke antenne permanent te verknoeien.

  Lees ook de andere info die FN al eens had neergezet over dit onderwerp:

  https://www.frontnieuws.com/apocalypscrimineel-bill-gates-gaat-door-met-zijn-voornemen-om-de-zon-te-blokkeren-door-een-krijtbom-20-km-boven-de-aardatmosfeer-te-exploderen/

  https://www.frontnieuws.com/bill-gates-gaat-veertig-staatshoofden-vertellen-wat-ze-moeten-doen-om-klimaatverandering-te-stoppen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in