dlsdkcgl / Pixabay

De Russische troepen staan op de drempel van de overwinning in Oekraïne, waar de Oekraïense troepen, gezien de huidige situatie ter plaatse, slechts enkele weken verwijderd lijken te zijn van een ineenstorting. Oekraïne verliest elke dag 500 tot 800 manschappen en vertoont tekenen van instorting, schrijft Leo Hohmann.

Maar Westerse globalisten praten stoerder dan ooit en dreigen Rusland met nieuwe vormen van directe militaire oorlogsvoering vanuit het Westen. Geloof geen seconde dat onze Westerse marionettenleiders hun anti-Rusland, anti-Poetin kruistocht zullen opgeven – ze zitten er te ver in, hebben te veel geïnvesteerd en er is gewoon te veel geld te verdienen door hun financiële weldoeners.

Regeringsfunctionarissen in de VS, het VK en Frankrijk blijven de oorlogsretoriek tegen Rusland opvoeren door het land te bedreigen met Westerse troepen en de mogelijkheid om door het VK geleverde langeafstandsraketten te gebruiken om diep in het hart van Rusland toe te slaan.

Als Rusland slaagt in zijn oorlog met Oekraïne, en het is niet een kwestie van of maar wanneer, kondigde de Amerikaanse Democratische Huisleider Hakeem Jeffries zondag op CBS News aan dat de VS direct zal ingrijpen met troepen. Bedenk wat dit betekent.

De Democratische Huisleider Hakeem Jeffries wil een directe oorlog tussen de VS en Rusland als Oekraïne er niet in slaagt de Russen te verslaan.

“We kunnen niet toestaan dat Oekraïne valt, want als dat gebeurt, is er een grote kans dat Amerika zal moeten ingrijpen in het conflict – niet alleen met ons geld, maar ook met onze troepen,” vertelde hij CBS News.

Daarna, als een cynische marionet van het met bloed doordrenkte militair-industriële complex, herhaalde Jeffries de favoriete praatjes van de neocon-oorlogshaviken, waarmee hij liet zien dat hij verantwoording aflegt aan dezelfde factie van hebzuchtige miljardairs als de GOP-leiding in het Congres.

  De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov over het gebruik van kernwapens

Russische president Vladimir Poetin probeert “de Sovjet-Unie te herstellen” om “NAVO-landen te bedreigen,, zei hij. Dit is dezelfde ongefundeerde berichtgeving die de afgelopen tweeënhalf jaar keer op keer is herhaald door Mike Pence, Mitch McConnel, Nikki Haley, senator Lindsey Graham en alle andere oorlogshaviken aan de andere kant van het gangpad. Als het aankomt op buitenlands beleid en het zijn van verkopers voor eeuwigdurende oorlog, is er geen cent verschil tussen de twee partijen. Ze zijn de Eenheidspartij.

De Russische regering verspilde geen tijd om te reageren op wat zij ziet als een groeiende dreiging van de VS en de NAVO om troepen naar Oekraïne te sturen.

De Russische nieuwszender RT.com meldde maandag een krachtige boodschap uit Moskou waarin werd gewaarschuwd voor ernstige gevolgen als een NAVO-land troepen naar Oekraïne stuurt. De Franse president Emmanuel Macron is het meest uitgesproken geweest over de mogelijkheid om troepen te sturen om tegen de Russen in Oekraïne te vechten, maar nu heeft Congreslid Jeffries het naar een nieuw niveau getild met zijn commentaar aan een grote establishment nieuwszender in het weekend.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron werd vorige week ook geciteerd door Reuters dat Oekraïne het recht heeft om door het VK gestuurde langeafstandsraketten te gebruiken om diep in Rusland toe te slaan.

De Russen hebben hun antwoord afgestemd op de Britten en hebben er geen doekjes om gewonden.

Moskou zei dat het represailles zal nemen tegen Britse doelen in Oekraïne of elders als Kiev door het VK geleverde raketten gebruikt om Russisch grondgebied aan te vallen, vertelde het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken maandag aan de ambassadeur van Londen.

  Kenmerken van gevechtsoperaties in het Oekraïense inzetgebied en de Wagner-factor

RT.com meldt dat ambassadeur Nigel Casey naar het ministerie werd ontboden na de opmerkingen van Cameron aan Reuters.

“Casey werd gewaarschuwd dat de reactie op Oekraïense aanvallen met Britse wapens op Russisch grondgebied alle Britse militaire faciliteiten en apparatuur op het grondgebied van Oekraïne en daarbuiten zou kunnen zijn,” zei het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken in een verklaring na de ontmoeting.

