De Amerikaanse senator Ron Johnson organiseerde woensdag een forum over de Covid-“vaccins”. Hij sprak met vooraanstaande medische deskundigen en artsen over de mRNA-vaccinproducten, de werking ervan en de mogelijke oorzaken van verwondingen. Daarnaast onthulde een van de deskundigen, kinderarts Renata Moon, hoe een goede geïnformeerde toestemming ontbreekt voor COVID-19 vaccins, bericht Rairfoundation.com.

De kinderarts legde uit dat zij een paar maanden geleden de bijsluiter uit de doos van het mRNA-product haalde dat zij aan een kind wilde toedienen. Tot haar schrik was deze verzegeld, verklaarde Dr. Moon. Vervolgens liet ze de groep de blanco bijsluiter zien die farmaceutische bedrijven in de COVID-19 “vaccin”-dozen stoppen.

Senator Johnson was ontzet toen hij vernam dat een blanco bijsluiter “de gegevens zijn waarmee apothekers en artsen worden geconfronteerd bij het geven van de injecties buiten de aanbevelingen van de mainstream media om.” De senator vroeg zich af, “waarom de farmaceutische bedrijven dat niet gewoon afdrukken op een stuk papier ter grootte van een postzegel? Waarom allemaal dat theater om het op te vouwen tot zo’n groot stuk papier?”

“Er is iets extreem mis”

“Hoe kan ik op basis hiervan ouders om geïnformeerde toestemming vragen?” vroeg ze. “Mijn overheid eist dat ik zeg dat de vaccins veilig en effectief zijn; als ik dat niet doe, komt mijn vergunning in gevaar.”

“We zien een toename van myocarditis. We zien een toename van bijwerkingen. Ik heb deze regelgevende instanties mijn hele carrière lang vertrouwd, tot nu toe. Er is iets extreem mis,” zei de kinderarts.”

  Voormalig vicepresident van Pfizer waarschuwt dat booster-injectie een uitroeiingswapen is om mensen massaal te vermoorden

Regelgevende instanties

De bekende cardioloog en voormalig promotor van vaccins Dr. Aseem Malhotra wees onlangs op de corruptie van de geneeskunde door de regelgevende instanties, Big Pharma, politici, academische instellingen en medische tijdschriften.

“Maar de echte schandalen,” legt Dr. Malhotra uit, “zijn dat de regelgevende instanties, zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), er niet in zijn geslaagd wangedrag van de industrie te voorkomen en dat artsen, academische instellingen en medische tijdschriften samenspannen met de industrie voor financieel gewin.” Hij wijst er bijvoorbeeld op dat de “FDA 65% van haar financiering krijgt van de farmaceutische industrie, een enorm belangenconflict. In het Verenigd Koninkrijk krijgt de regelgevende instantie, de MHRA [Medicines and Healthcare products Regulatory Agency], 86% van haar financiering van de farmaceutische industrie.” Bovendien, “bij de FDA zijn tussen 2006 en 2019 negen van de tien FDA-commissarissen na hun vertrek bij de FDA doorgegaan voor zeer lucratieve banen bij de farmaceutische industrie. Het is een draaideur,” zegt Dr. Malhotra.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Apotheker geschokt door blanco bijsluiters vaccins: “Ik zou ze niet mogen uitdelen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAustralische regering verbijsterd nu gevaccineerde mensen in ”ongelooflijk hoog tempo” blijven sterven
Volgend artikelWEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Een arts met tunnelvisie en goed vertrouwen in de pharmakia die nu eindelijk wakker is geworden én hier haar zegje doet.

   • net als die dokter wiens vader plots aan een hartaanval stierf enkele maanden terug. Pas dan ging hij kijken wat zijn vader had ingespoten gekregen. Die dokter reist nu rond om de spuiten af te raden, maar het is 2 jaar te laat. Waarom doen die mensen hun huiswerk niet?

 1. De meeste Nederlanders hebben niets met kinderen. Decennia lang staat Nederland al in de top van Europa met de hoogste baby en zuigelingensterfte, geen hond die het interesseert. Nederland heeft de minste ic bedden voor kinderen van Europa. We hebben meer met dieren. Als er een bericht in de krant staat dat een dier mishandeld is staat het land in rep en roer, als een baby onnodig sterft haalt men de schouders op. Ik denk dat we nog niet lang genoeg rechtop lopen.

  • Idd,moet maar eens zien in het artikel van frontnieuws bij WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaan,staat vol van de reacties…en op dit artikel ziin er bijna geen reacties te vinden,raar!?

   • Ik vermoed dat vele van de wakkeren al bekend zijn met dit fenomeen, aangezien Frontnieuws er eerder al over berichtte.

    https://www.frontnieuws.com/apotheker-geschokt-door-blanco-bijsluiters-vaccins-ik-zou-ze-niet-mogen-uitdelen/

    Er zullen vast mensen zijn die het artikel lezen; er niets van wisten en nu gaan nadenken dan wel gaan navragen bij (huis)artsen en prikinstanties.

    Het uitblijven van massa´s reacties zegt doorgaans niet al te veel.

    Het willen elimineren van huisdieren door het satanisch geinspireerde WEF lijkt laagdrempelig om daarop te reageren. Veel emo. Het elimineren van de agrarische sector leverde minder reacties, want ´ver van m´n bed show´ … Lekker Dier propaganda en groenten halen we wel ergens anders vandaan met desnoods een grotere CO2 voetafdruk … wanneer men dat al opmerkt en melk komt uit de fabriek.

    • die apotheker met blanco bijsluiter is al een jaar op het internet, dat filmpje stond kort op youtube en dan op andere kanalen. Maar blinden kunnen niet zien he. En ik denk dat je naam heel terecht is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in