Dr. Peter McCullough, één van de meest geciteerde artsen over vroege behandeling van het coronavirus, heeft een explosieve nieuwe video uitgebracht waarin hij beweert dat de COVID-19 vaccins al meer dan 50.000 Amerikanen hebben gedood, bericht algora.com.

Dr. McCullough noemt het zogenaamde “vaccin”, samen met het coronavirus zelf een “biowapen” en beweert dat de hele pandemie een vorm van bioterrorisme is tegen de mensen, met als doel een groot aantal van hen te ruimen en te ontvolken.

“Toen deze, in zekere zin, bioterroristische fase één werd uitgerold, ging het er in feite om de bevolking in angst en isolement te houden en hen voor te bereiden op de acceptatie van het vaccin, dat fase twee van een bioterroristische operatie lijkt te zijn”, verklaarde McCullough tijdens een recent webinar met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich en verscheidene andere artsen.

“Zowel het respiratoire virus als het vaccin leveren aan het menselijk lichaam het spike-eiwit, het functieversterkende doelwit van dit bioterrorisme-onderzoek”.

De meeste van McCullough’s opmerkingen komen in de eerste 10 minuten van de onderstaande video.

Honderdduizenden levens hadden gered kunnen worden met behandelingen tegen covid die door de overheid verboden werden

Tijdens de lezing maakte McCullough de gewaagde bewering dat ten minste drie klokkenluiders, twee van hen van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), hebben bevestigd dat het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van de COVID-19 prikken aanzienlijk hoger is dan wat de officiële cijfers laten zien.

Aangezien VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) slechts misschien één procent van alle ongewenste voorvallen registreert die zich daadwerkelijk voordoen, is het waarschijnlijk dat het werkelijke aantal ordes van grootte hoger ligt dan wat wordt gemeld.

Volgens VAERS zijn er 5.993 officieel gemelde sterfgevallen als gevolg van de COVID-19 injecties. Als dit slechts één procent is van alle werkelijke sterfgevallen, dan ligt het aantal werkelijke sterfgevallen dichter bij 600.000, hoewel dit niet kan worden bewezen.

Inmiddels zouden 600.000 mensen gestorven zijn nadat ze “positief” getest waren op de Covidgriep, en McCullough zegt dat minstens 85 procent van deze sterfgevallen voorkomen had kunnen worden als de regering vroegtijdige behandeling met medicijnen als hydroxychloroquine (HCQ) en ivermectine mogelijk had gemaakt.

“In plaats daarvan werd de mensen verteld thuis te blijven en niet terug te keren naar het ziekenhuis, tenzij hun symptomen erger werden, zoals ernstige ademhalingsproblemen. Tegen die tijd was het voor velen te laat. Ze werden aan de beademing gelegd en stierven”, schrijft Algora.

“De overgrote meerderheid van de artsen sprong in het gelid om deze foutieve ‘richtlijnen’ te volgen die werden uitgevaardigd door de Wereldgezondheidsorganisatie en de Amerikaanse Centers for Disease Control. Deze richtlijnen legden geen enkele nadruk op de behandeling van zieke patiënten en begonnen vanaf het begin, al in april 2020, de nadruk te leggen op de noodzaak van een vaccin als de enige echte hoop om het virus terug te dringen”.

Volgens McCullough heeft alles wat de regering en de boegbeelden van de volksgezondheid voorstelden of oplegden tijdens de hele pandemie de zaken alleen maar erger gemaakt. Het onderdrukken van bewezen behandelingen (d.w.z. HCQ en ivermectine) terwijl onbewezen behandelingen worden gepusht (d.w.z. “vaccins”) is een recept voor massale dood en vernietiging, en dat is precies wat we nu meemaken met de opkomst van “varianten”.

  Voormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om "blanken te doden"

Deze varianten zijn niets meer dan ongewenste voorvallen veroorzaakt door de vaccins zelf, en toch geven de media en de regering de “ongevaccineerden” de schuld van de verspreiding ervan, wat absoluut onjuist is.

McCullough doet er alles aan om de publieke opinie over de vaccins te veranderen, en merkt op dat velen nu spijt hebben van de vaccinatie nadat ze zo dom waren geweest de injectie te nemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Nieuwe Normaal (Fase 2)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe naderende storm
Volgend artikelDe slechte logica van de vaccinzeloten is als die van nazi’s die beweren dat de Joden “aarzelen” omdat ze zich niet bij de concentratiekampen en gaskamers melden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. En toch praat ook deze zogenaamd slimme wetenschapper ook weer over “respiratoire virussen”. Er is geen statistiek ter wereld die ook maar iets van een epidemie of pandemie liet zien vóórdat er massaal gespoten ging worden, er is nooit het kleinste bewijs gevonden van een “virus”. Waarom gaat zo’n man mee in dit 100% verzonnen verhaal van virussen?? Ik kan daar met m’n pet echt niet bij. Dat maakt zo’n man binnen 3 regels al ongeloofwaardig. Goed dat deze gasten er zijn hoor, ze verkondigen niet alleen maar onzin, maar schoffelen de hele vaccinatiepropaganda onderuit, maar de basis klopt gewoon niet.

  2. Nee nog niet. Een groot deel krijgt placebo. Een ander klein deel het gif. De volgende spuiten zullen meer slachtoffers maken. Er is een man hier in Nederland die zich had laten vaccineren en toch kreeg hij corona, werd ziek. Hij ligt nu in het ziekenhuis maar ze konden geen corona traceren en hij was volgens hun niet ingeent. Dit zegt allemaal genoeg, het is ene grote zwendel.

  3. Als ik boven staande lees dan draait bij mij de maag om, nog altijd zijn er idioten die zeggen dat deze vaccinatie helpen ?,,.
    Je moet toch oerdom zijn en niet willen zien dat deze genocide spuiten de mensen massaal gaan uit roeien, deze spyke eiwitten die in deze spuiten zitten vallen je eigen immum systeem aan en maakt het kapot zo dat je geen bescherming meer hebt, dit is al duizenden keren door zeer bekende Virologen en Immonologen en duizenden artsen in de medicie wereld bekend gemaakt. Het probleem is en blijven de Regeringen overal die hier aan mee werken, deze moeten weg gespoten worden met hun gif spuiten cq op geruimd worden en zo niet gaan wij er allemaal aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in