Zoals opgemerkt door RT, hadden de VS en hun bondgenoten eerder hun leveringen van langeafstandswapens aan Kiev gekwalificeerd door te zeggen dat ze alleen gebruikt konden worden op gebieden die Oekraïne als zijn eigen grondgebied beschouwt – de Krim, de republieken Donetsk en Lugansk, en de regio’s Kherson en Zaporozhye.

Volgens het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Cameron met zijn andersluidende uitspraken “de facto zijn land erkend als partij in het conflict,”

Rusland ziet de opmerkingen van Cameron als “bewijs van een ernstige escalatie en bevestiging van de toenemende betrokkenheid van Londen bij militaire operaties aan de kant van Kiev,” voegde het ministerie eraan toe.

Casey werd aangespoord om “na te denken over de onvermijdelijke catastrofale gevolgen van dergelijke vijandige stappen vanuit Londen en de oorlogszuchtige provocerende uitspraken van het hoofd van het ministerie van Buitenlandse Zaken onmiddellijk op de meest doortastende en ondubbelzinnige manier te weerleggen”.

Eerder op de dag kondigde het Russische Ministerie van Defensie een oefening aan om de inzet van tactische kernwapens te testen. President Vladimir Poetin gaf opdracht tot de oefeningen na “provocerende uitspraken en dreigementen” van westerse functionarissen, aldus het leger.

  Breaking! Russische luchtaanval op Oekraïense munitie vernietigt tankgranaten met verarmd uranium, massale explosie verspreidt radioactieve deeltjes in de atmosfeer

Poetin zei dat als er troepen uit een Westers land worden gestuurd, dat land binnen enkele seconden zal worden verdampt.

Hier is gepensioneerd U.S. Army Lt. Col. Earl Rasmussen die waarschuwt dat Poetin niet moet worden gezien als een bluffer.

‘Ze bluffen niet’: Russische tactische kernbomoefeningen zijn luide waarschuwing aan NAVO om weg te blijven uit Oekraïne

“Dit is een signaal aan de Westerse leiders dat ze serieus zijn. Ze bluffen niet,” vertelde gepensioneerd US Army Lt. Col. Earl Rasmussen aan Sputnik, als commentaar op de verklaringen van maandag… pic.twitter.com/OK9FrGDH8v

– Sputnik (@SputnikInt) 6 mei 2024
Volgens het artikel van RT hoopt Moskou dat de nucleaire oefeningen “de ‘heethoofden’ in de westerse hoofdsteden zullen afkoelen en hen zullen helpen begrijpen wat de mogelijke catastrofale gevolgen zijn van de strategische risico’s die ze genereren,, evenals “hen ervan zullen weerhouden om zowel het Kiev-regime te helpen bij zijn terroristische acties als betrokken te raken bij een directe gewapende confrontatie met Rusland,” zei het ministerie van Buitenlandse Zaken in een vervolgverklaring.

Het lijkt er steeds meer op dat de Derde Wereldoorlog zal uitgroeien tot een directe oorlog tussen de Amerikaanse en Russische grootmachten, misschien wel eerder dan we hadden gedacht. Het zou zelfs nog voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november kunnen gebeuren.

Bid voor vrede. Bereid je voor op oorlog. Het komt zeer waarschijnlijk naar Amerikaans grondgebied. Veel geluk.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De verschrikkelijke betekenis van de toespraak van Poetin op 21 februariVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChinese wetenschappers ontwikkelen gemuteerd ebolavirus in controversieel experiment, dat ernstige symptomen en sterfgevallen veroorzaakt bij laboratoriumhamsters
Volgend artikelNieuwe app vertelt je of je eten ingrediënten bevat die van insecten zijn afgeleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Het hele doel van deze shitshow is toch het creëren van een reden om met atoombommen te gaan gooien?

  De ellende die ze creëren is allemaal niet toevallig. De mensheid moet dood, vooral het blanke deel.

  En wij blijven maar juichen voor Rusland en we roepen BOE tegen de NAVO. Maar ondertussen vermaalt Rusland alle Oekraïense mannen in een soort productie matige vernietiging van menselijke levens. Binnenkort gaat de loopband in Europa aan en dan mogen alle Europese mannen ook in de gehaktmolen. En Rusland maalt rustig door terwijl het westen manieren en redenen zoekt om alles met de factor 10.000 te verergeren.

  Ondertussen heeft nagenoeg iedereen om mij heen het niveau van een verwende kleuter die temidden van de ondergang van alles wat we liefhebben, alleen maar bezig is met vakanties, uitjes, etentjes en drankjes. Zodra de pleuris uitbreekt zie ik de gemiddelde zombie om mij heen nog steeds zoeken naar een leuk restaurantje… consumeren consumeren consumeren… het doel van het leven is voor de meeste kleuters; bezitten en consumeren.

