Foto Credit: Establishment and application of a surrogate model for human Ebola virus disease in BSL-2 laboratory study / Via Thegatewaypundit.com

Een team van Chinese onderzoekers heeft een gemuteerde stam van het ebolavirus gemaakt die de strengere regels voor bioveiligheid omzeilt, wat leidde tot de dood van een testgroep hamsters, zoals gemeld door de Daily Mail.

Het onderzoek, dat onlangs gepubliceerd is in Virologica Sinica, had als doel om een surrogaatmodel te creëren voor de ziekte van het menselijke ebolavirus dat gehanteerd zou kunnen worden in lagere Biosafety Level 2 (BSL-2) faciliteiten, die doorgaans minder streng zijn dan het Biosafety Level 4 (BSL-4) dat vereist is voor het hanteren van wild-type ebola. Deze minder strenge omgeving is bedoeld om gemakkelijker en vaker onderzoek te kunnen doen, waaronder de ontwikkeling van vaccins, schrijft Jim Hᴏft.

In dit experiment, geleid door Wanying Yang en collega’s van het Changchun Veterinary Research Institute van de Chinese Academy of Agricultural Sciences, werd een recombinant vesiculair stomatitisvirus ontwikkeld om de glycoproteïne van het ebolavirus tot expressie te brengen.

Dit gemanipuleerde virus, VSV-EBOV/GP genaamd, werd vervolgens gebruikt om Syrische hamsters te infecteren, waardoor een model van dodelijke ebolavirusziekte (EVD) werd gecreëerd onder BSL-2-condities (biosafety level 2).

De wetenschappers injecteerden een veelvoorkomende veeziekte met het ebola-eiwit dat verantwoordelijk is voor de celinfectie en -verspreiding bij mensen, waardoor de hamsters ernstige ziekteverschijnselen ontwikkelden die lijken op de symptomen die werden waargenomen bij menselijke ebolapatiënten.

Ernstige symptomen en sterfgevallen bij laboratoriumhamsters

Bij het experiment waren tien hamsters betrokken, vijf mannetjes en vijf vrouwtjes, allemaal drie weken oud. De vrouwelijke hamsters vertoonden ernstige symptomen, waaronder een verlaagde lichaamstemperatuur en aanzienlijk gewichtsverlies, wat leidde tot hun dood binnen twee tot drie dagen. De mannetjes vertoonden ook gewichtsverlies en bezweken na drie en een halve dag, hoewel twee mannetjes overleefden en uiteindelijk aankwamen in gewicht.

  COVID-19 vaccins vernietigen immuunsysteem: Vaccin AIDS nog steeds in opmars

Post-mortemonderzoek toonde aan dat het virus zich in verschillende organen had opgehoopt, met de hoogste niveaus in de lever en de laagste in de hersenen. De geïnfecteerde hamsters ontwikkelden ernstige symptomen die leken op de menselijke ebolavirusziekte, waaronder:

 • Snel gewichtsverlies: Hamsters verloren tot 15% van hun lichaamsgewicht binnen twee dagen na de infectie.
 • Multi-orgaanfalen: Pathologische veranderingen werden waargenomen in meerdere organen, vooral de lever, milt, longen en nieren.
 • Hoge virusbelasting: De virale belasting in de lever was wel 108,2 TCID50 per gram weefsel, wat duidt op significant hepatofiel gedrag.
 • Ernstige uveïtis: Ooginfecties leidden tot verminderd gezichtsvermogen en exsudaatvorming, een aandoening die lijkt op uveïtis die werd waargenomen bij menselijke overlevenden van ebola.

Het experiment heeft wijdverspreid aandacht getrokken vanwege ethische en veiligheidszorgen en de mogelijke angst voor een nieuw laboratoriumlekscenario:

 1. Gain-of-Function onderzoek: De creatie van een gemuteerd ebolavirus valt onder gain-of-function onderzoek, wat historisch gezien omstreden is vanwege de mogelijkheid van onbedoelde vrijlating of misbruik.
 2. Gebrek aan BSL-4 faciliteiten: Het ebolavirus moet doorgaans worden behandeld in laboratoria met bioveiligheidsniveau 4 (BSL-4). Het uitvoeren van vergelijkbaar onderzoek onder BSL-2 omstandigheden, zoals in dit onderzoek, roept vragen op over bioveiligheidsprotocollen.

Het onderzoeksteam verdedigde hun werk met het argument dat het dringend noodzakelijk is om snelle preklinische modellen te ontwikkelen voor het testen van ebola-vaccins en -therapieën. Volgens hoofdauteur Wanying Yang:

“Dit surrogaatmodel vertegenwoordigt een veilig, effectief en economisch hulpmiddel voor snelle preklinische evaluatie van medische tegenmaatregelen tegen de Ebola-virusziekte onder BSL-2-omstandigheden, wat de technologische vooruitgang en doorbraken in de bestrijding van de Ebola-virusziekte zou versnellen.”

