Dokter Vladimir “Zev” Zelenko adviseerde president Trump om hydroxychloroquine te nemen voor Corona. Hij werd ook genomineerd voor de Nobelprijs. Hij noemt Corona een psyop, een psychologische operatie, en zegt dat er al meer mensen zijn gestorven door de maatregelen – lockdown en vaccinaties – dan door de ziekte zelf.

Voormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins “gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie”

Internationale deskundigen zeggen dat we op de rand van een volkerenmoord staan. Advocaat Reiner Fuellmich en Mike Yeadon, voormalig vice-president van Pfizer, behoren tot degenen die hebben gewaarschuwd voor genocide. Volgens Yeadon is de kans dat kinderen sterven aan het vaccin 50 keer groter dan aan het Coronavirus.

Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd”

De Ierse professor Dolores Cahill heeft ook verklaard dat de meerderheid van de gevaccineerden binnen twee jaar zal sterven. Yeadon schat dat de meerderheid van de gevaccineerden binnen drie jaar zal sterven. Robert Malone, de uitvinder van het mRNA-vaccin, waarschuwt voor het nemen van het vaccin en zegt dat de regering niet transparant is over de bijwerkingen.

Prominent professor: reeds 1,6 miljoen verwondingen door vaccins in Europa – “miljoenen mensen zullen waarschijnlijk sterven”

Deskundigen over de hele wereld waarschuwen dat dit kan leiden tot een wereldwijde genocide. Dit komt simpelweg omdat alle dieren stierven tijdens de proeven met het vaccin. Nu maken mensen deel uit van het experiment, zegt Zelenko in de Stew Peters Show.

Op korte termijn, sterven de meeste mensen aan bloedstolsels. Volgens een klokkenluider zijn in de Verenigde Staten reeds meer dan 45.000 mensen overleden ten gevolge van COVID-19 injecties. Zelenko zegt dat er nog veel meer zijn. Zo hebben collega’s van hem geprobeerd sterfgevallen na vaccinatie te melden bij VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt, maar hun meldingen werden afgewezen.

VAERS-klokkenluider: “45.000 doden door Covid-19-vaccins binnen 3 dagen”, leidt tot rechtszaak tegen Amerikaanse regering

Op korte termijn, sterven de meeste mensen aan bloedklonters. Volgens een klokkenluider zijn in de Verenigde Staten reeds meer dan 45.000 mensen overleden ten gevolge van Corona-injecties. Zelenko zei dat er nog veel meer zijn. Zo hebben collega’s van hem geprobeerd sterfgevallen na vaccinatie te melden bij VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt, maar hun meldingen werden afgewezen.

Op de lange termijn zullen veel gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuunziekten en kanker, zegt hij. Dan is er een fenomeen dat bekend staat als antilichaam-gemedieerde versterking van infectie. Dit kan vergeleken worden met het tot ontploffing brengen van een bom, aldus Zelenko.

Dr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”

Wie gevaccineerd is, kan de uitbraak voorkomen door uit voorzorg antivirale middelen in te nemen en de ziekte onmiddellijk te behandelen met hydroxychloroquine of ivermectine als hij Corona krijgt. “Er zijn dus effectieve middelen om te voorkomen dat de bom afgaat,” zei de dokter.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

HIV bevestigd bij gevaccineerden!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelInentingsreacties: Hoe verdragen de verantwoordelijken om de gevolgen van hun experiment onder ogen te zien?
Volgend artikelC19 Vaccin Reacties: Feitelijke verhalen over bijwerkingen van COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. CDR J.H. Furman, officier bij de Amerikaanse marine, waarschuwt voor een complete “nationale veiligheidsdreiging” als de legertop en politiek doorgaan met hun geplande COVID-19-vaccinatiemandaat. Revolver News publiceerde exclusief zijn gehele brief.

  Als dat plan doorgaat dan waarschuwt CDR J.H. Furman dat de gevolgen catastrofaal kunnen zijn. “De gedwongen vaccinatie van alle militairen met de huidige COVID-19-vaccins kan de Amerikaanse nationale veiligheid in gevaar brengen vanwege de onbekende omvang van ernstige vaccincomplicaties”, schrijft Furman.
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/08/vs-leger-verplicht-vaccineren-is-catastrofaal/

 2. Ik vraag me kritisch af of al deze schokkende zaken hard gemaakt kunnen worden. Er is ook in het alternatieve circuit een neiging om – wellicht onbewust – angstporno te creëren. Vooral religieuze alternatieve media beweren zaken die soms te fantastisch zijn. Ik begrijp dat trouwens best.
  Laten we helder zijn, ik weet van de plannen en de instelling van degenen die we gemakshalve zullen plaatsen direct onder de ’top van de piramide’. Door wie die top wordt gevormd laat ik nu even in het midden maar ik vermoed dat men wel een idee heeft met wie wij als stoffelijke wezens te maken hebben.
  Zoals dus aan de ene kan de leugenpers kommer en kwel predikt dat nergens op is gebaseerd, is er aan de andere kant eenzelfde fenomeen waar te nemen. Ik zeg dus niet dat het niet waar is.
  Laten we wel wezen en ons de volgende vragen stellen: ‘Wat als ik alle noodzakelijke middelen tot mijn beschikking had om de mensheid te controleren, wat zou dan mijn strategie zijn en welke doelen zou ik daarmee dienen?’ ‘Zou het zinnig zijn om een totale depopulatie tot stand te brengen als ik totale controle wil ervan uitgaand dat ik weet wat het beste voor de mensheid is?’ ‘Zou het verstandig zijn om de atmosfeer te besproeien met gevaarlijke nanodeeltjes die ook ik kan inademen en wat kunnen hiervan op termijn de gevolgen voor mijzelf en mijn dierbaren zijn?’ ‘En wat zijn de gevolgen voor flora en fauna – en dus voor mij en mijn dierbaren – als ik juist Gaia tracht te beschermen?’. Dit lijken me zinnige vragen en degenen die (menen) net onder de top van de piramide te zitten zullen zich ongetwijfeld dergelijke vragen stellen. Ze zijn niet stom en roekeloos en dit beeld wordt wel vaak zo naar buiten gebracht. Hebben ze hier oplossingen voor? Dat zou kunnen, maar wat in voor wereld zouden zij uiteindelijk terecht komen? Let wel, nogmaals, ik ben mij zeer bewust van de demonische, criminele denkwijze van bepaalde lieden. Maar de maffiabazen zijn niet dom en geven om hun eigen leven.

 3. @ Cas
  Denk dat die hoegenaamde “God” het kankergezwel vd wereld is. Heel de Bijbel is moord, doodslag, verkrachting, onderdrukking, haat en nijd. Welgevallig is Hij die in zonde leeft en “afgoden” aanbidt. Zoals Salomo met ontelbare bijwijven, David die zijn eigen vriend vermoordt om in bed te kunnen kruipen met diens vrouw. Werd hoegenaamd op de vingers getikt door “God” en daarna weer met voorspoed overspoeld. God is uiteindelijk nog erger dan Satan, een hypcriet en sociopaat pur sang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in