World Economic Forum from Cologny, Switzerland / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

In augustus 2022 linkte Steve Quayle naar een video op zijn website met de titel “The History of Predictive Programming In Film,” waarbij Steve een SQnote achterliet terwijl hij naar die video linkte: “Zeer belangrijk onderwerp gebaseerd op de geschiedenis van Hollywood’s banden met de inlichtingenindustrieën.”

Hij legde voor ons de lange geschiedenis uit van ‘incidenten’ waarbij Hollywood tv-programma’s of films had uitgebracht die ongelooflijke ‘voorkennis’ leken te hebben van ‘gebeurtenissen’ die nog moesten plaatsvinden toen de uitzending uitkwam, maar die ’toevallig’ op een later tijdstip plaatsvonden in bijna dezelfde situatie als die in de uitzending, Zoals we al in oktober 2020 meldden, of zoals te zien was in het tv-programma ‘The X-Files’ met ‘geavanceerde kennis’ over biowapens die werden losgelaten om grote aantallen mensen te doden, moeten we een kijkje nemen in dit verhaal over een nieuwe ‘einde van de wereld-film’ die net is uitgekomen en die, als hij uitkomt, ernstige gevolgen voor ons allemaal zal hebben, schrijft Naturalnews.

De film die we vandaag bespreken is een nieuwe Netflix-film getiteld “Leave The World Behind,” zoals we zien en horen in de must watch 1e video onderaan dit verhaal door ‘Canadian Prepper,’ de film is een ‘Einde van de Wereld/Apocalyps’ film die een massale toekomstige cyberaanval op Amerika ‘voorspelt’ die niet alleen de regering van de Verenigde Staten maar het grootste deel van het land neerhaalt, en interessant genoeg zijn twee van de producenten van deze film niemand minder dan Barack en Michelle Obama.

En met zelfs de NY Times die een verhaal publiceerde over Obama’s nieuwe filmproductiemaatschappij met de naam ‘Higher Ground,’ en het verhaal in de NY Times dat de filmproductieclan van Obama films zal uitbrengen die “niet altijd verheffend zijn,,zoals een commentator op “X” over de film had gemeld, is het een van de meest flagrante voorbeelden van voorspellende programmering/cabalistische symbologie die ik ooit heb gezien.

  Zeepbedrijf eist meer dikke, lelijke en kreupele vrouwen in videogames

Een andere ‘X’-commentator vermeldde dat “ze zelfs zo ver gaan dat ze terloops de cabal en hun “kwade” plannen voor de wereld noemen.” Een veelvoorkomend thema van de recensenten van deze film op IMDB was dat het “een complete tijdverspilling” was en “ze hebben aan het einde nooit alles aan elkaar geknoopt door ons een einde te geven waarin we te weten kwamen wie Amerika had aangevallen en wie de ‘slechteriken’ waren.

Omdat de film de kijkers absoluut GEEN ‘happy end’ gaf, of zelfs maar een echt ‘einde’, zullen we dit van die non-conclusie voorstellen: dat is precies wat de globalisten wilden! Want zoals het ‘einde’ van deze film laat zien, realiseren ze zich dat als er een landelijke cyberaanval plaatsvindt die het elektriciteitsnet, alle communicatie en in het bijzonder het internet platlegt, ze NOOIT verantwoordelijk zullen worden gehouden voor hun oorlogsmisdaden en vax-genocide!

Zoals we al verschillende keren hebben gewaarschuwd op ANP, volgens een ‘X’ gebruiker genaamd ‘The Architect’. “Al dit gefabriceerde drama leidt tot één onvermijdelijke conclusie. Ze zullen alles platbranden voordat we ooit de kans krijgen om ze voor het gerecht te brengen.” En een toekomstig Amerika met GEEN internet, GEEN telefoons en GEEN ’terug naar normaal’ zoals te zien in “Leave The World Behind” zou daar zeker bij passen.

Van de jongen in de film, die de toekomst van de ‘Blanke Man’ vertegenwoordigt, die gehoorzaam zijn ‘Obey’ t-shirt draagt, tot de ‘666’ symboliek zoals uitgelegd in de 1e video onderaan dit verhaal door ‘Canadian Prepper’ tot alle ‘woke’ rotzooi die in ons gezicht wordt gesmeten, deze film is ‘illuminati’ op het lijf geschreven.

