Middeleeuwse Kwakzalverij

Niet alleen onderdrukten ze elke ontwikkeling of succes van veilige effectieve alternatieven zoals Hydroxychloroquine en Ivermectine die honderdduizenden mensen zouden hebben gered.

Niet alleen hebben ze beloofd om de lockdowns en mondkapjesmandaten op te heffen als mensen gevaccineerd zouden worden en vervolgens de mensen die zich gevaccineerd hebben op het verkeerde been gezet door meer lockdowns en mondkapjes te eisen….

Niet alleen hebben ze miljarden dollars van onze belastingbetalers gestoken in gevaarlijke vaccins en een venijnige vaccinpropagandacampagne om mensen die het vaccin weigeren te demoniseren…

Na dit alles blijk dat hun ‘vaccin’ niet werkt, schrijft Dagnyintel.com.

Studie: COVID-gevallen nemen toe in provincies met hogere vaccinatiegraad, nemen af in provincies met lagere vaccinatiegraad

Een analyse in Californië heeft aangetoond dat districten met bovengemiddelde vaccinatiegraad hogere aantallen COVID-19 gevallen hebben, wat een staak door het hart van de propagandisten jaagt dat de ongevaccineerden een nieuwe golf van gevallen veroorzaken.

https://bigleaguepolitics.com/study-covid-cases-are-increasing-in-counties-with-higher-vaccination-rates-declining-in-counties-with-lower-vaccination-rates/

Bijna 40% van de nieuwe COVID-patiënten in Israël waren gevaccineerd – vergeleken met slechts 1% die eerder geïnfecteerd waren.

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762?fbclid=IwAR2uxvTW7wjV2FyZBrqgyLXZSrrc0_H9X5w6zXsPlXoEvvnKjbF7tEMLfgc

Gevaccineerde mensen die toch een Covid-infectie opliepen, droegen ongeveer evenveel van het Coronavirus bij zich als degenen die de injecties niet hadden gekregen.

De vaccinatie hielp niet om de virusbelasting te verminderen. Als het de virusbelasting niet vermindert, wat voor nut heeft het dan? Zelfs het media establishment (Associated Press) geven dit nu toe.

https://apnews.com/article/science-health-coronavirus-pandemic-d9504519a8ae081f785ca012b5ef84d1
https://www.documentcloud.org/documents/21030483-outbreak-of-sars-cov-2-infections-including-covid-19-vaccine-breakthrough-infections-associated-with-large-public-gatherings-massachusetts-july-30-2021

We waren gewaarschuwd dat Coronavirussen te snel muteren om een werkend vaccin te maken, en alle pogingen om een Coronavirusvaccin te maken zijn mislukt om blijvende immuniteit te verschaffen, of hebben de ontvangers verwond of gedood. Onthoud deze waarschuwing:

“Geert Vanden Bossche, die ooit werkte als senior programmamanager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), voormalig hoge functionaris van de Bill & Melinda Gates Foundation, en wordt beschouwd als een van de meest hooggeplaatste en getalenteerde vaccinmakers ter wereld, heeft een open brief en video uitgegeven waarin hij waarschuwt voor een “wereldwijde catastrofe zonder gelijke” als gevolg van experimentele COVID-19 vaccinatieprogramma’s.”

Gezien de enorme hoeveelheid immuunontsnapping die zal worden uitgelokt door massale vaccinatiecampagnes en flankerende inperkingsmaatregelen, is het moeilijk voor te stellen hoe menselijke interventies er niet voor zouden zorgen dat de COVID-19 pandemie zou uitgroeien tot een ongelooflijke ramp voor de wereldwijde en individuele gezondheid. – Geert Vanden Bossche, D.V.M., Ph.D.

https://childrenshealthdefense.org/defender/vanden-bossche-mass-vaccination/
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6777922904618225665/
https://www.dagnyintel.com/post/27-reasons-not-to-get-vaccinated

Achteraf gezien, met de talrijke varianten die nu bekend zijn en de veel gepubliceerde Deltavariant die resistent is tegen het vaccin, lijkt Dr. Bossche gelijk te hebben.

Fauci, de New York Times en de gebruikelijke mediaverdachten hebben een GROTE leugen verkondigd:

“De vaccins blijven het enige betrouwbare schild tegen het virus, in welke vorm dan ook. In het hele land is ongeveer 97 procent van de mensen die in het ziekenhuis liggen met Covid-19 niet gevaccineerd, volgens gegevens van het C.D.C.”

Hoe komen ze aan zo’n aantal?

