Public Domain

Generaal Sergey Surovikin, alias General Armageddon, de nieuwe bevelhebber van de Russische lucht-, land- en zeestrijdkrachten aan het Oekraïense front, is gezegend te hebben gediend naast de Syrische Brigadegeneraal Soheil Hassan, alias De Tijger, van wie wijlen Robert Fisk zei dat hij een van de engste mannen was die hij ooit in zijn lange en zeer kleurrijke leven had ontmoet. Helaas, wanneer men geconfronteerd wordt met horden opgekropte jihadisten of door de NAVO gefinancierde nazi’s, heeft men De Tijger, Generaal Armageddon en de strijdkrachten van Syrië en Rusland waarover zij het bevel voeren, nodig om de dag te redden, want de liedjes van John Lennon en George Harrison volstaan niet, schrijft Declan Hayes.

Als je de verslagen leest van de NAVO over deze twee helden, die in dit artikel samen op de foto staan, zou je denken dat zij hun vijanden voor hun plezier uitroeien en niet uit noodzaak. Daarbij verwarren de mediajakhalzen van de NAVO deze mannen opzettelijk met hun vijanden, de NAVO-proxies in zowel Syrië als Oekraïne, waarvan de oorlogsmisdaden even goed gedocumenteerd zijn als genegeerd door de media en politieke spreekbuizen van de NAVO.

Generaal Hassan’s Tiger Forces, als het snijvlak van het Syrische verzet, verdreven de NAVO-moordenaars uit elk van hun bolwerken, de een na de ander. Hun patriottische campagne werd een stuk gemakkelijker gemaakt door de logistieke en andere praktische steun die Iran en Rusland hen en de irreguliere troepen die hen steunen, gaven. De kern van die steun was Generaal Surovikin, alias Generaal Armageddon, een veteraan van de Tsjetsjeense en andere campagnes.

Omdat het suggereert dat hij alles uitroeit wat hem in de weg staat, is de NAVO-bijnaam Armageddon van Surovikin oneindig veelzeggender voor de hypocrisie van de NAVO dan voor de manier waarop Surovikin of de Russische frontlijntroepen waarover hij nu het bevel voert hun oorlogen voeren. Het zijn de Amerikanen en hun Britse en andere handlangers die vechten alsof zij de vier ruiters van de Apocalyps zijn, zoals blijkt uit hun shock and awe-terreurcampagne tegen Irak en hoe zij de Iraakse stad Fallujah en de Syrische stad Raqqa met de grond gelijk maakten.

  Kalmte voor de storm in Oekraïne

De Amerikanen vernietigden Raqqa omdat de gecombineerde krachten van Rusland en Syrië, samen met hun dappere bondgenoten uit de Vruchtbare Gordel, op de rand van de overwinning stonden. De Amerikanen vernietigden hun eigen vervangbare stromannen, zodat zij, in het oosten van Syrië, samen met de Israëlische luchtmacht in het westen en zuiden, door konden gaan met het vermorzelen van de vrouwen en kinderen van Syrië en het stelen van hun grondstoffen.

De Russen van generaal Armageddon, daarentegen, gingen anders te werk. Zij bemiddelden in regionale vredesakkoorden in heel Syrië en stonden zelfs toe dat de NAVO zich met de groene evacuatiebussen terugtrok naar Idlib. Maar zelfs daar konden de ISIS-agenten van de NAVO niet eervol handelen en er waren verschillende gevallen waarin die barbaren de chauffeurs vermoordden, met als meest flagrante misdaad de slachting van 120 sjiieten, onder wie meer dan 80 kinderen, bij de bomaanslag in de al Rashidin-bus op 15 april 2017, waarvan de feiten, waarvan de Ierse minister van Buitenlandse Zaken Simon Coveney en de andere moreel verstoorde troeven van de NAVO in Ierland en Syrië er alles aan doen om ze te verdoezelen.

