Pixabay

Ik denk niet dat ik de enige ben die het is opgevallen – Er is de afgelopen maand een plotselinge stortvloed geweest van propaganda voor vaccinatie en vaccinpaspoort, meer dan we volgens mij sinds het begin van dit jaar hebben gezien. Ik heb het met name over de VS, maar het is belangrijk erop te wijzen dat het globale establishment nog steeds wanhopig aandringt op een veel hogere vaccinatiegraad. In plaatsen als Europa en het VK zijn de regeringen inmiddels overgegaan tot de fase van het vaccinpaspoort van hun agenda, schrijft Brandon Smith.

Sommige mensen zijn misschien in de war door het overduidelijke in de pas lopen van de meeste landen voor wat betreft vaccinatiemandaten en -restricties. Hoe is het mogelijk dat bijna alle regeringen op deze planeet het eens zijn over medisch totalitarisme? Nou, het is vrij gemakkelijk te begrijpen als je je realiseert dat de meerderheid van hen met elkaar verbonden zijn via globalistische instellingen zoals het Wereld Economisch Forum, dat de pandemie herhaaldelijk een “perfecte gelegenheid” heeft genoemd om hun plannen voor een “Great Reset” door te drukken.

De “Great Reset” is een ideologische usurpatie op lange termijn van wat er over is van individuele vrijheid en vrije markteconomieën, en het doel is het opleggen van een globale socialistische/communistische dictatuur. De globalisten verpakken deze doelstellingen in mooi klinkende woorden en humanitair klinkende aspiraties, maar in wezen gaat de “Reset” over het einde van de vrijheid zoals wij die kennen. Dit is niet overdreven, dit is de realiteit; dit is wat deze mensen boven alles verlangen. Maar hoe kan een dergelijk doel worden bereikt?

Welnu, interessant genoeg beschreven het WEF en de Bill And Melinda Gates Foundation precies hoe ze van plan waren om het te doen tijdens een “simulatie” die ze in oktober van 2019 hielden, genaamd “Event 201”. Tijdens het evenement stelden ze zich een massale coronavirus pandemie voor, die zich zogenaamd van dieren naar mensen zou verspreiden, waardoor de noodzaak van alomtegenwoordige beperkingen op individuele vrijheden, nationale economieën, evenals het internet en sociale media, gemakkelijker zou worden. Het zal allemaal wel toeval zijn, maar precies hetzelfde scenario dat de globalisten op het WEF tijdens Event 201 hebben uitgespeeld, deed zich slechts twee maanden later in de echte wereld voor.

Hoe dan ook, de pandemie zelf was een zegen voor de globalisten. Sinds de opkomst van de nationaal-socialisten in Europa en de verspreiding van het communisme in Rusland en China, bijna een eeuw geleden, hebben we geen verreikende greep naar de macht van regeringen en bedrijven meer gezien. In feite zou ik zeggen dat waar de mensheid als geheel vandaag de dag mee wordt geconfronteerd, veel erger is dan wat die ellendige wereldrijken ooit hadden kunnen voortbrengen.

Het lijdt geen twijfel dat de globalistische instellingen en hun regeringspartners het meeste profijt hebben van de covidcrisis. Zij staan op het punt de ultieme sociale en politieke macht te verwerven als hun agenda om de pandemie uit te buiten slaagt.

Dat gezegd hebbende, er zitten een paar haken en ogen aan hun plan, en daarom geloof ik dat we de laatste weken een agressieve propaganda-aanval zien. Zoals ik bijvoorbeeld met uitgebreid bewijsmateriaal heb uiteengezet in mijn artikel “Biden’s Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation“, blijkt dat de vaccinatiegraad, vooral in de VS, bij lange na niet zo hoog is als de elites zouden willen.

  WEF roept op tot '24-uurs monitoring' van het publiek

Hoewel de Biden-regering en de CDC een algemeen vaccinatiecijfer van 67% claimen, blijkt uit tal van andere statistieken, waaronder de cijfers van de Mayo Clinics-statenkaart, dat slechts vier staten in de VS een vaccinatiecijfer van meer dan 65% hebben (voor één dosis of meer), en dat de meerderheid van de staten een cijfer van rond de 50% of minder heeft. Zelfs in staten met een grote Democraten bevolking zoals Californië en New York ligt het percentage niet boven de 65%, en eerlijk gezegd zullen deze cijfers nergens toe leiden aangezien het aantal vaccinaties sterk daalt.

