© user20678629 / Freepik

Terwijl politici in vele landen de loftrompet blijven blazen over de “verlossende dubbele prik” en het sprookje verspreiden dat met vaccinatie het Corona-spook verdwenen is en vrijheid binnen handbereik ligt, bewijst het “volledig gevaccineerde” modelland Gibraltar precies het tegenovergestelde. De eerste beperkingen worden daar nu weer opgelegd, bericht Report24.news.

Het aantal Corona-infecties in Gibraltar is alleen al sinds 1 juni met een duizelingwekkende 2.500 procent gestegen. Op die datum was 99% van de bevolking gevaccineerd – een “droompercentage”, dat volgens de logica van onze vaccinatielobby-spreekbuizen ver boven de 75 à 80% vaccinatiegraad ligt die ons nog steeds wordt voorgespiegeld als het doel van kudde-immuniteit.

Zoals het Amerikaanse gezondheidsportaal “Natural News” meldt, is de regering van de Britse kolonie in Zuid-Spanje nu ten einde raad – omdat het vaccinatiepercentage, mede als gevolg van een groot aantal pendelaars, rekenkundig ver boven de 100 procent was uitgestegen en zelfs de oorspronkelijke politieke verwachtingen had overtroffen. Maar de euforie duurde niet lang. Hoewel de huidige 7-daagse incidentie van 19 nog steeds binnen een gematigde marge ligt, is de stijging in absolute termen in tegenspraak met alle prognoses – ook al gaat zij momenteel niet gepaard met hogere ziekenhuisopnames of een zorgwekkende toename van intensief medisch relevante, ernstige ziekteverlopen.

Het tegenovergestelde van “kudde-immuniteit

Niettemin heeft het bestuur van het schiereiland nu voorlopig alle grote openbare evenementen tot september afgelast; het ministerie van Cultuur van Gibraltar en het Bureau voor civiele rampen vragen alle particuliere instellingen hetzelfde te doen. Een koerswijziging ten opzichte van de situatie op het vasteland van Groot-Brittannië, waar sinds 19 juli, de zogeheten “Dag van de Vrijheid”, bijna alle beperkingen zijn opgeheven. In tegenstelling tot de voorspellingen van de Corona-onheilsprofeten, met name in Duitsland, zijn de incidentiecijfers daar sindsdien niet door het dak geschoten, maar integendeel sterk gedaald – van 400 indertijd tot thans ongeveer 280 per zeven dagen.

  Gevaccineerden kunnen geen bloed doneren, COVID vaccin vernietigt antilichamen - Rode Kruis

In dit opzicht is het verontrustende van de situatie in Gibraltar niet zozeer een dreigende systemische overbelasting van het gezondheidssysteem – maar dat de vaccinatie geen enkel effect lijkt te hebben op de “golven”, hetgeen, afgezien van alle gevaarlijke bijwerkingen en schadelijke gevolgen, de zin ervan epidemiologisch opnieuw ter discussie stelt. Verbijsterd vroegen de eerste Duitse media zich onlangs met betrekking tot Gibraltar af: “Was de inenting tevergeefs?” Als cafés, restaurants en nachtclubs in Gibraltar opnieuw worden opgeroepen tot “voorzichtigheid” en het vrijetijdsleven opnieuw tot stilstand komt, als negatieve Covid-testresultaten opnieuw worden geëist, zelfs van degenen die zijn gevaccineerd, dan moet het zelfs die-hard vaccinatievoorstanders langzaam beginnen te dagen dat hun verlossende injectie misschien minder dan een placebo oplevert…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Covidvaccin werkt nietVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe vijf belangrijkste Covid waarheden die ons hadden kunnen redden van zelfvernietiging
Volgend artikelWeg met jou, vervelende Wappie! – Download het Gratis Boek van Boze Oudeman
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Je weet toch Bart, ze hebben altijd een smoesje klaar om de waarheid te verbloemen.
    Ze kunnen niet over hun stolz heen stappen, en toegeven dat ze bezig zijn met genocide van de bevolking.
    Maar er komt een tijd aan dat ze veroordeeld worden, en dan hebben ze niets meer aan hun smoesjes, die ratten moeten worden uitgeroeid. Wat ze met ons wilden doen komt als een kaatsbal terug, ” So du zu mir, so wir zu dir”.

  2. Het vaccin heeft is nooit werkzaam geweest, ook niet in de frauduleuze dubbelblind trials waarin zgn. de “werkzaamheid” bewezen zou worden. Door verschillende criteria op te stellen voor de controlegroep en de testgroep zoals in de testgroep pas een positief “geval” te registreren indien de ziekteverschijnselen zich na de 1e week na de 2e enting zich voordoen, terwijl voor de controlegroep de hele tijdsperiode genomen werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in