De eerste hulpverleners werden naar een wooncomplex in Zuid-Boston geroepen voor een man met een hartstilstand en troffen daar een ontaard feest aan met zes mannen in travestie, verdovende middelen, seksspeeltjes, een dood lichaam en minstens vijf kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud verstopt in een achterkamer.

Volgens de eerste hulpverleners werkten de volwassen mannen niet mee en ontkenden ze dat er kinderen in het appartement waren, bericht Baxter Dmitry.

Ondanks de bovenstaande feiten verklaarde de politie het incident “niet verdacht” en is er niemand gearresteerd.

Boston Herald bericht:

Vier kinderen die in erbarmelijke omstandigheden leefden en verborgen werden gehouden voor de eerste hulpverleners, werden gevonden in een appartement gevuld met “alcohol, drugs, seksspeeltjes” en een dode man, volgens een incidentenrapport en verontwaardigde ambtenaren.

“Dit is misselijkmakend,” zei gemeenteraadslid Michael Flaherty. “Mensen ter plaatse hebben mij verteld dat er allemaal drugs, alcohol en seksspeeltjes in het appartement lagen en dat er een lijk op de vloer lag.”

In dat brandweerrapport, dat door de Herald is verkregen en door de politie is bevestigd, staat dat een BFD-ploeg (Boston Fire Department) zaterdagochtend naar Old Colony Avenue werd gestuurd voor een telefoontje dat een man een hartstilstand had gekregen en medische hulp nodig had. Dat adres is het Mary Ellen McCormack wooncomplex dat door de stad wordt beheerd. Volgens het incidentenrapport troffen de brandweerlieden echter meer aan dan een gewone medische noodsituatie.

“Het appartement verkeerde in extreem onhygiënische omstandigheden. Er werden ongeveer 6 volwassenen, die mannen leken te zijn in het appartement aangetroffen,” schreven ze, waarna ze “vier kinderen in de slaapkamer achterin vonden, die door een volwassen man voor de eerste hulpverleners verborgen werden gehouden.”

  EU-parlement verklaart fossiele brandstof tot "groene" energie terwijl het klimaatverandering narratief zichzelf vernietigt

Volgens het incidentenrapport waren de kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud.

“Alle volwassen mannen werkten niet mee en gaven geen behulpzame informatie. Alle aanwezige volwassenen ontkenden dat er kinderen in het appartement waren,” schreven ze.

Het brandweerpersoneel zegt dat ze een “51A-formulier bij de juiste overheidsinstantie” hebben ingediend.

Het brandweerpersoneel voerde volgens het incidentenrapport reanimatie uit op de persoon met een hartstilstand, die blijkbaar overleed. De politie van Boston doet onderzoek. Een woordvoerder van de brandweer bevestigde dat er een oproep binnenkwam voor dat adres.

“Om ongeveer 11:11 AM, op zaterdag 17 juni, reageerden agenten naar het gebied van 381 Old Colony Avenue voor een onderzoek naar een sterfgeval. Districtsdetectives die de zaak afhandelden, verklaren niet verdacht, geen verdere informatie,” vertelde een woordvoerder van de BPD aan de Herald.

Het is onduidelijk of de kinderen familie waren van de mensen die de brandweer beschreef als “mannelijk lijkend” of dat ze in het appartement woonden.

Flaherty, de voorzitter van Openbare Veiligheid in de gemeenteraad, vertelde de Herald maandagavond dat het dode lichaam dat op de vloer gevonden werd “aan een overdosis te wijten” was en dat “een man met een pruik op die beweerde de vader” van de kinderen te zijn, in een slaapkamer achter werd gevonden.

Meerdere bronnen vertelden de Herald dat sommige van de volwassenen als vrouwen gekleed waren toen de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Uitgelekte WHO-documenten onthullen plan om kinderen te dwingen seksuele partners te hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

  WOKE oorlogsvoering in de Verenigde Staten krijgt een grote klap

Lees meer over:

Vorig artikelOnthuld: Zelensky voerde de “aanval” op de Kakhovka Dam uit- Maar waarom?
Volgend artikelDuitse Leopard tanks zijn een zelfmoordeenheid geworden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Dit is waar ze naar toe willen, een wereld vol met gekken die ze helemaal naar hun hand kunnen zetten. Ik heb dit nooit gedacht, ik dacht ooit op een wereld te wonen waar er voor ons gezorgd werd en dat alles goed voor elkaar was.

