Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen 

24

De gevaarlijke gek Bill Gates wil miljoenen tonnen krijtkalk in de stratosfeer spuiten om het zonlicht te weerkaatsen en de vermeende opwarming van de aarde af te remmen – maar critici vrezen dat het rampzalig kan zijn.

Kan Bill Gates nog kwaadaardiger, nog waanzinniger of nog vervelender worden? Dat kan hij zeker. Wacht maar tot hij ‘dingen gaat bouwen’ op zijn kwart miljoen hectare landbouwgrond, zal dat niet leuk zijn? Wacht maar tot hij iedereen dwingt om zijn in het lab gekweekt nepvlees te eten, lekker! Wacht maar tot hij de zon blokkeert met een 12 ton wegende krijtbom, wacht… wat?

Het idee is sinds het begin zwaar bekritiseerd, projectleider Frank Keutsch noemde de noodzaak van deze schaal van geo-engineering zelfs ‘angstaanjagend’.

Het doel van de missie, gesponsord door Bill Gates, is dat het krijt een deel van de zonnestralen afbuigt, ze tegenhoudt en de planeet afkoelt.

De eerste test van een project om miljoenen tonnen kalk in de stratosfeer te spuiten, in een poging om de zon te dimmen en de aarde af te koelen, zou in juni kunnen plaatsvinden. Deskundigen van de Harvard Universiteit zullen het systeem testen door een grote ballon 12 mijl boven de Zweedse stad Kiruna te laten zweven en 2 kg krijtstof in de stratosfeer te laten vallen, bericht de Daily Mail.

Het doel van de missie van naar schatting 3 miljoen dollar, die wordt gesteund door miljardair Bill Gates, is om het krijt een deel van de straling van de zon te laten afbuigen, te voorkomen dat deze het oppervlak raakt en de planeet af te koelen. Het idee is sinds het begin zwaar bekritiseerd; projectleider Frank Keutsch noemde de noodzaak van deze schaal van geo-engineering zelfs “angstaanjagend”.

En deskundigen hebben gewaarschuwd dat de ongebruikelijke techniek desastreus kan zijn voor weersystemen op manieren die niemand kan voorspellen. De testmissie, die wordt gesteund door een reeks particuliere donoren waaronder Gates, wordt gelanceerd vanuit Zweden omdat zij tegen het einde van deze zomer een lancering kunnen aanbieden.

De testballon zal 600 kg wetenschappelijke apparatuur 12 mijl boven het oppervlak van de poolstad laten opstijgen en als alles goed gaat, zal ongeveer 2 kg stof vrijkomen. Hierdoor ontstaat een stofpluim van enkele kilometers lang – niet groot genoeg om enige invloed te hebben op de intensiteit van de zonnestralen die op de aarde schijnen.

Tijdens die eerste test zal het team informatie verzamelen over hoe stofdeeltjes met de lucht reageren. Dit kan dan in computermodellen worden ingevoerd om te bepalen wat er zou gebeuren als het ooit op schaal zou worden uitgevoerd. Keutsch vertelde de Times dat hij de werkelijke effecten wil bepalen, omdat de huidige modellen “misschien te optimistisch” zijn en de techniek aantrekkelijk doen lijken. Er zouden tonnen stof en pluimen van vele honderden kilometers nodig zijn om een verschil te maken – de theorie is dat het stof een enorme zonnescherm zou creëren.

Stuart Haszeldine, professor aan de Universiteit van Edinburgh, vertelde de Times dat het blokkeren van de zon niets zou doen om de belangrijkste oorzaak van de opwarming van de aarde weg te nemen.

Het zou de planeet afkoelen door de zonnestraling te weerkaatsen, maar als je daar eenmaal mee bezig bent, is het net als met heroïne – je moet het middel blijven gebruiken om het effect te behouden, zei hij.

Sir David King van de Universiteit van Cambridge vertelde The Times dat er een moratorium zou moeten komen op het uitrollen van de techniek.