Als iemand zich nu nog niet heeft gemeld met nul wachttijden en overal ruim voldoende doses, dan is het onwaarschijnlijk dat hij ooit zal worden gevaccineerd.

Tegenstrijdige statistieken doen mij vermoeden dat Biden en de CDC hun vaccinatiecijfers opblazen om de illusie te wekken dat een grotere meerderheid van de Amerikanen voorstander is van de prik. En als dit het geval is, verklaart dit waarom Biden, Fauci en de mainstream media het publiek voeden met een pro-vaccin hype die consequent in tegenspraak is met de echte wetenschap. Ze krijgen niet de angst en de publieke volgzaamheid waarop ze hadden gehoopt.

Maar waarom willen ze 100% vaccinatie? Waarom willen ze zo graag dat iedereen ter wereld de mRNA-vaccinatie krijgt?

Het gemiddelde (IFR) sterftecijfer van covid is immers slechts 0,26% van de besmette personen (dit is een cijfer dat de media consequent en opzettelijk weigeren te vermelden aan het publiek). Dit betekent dat 99,7% van het publiek GEEN gevaar loopt van covid, of ze nu gevaccineerd zijn of niet.

Zorgen de vaccins voor betere kansen? Nou, volgens recente statistieken uit de deelstaat Massachusetts niet noodzakelijkerwijs, want zij melden meer dan 5100 infecties en 80 sterfgevallen onder volledig gevaccineerde patiënten. De media blijven ons vertellen dat alleen de ongevaccineerden sterven, maar dit is een leugen, zoals zovele andere leugens die zij hebben verspreid als het gaat om covid. Dus wat heeft het voor zin een experimenteel vaccin te nemen als het sterftecijfer van het virus zo laag is en de prik je toch niet per se beschermt?

Het heeft geen zin. De wetenschap en de statistieken ondersteunen het niet. De daling van het aantal infecties en sterfgevallen dit jaar kan niet eens aan de vaccins worden toegeschreven; de cijfers zijn reeds in januari gekelderd – in februari was nog maar 5% van de bevolking gevaccineerd. De enige verklaring hiervoor is dat de bevolking al vele maanden geleden kudde-immuniteit heeft bereikt. Weet u nog dat regeringen zeiden dat ze 70% kudde-immuniteit of vaccinatie nodig hadden om de lockdowns en mandaten te stoppen? De doelpalen zijn verschillende keren verzet en de “wetenschap” van de regering verandert maandelijks. Nu beweren ze dat kudde-immuniteit er niet toe doet en eisen ze 100% vaccinatie.

We moeten de vraag opnieuw stellen – Waarom de niet aflatende drang van de overheid naar totale vaccinatieverzadiging? Het redt geen levens, en de mandaten blijven hoe dan ook, dus waarom?

  Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

Ik kan alleen maar theorieën poneren op basis van het beschikbare bewijsmateriaal, maar ik denk dat het voor de meesten van ons duidelijk is dat het bij de vaccins NIET om de volksgezondheid gaat en evenmin om het redden van levens. Ze gaan duidelijk over iets anders…

Zoals talrijke virologie- en vaccinexperts het afgelopen jaar hebben gewaarschuwd, is er een groot risico op schadelijke bijwerkingen voor de gezondheid wanneer het gaat om experimentele mRNA-technologie. Zelfs een van de makers van mRNA vaccins heeft gesuggereerd dat er gevaren schuilen in het uitrollen van deze gen-manipulatie cocktails zonder meer testen. Men maakt zich zorgen over aandoeningen op langere termijn, zoals auto-immuunziekten en onvruchtbaarheid.