  Koningin Máxima van Nederland lobbyt bij G20 voor digitale ID

Zoals de Gateway Pundit meldt in dit nieuwe verhaal over de film, demoniseert het ‘blanke mensen’ volledig door hun ‘woke agenda’ in ons gezicht te duwen. In de film wordt een algemeen beeld geschetst dat blanke mensen niet te vertrouwen zijn in het geval van een apocalyptische ramp. Zoals het verhaal van Gateway Pundit aangeeft, worden de blanke mensen in de film behandeld alsof ze ‘domme, wandelende en pratende rampen zijn.’

De nieuwe cyberapocalyps film van Netflix, “Leave the World Behind”, waarschuwt dat blanke mensen niet vertrouwd moeten worden als de wereld geconfronteerd wordt met een apocalyps ramp.

De nieuwe film is gecoproduceerd door Barack en Michelle Obama en heeft Julia Roberts en Kevin Bacon in de hoofdrollen.

Het plot van de film volgt een blanke familie die op vakantie is in een gehuurd huis op Long Island.

Aan het begin van de film komen de eigenaar van het vakantiehuis, G.H. Scott, en zijn dochter, Ruth, aan in hun huis nadat er een grote cyberaanval heeft plaatsgevonden in de Verenigde Staten.

Tijdens een scène zien we G.H. en zijn dochter Ruth samen op het punt staan om te gaan slapen en zijn dochter zegt: “Als de wereld uit elkaar valt, moet vertrouwen niet gemakkelijk aan iedereen worden gegeven, vooral niet aan blanke mensen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De 3 Oorlogen van de Apocalyps komen gevaarlijk dichtbijVolg Frontnieuws op Telegram

  Nederlandse boeren blokkeren vluchtelingencentrum

Lees meer over:

Vorig artikelNederlaag accepteren in Oekraïne
Volgend artikelWetenschappers waarschuwen nu dat ‘ademen’ schadelijk is voor het milieu
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

 1. de 4 acteurs die op de voorgrond staan hebben 4 namen onder elkaar staan.
  Begin bij de B van de bovenste acteur en lees naar onderen dan staat er… BAAL.

  Voor de mensen die het niet doorhebben niet in de zin van ik IK BAAL maar BAAL moloch de duivel waar kinderen aan geofferd worden.

 2. Zoals de meeste Amerikaanse films is dit er ook een van ‘wensdenken’. In hun actiefilms zijn ze onoverwinnelijk. In boevenfilms heeft de politie altijd honderden kogels op zak. In alien films winnen de Amerikanen altijd, hoe vergevorderd die aliens ook zijn en in misdaadfilms winnen de advocaten het altijd enz.
  Met deze film zal het niet anders zijn want Amerika is NIET de hele wereld zoals ze daar denken.

 3. Natuurlijk draait het bij de Amerikanen om vrijheid. Maar vrijheid ergens van is afhankelijkheid ervan, en in het dualisme is losbandigheid de pendant van steeds grotere gevangenschap, de onvermijdelijke combinatie is decadentie die uitloopt op de soberheid van de pest. Hierna kwam de renaissance, wedergeboorte. Zo gaat het in alle tijden. Als men wedergeboorte accepteert, dan snapt men beter dat de condities voor elke volgende generatie door onszelf geschapen worden.

  • De bedreigingen worden door Hollywood steeds op concrete wijze voorgesteld, voor alle leeftijden. Het begint bij enge spoken. Een bepaalde dubbelzinnigheid mag wel om de symboliek te herkennen. Maar wat bij kinderen griezelige teddyberen zijn, zijn de militante confrontaties bij volwassenen. Bij de Amerikanen zijn de heldenverhalen futuristisch, bij de Engelsen zijn die historisch. Beide, alternatieve, benaderingen, progressief en conservatief zijn blind voor het NU.

   • De elite is in het NU en ze doen alles om ons daar weg te houden, want in het NU ligt ALLE macht. Waar twee honden vechten om een been, loopt de elite er mee heen. En wij blijven hun simpele kunstje maar niet herkennen.

 4. Hoi,

  Het geen terugkeer naar ”normaal” vind ik eigenlijk best prima. Eindelijk geen ”telefoon zombies” meer, geen hersenloze mensen die tv napraten en denken slim te zijn meer vind ik prima zaken! Ok, het geen voedsel deel is minder maar daar verzinnen we wel wat op.

  Groeten,
  Hugo

  • Beste Hugo
   “het geen voedsel deel is minder “.