Hij zei dat het rampzalige gevolgen kan hebben voor weersystemen op manieren die niemand kan voorspellen, en dat daarom gegevens moeten worden verzameld door middel van modellen en andere technieken.

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project

  Bill Gates, 's werelds gevaarlijkste miljardair, bewijst dat hij NIETS heeft geleerd van de afgelopen drie jaar.
Vorig artikelFranse student wordt 10 dagen na vaccinatie met AstraZeneca dood aangetroffen – Familie: “Hoe het zit met het vaccin?”
Volgend artikelBeelden van terreuraanslag in Boulder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Wat de meesten niet snappen is dat gates gewoon een puppet is van de krachten achter de schermen de bekende namen als het vaticaan en alle vazallen die daar onder vallen.

  Het heeft dus geen zin om te focussen op hem of zijn stichting.

  • Technisch gezien beheert Bill Gates de WHO, en niet Tredos, dat is een puppet on a string.
   BG bezit het grootste areaal aan grond in VS en is de grootste adviseur van Pfizer.

 2. De Bijbel gaat elke dag meer gelijk krijgen, wie denkt de mens wel niet om voor God te spelen, verdomme. Van de natuur afblijven, de krachten van de natuur zelf zijn zo immens dat daar niet aan geklooid mag worden. Tijd voor de psychiater om die levensgevaarlijke gek op te laten sluiten.

  • Precies.. Maar ja, Nederland kan tegenwoordig alles denken ze. Zonder God… Maar vrees voor wat komen gaat… Kabinet, bill gates, Vaticaan, niemand ontkomt straf vN God.

 3. Er zullen best figuren achter Gates zijn.Maar Gates heeft het geld.

  Maarre punt a: er is geen opwarming; tenminsteniet door autootjes en cv’s.
  De enige mogelijke klimaatverandering kan komen door een eruptie van een vulkaan, inslag grote meteoriet, maar belangrijkste: activiteiten op de zon.

  Dat laatste is over de laatste 400 jaar getoetst, en is correct.

  Maar als die gek kalk in de stratosfeer wil strooien, moet ie toch wel millioenen tonnen er heen brengen….

 4. Het lijkt er steeds meer op dat de laatste 7 jaar die in de Bijbel voorspeld zijn, de 7 jaar van oordeel zeer dichtbij zijn. De Abraham-akkoorden, wereldwijde genetische manipulatie (vaccin) en natuurrampen maken dit duidelijk. Tijd om ons op Jezus te richten.

  • Dat begrijp ik ook niet. Er moet toch ooit eens iemand kwaad en of gek genoeg worden en dan was de wereld gered. Maar iedereen staat aan zijn kant blijkbaar,… ??

 5. Ik snap het wel: hij is bang voor de pole flip + mininova die er aan zit te komen, maar dat ga je niet oplossen door de aarde in duisternis te hullen.

  Zoveel geld en te dom om een nieuwe Petra te bouwen.

 6. Dat komt er van als mensen zó veel geld hebben dat zij niet weten wat er mee te doen. Die zijn, met als voorbeeld Gates, zó verknipt dat zij, i.p.v. iets aan de armoede en slechte gezondheid van velen te doen niets anders kunnen bedenken dan de wereld in het verderf te storten zich niet realiseren dat zij in diezelfde wereld leven. De aarde ruimen en tevens zelfmoord plegen wat zij, zo dom, zich dat niet realiseren. Er is maar een oplossing, deze man en allen die hem steunen, deel uitmaken van zijn gedachtegoed, opsluiten en nooit meer loslaten.

 7. Wat Tintor bedoelt is: ‘Het is door zo’n gasten (Bill gates..) dat wij NU met zo’n rotzooi zitten…’
  Ik wil geen taalverbeteraarster zijn, maar het ontbreken van het apostrofje kan misschien in dit geval voor enige verwarring zorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in