De mainstream media en de globalisten zullen aanvoeren dat er “geen bewijs” is dat de mRNA-vaccins dodelijke bijwerkingen of onvruchtbaarheid zullen veroorzaken. Ik zou terug willen argumenteren dat er GEEN BEWIJS is dat ze veilig zijn. De meeste vaccins worden in de loop van 10-15 jaar getest voordat ze voor gebruik worden vrijgegeven aan het publiek. De covid-vaccins werden binnen enkele maanden op het publiek losgelaten. Eerlijk gezegd, ben ik niet van plan om als proefkonijn te dienen voor een ongetest vaccin.

Maar wat als de elites precies weten wat de bijwerkingen zullen zijn? Wat als de vaccins een centraal onderdeel zijn van hun “Great Reset?”

Vooral de onvruchtbaarheidskwestie ligt het meest onder vuur van het establishment, en ik zou willen wijzen op een bijzonder verraderlijk narratief dat in de media wordt geïmplanteerd. Telkens als mensen de kans op onvruchtbaarheid door de vaccins aankaarten, gaan bureaucraten en de mainstream media talking heads in de aanval en zeggen dan: “Er is geen bewijs dat de vaccins onvruchtbaarheid veroorzaken, maar Covid-19 zou het kunnen veroorzaken…” Kijk maar naar deze recente toespraak van de gouverneur van Arkansas, waar hij en zijn medische assistent door een woedend publiek bijna van het podium werden gejaagd  omdat ze dezelfde propaganda verkondigden:

En daar heb je het. Naar mijn mening wordt de weg vrijgemaakt voor een massale onvruchtbaarheidscampagne, en covid zal de schuld krijgen in plaats van de experimentele vaccins. Dit is waarom het establishment een 100% vaccinatiegraad nodig heeft; ongevaccineerde mensen zouden als bewijs dienen voor hun misdaad. Laat me het uitleggen…

Mijn zorg is dat Klaus Schwab’s reset-agenda onmogelijk op een permanente manier kan worden uitgevoerd tenzij de menselijke bevolking in korte tijd (een generatie of twee) sterk wordt gereduceerd. Globalisten hebben het voortdurend over bevolkingsbeperking en -vermindering. Elites als Bill Gates zijn er beroemd om. Is het verwonderlijk dat zij een plan zouden bedenken om dit in te voeren?

Wat als, zoals veel deskundigen hebben gesuggereerd, de bijwerkingen van vaccins deze conditie van een afnemende bevolking creëren? Wat als dat de bedoeling is? We zullen het op zijn minst een paar jaar niet zeker weten, aangezien auto-immuunziekten en onvruchtbaarheid tijd nodig hebben om zichtbaar te worden in een bevolking. Gemiddeld duurt het 4,5 jaar voor de diagnose van een auto-immuunziekte wordt gesteld. Onvruchtbaarheid kan zes maanden tot een jaar duren om te diagnosticeren.

  GEEN VLIEGREIZEN MEER: Globalisten willen (bijna) alle luchthavens tegen 2050 sluiten om de "klimaatveranderingsdoelen" te halen

Als een grote populatie van miljoenen mensen de komende jaren ongevaccineerd blijft, dan vormen zij een aanzienlijke en onbetwistbare controlegroep. Een controlegroep is een groep proefpersonen die fungeert als een zuiver proefmonster dat onaangetast blijft door een experiment met geneesmiddelen of vaccins. Als de gevaccineerde groep ziek wordt of sterft aan specifieke aandoeningen en de controlegroep heeft diezelfde aandoeningen niet, dan is dat een vrij goed teken dat uw vaccin of medicijn vergif is.

De 50% van de Amerikanen en kleinere percentages in andere landen zijn een controlegroep voor de experimentele vaccins. Als er iets misgaat met de vaccins, dan zullen wij het bewijs zijn. Ik vermoed dat dit is waar de elites echt bang voor zijn.

Zij moeten ons dwingen ons ook te laten vaccineren – ons allemaal, zodat er geen controlegroep is en dus geen bewijs is wat zij hebben gedaan. Ze kunnen gewoon de schuld van de massale gezondheidsproblemen bij covid zelf leggen, of bij een andere valse boosdoener.