Om deze barbaren waarmee generaal Armageddon in Syrië werd geconfronteerd of de nazi’s waarmee hij nu in Oekraïne wordt geconfronteerd duivels te noemen, zou een laster jegens duivels zijn. Dit wil niet zeggen dat de Russische strijdkrachten aaibare wezens zijn die hun vrije tijd doorbrengen met het tokkelen van John Lennon- en George Harrison-nummers op hun ukelele. Dat zijn ze niet. Wel zijn het gedisciplineerde strijdkrachten die hun vijanden ruim van tevoren waarschuwen voordat ze hun handschoenen uitdoen en hun boksbeugel aandoen. De NAVO daarentegen schakelt op de eerste dag civiele structuren uit en vernietigt alles wat beweegt. Dat is wat ze deden in Noord-Korea, Raqqa, Fallujah en talloze andere plaatsen die ons nu niet hoeven te boeien, behalve dat de troepen van generaal Armageddon nog niet zulke apocalyptische vuurkracht hebben ingezet in Syrië of Oekraïne.

  Zware dagen in het verschiet, of waarom Oekraïne-zeloten verdoemd zijn

Dit brengt ons tot het belangrijke punt dat wij geen leunstoel Napoleons zijn die met enige autoriteit kunnen oordelen over wat de troepen van Rusland, Syrië of de Quds-macht van Iran zouden moeten doen op hun verschillende fronten. Hoewel De Tijger van zijn poëzie houdt, is oorlog geen tijd van dichtbundels, maar een tijd van strategie, tactiek en koude, harde en berekende zetten met de stukken die men heeft. Het is een tijd voor de Wagner Group, de Tsjetsjenen van Kadyrov, de Tijger Krachten van Hassan en Generaal Armageddon om te doen waar ze in uitblinken en om dat, onder leiding van Generaal Armageddon, in Wagneriaanse harmonie te doen.

Dit is niet om Lennon’s Give Peace A Chance of Harrison’s Bangladesh songs af te schrijven, maar om met de Byrds te zingen dat “there is a time for every purpose under heaven, a time of love, a time of hate, a time of war, a time of peace”. De NAVO houdt van een goede oorlog, zolang zij maar kan profiteren van het bloedbad en haar eigen militaire leeftijdsjongeren er niet omheen draaien. Daarom besteden zij zoveel middelen aan de kruisbestuiving van onze jeugd.

Hoewel de tijd voor vrede afhangt van andere variabelen die wij hieronder toelichten, moet u eerst zien hoe de NAVO de moderne cultuur grondig heeft doordrongen om de vrede geen kans te geven. Kijk niet eens naar die Ierse schande, Bono, die Zelensky in Kiev pijpt of naar de georganiseerde misdaadfamilie Bush in Amerika. In plaats daarvan, zoals de Byrds, “turn, turn, turn” en kijk naar de infiltratie van de BBC in Liverpool’s Kop (genoemd naar Spion Kop van de beruchte Boeren genocide) om een levendige volkscultuur te kapen waar ze duidelijk helemaal niets vanaf wisten en, net als Hitler en Mussolini (vergeet die Duke of Wellington openbare schooljongen onzin) voor hen, gaven er alleen om voor zover het hun imperiale plannen kon bevorderen, in het verbannen van Rusland uit Qatar 2002, evenals het politiek ontmannen van Engeland’s goedgelovige jeugd vanaf 1964. De BBC-parasieten van de NAVO hebben de Beatles’ vredesliederen vervormd, niet alleen in Liverpool, maar ook in de Belmarsh-gevangenis, waar Julian Assange, de ware vredesvoorvechter van vandaag, opgesloten zit in een kerker waar eigenlijk John Bolton, Tony Blair, Bill Clinton en de andere smeerlappen van het kwaadaardige NAVO-imperium zouden moeten zitten.

  Wat zijn de vooruitzichten op vrede?

