Op dit moment zijn er meer Russische strijdkrachten dicht bij de Oekraïense grenzen dan we ooit eerder hebben gezien.

Westerse militaire leiders zeggen dat ze bezorgd zijn dat de troepenbewegingen van de afgelopen dagen kunnen leiden tot een invasie, en als een invasie inderdaad plaatsvindt, zal dat de vastberadenheid van de Biden-regering, de EU-leiders en de NAVO-leiding zwaar op de proef stellen. Met name de haviken in de Biden-regering zouden vrijwel zeker niet bereid zijn achterover te leunen en de Russen heel Oekraïne te laten veroveren. Er zou waarschijnlijk een grote reactie van de Verenigde Staten komen, en dat zou een kettingreactie op gang kunnen brengen die uiteindelijk de derde wereldoorlog zou kunnen ontketenen.

Waarom hebben de Russen plotseling een invasiemacht naar Oekraïne gestuurd?

Het blijkt dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op 24 maart in feite een oorlogsverklaring aan Rusland heeft getekend. Het document dat hij ondertekende staat bekend als Decreet Nr. 117/2021, en je zult er niets over lezen in de media.

Auteur van dit artikel Michael Snyder van The Economic Collapse blog moest echt zoeken om Decreet Nr. 117/2021 te vinden, maar uiteindelijk vond hij het. Hij heeft een aantal van de paragrafen aan het begin van het document door Google translate gehaald…

In overeenstemming met artikel 107 van de grondwet van Oekraïne, besluit ik:

1. Het besluit van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne van 11 maart 2021 “Over de strategie van de bevrijding en re-integratie van het tijdelijk bezette grondgebied van de Autonome Republiek Krim en de stad Sebastopol” in werking te stellen (bijgevoegd).

2. De strategie voor de bevrijding en re-integratie van het tijdelijk bezette grondgebied van de Autonome Republiek Krim en de stad Sebastopol goed te keuren (bijgevoegd).

3. De controle op de uitvoering van het besluit van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne, uitgevaardigd bij dit besluit, berust bij de secretaris van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne.

4. Dit decreet treedt in werking op de dag van zijn bekendmaking.

President van Oekraïne V. ZELENSKY

24 maart 2021

In feite maakt dit decreet het tot het officiële beleid van de regering van Oekraïne om de Krim terug te veroveren op Rusland.

  Nieuwste hypersonische wapens op een schip uit de jaren 80: Waarom deze oude torpedojager Ruslands gevaarlijkste oppervlaktejager kan zijn

Natuurlijk zullen de Russen de Krim nooit vrijwillig afstaan, omdat zij het als Russisch grondgebied beschouwen, en dus zou Oekraïne het met geweld moeten innemen.

Dit is in wezen een oorlogsverklaring aan Rusland, en Zelensky zou een dergelijk document nooit hebben ondertekend zonder de goedkeuring van de Biden-regering.

Na de ondertekening van decreet nr. 117/2021 zagen we Russische strijdkrachten in een duizelingwekkend tempo de Krim binnenstromen en de door separatisten bezette gebieden in Oost-Oekraïne binnenvallen.

U kunt hier bijvoorbeeld een colonne Russische tanks zien die per spoor worden vervoerd.

En u kunt hier een enorme colonne Russische troepen op de Krimbrug zien.

Daarnaast wordt gemeld dat de 56e Guards Air Assault Brigade in beweging is, en dat is helemaal geen goed teken.

De Russen nemen de oorlogsverklaring van Zelenski zeer ernstig, maar de media in de westerse wereld geven “Russische agressie” de schuld van de oplopende spanningen in de regio.

Maar de waarheid is dat de Russen nooit iets van deze stappen zouden hebben ondernomen als de oorlogsstokers in de Biden-regering Zelensky niet het groene licht hadden gegeven om decreet nr. 117/2021 te ondertekenen.

  NAVO plant escalatie tegen Rusland op top in Vilnius

En wat de meeste mensen in de westerse wereld niet weten, is dat de gevechten in Oekraïne al begonnen zijn. Het staakt-het-vuren dat in juli 2020 was afgesproken, is de afgelopen week honderden keren geschonden…

De civiele speciale waarnemingsmissie voor Oekraïne van de OVSE heeft de afgelopen dagen honderden schendingen van het staakt-het-vuren gemeld. Op 26 maart werden vier Oekraïense soldaten gedood en twee anderen gewond in het oosten van het land.

De civiele speciale waarnemingsmissie van de OVSE in Oekraïne heeft de afgelopen dagen honderden schendingen van het staakt-het-vuren gerapporteerd. Op 26 maart werden vier Oekraïense soldaten gedood en twee anderen gewond in het oosten van het land.

Het Oekraïense leger zei dat zijn soldaten waren getroffen door een mortieraanval waarvan het de Russische troepen beschuldigde. Rusland ontkent militair aanwezig te zijn in Oost-Oekraïne, waar het separatistische troepen steunt.

Op dit moment is het staakt-het-vuren van juli 2020 volledig dood.