  • Nee om het ben gurion kanaal aan te leggen in de gaza. Als we putin kunnen prikkelen in een oorlog en we wachten even,dan kunnen we na een tijd ongehinder de gazastrook uitroken, alles wegjagen of doden aan palesteinen, want de gazastrook daarmoet dat kanaal komen om het suez kanaal te vervangen. Want zionisten zijn jaloerse feeksen die moeten alles vernietigen zodat zijzelf het duplicaat kunnen toeeigenen. Daar draat het om.

   https://www.newarab.com/news/what-israels-ben-gurion-canal-plan-and-why-gaza-matters

   En al die die bewegingen zoals lockdowns en giftige vaccinaties is om mensen te trainen om mak te zijn en hun soevereiniteit af te staan. Hoe anders krijgen ze de joden zover dat ze palestina kapot kunnen maken.
   De zionisten hadden twee wereldoorlogen nodig om Palestina in te palmen, daar diende die oorlogen voor en nu hebben ze een derde oorlog nodig voor dat kanaal te graven,maar dan moeten al die mensen die in de weg lopen,toevallig palesteinen wel dood of vrijwillig ophoepelen. En putin is om weg te leiden van dat kanaal. En om zijn wateren om rusland natuurlijk, die willen de zionisten ook beheren.

   • Greet mei 7, 2024 Bij 12:04

    De enorme gas en olie voorraad vlak voor de kust van de Gaza strip, kwijlende zionisten hebben hun satanische oog erop laten vallen, democide op de Palestijnen, zodat deze de Gaza strip verlaten en naar Amerika en Europa verdwijnen het grondpersoneel van Mammon doet zijn werk zonder oog te hebben voor het menselijk leed dat de zionisten veroorzaken, en wij stonden erbij en kijken ernaar.

  • De mensheid moet dood, vooral het blanke deel.
   als het gebeurt draait deze planeet zijn rondjes zonder leven dus ook het bruine, gele, rode , witte ras zullen verdwijnen.

   de vraag is wie houdt ze tegen?

  • Mee eens Theme, maar even heel eerlijk, kunnen we wat veranderen ? denk eens aan 21 juni 2020 op het Malieveld. Dus wat ga je doen, geld potten wat waarschijnlijk niks meer waard is als het omgezet in een digitale munt gaat worden.
   Ik neem het er nu ook van (relatief bescheiden) maar voor een huis kopen hoef je op het moment niet te gaan sparen.

   • @Rommelaar…

    We kunnen op dit moment niet echt wat doen, het moment nadert wel… en wat we dan massaal moeten doen… is alles weigeren.

    Deze oorlog MOET op onze stoep komen, pas daar kunnen wij onze macht laten gelden, tot die tijd frustreren we ons.

   • Dat wil Schwabber en zijn nazi kornuiten helemaal.niet dat je wat overhoud hij zegt You own nothing and you will be happy hij kan mij een 6.35 💥krijgen 🧐😜😁

  • Niet zo somber, @Theme. Laat die ‘kleuters’ hun lol. Of moeten ze als mollen onder de grond kruipen van angst? Als er met nukes wordt gesmeten is er ‘The day after’ ook van de Russen (die net zo bang zijn als wij) niet veel meer over. Dat is nog steeds het sterkste argument dat het niet zo ver zal komen.

 2. Dit conflict heeft voor het westen geen uitweg meer

  Ik zie het als de VS en de rest van de anti Rusland coalitie die nu all in zijn gegaan in hun potje blufpoker tegen Rusland en de Brics landen plus alle kandidaat landen .
  De VS zijn totaal bankroet en een deel van de EU ook , als Brics eenmaal loopt is het goedkoper met dollars je reet af te vegen dan er toiletpapier van te kopen.
  Westerse kijk op Rusland , verdeel en heers .
  Dus lijkt het er op dat de westerse leiders met de rug tegen de muur staan en geen andere keus meer hebben dan BLUFFEN

  • Ger,
   Het is straks goedkoper om je reet af te vegen met dollars dan echt toiletpapier van te komen, hahahahaha, die houden we erin he, hahahaha!!!