Als de vaccins een Trojaans paard zijn dat wijdverspreide ziekte of onvruchtbaarheid veroorzaakt, en de globalisten worden betrapt omdat er een controlegroep bestaat, dan zal dat voor hen een regelrechte opstand betekenen, samen met touwen en lantaarnpalen. Hun “Great Reset” zal in duigen vallen.

Om zeker te zijn, dit zou hoe dan ook kunnen gebeuren. Vaccinpaspoorten zijn de streep in het zand voor de meeste mensen. We zien nu uitgebreide protesten en rellen in plaatsen als Italië, Frankrijk, het VK en Australië over het draconische paspoortsysteem. De VS is volgens mij echter de plaats waar de grootste strijd zal plaatsvinden. Wij hebben een gewapende bevolking, miljoenen en miljoenen getrainde gevechtsveteranen en burgers, een leger dat voor ongeveer 70% uit conservatieven en onafhankelijken bestaat en een historisch inzicht in asymmetrische oorlogsvoering. Zoals we hebben gezien in plaatsen als Afghanistan, zijn tanks, straaljagers, raketten en drones geen garantie voor een overwinning op een guerrilla strijdmacht.

De globalisten hebben een eindspel in gang gezet – het kan een eindspel voor ons zijn, maar het kan ook een eindspel voor hen zijn. Ze zitten op een strikte tijdlijn. Ze moeten een vaccinatiegraad van bijna 100% hebben in de komende paar jaar of eerder. Ze moeten hun vaccinatie paspoorten krijgen in de komende paar jaar of eerder. En ze moeten op korte termijn permanente omstandigheden creëren om de groeiende tegenstand te onderdrukken. We bevinden ons nu in een soort wedloop waarin de globalisten hun agenda zo snel mogelijk moeten uitvoeren, terwijl wij moeten volhouden en hen tegenhouden totdat de waarheid duidelijk wordt voor de massa’s; de waarheid dat de lockdowns, mandaten en vaccins nooit over veiligheid gingen, maar altijd over controle – van sociale controle tot bevolkingscontrole.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe data: volledig gevaccineerde personen lopen niet alleen COVID op, maar dragen ook meer virus bij zich waardoor ze ongevaccineerden infecteren
Volgend artikelFrankrijk: vader veroordeelt dood van zijn 22-jarige zoon na inenting experimentele Pfizer-mRNA gentherapie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Goed artikel! De auteur stelt een paar plausibele scenario’s. Ik denk echter dat er rekening mee is gehouden dat niet 100% zich laat vaccineren en daarin blijft volharden, de antivaxers zullen wel duidelijk in de minderheid zijn. De vaccinatieschade zal toegeschreven worden aan covid (dat vreselijke virus waar we maar niet van afkomen) en de antivaxers krijgen de schuld en er zal wel eens een ongekende agressie van gevaccineerden naar on-gevaccineerden kunnen ontstaan, dit zou zelfs kunnen leiden tot een soort burgeroorlog of heksenjacht. Natuurlijk zal onze handhaver niet ingrijpen en misschien zelfs helpen bij deze heksenjacht/burgeroorlog. Ik hoop dat ze zich misrekenen op de homogeniteit van de gevaccineerde groep, ik denk dat reeds veel mensen die prik hebben genomen zonder echt overtuigd te zijn van de noodzaak maar door de sociale druk.

 2. dit is misschien niet het juiste artikel voor mijn opmerking, maar ik vond via bovenstaand filmpje een ander waar Ted Cruz aan het woord is…
  hij Introduces Anti-Vaccine Passport Amendment, Slams CDC Mask Mandate For Vaccinated
  staat nu nog op youtube…

  • Die Ted cruz is een dom schaap dat ook gevallen is voor de virusideologie. Hij gelooft heilig in het bestaan van cojona en de veiligheid en werking van de spuiten. Net zo’n bruikbare idioot als de rest. Hij zit daar enkel om wat chaos te scheppen. Afvoeren, opsluiten en de sleutel wegflikkeren.