   Ga nu wat in huis halen nu het nog rustig kan.
   Mocht het zover komen dat alles plat ligt, dan slaan ze je in elkaar voor een potje appelmoes.
   Ga wat groenten, kruiden en fruit drogen in een droogoven, ben je later minder het slachtoffer van een vriezer die het niet meer doet.

   Zo zijn er nog talrijke tips te geven.
   Veel hebben en uiteindelijk niet nodig hebben is veel minder erg dan niets hebben en nodig hebben.
   Je hoeft daarvoor geen ‘ doemdenker’ te zijn.
   Let wel op dat je jouw mond dicht houd over wat je hebt geprept.
   Nu verklaren ze je voor gek, maar zodra die mensen zelf in nood komen zullen ze zich herinneren dat er bij jou wat te halen is.( niet goedschiks dan kwaadschiks )
   Zelfs je beste buren en/of vrienden zullen niet meer zijn zoals jij ze kende.

   Ik wil hiermee niet zeggen dat je geen anderen zou moeten helpen, maar ben voorzichtig met hoe je dat aanpakt.
   Er zijn twee krachtige instincten, overlevingsinstinct en moederinstinct.
   Klinkt allemaal dramatische he?
   Kijk gewoon wat er het komende jaar allemaal op ons af komt.

    • Beste Hugo,
     Nog een tip voor jou en eventueel anderen.
     Op telegram zitten preppers die elkaar tips en raad geven.
     Ook op; askaprepper,com kun je jezelf abonneren op hun nieuwsbrief.
     Daar ook tips, ideeën en adviezen soms met foto’s.
     Wel rekening houden met het feit dat de site merendeel op de VS gericht is en vanuit een VS cultuur geschreven.

     Soms gaat een item over wapens en b.v. in welke staten bepaalde eetbare planten groeien maar veel info die overal toepasbaar is.
     Wel de site vertalen in Nederlands.

     Verder wil ik jou en anderen adviseren om boeken aan te schaffen m.b.t. eetbare wilde planten en kruiden, ( ook over medicinale planten en kruiden.( dan heb je toch de nodige info als de elektriciteit uitgevallen is en de computer er geen zin meer in heeft)
     Enkele titels:
     -Het groet wildpluk boek van Edwin Flores
     -Eetbare wilde planten van Steffen Guido Fleischhauer/Jurgen
     Guthmann/Roland Spiegelberger
     -Gezondheid uit de apotheek van god van Maria Treben
     -Geneeskrachtige kruiden in potten van Effi Romain & Sue Hawkey
     Kijk op marktplaats internet en bij de kringloop.

     Ik probeer hiermee een bijdrage te geven aan dingen waar wij zelf wel iets aan kunnen doen behalve doods oordelen uitspreken over Rutte, Schwab en al dat andere gespuis.

     Indien jij of andere reaguurders vragen of tips hebben, laat maar weten.
     En nee, geen vragen b.v.over hoe lang het touw moet zijn om iemand op te hangen of achter een auto aan te slepen……..:))

    • Hugo, op de site bewustpuurbloed.nl staan artikels over preppen en over een mogelijke emp…dan is alle stroom weg en zit men in het donker ….en wat dan?…de nasleep van zo,n emp staat helder beschreven in een artikel op de site van bewustpuurbloed.nl.

   • Zorg er ook voor dat je jezelf, je eigendommen en je dierbare kan beschermen. Koop “wapens” die vrij verkrijgbaar zijn en leer jezelf en je gezin ermee omgaan.

    Kruisbogen zijn in NL gewoon te koop.
    Hebben een afschrikkende werking en als het nodig is…….
    Ben zelf tegen geweld als middel ansich, maar zal altijd mijn dierbare beschermen met elk mogelijk middel.

    • Hoi allemaal,

     Hartstikke bedankt voor de tips, vriendelijke woorden etc. Ik zal alles van het weekend met grote interesse bekijken!

     Fijn weekend.

     Groeten,
     Hugo

  • Geen stroom betekend ten duur ook geen water en geen riool meer die niet goed werkt, je zult maar in Limburg wonen in een dal,,,. Wedden dat je dan niet vrolijk ervan word.
   op internet kan je zien hoe hoog de NAP is in jouw straat en de dorp of stad naast jouw dorp of stad zodat je weet of je jouw WC dicht moet kitten of niet en zet evt iets zwaars op de wc deksel.