U kunt de studie hier lezen.

  Geen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om "de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is"

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ebola: Het doorprikken van de leugens en het bedrog – Opnieuw is het virus het dekmantelverhaalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDaar gaan we: verder het hellend vlak af naar WOIII
Volgend artikelGepensioneerde Amerikaanse legerkolonel: ‘Ze bluffen niet’; Russische tactische kernbomoefeningen zijn luide waarschuwing aan VS/NAVO om weg te blijven uit Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Dat ‘gain of function’ onderzoek gebeurt al decennia; maar is levens-gevaarlijk.
  Heel uitgebreid n de V.S. : o.a. DARPA.
  In Nederland : o.a. Ron Fouchier, Erasmus U. – i.s.m. Koopmans.
  Het is gewoon het produceren van biologische oorlogs-voering.

  Daarom hebben ze het over toekomstige “ziekte X” ,
  of gemanipuleerde H5N1 of Ebola, e.v.a.

 2. Fout in de spelling, de ” ” vergeten : “”””wetenschappers”””” die hun ziel hebben verkocht aan de duivel…..

  Criminelen doen criminele activiteiten, geen verrassing daar ☻

 3. Als wij de duivel onder ons tolereren, zal de mensheid nooit veilig zijn.
  We spelen niet met vuur, maar met een gigantische bosbrand.
  Onmogelijk om het nog in de hand te houden.
  Ik zie de nieuwskoppen al voor me.
  Vervolgens ga je dood; door een ziekte dan wel door het ‘vaccin’

 4. Oorlog op biogenetisch niveau. Mijn hemel… dit is dus wat er gebeurt als je de creatie gaan ontleden, om de creatie te begrijpen, om de creatie te controleren/besturen.

  WIJ zijn hier niet om te doen wat we nu doen!!!

  Wij zijn hier om te leren dat angst tijdelijk is en dat liefde voor eeuwig is en dat we angst dus net zo goed helemaal los kunnen laten. Tot we dat doen, blijven we de creatie consumeren ipv verzorgen.

 5. “Chinese wetenschappers ontwikkelen gemuteerd ebolavirus in controversieel experiment, dat ernstige symptomen en sterfgevallen veroorzaakt bij laboratoriumhamsters”

  Nogmaals virussen bestaan niet, er is nog nooit een virus uit een ziek lichaam geëxtraheerd/geïsoleerd, virussen zijn de vaccins al meer dan 100 jaar een enorm verdienmodel van de Rockefeller/Gates het is een bio-wapen/pathogeen een ultiem business model, dat de mensen ziek maakt verpakt in angst.

   • Greet mei 7, 2024 Bij 12:13

    Juist Greet, beschouw deze satanische lieden als het grondpersoneel van Mammon, bij hen draait het in eerste plaats om geld en rijkdom als daarom de halve wereldbevolking dood moet gaan; so be it.

   • Ze willen 1 miljard chinezen verslaan
    dat lukt niet met lopende band bommen maken
    En daarna ook nogeens 1 miljard indiers
    En 500 miljoen europeanen onder de duim houden

    Dus daar gaan we …

 6. Het gevaar komt uit het oosten.
  China is de boosdoener, daar komt zwaar vergif op ons af.
  Ze willen en zijn ertoe in staat de wereld bevolking uit te roeien.

 7. het verwonderd me altijd waarom ze experimenteren met …………..?
  buiten beschouwing laten dat ze ons om zeep willen helpen.

 8. Een zeer onderbelicht feit was dat het Covid pathogeen ineen Amerikaans militair laboratorium gemaakt werd om specifiek te zijn; Fort Detrick Marryland USA en met de Military Games in 2019 naar Wuhan werd gebracht door een Amerikaanse sportploeg aangevuld met CIA mensen die het pathogeen in de buurt van Wuhan en de op bekende vleesmarkten los lieten, de rest is geschiedenis.

  Die idioten welke zeiden dat het een lek in een laboratorium was is totale onzin, ook hebben de Amerikanen een ander verschrikkelijk monstrum los gelaten herinner nog de Chinezen die gewoon in de straten dood vielen dat was geen onzin zoals de fact checkers beweerden er is een griezelige band tussen Amerika en China, herinner de verhalen en video’s van de nu reeds lang vermiste Janet Ossebaard.

 9. Virus… ja precies want dat bestaat…

  Research ex viroloog: Stefan Lanka.

  Alles wat zogenaamd door virussen komt, komt uit een injectie.

  Wakker worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in