George Floyd “leek high” toen hij een vals biljet van 20 dollar overhandigde in een buurtwinkel in Minneapolis, getuigde een bediende woensdag – terwijl nooit eerder vertoonde bewakingsbeelden werden vertoond waarop te zien is hoe hij zich eigenaardig gedroeg vlak voor zijn fatale confrontatie met de politie.

Op de pas vrijgegeven video van 25 mei gepubliceerd door de New York Post, die woensdag werd uitgezonden tijdens het moordproces tegen de ex-Minneapolis agent Derek Chauvin, is te zien hoe bizar Floyd zich gedroeg en met twee metgezellen dansend en onstuimig de winkel van Cup Foods binnengaat.

Hij lijkt ook zenuwachtig en gespannen te zijn, telde herhaaldelijk geld en reikte in zijn zakken.

George Floyd Banana Dance

Winkelbediende Christopher Martin, 19 jaar, getuigde dat de 46-jarige moeite had met praten en onder invloed leek te zijn.

“Toen u met hem communiceerde, hoe was zijn houding?”, vroeg Matthew Frank, assistent-procureur-generaal van Minnesota, tijdens het verhoor.

“Toen ik hem vroeg of hij honkbal speelde, antwoordde hij. Maar het duurde een beetje lang voordat hij wist wat hij wilde zeggen. Dus, het leek erop dat hij high was”, aldus Martin.

De beelden, die geen geluid bevatten, tonen vervolgens het moment waarop Floyd het valse biljet overhandigt na een woordenwisseling met de bediende.

“Toen ik het biljet zag, zag ik dat het een blauw pigment had, zoals een biljet van 100 dollar zou hebben. Dus, ik vond dat vreemd. Ik nam aan dat het nep was”, zei de werknemer.

Op de beelden van Cup Foods is te zien hoe Martin op de achtergrond Floyd confronteert voordat Floyd de winkel verlaat en naar buiten loopt, Chicago Avenue op.

  Covid injecties kunnen het centrale zenuwstelsel op hol doen slaan, mogelijk levenslang

Martin zei dat het winkelbeleid is dat als een werknemer een vals biljet aanneemt, ze dat moeten betalen van hun salaris, dus ging hij naar buiten om Floyd en twee andere mensen in zijn SUV bij twee gelegenheden te confronteren.

Hij zei dat een van Floyds metgezellen – later geïdentificeerd als Maurice Hall – eerder op de dag had geprobeerd een soortgelijk biljet uit te geven, maar dat hij het had geweigerd.

Op de vraag waarom hij niet ook Floyds nepbiljet weigerde, zei Martin dat het deels kwam omdat Floyd onder invloed leek te zijn.

“Ik dacht dat George niet echt wist dat het een vals biljet was”, zei hij.

Martin zei dat hij later na het zien van de commotie weer naar buiten ging en zag hoe de politie het slachtoffer in bedwang hield – nadat zijn collega de autoriteiten had gebeld.

Hij zei dat hij “ongeloof en schuld” voelde.

“Als ik het biljet niet had aangenomen, had dit voorkomen kunnen worden”, zei hij.

Hij zei dat hij beelden van de arrestatie op zijn mobiele telefoon had opgenomen, maar die later had gewist omdat hij er geen vragen over wilde beantwoorden.

De tiener winkelbediende is de laatste getuige van de aanklager in het proces, dat maandag begon.

Chauvin wordt beschuldigd van moord met voorbedachte rade, en doodslag met voorbedachte rade in deze zaak en kan tot 40 jaar gevangenisstraf krijgen.

Uitgelekte bodycam-beelden tonen voor het eerst moment voor moment de arrestatie van George Floyd: “Media hebben gelogen”

Vorig artikelGoed nieuws: Bill Gates’ Geo-engineering plan om de zon te blokkeren is (voorlopig) geschrapt
Volgend artikelAfwijzing van vaccins door Italiaanse gezondheidswerkers leidt de regering ertoe ze verplicht te stellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Hij had drie maal de dodelijke dosis dope in zijn donder; zelfs al was er geen politie geweest, had ie toch hartstilstand gehad.
  Als motivatie voor politie handelen: hij was groot en sterk en had een verleden van geweldpleging.

  Mijn conclusie: vervolging van agent is achtelijk;ook met gekochte en opgepompte “getuigen”
  Was een wat slordige samenloop van omstandigheden, geen misdrijf

  Vervolging en compensatie betalen: eenlinkse farce; dat geld nooit uitbetalen.

 2. Een recente analyse uit een onverdachte hoek :
  https://www.zerohedge.com/political/biden-idiot-fmr-police-officer-blasts-democrats-riding-wave-dead-black-people
  En over wat er werkelijk een rol speelde bij de veroordeling :
  https://www.zerohedge.com/political/alternate-juror-chauvin-trial-says-she-feared-riots-people-turning-her-home
  Het was dus in feite de “mob” die oordeelde over Chauvin , met daar achter de “democraten=communisten” en diegenen die de blanke “goyim” willen vernietigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in