Politieagenten konden gisteravond na een gevaarlijke aanval in Düsseldorf-Benrathna zeer snel een verdachte arresteren. De man had ruzie gemaakt met andere mannen en probeerde hen vervolgens aan te vallen met een bijl. De verdachte moet voor de rechter-commissaris verschijnen.

 

Volgens het voorlopig onderzoek is de 30-jarige Marokkaan met twee andere mannen bij een bushalte in de Urdenbacher Allee om nog onduidelijke redenen in een aanvankelijk verbale ruzie terechtgekomen. Nadat hij ineens een klap had uitgedeeld aan een van hen, verdween hij even, om kort daarna met een bijl terug te keren. Zijn pogingen om ze met het werktuig te raken zijn gelukkig mislukt. De politie was snel ter plaatse en kon de aanvaller overmeesteren en arresteren. Hiervoor werd ook pepperspray gebruikt. De verdachte was licht gewond.

Het misdrijf wordt momenteel door het Openbaar Ministerie beoordeeld als een poging tot moord. Er is een moordzakenteam opgericht. De gearresteerde man is een 30-jarige Marokkaan. Hij zal worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek loopt nog.

Duitse ambtenarenvereniging waarschuwt: Het systeem zal instorten

Vorig artikelBlame the victim – Verkrachtingsslachtoffer moslim grooming-bende: “Veel beledigingen van linksen en radicale feministische academici online”
Volgend artikelVijf asielzoekers martelen egel als voetbal
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Vechten met een bijl als wapen ? Het lijkt wel alsof de Middeleeuwen zijn teruggekeerd ! (en dan niet alleen vanwege dit Middeleeuwse wapen !)

 2. Terroristische aanslag in Rostock: Somali kaap een bus en rijdt over 63-jarige fietser

  Wegverkeer is ook voor Duitsers ook steeds gevaarlijker geworden sinds Merkel de grens opende. Een 63-jarige fietser heeft dit ervaren in Rostock. Hij werd in een gewone bus overreden door een Somaliër.

  door Roscoe Hollister

  In Rostock (Mecklenburg-Voor-Pommeren) is er een gevaarlijke verstoring van het wegverkeer geweest. Een illegale migrant uit Somalië had niets beters te doen dan op vrijdagochtend een gewone bus te kapen. Omdat illegale immigranten nu ook als treinbestuurder worden ingezet, dacht hij kennelijk dat hij de busdienst zonder meer zou kunnen overnemen.

  De geïmporteerde hobbybuschauffeur ging op volle toeren door de stad. Toen zat een 63-jarige man op de fiets op het fietspad bij de Grünen Tor, die overgaat in de Lange Strasse. Nietsvermoedend fietste de Duitser voorbeeldig over het fietspad en genoot van de eerste zonnestralen van de dag. Hij had geen idee dat dit plezier niet lang zou duren.

  Somali overreed 63 jarige
  Toen de Somaliër de fietser zag, duurde het maar een fractie van een seconde voordat de 21-jarige de beslissing nam om iemand anders direct te doden als onderdeel van zijn tochtje met de bus. Hij stuurde de openbare bus het fietspad op en overreed de 63-jarige op volle snelheid. Door de botsing sloeg de oudere heer uit het zadel en kwam meters verder ten val.

  De volledig gesloopte fiets was nu slechts de minste van zijn zorgen van oude man. Hij moest met ernstige verwondingen in het ziekenhuis worden opgenomen. Gelukkig hebben voorbijgangers onmiddellijk de ambulancedienst gewaarschuwd en vermoedelijk het leven van het slachtoffer gered. De Somaliër was zichtbaar tevreden en wachtte op de plaats van de misdaad tot de reddingswerkers en de politie arriveerden.

  Ook Dekra was ook ter plaatse als onderdeel van de registratie van verkeersongevallen. Na het opstellen van het verkeersongevallenrapport en de bijbehorende strafklacht wordt het onderzoek uitgevoerd door de recherche. Het valt nog te bezien of er een milde uitspraak komt voor de Somalische busmoordenaar. De Duitse leugenpers doet er momenteel alles aan om het incident geheim te houden.

  https://www.anonymousnews.ru

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in