De geest die Julian Assange is, zit inderdaad opgesloten, maar als de barbaren in het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Zijne Majesteit, in MI5 en in hun gelijkwaardige Amerikaanse en Australische groeperingen die dit lezen, niet weten welke krachten een geest bezit, laat mij het dan uitleggen. Omdat profeten als Assange, die de waarheid tegen de macht spreken, laten zien hoe zwak die macht eigenlijk is, en als en wanneer de idolen van de jeugd zich achter Assange’s banier van de waarheid scharen en het voorbeeld volgen van George Harrison, John Lennon, Roger Waters, Muhammad Ali en vele anderen zoals zij, dan zal de macht van de NAVO afbrokkelen als de voortdurende kortstondige nachtmerrie die zij is.

Dus, welkom bij onze Apocalyps, Generaal Armageddon. Zoals Handelingen 2 ons vertelt dat onze oude mannen dromen zullen dromen en onze jonge mannen visioenen zullen zien, laat mij u vertellen dat mijn droom de droom is van het vermoorde Amerikaanse schoolmeisje Rachel Corrie, de droom van de vermoorde Martin Luther King Junior, de droom dat de NAVO stopt met hun moordcampagnes die Oekraïne, Armenië en de Vruchtbare Gordel doordrenken met zoveel onschuldig bloed. Opdat onze jonge mannen hun voetbalvelden en X-boxen verlaten om de visie van John Lennon te zien, die vrede een kans geeft, de visie waarvoor Rachel Corrie en zovele anderen zijn gestorven en waarvoor Julian Assange langzaam wordt vermoord, heeft de hele beschaafde wereld u nodig, Generaal Armageddon, om uw ochtendkoffie op te drinken en te doen wat u en De Tijger het beste kunnen. Veel geluk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Generaal Armageddon” gaat Russische troepen in Oekraïne leidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWereldwijde spanningen over Rusland en Oekraïne – wat gebeurt er verder?
Volgend artikelWe worden naar een kernoorlog geduwd op basis van een verzinsel: Aantekeningen van de rand van de narratieve matrix
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Soms vraag ik mij af of de auteur de laatste jaren de spanningen tussen Israël en Iran heeft gevolgd.
  Het zal toch bekend zijn, dat Iran het doel heeft Israël van de kaart te vegen en juist ook vanuit Syrië oorlogstuig bevoorraadingen regelt. Israël valt al jaren juist deze depots en bevoorradingstroepen aan.
  Iraniërs hebben niet alleen terroristische Palestijnse groeperingen bevoorraad heeft van oorlogstuig, maar zelf ook via Syrië bedoelingen Israël schade aan te richten.
  U haalt Handelingen 2 aan, maar lees dan zeker ook Ezechiel 38, die juist gaat over de eindtijd en zeker richting de huidige oorlog en dreiging, uiterst actueel is. Alke betrokken landen worden hierin genoemd, op de USA na.
  In andere bijbelboeken wordt ook het verre Oosten (bijv. China, India) wel genoemd, maar Amerika niet (wordt zij binnenkort uitgeschakeld?).

  De generaal wordt Armageddon (Hebreeuws: berg Megiddo), verwijzend naar de enorme eindstrijd tegen Israël, die totaal alleen zal komen te staan, maar door God zelf bevrijd wordt, omdat dit gigantische leger door Hem wordt vernietigd. Dit zal de echte armacheddon worden.

  De vooraftekening van deze komende strijd zien we voor onze ogen steeds meer afgebeeld.

  • Israël, de macht, is sinds jaar en dag een instrument van de wereldheerschappij.
   Niets meer dan een uitkijkpost in die regio. Je gelooft toch zeker zelf niet dat Israël zelf beslissingen neemt om die bombardementen op Syrië en Iran…
   Het wordt tijd dat al die immigranten, die tot het jodendom bekeerde populatie, terugkeren naar die landen waar zij hun roots hebben. Zij zijn het uitverkoren volk niet. Het uitverkoren volk is altijd in Palestina gebleven…
   Er was geen diaspora!

  • Rapture,
   Ben niet tegen de staat Israël, erken het land maar zie al heel lang een illegale bezetting bezig op een ander volk en die gaat maar door, nooit sancties op dit land vanwege hun politiek, wat is de toekomst voor het Palestijnse volk bijvoorbeeld, gelijke rechten hebben ze niet in het beloofde land maar een eigen staat komt er ook niet, gaat om miljoenen mensen ?

