Knaleffect rond de goedkeuring van de controversiële vaccinatie-experimenten. In de Verenigde Staten heeft de Food and Drug Administration (FDA), die onder het Ministerie van Volksgezondheid ressorteert, nu besloten het gebruik van het vaccin van Janssen & Janssen grotendeels te beperken. Een van de redenen daarvoor is het verhoogde risico op gevaarlijke bloedproppen. In de toekomst zal er een totaal verbod op het gebruik van de stof voor minderjarigen komen, en zal het alleen in uitzonderlijke gevallen voor volwassenen worden aanbevolen, bericht Wochenblick.at.

Verhoogd risico op gevaarlijke bloedproppen

De autoriteit heeft het besluit op donderdag bekendgemaakt. Het is gebaseerd op ten minste 60 bewezen gevallen van stollingsstoornissen binnen twee weken na de injectie. In ten minste negen gevallen waren de complicaties zelfs dodelijk. Gezien de duizenden verdachte gevallen in het meldingssysteem voor bijwerkingen VAERS en het lage meldingspercentage, ligt het aantal niet gemelde gevallen van vaccinschade waarschijnlijk veel hoger. De autoriteiten hadden de vectorinjectie van de J&J-dochter Janssen voorheen al alleen voor personen boven de 18 jaar aanbevolen. Een paar weken na het tijdelijke  vaccin volgt nu de verdere beperking.

Na verdere analyse, onderzoek en evaluatie van de gemelde gevallen werd – volgens de FDA – vastgesteld dat “het risico van trombose met het trombocytopeniesyndroom (TTS) een beperking van het toegestane gebruik van het vaccin rechtvaardigt.” TTS is de levensgevaarlijke combinatie van bloedstolsels met een laag aantal bloedplaatjes, waarvan de symptomen meestal één tot twee weken na de prik duidelijk werden. De bijsluiter noemt hersentrombose en TTS als mogelijke toekomstige bijwerking.

  BREAKING - Directeur-generaal van de WHO zegt: "Landen geven boosters om kinderen te doden, dit is niet juist"

Slechte prognose voor getroffen TTS-patiënten

Het besluit is een slag onder de gordel voor de pogingen van het bedrijf om zijn “vaccin” beschikbaar te maken voor minderjarigen. De reactie van de media op het besluit van de FDA is opmerkelijk geweest. Zelfs de grote omroep CBS geeft nu toe: “De bloedklonters ontstaan door een immuunreactie die verband houdt met de manier waarop het vaccin gemaakt wordt. Zij vormen zich op veel voorkomende plaatsen, zoals in aders die bloed uit de hersenen afvoeren en bij patiënten die abnormaal lage bloedplaatjes krijgen. Symptomen van deze trombose zijn zware hoofdpijn, buikpijn en malaise.”

De FDA herinnert er ook aan dat de toestand van TTS-patiënten ondanks een snelle diagnose en behandeling “snel kan verslechteren”. Bovendien kan het syndroom leiden tot langdurige gezondheidsproblemen en heeft het een hoog sterftecijfer. De autoriteit vindt het ook problematisch dat “de risicofactoren voor de ontwikkeling van TTS na de toediening van het Janssen-vaccin onbekend blijven.” Daarom wil zij het gebruik van de J&J prikken alleen toestaan in gevallen van allergische reacties op mRNA-stoffen en voor mensen met andere vaccinatie-obstakels of onvoldoende toegang tot andere middelen.

Trombose met alle “vaccinaties” die reeds een jaar bekend zijn

Het probleem van levensbedreigende en fatale hersentrombose en embolie verscheen voor het eerst als een massaal verschijnsel in het voorjaar van 2021. Hoewel deskundigen al wekenlang voor een dergelijk gevaar hadden gewaarschuwd bij alle stoffen die toen waren goedgekeurd, negeerde de EU-autoriteit EMA hun advies. Pas toen de bijwerking niet langer over het hoofd kon worden gezien, werden de vaccinaties stopgezet, wat vooral van invloed was op het vectorpreparaat van Astra Zeneca, dat destijds het meest gebruikt werd in Europa. Daarop werden de mRNA-behandelingen doorgedrukt – een onafhankelijke autopsie van vaccindoden in de herfst liet echter ook verontrustende klinische beelden zien, waaronder trombose met deze stoffen.

