De aankondiging kwam nadat de Britse regering een dringend onderzoek had ingesteld nadat zij hogere dan gebruikelijke percentages hepatitis bij kinderen had ontdekt, nadat zij de gebruikelijke virussen die de aandoening veroorzaken had uitgesloten.

De huidige gepubliceerde, maar niet waterdichte theorie is dat dit te wijten is aan een adenovirus. Maar niet zomaar een adenovirus. Er zijn aanwijzingen dat medicijnregulatoren over de hele wereld denken dat het te wijten is aan een “verzwakte” adenovirusvariant in zowel de AstraZeneca als de Janssen Covid-19 vaccins, die op hol is geslagen, bericht Eutimes.net.

Op 15 april 2022 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie een wereldwijd alarm afgegeven over een nieuwe vorm van ernstige acute hepatitis met een onbekende etiologie (oorzaak), die de afgelopen maand voorheen gezonde kinderen in het Verenigd Koninkrijk heeft getroffen. Er zijn ook gevallen gemeld in Nederland en Ierland. Tests hebben alle tot nu toe bekende hepatitisvirussen uitgesloten.

De aankondiging kwam nadat het UK Health Security Agency (UKHSA) onlangs hogere percentages leverontstekingen (hepatitis) bij kinderen had vastgesteld dan gewoonlijk.

Sinds 3 mei 2022 zijn er in het V.K. 163 gevallen van acute niet-A-E hepatitis met serumtransaminasen van meer dan 500 IE/l vastgesteld bij kinderen onder de 16 jaar.

Het UK Health Security Agency (UKHSA) beweert in hun 2e technische briefing over deze zaak dat “de volgende hypothesen alle actief worden getest door de onderzoeken die aan de gang zijn”-

 • Een normale adenovirusinfectie.
 • Een nieuwe variant van het adenovirus.
 • Een post-infectieus SARS-CoV-2-syndroom.
 • Een geneesmiddel, toxine of milieublootstelling.
 • Een nieuw pathogeen dat alleen of als bij-infectie optreedt.
 • Een nieuwe variant van SARS-CoV-2.
  Meer dan 32.000 mensen DOOD in Brazilië na COVID-19 vaccins volgens officieel mediaverslag

Waarom men de schuld aan Covid-19 wil geven, is niet helemaal duidelijk. Omdat SARS-CoV-2 slechts in 24 van de 132 gevallen met beschikbare resultaten is opgespoord (18%).

Maar de adenovirustheorie is zeker interessant als u bedenkt wat de U.S. Food and Drug Administration (FDA) op 5 mei 2021 heeft aangekondigd.

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft het toegestane gebruik van het Janssen COVID-19 vaccin beperkt tot personen van 18 jaar en ouder voor wie andere toegestane of goedgekeurde COVID-19 vaccins niet toegankelijk of klinisch geschikt zijn.

De FDA beweert dat dit te wijten is aan het uitvoeren van een bijgewerkte analyse en de bevinding dat het risico van trombose na toediening van het Janssen COVID-19 vaccin toeneemt het beperken van het toegestane gebruik van het vaccin rechtvaardigt.

Maar wacht eens even. Zij wisten maanden geleden al van de gevaren van bloedstolsels en hadden die toegevoegd aan het veiligheidsinformatieblad van Janssen & Janssen. Waarom dan nu plotseling een andere mening?

De mysterieuze hepatitisgevallen zijn onlangs in 14 staten in heel Amerika geconstateerd. Artsen in Ohio hebben 7 gevallen gemeld bij kinderen van nog maar 18 maanden, en North Dakota heeft zijn eerste geval op 5 mei bevestigd. Op dezelfde datum hadden zes kinderen een levertransplantatie nodig en is er één gestorven.

Zou de eigenlijke reden voor het feitelijke verbod op het gebruik van het Janssen-vaccin te maken kunnen hebben met de vrees van de geneesmiddelenautoriteiten dat het geaccentueerde adenovirus dat het bevat op hol is geslagen?

Zowel de J&J als de AstraZeneca Covid-19 injecties zijn virale vectorgentherapieën. Beide werken naar verluidt door het volgende te doen –

  Kijk: Aziatische verslaggeefster stort live in tijdens de VN-conferentie over klimaatverandering

Eerst worden de DNA-instructies om het SARS-CoV-2 antigeen (spike-eiwit; niet het volledige SARS-CoV-2 virus) te maken in een gemodificeerd virus (adenovirus) ingebracht.

Nadat het “vaccin” bij een persoon is ingespoten, levert de virale vector de DNA-instructies voor het spike-eiwit aan de cellen, wat resulteert in grote hoeveelheden van het spike-eiwit-antigeen.

De resulterende immuunreactie op SARS-CoV-2 zou helpen nabootsen wat er tijdens een natuurlijke infectie gebeurt en resulteert in een cellulaire immuunrespons.

De huidige theorie is echter dat het adenovirus dat nu circuleert, uit het AstraZeneca-vaccin is voortgekomen. Dat zou betekenen dat de FDA het Janssen-vaccin heeft opgeschort om te voorkomen dat het precies hetzelfde zou doen. Maar dat wil niet zeggen dat de J&J prik niet de eigenlijke boosdoener is.

Het VK was het eerste land dat in januari 2021 de op adenovirus gebaseerde AstraZeneca Covid-19 injectie massaal uitrolde, en het was ook het eerste land dat een ongewone toename van hepatitisgevallen met onbekende oorzaak bij kinderen meldde. Gewoon toeval?

De theorie achter het op hol slaan van het AstraZeneca virus is dat het virus dat in het vaccin zit, zich combineert met het E1-gen van een ander circulerend adenovirus, waarvan er vele zijn. Het resultaat is een replicerend ChAdOx1 virus. (Een schat aan wetenschappelijke informatie en redeneringen over deze theorie vindt u hier. Bron)

Omdat de meeste mensen hun hele leven aan Adenovirussen blootgesteld zijn geweest, zullen zij immuun zijn. Maar jonge kinderen die de afgelopen twee jaar gedwongen thuis moesten blijven, worden nu bij de eerste blootstelling getroffen door een gevaarlijk adenovirus.

  Australië waarschuwt de ongevaccineerden dat ze voor onbepaalde tijd in totale sociale isolatie zullen blijven wanneer de lockdown eindigt

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMaak kennis met de COVIDIANEN SEKTE: Een apocalyptische medisch-extremistische groep tirannen wier fanatieke volgelingen deelnemen aan genocide door vaccinatie
Volgend artikelWij moeten een manier vinden om te verhinderen dat Bill Gates de volgende pandemie verhindert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. De FDA…. stelletje incompetente goedgelovige imbecielen. Een adenovirus, ja hoor, die bestaan ook echt. Dream on.

 2. Ik denk dat het de Pfizer BioN Tech/Moderna vaccinaties zijn; Door Astra Zeneca en Janssen
  de schuld te geven leiden ze de aandacht af. Na 3 of 4 jabs Pfizer is je immuunsysteem “compromised”
  en ben je heel vatbaar voor allerlei ziektes. Smeerlappen zijn het!

 3. In deze vaccins zitten geen afgezwakte virussen zoals in een normaal vaccin. Het zijn de computer geproduceerde spike eiwitten die de schade veroorzaken. Daarom vinden ze ook geen virus. Het spike eiwit speelt een rol in het normaal afwikkelen van andere eiwitten in het lichaam. Het verstoort dus alle functies ook die van de lever, afweer tegen kanker, tumoren, hart enz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in