Er zijn beelden opgedoken van een topambtenaar van het Center for Disease Control and Prevention (CDC) die zegt dat de elites zich moeten “ontdoen van alle blanken in de Verenigde Staten” en hen vervangen door immigranten om het aantal mensen dat vaccins weigert te verminderen, bericht Newspunch.

Dr. Carol Baker werd op film vastgelegd terwijl zij een “oplossing” beschreef tijdens de paneldiscussie “Achieving Childhood Vaccine Success in the U.S.”, gesponsord door de National Meningitis Association in New York City.

“Dus ik heb de oplossing. Elke studie die in de afgelopen vijf jaar is gepubliceerd, als je kijkt naar vaccinweigeraars… ik heb het niet over… aarzeling, de meesten van hen kunnen we ompraten. Maar weigeraars. We ontdoen ons gewoon van alle blanken in de Verenigde Staten… Raad eens wie zich het meest wil laten vaccineren? Immigranten.”

Baker werd in 2009 door Obama’s minister van Volksgezondheid en Human Services, Kathleen Sebelius, benoemd tot voorzitter van het Advisory Committee on Immunization van het CDC.

De arts uit Houston werd ook geëerd met de Gouden Medaille van het Sabin Vaccin Instituut in 2019 tijdens een ceremonie in Washington D.C. die deels gesponsord werd door de Bill & Melinda Gates Foundation en Pfizer“.

Is iemand echt verbaasd dat een met Bill Gates verbonden CDC-functionaris openlijk voorstelt om Amerika te ontvolken van blanken die niet meewerken aan de vaccinagenda van de elite?

Dit is dezelfde Bill Gates die van plan is mRNA-vaccins te pompen in boerderijdieren die bestemd zijn voor consumptie. Volgens Gates zal dit de ongevaccineerden “dwingen” te vaccineren en het probleem van de “terughoudendheid ten aanzien van vaccins” oplossen.

  Wereldvermaarde Harvard psychiater: "Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig"

Nu de globalistische elite het steeds moeilijker vindt om de mensheid ervan te overtuigen zich te onderwerpen aan Covid prikken en eindeloze boosters, moeten ze sluwe nieuwe manieren vinden om ons hun injecties op te dringen.

Volgens Naomi Wolf, die de afgelopen jaren het kwaad in het hart van Big Pharma heeft blootgelegd, zijn Pfizer en Moderna bezig met genocide.

Alsof het vernietigen van het voortplantingsvermogen van de mensheid nog niet genoeg is, vertelde Bill Gates onlangs aan de wereldleiders dat het tijd is om te gaan praten over “doodjury’s” die gewone, gezagsgetrouwe mensen ter dood zullen veroordelen voor de misdaad dat ze niet van nut zijn voor de elite.

Gates legt niet uit waarom we leraren niet kunnen betalen en ze mensen niet in vrede hun leven kunnen laten leiden. In het verleden hadden we er immers geen enkel probleem mee om leraren hun salaris te betalen en onze ouderen tijdens hun gouden jaren van hun kleinkinderen te laten genieten.

Dit is de brute, moorddadige wereld die Bill Gates en zijn medewerkers van het World Economic Forum vastbesloten zijn in te voeren als onderdeel van hun Great Reset. We kunnen niet toestaan dat hun verdorven logica het nieuwe normaal wordt.

Natuurlijk hebben Gates’ “doodjury’s” alles te maken met de obsessie van de globalistische elite voor ontvolking.

Zelfs het taalgebruik van Gates weerspiegelt het taalgebruik van het World Economic Forum over euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen – door euthanasie te plegen op degenen die het Trudeau-regime nutteloos acht, waaronder veteranen en gouden medaillewinnaars van de Paralympics.

  Heb geduld met de mensen die niet zien wat u ziet. Zij zijn gewoon bang. Zij zijn er nog niet.

Het Trudeau-regime zegt nu te betalen voor de euthanasie van mensen die te arm zijn om een waardig leven te leiden.

Canada’s afdaling naar barbarij mag geen verrassing zijn. De Canadese regering is volledig doordrongen van het WEF. Premier Justin Trudeau en zijn plaatsvervanger Chrystia Freeland zijn beide WEF Young Global Leaders die hun ziel volledig hebben verkocht aan Klaus Schwab en zijn visie op de toekomst.

En vergis u niet, die visie behelst de ontvolking van de wereld. De technocraten van het WEF zijn zo enthousiast over hun plan om de meerderheid van de wereldbevolking te vermoorden dat ze er niet over ophouden.

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moeten de mondiale elites hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs het offensief van Rusland aan de gang en proberen de VS een deal te sluiten?
Volgend artikelNAVO’s eerdere waanideeën over de overwinning van Oekraïne worden door de realiteit ontkracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Zolang ze niet het goede voorbeeld geven en er niet eerst zelf tussenuitpiepen, neem ik ze met een korreltje zout. Natuurlijk zijn we wel verplicht dat soort luitjes de spaken in de wielen te gooien waar mogelijk. Verder moet je ze minzaam uitlachen, maar zeker niet meelachen.

