Bill Gates, ’s werelds officieuze Covid-19 baas, heeft volgens berichten de taak gekregen om veertig staatshoofden te onderrichten op een komende klimaattop die wordt georganiseerd door Joe Biden.

Gates, die tijdens de lockdown Amerika’s grootste eigenaar van landbouwgrond is geworden, zal de hoofdspreker zijn op de virtuele top en onder meer zal worden bijgewoond door de Franse president Emmanuel Macron en de Britse premier Boris Johnson.

Gates zal Macron, Boris en anderen instrueren over welke stappen zij moeten nemen om klimaatverandering tegen te gaan.

De aankondiging komt op het moment dat de Democraten hun vernieuwde ‘groene nieuwe deal’ opnieuw hebben geïntroduceerd, die honderden miljarden dollars in zogenaamde ‘groene’ initiatieven wil pompen in een poging om de overgang te maken naar een 100 procent koolstofvrije economie, evenals het voldoen aan 100 procent van de vraag naar energie uit emissievrije energiebronnen zoals wind en zonne-energie, bericht Summit.news.

Critici hebben gewaarschuwd dat het een reeds overspannen economie zal doen instorten, terwijl het de overheid totale controle geeft over alle aspecten van de samenleving.

Senator Rand Paul merkte ook op dat het initiatief plannen bevat om een jeugdleger van het Civilian Climate Corps te vormen dat zal worden opgeleid om overheidsbevelen op te volgen.

Bill Gates heeft miljoenen gestoken in bizar geoengineering-onderzoek naar het blokkeren van de zon, waarbij hij minstens 4,6 miljoen dollar heeft gegeven aan de hoofdonderzoeker van SCoPEx, David Keith, wetenschapper op het gebied van toegepaste natuurkunde aan Harvard.

Gates werd onlangs in een rapport van Wired Magazine geprezen als de man die “de wereld zal redden” en de planeet zal helpen om een koolstofuitstoot van nul te bereiken, ondanks het feit dat dergelijke normen niet worden weerspiegeld in de levensstijl van de miljardair-vaccingoeroe zelf.

  Nog een gênant interview - Bill Gates ondervraagd over Epstein geeft toe: "Ik had niet met hem moeten dineren"

Gates is een superuitstoter van CO2 en bezit 4 privéjets en een verzameling Porsches die worden bewaard in zijn landhuis van 22.000 vierkante meter.

Zoals reeds eerder benadrukt, hebben Gates en andere miljardairs enorme hoeveelheden landbouwgrond opgekocht, terwijl de Amerikanen wordt verteld dat de droom van het bezitten van privébezit voorbij is onder een toekomstige ‘Great Reset‘.

Gates is nu de grootste eigenaar van landbouwgrond in Amerika, volgens een Forbes rapport, terwijl hij de Amerikanen de les leest dat de rundveehouderij de planeet vernietigt.

Terwijl de mainstream media de invloed van Gates blijven verdedigen, heeft hij elders harde kritiek gekregen.

Advocaat Robert F. Kennedy Jr., zoon van Robert F. Kennedy en neef van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy, een uitgebreid rapport geschreven waarin hij Gates ervan beschuldigt zich bezig te houden met neofeodalisme.

Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen 

Vorig artikelStudie: RNA-vaccins kunnen op lange termijn neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken en “veel meer kwaad dan goed” doen
Volgend artikelPolitieagent: “Ik heb weinig hoop dat het ooit weer goed komt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Gates creëert een probleem, geeft zelf de oplossing en geeft de rest van de wereld les hoe deze probleem op te lossen. “De slager keurt zijn eigen vlees”.

  2. “Gates is nu de grootste eigenaar van landbouwgrond in Amerika, volgens een Forbes rapport, terwijl hij de Amerikanen de les leest dat de rundveehouderij de planeet vernietigt.”

    De veehouderij vernietigt de planeet niet; het zijn idioten zoals Gates die de macht toegeschoven krijgen. Zodra de waanzin van de krijtbom begint, dan sterven de runderen vanzelf uit. Vandaar dus al de push om iedereen aan de vega te krijgen, en de sprinkhanen, en nog meer van dat soort shit. Er zal gewoon geen dier meer kunnen leven zonder het natuurlijke zonlicht.

    Het eea heeft ook geen flikker te maken met CO2 uitstoot, dat verellen ze je om je af te leiden en je wat te doen te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in