  Horrorstraffen in Oostenrijk moeten verplichte vaccinatie afdwingen - 3.600 tot 7.200 euro geldboete, vier weken gevangenisstraf

Accumulatie van vaccinschade ook met mRNA-gentherapieën

Hoewel er dus ook talloze ernstige bijwerkingen en sterfgevallen zijn waargenomen met mRNA-genbehandelingen, blijven zowel de FDA als het mediacomplex op zijn minst proberen hun reputatie te redden. Maar in het geval van de stof van BioNTech/Pfizer hebben zelfs de ontwikkelaars onlangs moeten toegeven dat er “ernstige bijwerkingen optreden” die de volledige goedkeuring door de regelgevende instanties “zouden kunnen vertragen of verhinderen.” Er is ook nog geen bewijs voor de duurzaamheid van hun immuunrespons.

In het geval van deze experimentele therapieën zijn er de laatste maanden zelfs steeds meer aanwijzingen gekomen dat de injecties het immuunsysteem kunnen verzwakken – kritische medische deskundigen noemen het verschijnsel al “vaccin-AIDS“, vanwege de verschijnselen, die de mensen ook vatbaarder maken voor andere ziekteverwekkers. De wereldwijde “booster”-vaccinaties zouden de situatie tegen de herfst kunnen doen escaleren. Het feit dat vector- en mRNA-stoffen tot allerlei bijwerkingen kunnen leiden, was onlangs zelfs voor een Italiaanse rechtbank aanleiding om verplichte vaccinatie ongrondwettig te verklaren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prik genomen? Het Coronavaccin van Pfizer krijgt geen reguliere goedkeuring!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVijf redenen om u in toenemende mate zorgen te maken over de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelGlobalisten zijn al minstens sinds 2015 van plan om de wereld uit te hongeren door voedselschaarste
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Beste reaguurders:
  Ik heb een heel domme vraag… (en dat is waarom ik elke dag FN lees, om het eea te leren en beter in te zien. Ik lees dus ook al heel lang geen meanstream media meer). Wat ik niet begrijp is hoe het nou zit met die uitrol van het EU-QR pas met de verplichte fukzinazi; de vraag is of dat dus alleen voor de EU is. Ik zou aannemen van wel. Dan is er de versnelde uitrol van Agenda2030, heel stiekem ondertekend. Waarom zijn de Ziopaten die aan het versnellen – waar zijn ze bang voor? Zie de link die Adriaan neerzette:

  Red Alert: VN en WEF ondertekenen overeenkomst om Agenda 2030 te versnellen
  https://newspunch.com/red-alert-un-and-wef-sign-agreement-to-accelerate-agenda-2030/

  Ik probeer de verbanden te zien, maar het klikt (nog) niet echt. Bedankt voor het meedenken.

  • Ik denk de leeftijd van swapje en kornuiten.
   Èn ergens zal wel iets te snel zijn ingezet waardoor de agenda er nu als een malle door moet om nog te slagen.
   Die psychobillie ziet er overigens ook niet uit alsof hij de 80 gaat halen.
   En nu overal de wefcursisten zijn binnengedrongen is het wel een heel slim moment.

   Dit zijn zo mijn gedachten.

   En bij dit is Europa aangewezen om voorop te lopen.
   Elk continent, elk land mag met iets voorop lopen. Zo denken de schapen, gelukkig woon ik daar niet.
   Zolang het ikke niet aangaat, gaat ikke een ander ook niet helpen.
   Zo krijgen ze niet te grote “wantoestanden” ineens.
   Lekker beheersbaar.