  • Ik dacht even, toen ik van je las ‘het goede voorbeeld geven’, dat je haar eerst wel eens zelf blanke anti-vaxers wilt zien gaan vermoorden. Het is mij op gaan vallen dat het heel vaak vrouwen zijn tot de meest gruwelijke gewelddadigheden oproepen, maar daarbij waarschijnlijk zelf altijd vinden dat ANDEREN de klus maar daadwerkelijk moeten klaren. Oftewel: ze jutten graag de boel op , maar willen wel zelf buiten schot blijven. Misschien moet ik een type zoals Rutte hierbij ook insluiten: die raaskalt dat het ook ‘onze’ oorlog is in de Oekraïne. Hij weet toch wel dat hij zelf nooit naar het front zal gaan om zelf te vechten.

 2. We gaan nog wel zien welke ‘wezens’ er ‘opgeruimd’ gaan worden om deze planeet leefbaar te maken en te houden voor onze kinderen, kleinkinderen en toekomstige generaties.

 3. Wanneer zeggen “wij” het is genoeg , stoppen!
  Dit “wij” is in aantal ah groeien dit “wij” zwelt aan tot een een groteske groep en massa.
  De frequentie neemt daardoor zeer toe!
  Het zijn de protesten in combinatie met het Lichtwerk dat de weegschaal doet doorslaan
  naar bevrijding van deze deze ontkenners van God, ontkenners en moordenaarz vh zielenleven in elke mens.
  Carol Baker is een tot hysterie gedreven mens
  door de zielloze gestapo vd de deepstate.
  Zij is mijlenver verwijderd van haar eigen zelf het spoor bijster geworden en prooi van de satanische gekte. .

 4. Wij hebben met zijn allen onze burgerrechten en vrijheden door onze vingers laten glippen, als droogzand, nu komt voorzichtig stapje voor stapje de selectieve verontwaardiging zijn kop opsteken, feitelijk is het een waakvlammetje en dreigt uitgeblazen te worden door de ene na de andere draconische beleidsmaatregelen die “onze” regering uitrolt, de tijd van grote demonstraties en harde acties zijn voorbij, de volksvertegenwoordigers lachen ons midden in onze bek uit een vol Malieveld brengt bij hen geen gewicht in de schaal.

  De volksvertegenwoordigers zijn alleen met zichzelf bezig om zicht te profileren de ene na de andere onhaalbare moties worden ingedient alleen voor de mooie sier en het idee te geven dat deze lieden wat voor de gewonen man en vrouw doen, het is toneelspel en als er Oskar’s uitgedeeld zouden moeten worden dan kreeg de MinPres Rutte en dat arrogante niesse Kaag er een, het houdt niet op, niet van zelf.

  • Je noemt dit schuim volksvertegenwoordigers? Het zijn eerste klas landverraders en volksverlakkers. De zelfzuchtige marionetten van het WEF/WHO/VN/EU. Er is maar één echte partij die je volksvertegenwoordigers mag noemen en dat is Forum voor Democratie met in het kielzog PVV en BVNL.
   De massa laat zich echter nog massaal hypnotiseren door de overheidsafhankelijke msm. Het zijn de bekende bankzitters die na een drukke werkdag geen zin meer hebben om verder te kijken dan hun stompe neus lang is en door de opgedane indoctrinatie de wakkeren veroordelen tot rechtse complotdenkers. Maar de tijd van die zogenaamde complotdenkers komt nog wel als men er achter komt dat het compleetdenkers zijn.

  • Hitler was niks hier tegen.Zn volk had goed te eten.Kleding.Kinderen lekker sporten ,lol.Extra geld des te meer kinderen je maakte.Goed onderwijs.Goede gezondheidszorg.Streng op dierentransporten en dierenleed.Zeer beschaafd in de omgang met mensen.En t belangrijkste,GEEN spuiten.Ok ,mischien wel fluoride in het drinkwater.Maar dat “ZEGGEN”ze.De winnaar schrijft immers geschiedenis wah?

  • Geen fatsoenlijke ouder wil zijn of haar zoon “Adolf” noemen. Logisch, er kleeft een smet aan die naam.
   Daarom is het zo vreemd dat de voornaam van Gates, de beruchte massa moordenaar, probleemloos gegeven blijft worden.
   “Bill” kan dus blijkbaar nog gewoon, “Adolf” niet. Eigenaardig.

 5. De bewust misleidende bedrijfsnamen zoals het CDC zijn typische kenmerken dat we met het Cabal netwerk te maken hebben. Want zo verdoezelen zij hun ware bedoelingen, om te kunnen experimenteren op de mensheid. Zonder dat het direct opvalt bij de bevolkingen en dat ze met die genocide prikken nog ermee proberen weg te komen en hun handen in onschuld willen wassen.

 6. Bevolking in Duitsland is vanaf ‘33: totaal gehersenspoeld, media radio, onderwijs en gezondheidszorg ging in rap tempo omlaag als in Nederland nu.
  Kinderen met ietsje mis, verdwenen,

  Zelfde als nu, met de spuit erbij, chemstralen, voedsel ‘vergiftiging’

  Het nsb georganiseerde netwerk, welk absoluut de doorslag is voor dit “succes” op geldgraaiende wijze. “ je doet het voor een ander, -zelf zoutoplossing- smilend vertellen ‘ kijk, nergens last van !
  Dezen vinden Nederland FANTASTISCH
  Hebben geen geldprobleem , hun netwerk is groot.
  Dit deel doet never mee aan verzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in