De wetenschap is niet langer empirisch onderbouwd als het om de geneeskunde in het Westen gaat, het is een nieuwe godsdienst die volledig op geloof gebaseerd is. “Gelooft” u in vaccins? “Gelooft” u dat het dragen van gezichtsmaskers werkt om de verspreiding van COVID te voorkomen? Zo niet, dan wordt u verketterd omdat u niet gelooft in de nieuwe godsdienst van de op geloof gebaseerde wetenschap. Als u tegen het systeem ingaat, zullen uw “samenzweringstheorieën” u laten vierendelen (failliet laten gaan en met prionen inspuiten), of als een heks op de brandstapel zetten (in het ziekenhuis aan het dodelijke Remdesivir en een stikkend-dodend beademingsapparaat leggen), schrijft S.D. Wells.

Maak kennis met de Covidianen Sekte, een apocalyptische medisch-extremistische groep wetenschappers, dokters, patiënten, en propagandisten die maar één einddoel voor ogen hebben, de rest van de wereld dwingen om hun godsdienst te “beoefenen”, of te sterven.

De Covidianen Sekte omvat iedereen die vaccins maakt, ze financiert, ze promoot, en ze neemt. Het is een religieuze nieuwe wereldorde, en hun nepwetenschap en ministerie van waarheid propagandamachine heeft meer dan 4 miljard aanbidders gehersenspoeld, en dat in slechts de eerste twee jaar van “lidmaatschap”. Het is een doemoorlog die plaatsvindt om de controle over uw gezondheid en psyche, en als u zich niet verzet of terugvecht, verliest u automatisch.

De apocalyptische religieuze beweging (cult) van de Covidianen Sekte is opgericht in de jaren 1950, in dezelfde tijd als de nep-wetenschap-religie van de vaccins.

Herinnert u zich de “Zevende-dags Adventisten?” De FBI verbrandde 76 van de 85 van hun “afstammelingen” levend, waaronder enkele kinderen (die ATF-agenten er niet uit konden krijgen), omdat ze niet uit hun compound kwamen en zich overgaven. Het gebeurde in Waco, Texas, waar het “Mount Carmel Center” het onderkomen was van de Davidians Sekte. De leider? David Koresh – de zelfbenoemde “laatste profeet” (denk hier aan Fauci).

  Trudeau in het nauw: Wordt onderuitgehaald in het Lagerhuis en verteld de wetenschap te volgen en mandaten te beëindigen

Koresh onderwees zijn volgelingen over de Zeven Zegels en dat het einde van de wereld “aanstaande” was. Dit lijkt veel op wat de gezondheidsautoriteiten nu beweren, namelijk dat als wij niet allemaal experimentele vaccins nemen, de hele wereld zal STERVEN aan COVID-19 (dat een dodingspercentage van .01 procent heeft en vooral onder de immuungecompromitteerden voorkomt). Vaccins hebben, sinds het Poliovaccin, meer kwaad dan goed gedaan, dat wil zeggen, als u ECHT kijkt naar de op bewijzen gebaseerde wetenschap erachter.

Met andere woorden, de “wetenschap” van de vaccins is een godsdienst waarin u moet geloven, zonder enig bewijs voor de werkzaamheid. Het is een op geloof gebaseerde geneeskunde en het “einde van de wereld” hangt ervan af of iedereen griepprikken krijgt die bloedklonters en myocarditis veroorzaken.

De Covidianen Sekte heeft wereldwijd meer dan 4,6 miljard leden en groeit nog steeds.

De meeste leden van de Covidianen Sekte (vaccinpushers en -nemers) geloven heilig dat alle “anti-vaxxers” krankzinnige gekken (ketters) zijn die geen waarde hechten aan het menselijk leven en rondlopen om mensen te VERMOORDEN omdat zij “NIET geloven in” het nemen van giftige gentherapie-injecties (“vaccins”) of het 24/7/365 dragen van een nutteloos, met bacteriën beladen masker. Het masker is een handtekeningendoekje van de sekteleden geworden, en alle leden krijgen de opdracht om de maskerlozen vuile blikken te werpen, en hen schuldig te verklaren aan godslastering en heiligschennis (ze aangeven bij de DHS) omdat ze zich verzetten tegen het religieuze geloof dat maskers helpen om de wereld te redden van de Zwarte Pest van 2022 (de Chinese griep).

  "Ik wil gewoon mijn leven terug," zegt 16-jarige die neurologische symptomen kreeg na het vaccin van Pfizer

De Covidianen Sekte zit vol met vaccinfanaten die lijden aan kwikvergiftiging, ook wel Mad Hatter Syndrome genoemd, door alle “thimerosal” in de griepprikken door de jaren heen, en nu door het Spike Eiwit Syndroom door de met nanodeeltjes bloedklonterprikken. Zijn de boosterprikken de giftige “magic kool-aid” van de volgende Jonestown Massacre? Het is genocide door inenting, en de leidende tirannen hebben alle “kerk”gangers bij het inentingsaltaar aan het bidden.