  Dat was een harde landing toen ik jaren geleden begon te ontdekken dat het niet klopte en tot op heden doe ik veel onderzoek. Wat er allemaal speelt is onwaarschijnlijk, echt op elk vlak manipuleren ze de boel en houden ze de waarheid achter.

  • De Bedoeling is de socialen band die onze maatschappij voorziet van waarden en normen totaal te vernietigen.
   Eens dit voor elkaar is en alle waarden ne normen zijn vernietigd kunnen ze het eigen regime optuigen.

  • Sinds de mens hier rondloopt is er oorlog tussen de samenleving van groepen mensen die een eenheid vormden maar door afscheidingen van die groepen door jalouzie en hebberigheid is dat dratisch verstoord geworden omdat blijkbaar teveel mensen bij kwamen Vandaag de dag is dat een groot probleem om mensen nog op het goede spoor te houden omdat ze compleet op elkaar leven als honderduizend kippen in een stal die stinkt en een grote smeertroep is En er zijn nu nu boeren die dat inzien om het leven van een dier weer aangenaam te maken nadat er vele ziekten zijn uitgebroken….. Ook de wereldleiders van nu zijn tot die conclusie gewongen te denken dat ze mensen moeten opruimen omdat er gewoonweg teveel van rondlopen en die er een grote varkenstal van maken die ongecontroleerd hun gang gaan als je tegenwoordig naar een winkel van naam gaat die zijn de verkopers getatoot van boven tot onder maar dat moeten zij verdoezelen van de directie Maar helaas zijn de directie leden hun imago kwijt en doen stiekem kwijt om normaal te doen De klant die nog normaal is ziet dat en denkt wat is dit!!!!!!!!!!!

 2. Als ik het artikel lees werd er door de instanties niets gedaan aan de situatie van de kinderen die aanwezig waren. Die hadden natuurlijk meegenomen moeten worden naar een kinderveilige omgeving. In een normaal functionerende westerse maatschappij zou de identiteit van die kinderen worden vastgesteld en indien nodig zouden de ouders van ze uit de ouderlijke macht ontzet worden. Maar wie weet zijn die kinderen wel nergens geregistreerd omdat ze verwekt zijn om als seks-slaven en om uiteindelijk als offer te dienen in één of ander walgelijk sadistisch pervers satanisch ritueel. Junks en illegalen zat die wel wat bij willen verdienen door zwanger te worden om satanische pedo’s van voer en offers te voorzien. En wie weet zijn de betrokken instanties daarvan op de hoogte of hebben ze een vermoeden en kijken daarom even de andere kant op. De USA zijn ziek. Alleen… wat daar gebeurt zal ook hier in Europa (en dus zeker ook Nederland) gebeuren.

  • Hoe bedoel je ‘zal in Europa, en Nederland ook gaan gebeuren?’

   Dit gebeurt hier al eeuwen. Europa en midden-oosten. De geheime clubs komen juist vanuit Europa naar Amerika (vergeet Latijns Amerika niet). Zoek eens op waar Europa en de stier vandaan komt; ‘The rape of Europe’.

   Verder is je verhaal helemaal correct.

   https://youtu.be/tJZjLhkJ9ig

 3. Om als praktiserend pedofiel niet gearresteerd te kunnen worden, is het tegenwoordig voldoende een jurk aan te trekken en een drag-queen-pruik op te zetten.

  • zo is dat, anders kom je er nooit vanaf en kost het de samenleving buiten angst om heel veel geld ook nog eens en voor wat? dus weg ermee.

  • Ja, goed idee! Dan krijgen klokkenluiders de doodstraf zodat ze niks meer kunnen vertellen en gaan de daders vrijuit. Net als Epstein zeg maar, maar dan iets meer juridische rompslomp.

   Mensen, probeer je nou eens niet zo te laten opnaaien en vol uit je emotie te reageren. Als over 5 jaar de emoties weggeebt zijn is er nog niks gebeurd.