   • En nog vergeten.
    Vanaf dag 1 heb ik het vermoeden dat een testbuisje in China gedropt door… een wat onverwacht onbeheersbaar grootschalig gevolg heeft gekregen. (àls er al een virusbiowapen is ipv een griep)

  • Domme vragen bestaan niet.
   Dat 2030 versneld wordt houd wellicht ook in dat steeds meer schapen wakker worden en de “narrow window” van Schwab kleiner wordt. Als er een kritieke massa wakker wordt is het gedaan met kun spelletjes.

 2. p.s. met dit besluit van de FDA en dit “Het feit dat vector- en mRNA-stoffen tot allerlei bijwerkingen kunnen leiden, was onlangs zelfs voor een Italiaanse rechtbank aanleiding om verplichte vaccinatie ongrondwettig te verklaren.” hoop ik dat het die kant op blijft gaan, zodat we op het eind van het jaar het zweet van ons voorhoofd kunnen vegen. Het enige is dat we dan nog wel steeds met die schaapekudde zitten… dat is de voedingsbodem van de problemen – hoe gaan we de Verlichting in als die schaope niet wakker worden.

 3. Ze hebben mijn ouwe ook kapotgespoten. Terwijl hij nooit injecties wilde.
  Omdat hij in 2021 van zorg afhankelijk was moest hij wel een vaccinatie ontvangen anders kreeg hij geen hulp meer van zijn verzorgers. Afijn, vader heeft daardoor een hersenbloeding opgelopen. Raakte hij nog in een verpleeghuis ook.
  Nou vraag ik me af of ik na kan gaan wie hem ingespoten heeft. Tegen zijn wil. Van zijn dokter krijg ik geen enkele medewerking. Zogenaamd i.v.m. de privacy van mijn vader. Hoe kan ik te weten komen wie het heeft gedaan, wel merk vaccin hij heeft gekregen. Zelf kan vader niks meer. Hij is aan de heidenen en de ‘zorg’ overgeleverd nu. Hij is volwassen en als ik informatie wil dan verwijst het verpleeghuis me naar mijn vader zijn ‘vrouw’. Maar mijn moeder is al jaren dood dus dat slaat nergens op. Zijn oude mensen nu proefkonijnen? Of worden ze expres doodgespoten? Het is zo raar!

  Zulke oude mensen kunnen nu dus als gratis proefkonijn dienen. Het kan niemand wat schelen blijkbaar.
  Zijn huisartsen onderdeel van de moordmachine van de overheid? Waarom krijg ik geen antwoord? Er wordt een muur om mijn vader gebouwd en hij is onbereikbaar geworden. Nog even en hij is negentig!

  • Ik vind het moedig om uit te vinden wie de spuiten heeft gezet, inderdaad gelijk aan de schandpaal deze moordenaars! Ik heb het precies zo in mijn werk omgeving al een paar keer geuit dat alle meelopers even zoveel schuld treft. Dat vindt mijn omgeving natuurlijk niet prettig…en ik stop er maar mee. Af en toe een speldenprik uitdelen als weer-eens-iemand-ziek geworden is “gevaccineerd zeker hè?” Is voldoende.

   Ik heb een blog gevonden waar iedereen de gevolgschades uit zijn familie en direkte omgeving kan posten. Het is een buitenlands blog. De verhalen beginnen op mekaar te lijken.
   Deze week ook in mijn direkte omgeving van een 60 jarige vrouw, veel drama en we hopen dat ze van een hersenbloeding vlug hersteld. Ik had kunnen zeggen dat dit een gevolg-is-van wat ik ook denk dat het zo is. Maar daar schiet niemand iets mee op. Toen ik van een serieuze statisticus hoorde dat 25% van de bevolking ons binnen afzienbare tijd zal verlaten dacht ik dat waarschuwen even niet meer hoeft. Daarvoor is het nu te laat. We gaan het vanzelf meemaken.

   Sterkte en veel wijsheid.