   Eten dat kan je uit de natuur halen dat komt wel weer goed.

   Het eerste wat je moet doen je container om keren en dan uitwassen en vol water laten lopen en ook je bad en pannen ect.
   Op iedere liter 1 druppel gloor erin op 1 liter water zodat het water langer mee kan gaan en je lichaam kan dat net verdragen deze hoeveelheid.

   Weet een gewaarschuwd mens telt voor twee en maak het gezellig als het zover is.

   Zet je diepvries buiten en een paar bakken bier en ga alle lekker BBQ en maak er een feest van en geniet dan van het leven zoals het hoort.
   En wat er dan nog ervan over blijft weck je netjes in om een week later dit feestje over te kunnen doen.

 5. In deze film zegt een van de hoofdrolspelers die “meer” weet, dat er niet zoiets is als een complot van rijke mensen, maar dat alles gewoon gebeurt en dat niemand het verhinderen kan.
  Ik denk dat dat een van de onbewuste boodschappen is aan de kijkers : wij zijn het niet ,wij kunnen er ook niks aan doen.
  En ik maar denken : regeren is vooruitzien.
  Echter in de huidige geprivatiseerde wereld draait het voornamelijk om de korte termijn winst van vandaag. Die winst kan geld, macht, kiezerstemmen of wat dan ook zijn. Morgen zien we wel weer.
  Dus wat mij betreft gaat deze boodschap (wij zijn het niet) niet op.
  Het is of een flagrante leugen of jullie (gekozen en ongekozen globalistische beleidsmakers) zijn echt te dom om te poepen.
  Maar de verantwoordelijkheid blijft.
  De mensen hebben op jullie vertrouwd en jullie gekozen.

  • ‘De mensen hebben op jullie vertrouwd en jullie gekozen.’ Dat is al dom op zich. En kijk even wie ons land regeren, 99% is ook DOM! Ook in Amerika is dat zo, mensen in de politiek zijn zo mogelijk dommer dan de gemiddelde mens op straat. Ik geloof 100% dat er geen vast plan achter alles zit, maar dat verschillende rijke mensen diverse plannen hebben en veel plannen elkaar kruisen. Alles gaat zo zo zooooo dom! Er zijn echt geen slimme mensen die alles aansturen, alleen maar domme mensen, psychopaten en graaiers die elkaar toevallig tegen zijn gekomen en elkaar blijven ge(mis-)bruiken. Neem even een Rutte, Hugo en een Kuiken in gedachten en bedenk dan of dit soort mensjes echt iets kunnen behalve dom zijn en liegen.

   • @ Bas december 14, 2023 Bij 19:56,
    Politici worden uitgezocht op hun onkunde en omkoopbaarheid, zodat zij makkelijk omgekocht en manipuleerbaar zijn. Zij moeten vooral geen slimme mensen zijn met een goed geweten. Dat viel mij al bij de gemeente raadsleden op, dat de grootste onbenul die met veel woorden bijna iedereen om de tuin kon leiden, het tot wethouder kan schoppen. Hij had nooit een opleiding gehaald of een betaalde baan gehad en woonde toen nog in een anti kraakpand.

    • Grijns……..waar ken ik dat van?
     In mijn geboortedorp liep er ook zo’n ouwehoer te verkondigen dat hij iets te zeggen had en wilde hebben.

     Op mijn vraag wat hij dan te mélden had is nooit een antwoord gekomen.
     Dat wist hij niet, maar daar ouwehoerde hij wel weer overheen.

 6. Dat Obama en de rest van dat gespuis zich die film in zijn reet stopt, dergelijke racistische Amerikaanse rommel heb ik geen behoefte aan en wens ik niet te zien.

  • Je weet niet waar je het over hebt. Lekker reageren zonder de film gezien te hebben. De domheid spat van het scherm af als ik je opmerking zo lees.

   • Beste Bas,
    Ik zal niet reageren op die film en ga hem ook niet bekijken.
    Obama heeft bloed van onschuldige mensen aan zijn handen wat er nooit meer af gaat, of hij nu met zijn film een predictie, waarheid of een leugen laat zien.
    Voor mij is hij een massamoordenaar, ” yes he can”……

 7. Symboliek wordt hun val. Er is een scheur in bewustzijn. De mensen die wakker zijn, en dat zijn er heel veel, doorzien de vijand inmiddels en als je eenmaal wakker bent vraag je je af hoe mensen in deze waanzin kunnen trappen.