Hoeveel leden zullen de Covidianen nog ronselen voor de “laatste belegering” voordat de hele kudde “in vlammen opgaat?” Het einde van de wereld lijkt echt snel te komen, maar het komt eigenlijk alleen voor de Covidianen Sekte, weinig weten zij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

De laatste dagen van de Covid SekteledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland niet in staat om nog een oorlog te voeren na catastrofale militaire verliezen? (Video’s 18+)
Volgend artikelGeneesmiddelenautoriteiten geloven dat verzwakte virussen in AstraZeneca & Janssen COVID-19 vaccins de schuld zijn van de toename van dodelijke Hepatitis bij kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Zoek op domein frontnieuws.com/kinderoffers-en-bedrog-in-de-tijd-van-de-covidianen/https://www.frontnieuws.com › kinderoffers-en-bedrog-in-de-tijd-van-de-covidianen
  Kinderoffers en bedrog in de tijd van de Covidianen …
  Een toekomstige historicus kan het bijgeloof van de Azteken vergelijken met dat van de Covidianen. De belachelijke mondkapjes, de ondoeltreffende lockdowns, de sekte-achtige gehoorzaamheid aan het gezag. Het is bijna te perfect dat de Azteekse adel zich identificeerde door met een bloem onder de neus te lopen.

 2. Oei, dan hebben de leden die een placebo gekregen hebben eigenlijk ‘vaccin’ lastering gepleegd.
  Hoe komen ze er achter? Dat zijn diegenen die geen symptomen krijgen van hun “vaccin'”elexir want de volgelingen behoren een flinke portie zefkastijding en sm ten toon te spreiden, en de ‘fakers’ vallen al snel door de mand en wordt hun de toegang tot hun hemelse hel onzegd.

 3. Alle volwassenen die aan geen enkele coronamaatregelen hebben meegedaan, bewust niet naar huisarts, ziekenhuis en tandarts zijn gegaan, zich niet hebben laten prikken met de ziekmakende dna-verkrachtende spuiten moeten wat mij betreft niet stoppen met actievoeren (daarnaast).

  Het zou mooi zijn als dezen middels bordjes, spandoeken en kleine waterverf-teksten in natuurgebieden duidelijk maken, dat dit VERBODEN GEBIED is voor al diegenen die wel aan coronamaatregelen- en spuiten hebben meegedaan. Want deze laconieke lachebekjes
  gaan massaal als mieren naar buiten alsof er niets aan de hand is geweest.

  “Aan alle volwassen corona-volgelingen: Wegblijven uit de natuur (stand, bos, fietspaden etc).
  Jullie hebben hier niets meer te zoeken omdat jullie met de menselijke natuur geklooid hebben!
  Wegwezen! Voor jullie geen extra vrijheid. Keer om (neem maar een fietsroute langs een drukke autoweg) en geniet maar van de natuur in je woonplaats of achtertuin. Kijk thuis maar naar natuurseries op tv of internet, of zet maar een VR-bril op als de miezerige 2.0 mensjes die jullie zijn”.

  Zoiets….

  • Kippevel van uw bericht. Alsof ik mijn eigen woorden lees.
   Dit klinkt nogal narcistisch bedenk ik me.
   Maar ik bedoel ermee dat het me goed doet te lezen dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.
   Het is namelijk best hard.
   Maar dit voel ik dus ook zo. Uw reactie geeft toch een bevestiging dat mijn `wrok` tegenover die genetisch gemanipuleerde DNA lichamen vaker voor komt…. onder mensen….

   Ik moet het echt verwerken gewoon.
   Haren staan omhoog als ik die mensen die de experimentele gif/ biowapens gekozen hebben, hoor praten over; “natuurlijke theesoorten” of “de sportschool”…. wat the fuck doe je op die plekken? Het is voor bij voor jou.. denk ik dan…. je nuttigt nu allemaal dingen die de mensen nodig hebben die zich NIET hebben laten vermoorden door dat gif…… allemaal nutteloze eters en drinkers en LEVENS vind ik dat; de mensen die voor 1 , 2, 3, 4, 5 prikken gekozen hebben.

   Walgelijk idee dat ze nu ineens allemaal zogenaamd gezond denken te zijn…

   Ga lekker aan de patat, chips… cola….gmo voeding.. past bij je DNA denk ik dan.

   En laat de rest van de wereld met rust!!!!

  • Wauw……ik ben ook bezig de spies om te draaien. Zo maar eens vragen waarom mijn collega’s als ouder momenteel zo vaak met “de kids” naar de huisarts moeten. Een enkeling is al voorzichtiger geworden met de bewering dat vaccin goed voor alles is….de eerste voorzichtige twijfel komt al op.
   Mijn tandarts had een 2de keer corona….” ja hoofdpijn, pijn in de keel, pijn op de borst en na een paar dagen ging het weer…..en de rest van de praktijk ook al velen voor de 2de keer ziek.!” Ja ja zegt ie dan. Ik wilde nog vragen “gevaccineerd en geboostert hè?” Dat heb ik dan maar niet gedaan.

   Ik zeg alleen maar mijn bloed kost 5000 euro de liter. Prijsverhogingen zeer reëel!

 4. Ik geloof in God, de almachtige Vader. Schepper van hemel en aarde en in Jezus Christus onze heer.
  Als iemand(de duivel) je vraagt of je ergens (wat dan ook) in gelooft, dan is de bovenstaande regel het enige juiste antwoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in