Ze namen het totaal aantal Covidgevallen helemaal terug tot het begin toen mensen nog niet gevaccineerd waren lang voordat vaccinatie beschikbaar was. Dit is een enorm aantal sterfgevallen omdat het de piek van sterfte en ziekenhuisopname bereikte.

Vervolgens namen zij het aantal gevallen van gevaccineerde mensen (waarmee pas kort geleden een begin was gemaakt) en ruim nadat de piek was afgenomen, dus dit is een zeer klein aantal.

  Twitter medeplichtig aan GENOCIDE door grootschalige studie te censureren waaruit blijkt dat Ivermectine 68% van de covid-sterfgevallen kan voorkomen

Zij gebruikten deze totale aantallen gevallen en natuurlijk laten zij een heleboel ongevaccineerden zien en slechts een paar gevaccineerden, wat leidt tot hun 97%-getal.

https://en-volve.com/2021/07/30/cdcs-internal-data-shows-they-lied-about-effectiveness-of-covid-vaccine-and-biden-admin-continues-to-push-the-lie/

Andere manieren waarop ze hebben vals gespeeld om het vaccin er goed uit te laten zien:

1) Het CDC is gestopt met het tellen van het aantal Covidgevallen als de persoon was gevaccineerd.

Volgens gegevens die Bloomberg uit 35 staten heeft verzameld, zijn er in de VS tot eind juli 111.748 gevallen van doorbraak door vaccinatie vastgesteld. Dit is 10 KEER van de telling van de CDC toen zij in mei stopten met het bijhouden van doorbraakgevallen.
https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/just-111000-vaccine-breakthrough-cases-identified-us-10x-cdcs-count-stopped-tracking-may/

2) Gezondheidsdiensten hebben geadviseerd geen gevallen van Covid bij gevaccineerde mensen te melden, tenzij ze erg ziek zijn. Hierdoor lijkt het alsof gevaccineerde mensen geen Covid krijgen.

3) De testprotocollen voor het gebruik van PCR zijn vastgesteld op 25 cycli voor gevaccineerde mensen en 40-45 voor ongevaccineerde mensen. Dit garandeert bijna dat de ongevaccineerde persoon positieve covid zal vertonen en de gevaccineerde persoon niet.

4) Vaak zijn overlijdensakten van gevaccineerden ingevuld als Covid-sterfgevallen. Wij hebben een geval dat ons persoonlijk bekend is. Het ziekenhuis geeft er om financiële redenen de voorkeur aan het een door Covid te noemen in plaats van een dood door vaccin. Het geval dat ons bekend is, staat zeker niet op zichzelf.

5) De CDC heeft zojuist toegegeven dat hun Covid-tests geen onderscheid kunnen maken tussen Covid en griep. Dus mensen met griep (wat elk jaar voorkomt) werden geteld als Covid terwijl het aantal griepdoden op magische wijze tot nul daalde.

De gegevens van de CDC en hun verklaringen zijn dus niet betrouwbaar. In een rechtvaardige wereld zouden zij voor deze fraude naar de gevangenis moeten.

Een ander voorbeeld: De CDC beschreef een enkele uitbraak in Provincetown, Massachusetts, die snel uitgroeide tot bijna 469 gevallen in de staat vanaf donderdag, waarvan driekwart volledig geïmmuniseerd was. – New York Times

Hier is een herinnering dat het vaccin niet alleen een onschuldige geldverspilling is:

Dr. Michael Yeadon, voormalig Vice President en Chief Scientist voor Allergy & Respiratory van Pfizer, die 32 jaar in de industrie leiding gaf aan onderzoek naar nieuwe medicijnen en met pensioen ging bij de farmaceutische reus met “de meest vooraanstaande onderzoekspositie” in zijn vakgebied. Hij gelooft dat het dodelijk is, met een tijd van 2-3 jaar voordat het effect bekend is:

Miljarden zijn al veroordeeld tot een zekere, onveranderlijke en kwellende dood. Elke persoon die de injectie heeft gekregen zal zeker voortijdig sterven, en 3 jaar is een genereuze schatting voor hoe lang zij kunnen verwachten in leven te blijven.

https://www.dagnyintel.com/post/27-reasons-not-to-get-vaccinated

Doe eens een wilde gok hoeveel van de meer dan 1,5 miljoen mensen tellende militairen van de USA gestorven zijn aan de Covidgriep….?