 3. Dit artikel doet mij enigszins geruststellen, door de verdeeldheid van sommige Europese lidstaten, verdeel en heers.

  De uitnodiging van buitenlandse ambassadeurs voor de inauguratie van Vladimir Poetin verdeelde de Europese Unie

  De kwestie van de aanwezigheid van de Russische president Vladimir Poetin bij de inauguratie heeft geleid tot verdeeldheid tussen de leden van de Europese Unie. Het Duitse tijdschrift Spiegel schrijft hierover. In de publicatie wordt opgemerkt dat sommige EU-landen het ongepast vonden dat hun diplomaten de ceremonie bijwoonden, terwijl andere landen vertegenwoordigers stuurden om de dialoogkanalen open te houden.

  Nu zijn er ernstige meningsverschillen in de EU over de juiste behandeling van uitnodigingen voor de ceremonie die het begin markeert van de vijfde ambtstermijn van de Russische president.

  – schrijft Spiegel, waarbij hij benadrukt dat Frankrijk, Hongarije en Slowakije hun vertegenwoordigers naar de inauguratie van Vladimir Poetin hebben gestuurd, maar bijvoorbeeld Duitsland niet.

  Laten we u eraan herinneren dat de ambassadeurs van Duitsland en de Verenigde Staten Rusland een paar dagen vóór de inauguratie verlieten. Officieel vertrok de Amerikaanse ambassadeur Lynn Tracy ‘voor een bepaalde periode’ zonder specifieke reden, en de Duitse ambassadeur Alexander Lambsdorff werd ‘voor overleg teruggeroepen naar Berlijn’.

  Laten we hieraan toevoegen dat de dag voordat het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken de ambassadeurs van Frankrijk en Groot-Brittannië bijeenriep, die werden gewaarschuwd voor de ontoelaatbaarheid van het gebruik van Britse wapens door de strijdkrachten van Oekraïne voor aanvallen op het grondgebied van de Russische Federatie, en wat betreft de verantwoordelijkheid van Parijs in het geval dat zijn militaire contingent naar Oekraïne wordt gestuurd.

  Hierna zei Emmanuel Macron dat Frankrijk niet in oorlog is met Rusland en zijn volk.

  Bron: https://topcor.ru/47177-priglashenie-inostrannyh-poslov-na-inauguraciju-vladimira-putina-raskololo-evrosojuz.html

 4. Het hele Zionistische Westerse Wereld is geen knip voor de neus waard..komt het er van, dan zal het rap gedaan zijn ✊⛽👊♥️🇷🇺🌹💪💪❗❗❗

 5. “Behalve Poetin houdt nu helemaal niets de instincten van de meerderheid van de bevolking van het land waar ik woon in bedwang, zodat er geen Duitsland meer is. En zodat, indien nodig, alle Europese landen die nu wapens aan Oekraïne leveren, veranderen in een vlakke, enigszins gesmolten plek. Misschien is het niet zo goed. Mensen kregen alle kansen om in vrede te leven. Hierna sturen ze wapens naar Oekraïne die onze jongens zouden moeten doden? Oekraïne is een familieaangelegenheid, het is geen Europese aangelegenheid”

  – Russische expert Evgeny Satanovsky

  • Ja ik vrees dat op een dag putin tot in duitsland komt aanwaaien , zoals de saharawind.
   Je bent altijd welkom om bij mij aan de belgische grens te schuilen.
   De zionisten kunnen niet verdragen dat rusland sterk is geworden door putin en dat ze daar totaal geen inbreng hebben. Ze willen de wateren langs rusland en als het kan ook nog even de aardse schatten daar uit de grond delven. Tja zionisten zijn ziekelijke jaloerse krengen.

   • Greet mei 7, 2024 Bij 12:09

    Geen speld tussen te krijgen Greet, het gekmakende geduld van Poetin was bij mij af en toe tenenkrommend, slim is hij en zijn militaire adviseurs dat ze de tactiek volgen van de tweede versie van verschroeide aarde, nu wordt al het gedoneerde NAVO oorlogsmateriaal verbrand, 8 jaar lang de Donbass versterkt een gigantische hoeveelheid aan NAVO wapens naar de fortificaties gebracht, men heeft blijkbaar geen idee gehad over de massa aan wapens, echter de buitenlandse soldiers of Fortune krijgen straks een visite kaartje in de vorm van termobarische glij bommen van 3 ton per per stuk de 500 kg FAB bommen brengen nu al hel en verdoemenis aan de versterkte frontlijn van 1100 kilometer lang

    Groeten en nog een fijne avond.