 4. De gehele vaccin project is gebaseerd op het te kunnen innen van ieders geboorte trust. Hoe ouder de persoon in kwestie, hoe meer geld in zijn geboorte trust zit. Als de persoon in kwestie dit niet zelf al beneficiair heeft aanvaard, valt zijn geboorte trust in handen van de overheden van het desbetreffende land. Doordat nu vele landen (wat eigenlijk allemaal commerciële coöperaties zijn) een samenwerking met het WEF zijn aangegaan. Vallen de geboorte trusts allemaal aan het WEF, als de persoon dood gaat en of als de persoon in kwestie geen zuiver mens meer is door een covid injectie. (vandaar dat er nog steeds gedreigd wordt om ieder persoon verplicht te injecteren met het zogenaamde covid vaccin).

  Deze geboorte trusts lopen in de biljoenen Dollars en Euro’s. Want anders is ieder land verplicht om ieders geboorte trust uit te betalen in goud en zilver. Dit wil de WEF en de bankensyndicaat ten aller tijden voorkomen, want dan verdampt hun macht en kapitaal als sneeuw voor de zon. Staten kun je helaas niet dagvaarden, maar wel alle ambtenaren die alle schuldig zijn aan het niet willen uitbetalen van ieders geboorte trust. Want de geboorte trusts moesten officieel alle voor oktober 2013 uitbetaald zijn. Daar blijven zij tot heden in gebreken. Ieder mens is hedendaags een soeverein, maar deze wijsheid wordt door de overheden op alle mogelijke manieren verzwegen. Want anders maakt het slapende honden wakker en staat het hun macht over de natuurlijke persoon en toekomst in de weg.

  Over de levende mens van vlees en bloed hebben zij eigenlijk nooit macht gehad. Maar door de verwissel truc bij uw geboorte aangifte bij de desbetreffende gemeente werd iedereen van vrije mens naar een natuurlijk persoon getransformeerd (een natuurlijk persoon is een bedrijf, maar geen mens). Dit goed verborgen geheim werd bij toeval in 2018 ontdekt door een verspreking van een bankdirecteur. Zolang ieder levend mens het idee of illusie heeft dat hij/zij die natuurlijke persoon is i.p.v. een levend mens. Is de levende mens een werkslaaf van de staat (van het commerciële coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN wat een privaat bedrijf is), die ook belastingplichtig is en geen enkel recht heeft. Enkel privileges heeft, die ontzegd kunnen worden als het de staat zo uit komt. Dit hebben we kunnen ervaren met het covid paspoort om in restaurants te mogen e.d. Zolang de grote massa blijft geloven dat hij/zij de natuurlijke persoon is, zal de grote massa het ook niet erg vinden dat zij met het covid injectie(s) in het nieuwe slaaf systeem zijn opgenomen en het nooit meer ongedaan te krijgen is in je levende toestand. Dit geldt tevens voor al diegene die een PCR test(en) of sneltest(en) hebben ondergaan. Want ook hierin zit een chip verborgen om u te degraderen tot werk slaaf in het nieuwe slaven systeem van de nieuwe wereld orde.

 5. Jongeren stonden in de rij om het Jansen vaccin te nemen, nadat Hugo de Jonge met zijn uitspraak ” Dansen met Jansen ” kwam omdat met een vaccin- bewijs de disco’ s open zouden gaan.
  De jeugd heeft Hugo de vaccin- val ingelokt… doordat velen zich hadden laten vaccineren om eindelijk weer naar de discotheek te kunnen gaan.
  Maar nadat al die jongeren waren gevaccineerd sloten de disco’ s twee weken later…..
  Hugo de Jonge, de vuile rat heeft heel veel bloed aan zijn handen!!

 6. Gelukkig nooit naar de ggd gegaan. (Smile)
  Waarschijnlijk wel covid gehad (griepverschijnselen en koorts en verkouden enz.) Maar niet erger dan de voorgaande 40 jaar (smile)

  Heel wijs ben ik ook ver van de “vaccinatie” gebleven.