  • In de tijd dat de bijbels geschreven werden bestond Amerika enkel uit Indianen die in hun god Manitoe geloofden.
   Alles wat in die bijbels beschreven werd speelde zich af in het midden oosten, met inderdaad Israël als middelpunt.

 2. ISIS, AL QUIDA, HOUTHIS etc etc zijn allemaal terreurorganisaties opgericht, getraind en gefinancierd door CIA.

  OVERAL in de wereld worden zij ingezet om oorlogen, chaos, dood en verderf te zaaien.
  Allemaal in opdracht van die gestoorde krankzinnigere elite.

  Dit moet stoppen mensen !!

  Het volk wil geen oorlog wij willen een normaal leven in vrijheid en verbondenheid met elkaar.

  STOP DE OORLOGEN NU !!!

  VERNIETIG ALLE BANKEN !!!

  ALL WARS ARE BANKERS WARS !!!!!

  • Daar kun je zelf mee beginnen.
   Verkoop alles wat je hebt,
   haal dan je geld van de bank en
   maak alles op.
   Geen bank meer nodig.

  • Alle BANKERS zijn Nepjoden (Khazaren). Langer dan een millennium stonden de Khazaren op het toneel van Europa. Een heidense natie die zich in z’n geheel bekeerde tot het Jodendom in de 7de eeuw. Er bestaat tussen het koninkrijk der Khazaren uit de 7de eeuw en de Ashkenazim-Joden uit onze tijd, die 90 % uitmaken van de Joden die nu in Israël wonen geen verschil. Het is allemaal een pot nat.

 3. Als u Openbaring 17 en 18 leest, vind u de ondergang van de USA. Als u Ezechiel 38 en 39 leest vind u de ondergang van Rusland en Iran. Als u Daniel 8 leest en Zach. 12-14 vind u de ondergang van Turkije, Syrie en Egypte. Als u Daniel 2 en 7 en Openbaring 19 leest vind u de ondergang van Europa en de antichrist. Het komt goed, Jezus komt.

 4. Generaal Sergey Surovikin, alias General Armageddon betreedt de ring de eerste dagen van zijn campagne vond ik wel interessant om te zien dat een grootgedeelte van de Oekraïense krachtcentrales plat werden gegooid en paar raketten op Kiev en nog flink wat schermutselingen in de regio Donbas, maar de aanvallen van Zelensky zijn buitenlandse proxy troepen blijven onschuldige burgers treffen.

  Hieronder een kleine collage van de groothandelaars in menselijk leed, hoop dat het snel opgelost wordt.

  Oekraïense strijdkrachten treffen Belgorod met Amerikaanse wapens
  Washington loog opnieuw en beloofde dat hun “geschenken” niet zouden worden gebruikt voor het beschieten van de Russische Federatie.

  Aanval op het stadhuis van Donetsk: het aantal gewonden groeit
  Vanmorgen vielen de strijdkrachten van Oekraïne het stadscentrum aan vanuit HIMARS.

  DPR: Burgers gedood, Donetsk wordt nog steeds beschoten
  Inwoners van Donetsk en Jelenovka werden het slachtoffer van gewelddadige artilleristen van de strijdkrachten van Oekraïne.

  Belgorod: getroffen in de buurt van de luchthaven (VIDEO 18+)
  Buurtbewoners filmden twee aankomsten in de buurt van de luchthaven van Belgorod.
  https://t.me/rusvesnasu/22782

  Strijdkrachten van Oekraïne hebben geschoten op een konvooi van vluchtelingen dat Artemovsk verlaat
  Onderzoekers van de Russische onderzoekscommissie leggen informatie vast over nieuwe misdaden van het regime in Kiev.

  “Gisteren hebben ze ons laten zien wie hier is voor wie en met wie ze zullen vechten”: over de terroristische aanslag op het oefenterrein
  Is het wel zo’n goed idee om mannen uit Centraal-Azië te bewapenen, zij het met Russische paspoorten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in