   Zo ben je net een baby die in de wieg ligt te kijken naar het speeltje boven zijn hoofd. Ohhh, rood Ohhh groen, ohhhh een visje. Grow up.

  • Als ze al die gekken en smeerlappen “verwijderen” dan kom je al een heel eind met de depopulatie!!!! ( sarcastisch)

 4. waar wacht de wereld nog op we moeten gezamelijk iets gaan doen weg met schwaab en ook onze regering die spelen ook hier aan mee viezeriken
  hij is nog erger als hitler wij zijn met miljoenen waar word nog op gewacht
  nu is de tijd van ons aangebroken

  • Hitler was niet meer dan “een stroman”, opgeleid door diezelfde kliek die nu nog werkzaam is, om te doen wat hij deed. Zelfde opleidingsinstituut in Engeland waar Kaag ook is geweest.

   • Klopt en als je goed gaat kijken naar oude beelden/opnames dan zie je ook minimaal 5 verschillende hitlers. Ze hebben allemaal andere oren en neuzen dus dit script moest zo verlopen.

    En ja, die club van toen is nooit verdwenen en die zitten achter al die globale terreur, zij hebben dus eerst de europese economische gemeenschap opgericht onder het mom van economische belangen.

    We zien waar dit tot nu toe toe heeft geleid en we weten ook hoe ze dit verder willen vorm geven. Een nieuwe wereldorde

    • “Klopt en als je goed gaat kijken naar oude beelden/opnames dan zie je ook minimaal 5 verschillende hitlers.”

     Zijn ze wel allemaal dood?

  • @sophia (asophia)

   Goed voorbeeld weer. De elite is continue bezig ons op te stoken. Ons bezig te houden. Crisis na crisis te fabriceren. En met elke keer dat wij ‘oh wat erg’ roepen worden we ge-desensitized (on gevoeliger en onverschilliger gemaakt).

   En dan komt de roep om een sterke man om de problemen op te lossen.

   Die wordt dan door dezelfde elite naar voren geschoven. En zo kwam Hitler aan de macht. En Churchill. En Ceasar. En als het klaar is krijgen ze de dolk in de rug. Dan komt de elite weer op de proppen met ‘democratie’ want zo’n dictator is toch ook niet de oplossing.

   Hegeliaanse dialectiek. Frankfurter Schule. These+antithese=>synthese
   Probleem+overreactie => gewenste maatregel

 5. Gideon heeft heel terecht opgemerkt dat deze personen geestelijk ziek zijn en doeltreffende hulp moeten krijgen.
  Psychiatrische patiënten los laten lopen is vragen om moeilijkheden.

  • Dit zijn niet de personen waar Gideon op doelde. Duidelijk niet. Als jij in je slaapkamer vrouwenkleding aan wilt trekken, make-uppen en een pruik opzetten omdat je je daar fijn bij voelt is iets anders dan kinderverkrachting. Een plurk in een jurk is geen gevaar voor anderen.

   Het één is een psychiatrische afwijking het andere is een misdaad.

   En dat is nu precies wat hier geprobeerd wordt in de doofpot te stoppen.

   Die hele pride month en LGBTQ2S+ gaat om de laatste cryptische letters: 2 spirits en pedosexuelen. Oftewel demonisch bezeten satanisch kindermisbruik normaliseren en faciliteren.

   Daarom is de reactie van de demoncrats666 geïnfiltreerde overheid ook direct ‘niks te zien, doorlopen aub’.

 6. Mijn vrouw heeft jaren geleden gezegd; wacht maar tot ze aan de kinderen komen, dan stopt die hele klote zooi, dan staan de mensen op.
  Weet je wat ze nu zegt?
  Ieder voor zich en de duivel voor ons allemaal, we zijn verloren omdat we zwijgen.
  De eerste keer heeft ze ongelijk gekregen, de tweede keer…?

  • idd, Dmtry Baxter is een nepprofiel (om ons op verkeerde been te zetten). Dit kun je terugvinden in het boek ‘Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld’ (Akasha books)

 7. Dit artikel rammelt langs alle kanten waardoor het waarheidsgehalte behoorlijk in vraag kan worden gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in