  Toen ik vroeger op school over propaganda hoorde kon ik niet geloven dat mensen in zulke eenvoudige leugens konden trappen, inmiddels weet ik waarom. De kudde eet gewoon door ookal worden ze geslacht, ze eten gewoon door.

 8. Ze willen zoveel, de globalistische sukkelaars….begint echt een horror poppenkast te worden. Met de nadruk deze keer op poppenkast ipv horror.

  Tijdje geen luxe kan ik wel mee leven. Vraag is, kan de globalist dat ook?

  • Die hebben alles al wat ze nodig hebben bv zonnen energie op batterijen; zie die film, die gasten hebben gewoon nog licht.

   Ja ik heb die film bekeken want ik denk zo; je kan beter je vijand kennen en weten wat ze van plan zijn want dan kan je er tegen wapenen (zonder echte wapens natuurlijk).

 9. De opmerkingen over deze film zijn totaal, maar ook echt totaal uit z’n verband getrokken. Ga die film kijken en bekijk hem dan eens alsof de maker ervan ons, de kijker, wil waarschuwen. Dat werpt een heel ander licht op deze film en de tijd waarin we leven. Ik weet dat alles bedacht is, cojona nep, virusjes niet bestaan, ‘we’ echtniet op de maan zijn geweest etc etc. Maar heeeeel misschien wil Obama ons juist iets vertellen met deze film wat hij niet via de gebruikelijke kanalen kan vertellen??? Ik heb de film gister bekeken, veelvuldig op pauze gezet om over dingen na te denken en dit is absoluut geen film die gaat over predictive programming en die ook níet racistisch is. Die opmerking van de dochter dat blanken niet te vertrouwen zijn moet je in de context zien van het BLM gezeur en de woke smartphone tijd van tegenwoordig. De vader van die meid is van een andere generatie en ziet iedereen wél als gelijke en helpt het andere (blanke) stel zo goed mogelijk. Het einde van deze film is juist perfect, het is een totaal open einde zodat de kijker over de film en de gelijkenis van de tijd waarin we leven kan nadenken. Ik had nooit een hoge dunk van Obama, maar ik heb een sprankje hoop voor deze man. Tuurlijk kan ik ernaast zitten, maar al die domme reacties op imdb moet echt niemand serieus nemen.

  • Ja Bas, dat zal wel, je kunt opvallend mogelijke manieren naar de film kijken, maar.. zodra de specifieke symboliek in het spel komt staat vast wat het is.

   Je kunt de hele wereld voorliegen, je verschuilen achter façades, economieën leegzuigen onder het mom van rampen of ziektes. Maar symboliek liegt NOOIT, het is een handtekening. Het is de universele taal van de illuminatie en krachten die tot in de demonische sferen zitten.

  • Ik vond het verbazingwekkend dat deze film zo uitkwam, en eigenlijk iedereen met de neus op de feiten drukt, de scherm verslaving, de afhankelijkheid van een een heleboel dingen en de basis vergeten zijn.
   Als het een “hint” zou zijn betekend dat rijk en slim uit de stad en dan de stad plat.
   Maar goed we weten dat in tijden van crisis de stad niet de beste plek is, denk maar aan winter 44/45 in het westen.

 10. dit zal snel het einde worden van de elite in de chaos zullen ze gewoon afgemaakt worden als een beest in hun hel zoals ze verdiend zullen hebben geen rechtbanken nodig.

 11. In de film blijft het licht branden in de vakantiewoning, en komt er zelfs nog water uit de kraan. Het is dan ook fantasie. Stevige waarschuwing tegen overdreven digitale afhankelijkheid, dat wel. Vergelijk met “Soylent Green”, ook predictive programming, kijk maar wat er in de gemiddelde supermarkt zoal als voedsel verkocht wordt. De kunstmatigheid is alleen beter vermomd dan in de film.

  • Beste PJ,
   Men is al druk bezig, ik meen Astralie of New Zealand met het composteren van overledenen.
   Deze compost moet dienen om te landbouw op gang te houden zonder gebruik van kunstmest.

   Het komt al in de buurt van ‘Soylent green’

  • Als het stroom uitvalt blijf je nog een tijdje water uit de kraan komen met geluk zelf een paar dagen, maar ik denk met echte hoge nood met geluk 1 dag nog, want iedereen gaat dan water opslaan.
   Stroom kan je nog krijgen als je zonnen energie op je dak hebt liggen en dat deze dan op batterijen zijn aangesloten.