30 mensen.
Dat is 0,002%.
Dit zijn de echte cijfers van COVID, ze kunnen niet sjoemelen met deze cijfers omdat het te makkelijk te traceren zou zijn. Dit is misschien algemeen bekend, maar ik vond het veelzeggend.

Bron: https://www.military.com/daily-news/2020/03/16/militarys-coronavirus-cases-latest-rundown.html

https://greatawakening.win/p/12jcqoKL3Y/take-a-wild-guess-at-how-many-of/

De FDA beveelt mensen niet te controleren of het vaccin heeft gewerkt door het gebruik van een antistoftest te verbieden:

Hoe handig.

https://twitter.com/DrWoodcockFDA/status/1395087143022862340

Zelfs de Wall Street Journal weet het:

  Drie- en dubbelgevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 4 op elke 5 Covid-19-sterfgevallen in Engeland, ondanks dat de meest kwetsbaren in oktober een Booster kregen

“Waarom valt de FDA een veilig, effectief medicijn aan?

Ivermectine is een veelbelovende behandeling en profylaxe tegen Covid, maar het agentschap denigreert het.

De Food and Drug Administration beweert de wetenschap te volgen. Waarom valt ze dan ivermectine aan, een medicijn dat ze in 1996 certificeerde? Eerder dit jaar heeft het agentschap een speciale waarschuwing doen uitgaan dat “u ivermectine niet moet gebruiken om COVID-19 te behandelen of te voorkomen.” De verklaring van de FDA bevatte woorden en zinnen als “ernstige schade”, “in het ziekenhuis opgenomen”, “gevaarlijk”, “zeer gevaarlijk”, “toevallen”, “coma en zelfs de dood” en “zeer giftig”. Iedere lezer zou denken dat de FDA waarschuwt voor gifpillen. In feite is het medicijn door de FDA goedgekeurd als een veilig en effectief antiparasiticum …

Ivermectine staat op de lijst van essentiële medicijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Merck heeft vier miljard doses gedoneerd om rivierblindheid en andere ziekten te voorkomen in Afrika en andere plaatsen waar parasieten veel voorkomen. Een groep van 10 artsen die zichzelf de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance noemen, hebben gezegd dat Ivermectine “een van de veiligste, goedkoopste en overal verkrijgbare medicijnen in de geschiedenis van de geneeskunde” is.”

https://www.wsj.com/articles/fda-ivermectin-covid-19-coronavirus-masks-anti-science-11627482393?page=1#comments_sector

Vergeet niet dat de Nobelprijswinnaar, ontdekker van Ivermectine, zijn commentaar en video werd verbannen toen hij sprak over het gebruik van Ivermectine om Covid te behandelen.


Dr. Malone, een van de sleutelfiguren die het mRNA-vaccin heeft uitgevonden, zegt:

Het vaccin maakt het virus gevaarlijker door de Antilichaam Afhankelijke Versterking (ADE)

https://creativedestructionmedia.com/video/2021/07/28/the-vaccine-causes-the-virus-to-be-more-dangerous/

Zelfs als je enige immuniteit tegen het vaccin krijgt, is het niet effectief tegen de heersende varianten en het begint al na 6 weken te vervagen!

https://truepundit.com/vaccine-antibodies-may-start-to-fall-six-weeks-after-second-shot-uk-study/ https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)01642-1/fulltext

Religieuze Vrijstelling van Vaccinatie van Andrew Torba:

Ik heb de afgelopen week tientallen rechtstreekse berichten ontvangen op Gab met mensen uit het hele land die de verschrikkingen delen van binnen het Amerikaanse leger en hun plaatsen van tewerkstelling betreffende “verplichte” niet door de FDA goedgekeurde experimentele Covidvaccinaties. Veel mensen worden gedwongen te kiezen tussen het voeden van hun gezin en het krijgen van een injectie met een mogelijk dodelijke experimentele stof. Dit is een fundamentele schending van niet alleen de mensenrechten, maar ook van de religieuze rechten die ons in de Verenigde Staten van Amerika zijn gegarandeerd.

Ik stuitte op een set religieuze vrijstellingsdocumenten die de maker een “luchtdicht religieus vrijstellingsverzoek” noemt voor het COVID-vaccin als het voor u verplicht is op het werk, op school, of in het leger. U kunt deze hier downloaden en aanpassen aan uw individuele scenario. https://news.gab.com/2021/07/29/important-download-covid-vaccine-religious-exemption-documents-here/

Het volledige document bevat alles wat een militair van het Amerikaanse leger nodig heeft om een verzoek om religieuze vrijstelling in te dienen bij zijn directe commandant, waarbij alleen bepaalde gedeelten moeten worden bewerkt om uw naam, eenheid en details te vermelden.