In reactie op de hernieuwde gevechten heeft het U.S. European Command “zijn alarmstatus verhoogd naar het hoogste niveau

Het Amerikaanse Europese Commando heeft zijn alarmstatus verhoogd tot het hoogste niveau nadat de gevechten tussen door Rusland gesteunde separatisten en Oekraïense soldaten in de regio Donetsk in Oost-Oekraïne waren hervat, wat het einde markeert van een staakt-het-vuren van juni 2020, en Russische troepen begonnen met het opbouwen van militair materieel langs de grens.

En we hebben zojuist vernomen dat de voorzitter van de gezamenlijke stafchefs woensdag een telefoongesprek heeft gehad met zijn tegenhanger in Rusland om de escalerende situatie te bespreken

  Doodsbang vraagt de Oekraïense generale staf om hulp: "200.000 Russische soldaten zullen voor de poorten van Kiev aankomen" - Oorlogskoorts in Wit-Rusland

In een verklaring op Facebook zei het Russische ministerie van Defensie woensdag dat op initiatief van de VS de voorzitter van de gezamenlijke stafchefs, Mark Milley, een telefoongesprek heeft gehad met zijn ambtgenoot. “Kwesties van wederzijds belang werden besproken”, aldus de verklaring.

In de komende dagen zullen de media in de westerse wereld blijven praten over “Russische agressie”, en de Russen zullen Zelensky en de regering-Biden de schuld blijven geven van de oplopende spanningen in de regio.

Uiteindelijk kunnen we ontelbare uren debatteren over wie gelijk heeft en wie ongelijk.

Maar waar het echt om gaat is te voorkomen dat dit escaleert in een wereldwijd conflict. Want als iemand iets heel stoms doet en de Russen vinden het nodig om hun invasiemacht naar Oekraïne te sturen, is er nooit meer een weg terug.

Snyder waarschuwt al heel lang voor een toekomstig conflict tussen de Verenigde Staten en Rusland, en we zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest als op dit moment.

Met Trump in het Witte Huis waren de betrekkingen met Rusland relatief stabiel, maar nu is Joe Biden aan de macht.

Biden is een heethoofd die tekenen van gevorderde cognitieve achteruitgang vertoont, en hij is omringd door een team van oorlogsstokers die vastbesloten zijn om de Russische president Vladimir Poetin op zijn plaats te zetten.

De patiënten leiden het gekkenhuis, en er is niet veel fout nodig om de dingen vreselijk, vreselijk mis te laten gaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zo worden moslimdemonstranten in Rusland aangepakt: neer geworsteld en afgevoerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelExplosief feit over de EU goedkeuring van vaccins: farmaceutische bedrijven hebben hun lobbyisten rechtstreeks in het EMA geplaatst
Volgend artikelGoed nieuws: Bill Gates’ Geo-engineering plan om de zon te blokkeren is (voorlopig) geschrapt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

    • Precies, Trump probeerde the great reset onder het mom van de corona oorlog nog enigszins te voorkomen, nu is psychopaat bieden weer de bos, great……. En Europa doet mee ons ko…huis… Brits koningshuis enz.

  1. Zouden we aan Putin niet vragen of hij met zijn tanks niet even kan doorrijden tot in Brussel ? Ik heb al een russische vlag klaarliggen en een paar flessen wodka. Liever een RUS in mijn keuken dan een Bilderberger in de corrupte niet-verkozen Vivaldi-regering !!!!

  2. Hoelang is Trump de laatste voorvechter vh vrije amerika ontzet uit zijn ambt ,door froudeleuze verkiezingen,leugens en bedriegeij door de globalisten of beter gezegd communisten? Hoe is het land nu totaal los geslagen door de communisten en je ziet in een sneltempo deze staat de afgrond in racen.De rest van de wereld onderdrukt ,met een pandemie door gevolg van een chinees biowapen ,betaald door de islamitische obama met het geld van de amerikaanse beastingbetaler, die nu langzaam dezelfde onderdrukking inschuiven die europa al eeuwen gebruikt .Het vrije amerika waar iedereen door hard werken hun droom kon verzwezenlijken, bestaat niet meer. En nu zijn wij op weg naar een derde wereldoorlog en binnenkort krijgen wij ook nog een atoombom uit iran op ons dak geholpen met de gekke biden en de schenking van een miljoenen gift van obama ,nog gauw gestort, voor zijn ambtstermijn als president was afgelopen. En die een priis voor de vrede heeft ? Daar kun je toch niet bij. Hij werkt nog steeds achter de schermen met biden. Wacht maar turkije zal ook nog wel een handje helpen ,die zegt dat al de landen waar zij ooit een voet hebben gehad van hem is, en de islam. Onze europa contrijen zijn ook al in hun macht en de islam .Al dit ,door onze regeringen en hun gedrag, hun voorkeursbehandeling ,en bescherming van de vrede islam en het ogen sluiten voor het uitmoorden van duizende christenen per dag of wat zij chtistenen noemen..Hoeveel islamieten zitten er al in onze regering ,op machtige plaatsen ,en lopen er rond die haat en oorlog geleerd hebben. Die wachten hun tijd af, zij hebben al de tijd.

  3. Inn1956 hebben de Amerikanen ook hulp beloofd aan Hongarije, maar toen de Russen kwamen hebben ze hun beloften verbroken en lieten de Russen hun gang gaan.

  4. Je kunt ze betwr hun gng laten gaan, ze vallwn ons niet aan, we hwbben we niks te zieken, sie democraten hebben alzoveel oorlogen uurgelokt!c

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in