  Nu niet, straks niet, nooit.
  En ben bereid om in de bossen te gaan leven als dit nodig blijkt.

  • Heeel verstandig Mark, misschien wist je dit nog niet?, Covid bestaat niet….
   Virussen bestaan niet, zijn nooit aangetoond en/of geïsoleerd.

 7. Het is aan ons om het narratief in de andere richting te doen SLAAN.
  Het lijkt erop dat uiteindelijk, al die bijwerkingen niet onder het tapijt geveegd kunnen blijven worden.
  Dus start men een nieuw narratieve, waarbij ze onschuldig blijken, want ze hebben op een eerlijke manier onzuiverheden gevonden in het Jansen-vaccin…
  Nog even, en men begint de andere vaccins er ook bij te betrekken.
  Het Jansen-vaccin is voor de ongeduldigen dat er rap vanaf willen zijn, want je hebt maar twee inentingen nodig.
  En wat blijkt? Ze zijn der inderdaad rap vanaf…

  Ik herinner mij nog mijn allereerste vaccinatie.
  Ik ben het product van ‘gepland ouderschap’ en werd op sommige momenten in mijn leven begeleid om rare dingen te gaan doen…

  Zo vond ik het raar, dat er iets in mijn arm gespoten moest worden, en eigenlijk wilde ik dit niet…
  Ik dacht: “Maar ik vertrouw u.”

  Op deze manier worden kinderen dus bedonderd, want kinderen zijn veel slimmer dan de meesten denken. (sommigen, enkele speciale uitzonderingen)

  Ik wilde eigenlijk zeggen: “Ik hoop dat ik hier geen last van ga ondervinden en u te vertrouwen bent.”

  Hoe zou dat overkomen bij volwassenen welke een 7-jarig kind een eerste vaccinatie willen zetten? (nu vraag ik u?)

  Ze mochten niet weten hoe slim ik was, want er klopte zo veel niet, en dat biedde mij macht, en mogelijkheden.

  Ik zat op iets, had iets gevonden, zou het uitvinden, en uiteindelijk, heb ik het allemaal uitgevonden.

  Het leven, kort samengevat, is als een mijnenveld, waar je jezelf doorheen manoeuvreert, op goed vertrouwen.
  Wanneer je dan op een mijn stapt, hoeft dat niet per sé iets persoonlijks te zijn.
  Dat kan evengoed een auto zijn waar je onder loopt.
  De oneindige variabelen des levens welke als dobbelstenen naar ons toegeworpen worden, representeren mijnen.

  Daarom is mijn conclusie, dat het leven als een mijnenveld is, maar ik zie dat ik afdwaal…

  Ik kan jammer genoeg niet alles zeggen wat ik zou willen zeggen soms.

  Ik durf zelfs geen versleutelde -email-correspondentie sturen naar talloze websites, anders had ik dat al lang gedaan.

  Niemand, mag meelezen wat ik te vertellen heb, en dat is best weleens lastig ja.
  Zou je het als een vloek kunnen zien, gebonden aan deze tijdsgeest?
  Als dit een vloek moet voorstellen, en ofschoon het wel aanwezig is, (dat lastige) dan kan ik deze vloek gemakkelijk aan.

  Neem mij vooral niet kwalijk, dat ik al van jongs af aan ontdekt had, dat hoe meer ik te weten kwam, te meer dat dat mijn overlevingskansen deed toenemen.
  Ik wil alleen maar blijven leven, neemt u mij dat niet kwalijk, net zoals jij, en iedereen.
  (diegenen met een werkend stel hersens)

 8. Er bestaan online geruchten van zoiets als het EBS, dat is het Emergency Broadcasting Signal, een signaal dat via satelliet naar elke beeldbuis wordt verzonden, welke een ‘documentaire’ geeft over de gebeurtenissen.
  En dat drie dagen lang.
  Of er iets van waar is, geen idee, kan net zo goed broodje aap verhaal zijn. .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in