 6. “Bid voor vrede. Bereid je voor op oorlog. Het komt zeer waarschijnlijk naar Amerikaans grondgebied. Veel geluk.”
  Europa is reeds officieel in oorlog met Rusland, volgens mij tenminste.
  Want officieel manschappen naar het front sturen, kan ik niet anders dan een verklaring van oorlog noemen.
  Geen woorden meer, maar daden.
  Dus wij hier zijn al de Sjaak.
  Volgens mij is het dan ook niet meer te de-escaleren.
  De criminele organisaties hebben zo ontzettend veel rotzooi gecreëerd, dat mensen niet meer zien dat onze dagen zijn geteld.
  En omdat er geen weg terug meer is, is het beste wat wij mogen hopen, tijd om een nieuwe wereld op te bouwen.
  Ik persoonlijk heb er allemaal een hart hoofd in gekregen, geloof niet dat er een dat-after voor ons is.

  • Wordt wel eens tijd dat het naar Amerika komt, 1 en 2 hebben ze Europa mee plat gemaakt en nu tijdens 3 ook weer, de stekker is eruit en de stoppen allemaal doorgeslagen.
   Spijt me voor de normale Amerikaan, voor de normale Nederlander ook maar verdeel en heers werkt prima, kijk maar eens naar de cabinets formatie.
   We zijn allemaal handelingslui geworden, zal wel goedkomen, ze kunnen toch niks kwaadaardings met ons van plan zijn.
   Dat laatste zei een arts van het weekend tegen me toen ik een paar “ongerijmdheden” mbt de wonder spuit bloot legde.

 7. Wie kan mij wijsmaken dat Oekraïne zo belangrijk is dat we er een wereldoorlog voor riskeren? En graag geen wat als…, maar concrete feiten, daden i.p.v. woorden.

  • Emile, je zit gewoon is de verkeerde belasting groep, als jij een paar miljoen geinvesteerd had en een veilig huisje op de Cayman eilanden had (en geen geweten) zou je het belang van de Oekraine duidelijk zien.
   Voor afgerond 18 miljoen mensen is dit niet van toepassing.

  • Voor wat de VS en Europa daar echt deden, kost wat het kost willen ze voorkomen dat dit naar buiten komt, en niet alleen in de Oekraïne maar valt deze dan zal er een kettingreactie komen die alles over de hele wereld zal blood leggen en waar en wat ze allemaal deden, Afghanistan Irak Libië bijna heel Afrika en Zuid Amerika. En daar willen ze alles voor riskeren.

  • Hoi emile,

   Wat de Ukies bieden is heel noodzakelijk voor de EU. De EU heeft zo goed als geen grondstoffen. Iets wat Ukieland wel heeft.
   – Ze hebben veel lithium. De Duitse elite staat ”on record” dat zonder dat de ”groene droom (of nachtmerrie) kansloos is.
   – Ze hebben heel veel gas en kolen. Ook wat olie.
   – Ze hebben de meest productieve grond ter wereld voor landbouw (zogenaamde black soil)
   – Ze hebben een goed opgeleide bevolking
   – Ze hebben een geweldige (eigenlijk hadden inmiddels) industriele basis
   – Ze hebben veel andere grondstoffen en die kunnen prima dienen als onderpand voor falend krediet en dus het monetaire systeem weer even stutten.
   – Zonder Ukieland zal Rusland ophouden een empire te zijn aldus de zeer invloedrijke wijlen adviseur Brzezinski en is dan dus geen super power meer.
   – Het geeft extra druk op Wit-Rusland waar ook leuke dingen te halen zijn.
   – Het westen krijgt nog meer invloed over de zwarte zee en de Russische marine daar.

   Er zijn vast meer redenen die nu even niet in me opkomen maar hoop dat je dit een idee geeft hoe belangrijk het land is.

  • @emile…

   Oekraïne is zeker een wereldoorlog waard. Oekraïne ligt namelijk supercentraal, wie Oekraïne bezit, bezit de doorvoer route van Oost, naar West. Geografisch is Oekraïne een excellent rovershol, en dat is het ook. Als Oekraïne valt, vallen de satanisten. Kijk eens een paar filmpjes over de Khazaren en Oekraïne, je ogen zullen open gaan.

   • Quatsch! Die WO is al 10 jaar aan de gang. “It’s the Economy, stupid!” De WERELDeconomie. Daarin is Oekraïne niet meer dan aanmaakhout voor het vuur van een totale economische ‘reset’. (Jammer van deze zoveelste herhaling!)

 8. “Beter een goede buur dan een verre vriend” .

  In de beringstraat is de afstand tussen de us en Rusland slechts 80 km .

  • De afstand van Alaska tot Rusland is op zijn kortste ca. 4 km. Rusland ligt op zwemafstand van de vs (Alaska- Rusland in de Beringstraat) en in 1987 zwom Lynne Cox als eerste van Alaska naar Rusland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in