 3. Deze redenering is naar mijn mening bijzonder geloofwaardig. Ik heb overigens zelf ook met die gedachte gespeeld maar niet zo in detail. Dat ging er meer om dat mijn vermoeden is dat het plan zoals deze honden het voor zich zien, niet zal lukken vanwege inderdaad de grote tegenstand en het ontluikend besef dat de wereld in de ziek wordt genomen en dat er een andere ‘crisis’ nodig is om dit satanische spel te vervolgen. Het bijvoegelijk naamwoord ‘satanaisch’ gebruik ik niet voor niets, want dat het demonisch is staat voor mij buiten kijf. Met ‘een andere crisis’ bedoel ik oorlog. Wanneer we zien – en dat volg ik al langere tijd – hoe de omstandigheden worden geschapen voor een grote internationale oorlog, dan zal dat de trigger zijn. Denk nog maar eens terug aan 911 en PNAC waarin werd beschreven dat er een trigger nodig was gelijk ‘Pearl Harbour’ om de geopolitieke situatie te beinvloeden. War is coming. War is profit en het ruimt een groot deel van de mensen op, zeker met de huidige bewapening en technologie. Aansluitend zijn de wereldoorlogen ALTIJD aanleiding geweest voor een nieuwe wereldorde (Versailles, 1919 en VN, NATO, IMF, Wereldbank vanaf 1945).

  • Mogelijk wordt de elite door volksverzet voor een groot gedeelte uitgeroeid. Voor hun helpers zal dat zeker gelden in een zware crisis. Voor de levens van de ruttes en de kaagen geef ik bitter weinig in deze.
   Massale woede is uiteindelijk niet te stuiten.

 4. Overigens zijn al deze ‘vooraanstaande’ lieden lid van vrijmetselaarsloges en als je weet welke eed je daarin hebt afgelegd en de gevolgen van overtreding ervan, dan laat je het wel uit je hoofd om tegen te stribbelen en doe je gewoon wat er gezegd wordt. Daarnaast worden velen via chantage (sex, pedofilie), geld en beloften in toom gehouden. Het zijn lieden die je met een engelachtig gezicht een glasharde leugen kunnen vertellen en lijden aan extreme sociopathische zelfoverschatting. Check maar wat Yuri Bezmenov (ex-KGB) in zijn interviews heeft verteld over de vier stadia van ideologische ondermijning (1984!). Dat is een absolute must listen.

 5. Het zou wel eens kunnen dat het coronavirus scenario dat door de ‘puppet masters’ opgezet werd, zich tegen hen zal keren en zal leiden tot de ‘big awakening’ van de mensheid…

 6. slecht gescrhreven artikel , driffle, beantwoord de vraag in een bijzin verstopt in veel blah blah ‘bevolkingsvermindering om bbb uit te voeren.’

  meer iets voor normies

 7. Sorry Tim, voor wat mij betreft is de inhoud van dit artikel relevant.
  Don’t shoot the piano player ..
  Hetgeen de schrijver niet heeft opgemerkt is het feit dat Lucachenco van Witrusland 950 miljoen fiat money van het IMF heeft geweigerd ter ondersteuning van de plandemie. Ik ben geen fan van socialistische of communistische zeepsmoelen, echter wel van mannen met ballen.
  Hoeveel zouden alle zeepsmoelen wereldwijd hebben geincasseerd ?
  Verder wordt er in dit artikel ook geen gewag gemaakt van het verschijnsel van grafeenoxide.
  Uiteraard is het van het allergrootste belang dat we met zijn allen de klokken duchtig blijven luiden.
  Laten we tenslotte de laffe en door de merdia gelobotomiseerde sheeple in hun slachthuisgang toejuichen. Dit geeft meer levensruimte voor de meer bewuste medemens.

  • de in een bijzin verstopte boodschap is relevant, rest van artikel filler, artikel had in 1 alinea geschreven kunnen worden

 8. Wordt zelf maar columnist als je denkt alles beter te weten, Tim. Ben dan benieuwd naar je geestes beroerselen, surprise us.

 9. Nee vrindje, niet de bal naar mij terugkaatsen … schrijf maar eens een mooi artikeltje waarin jij je arrogante betweterigheid tentoonspreid … ik wacht wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in