 12. Deze site heet frontnieuws,

  De voormalige preseident van Amerika Barack Obama heeft volgens de regisseur van de Netflix-hit ‘Leave the World Behind’ een grote bijdrage geleverd aan het script. De apocalyptische thriller is momenteel erg populair op Netflix.

  De regisseur vertelde dat, hoewel hij nerveus was na de feedback van Obama, dit nuttig was om het script ten goede te verbeteren. “Het feit dat hij dat zei, maakte me doodsbang,” deelde hij tijdens het interview.

  9 jaar geleden

  https://youtu.be/YSvo2kzFWO0?si=vPnzByqUZa9eadci

  Obama wordt door krankzinnige Heckler ‘Antichrist’ genoemd

  deze man brengt frontnieuws negen jaar geleden

 13. Nou moet het niet gekker worden..
  Het lijkt wel of ze hun verstand hebben verloren..
  Of misschien juist niet maar hun hart..
  Als ze dat al hadden…

 14. Mijn God, die film zit vanaf de eerste minuut volvet predictive programming en druipt van de symboliek.

  Die vent ligt in bed en de 6 zessen zijn meerdere shots in beeld, dan de aantiteling, de ogen in het beeld, het cult zoontje, het schilderij aan de muur in het vakantiehuis, Julia Roberts, de Andechrome verslaafde, de spiralen van programmatie…..oftewel 80% van de schapen in de goede modus, beginnen maar!!

 15. Wereldwijd staan er, vooral op papiergeld, volop ondubbelzinnige vrijmetselarij-symbolen.

  https://fitzinfo.net/2023/12/13/masonic-symbols-and-brethren-on-world-currency-according-to-the-grand-lodge-of-russia/

  Volstrekt logisch, gezien het keiharde en door ’top-vm-ers’ toegegeven feit dat zij in dienst staan van het Wereldwijde Koshere Grootkapitaal.

  Welke zijn laatste ‘natuurlijke vijand’ in de vorm van de Russische Tsarenfamilie, de Romanovs, (letterlijk) wist te executeren in juli 1918.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_de_Romanovs

  En toen lag de “weg naar de wereld” wijd open hè ?

  ps(sst !) : de veelgebruikte term “Bro.” in bovenstaande artikel is natuurlijk een afkorting van “vrijmetselaarbroeder”. U weet wel, één van de miljoenen Nuttige Idioten Wereldwijd.

  ( maar goed, de kandidaten daarvoor presenteren zich vanzelf wanneer je er in slaagt een énorm deel van de mensheid te laten ge-lo-ven dat ze van apen afstammen, er noch een Schepper noch een Oordeel is enz )

  Voor de “gravertjes” onder ons : http://freepdf.info/index.php?post/Lina-Juri-Under-the-Sign-of-the-Scorpion

 16. Dag Frontnieuws, je vergeet Ethan Hawke als hoofdacteur. Ik heb er 15 min naar gekeken, vond het zo slecht en heb geen intentie om hem verder uit te kijken. There is another, better life-possibility out there.

  • Je kijkt niet naar die Meuk voor het vermaak maar voor de intentie van de boodschap in combinatie met de symboliek die scène voor scène bewust is gekozen!

 17. Then you have to become smarter……

  Your Inner Source of Power and Transformation. What Is Christ Consciousness? A non-dual state of being that can be practiced as a form of integration, love, and connection to all of reality. https://youtu.be/iSXDZwfQKsg?si=Plc_VFwWICRAyLcK

  With the opening of the third eye, the sensory system works directly with the subconscious mind and the duality of mind drops so as the fiction part of the mind as words and language of the conscious mind is bypassed and every thought and vision is crystal clear. Opening of the third eye almost gives you latent powers like no-mind and silence of this very existence. 9 sign’s that your third eye is blocked.
  https://youtu.be/ynRHvDOnEuI?si=to_l63Qy07MLy3NR

  Can be blocked as we entering the fase of Anahatha where purity is dwelling as you release the past for a clear vision to see it all is the enlightenment fase worldwide where we are going through is old karma released for a review to ego death.
  Have you ever felt like you have symptoms of ascension? https://www.mccoysrockshop.com/2023/04/symptoms-of-ascension.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in