De “Ondersteunende documenten religieuze en praktische zijde” bevatten alle details over de religieuze redenen waarom christenen het vaccin niet kunnen krijgen, en de praktische redenen waarom het vaccin niet nodig is.

De ondersteunende documenten voor de religieuze en praktische kant zijn ook gescheiden voor het geval u specifiek een van beide nodig hebt zonder de andere.

Wij zijn mensen, gemaakt naar het beeld van God. We hebben door God gegeven mensenrechten en zouden niet gedwongen moeten worden om te kiezen tussen het voeden van onze families en iets in ons lichaam stoppen dat potentieel dodelijk is. Ter herinnering: Gab.com is het enige sociale netwerk op het internet dat kritiek op en discussie over het experimentele, niet door de FDA goedgekeurde Covidvaccin toestaat.

  Pandemie van de gevaccineerden

God zij met ons allen.

Andrew Torba
CEO, Gab.com

https://news.gab.com/2021/07/29/important-download-covid-vaccine-religious-exemption-documents-here/

Er zijn zowel Word als PDF versies beschikbaar, alsmede een document dat geschikt is voor militaire indiening.

Dr. Charles Hoffe heeft het mechanisme voor vaccinatieschade uitgelegd:
https://www.bitchute.com/video/HzFryvUuryVS/ 8 minuten

Dr. Charles Hoffe legt uit dat uit zijn onderzoek met zijn patiënten blijkt dat de meerderheid van zijn patiënten die de mRNA-prik hebben gekregen, binnen 4 tot 7 dagen na de prik hoge D-Dimeerwaarden vertonen, wat een bewijs is van microklontering in de haarvatenbedden. Deze microklontering veroorzaakt vermindering van het aantal haarvaten in de longen, de hersenen, het ruggenmerg en het hart, hetgeen blijvende schade aan deze organen veroorzaakt. Als de schade aan de longen ernstig genoeg is, kan dit pulmonale hypertensie veroorzaken, wat gewoonlijk binnen drie jaar tot de dood leidt door hartfalen aan de rechterzijde.

Heeft u wel eens goed gekeken naar mensen die zijn ingeënt?

Mijn man en ik hebben gemerkt dat veel mensen die gevaccineerd zijn er bleek of grijzig uitzien. Dit is wat je zou verwachten als Dr. Charles Hoffe en anderen gelijk hebben over de microklontering in de haarvaten door het spike-eiwit. Ze zien er een beetje zo uit:

Niet echt zoveel als de Munsters, maar je krijgt het idee. Het zou te verwachten zijn van micro-klontering. Kijk eens of je dat ook ziet…

Niemand gaat deze marinier een vaccin opdringen:

https://greatawakening.win/p/12jcqqZCUO/veterans-fuck-around-find-/c/
https://twitter.com/BlackWarFlags/status/1420956614689886212

Dit was het document waarin het CDC toegaf dat zijn PCR-test geen onderscheid maakt tussen griep en covid en aankondigde de test in te trekken.

Facebook verbood het.

https://greatawakening.win/p/12jcvQQcWm/facebook-censors-cdc-linkweve-co/c/
https://twitter.com/Perpetualmaniac/status/1420919852676485122

Facebook maakt ook gebruik van een “factchecker” die wordt gefinancierd door een entiteit die zwaar is geïnvesteerd in aandelen van een producent van Covidvaccins.

https://twitter.com/gawjus_g/status/1421058692963778566

Sorry voor de taal, maar het is in het doel…:

Delta is niet echt zo’n groot probleem…

Hoewel het aantal gevallen van Delta inderdaad toeneemt, blijft het aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19 op een 16-maands dieptepunt, zoals Harvard Medical School professor Martin Kulldorff onlangs tweette:

Meer besmettelijk. Niet zo dodelijk.

Republikeinse senatoren hebben het bewerkte deel van de e-mail vrijgegeven die de HHS voor het Amerikaanse publiek verborgen hield.

De bewerking bevat Dr. Peter Daszak die toegeeft dat hij en Fauci werk deden in samenwerking met Chinese virologen in het Wuhan virologie lab.

Deze informatie is zeer vernietigend en bewijst dat Dr. Anthony Fauci onder ede heeft gelogen en het Amerikaanse volk heeft voorgelogen over zijn betrokkenheid bij het Wuhan lab.

We weten nu dat Dr. Fauci het lab financierde, de winst van het functie-onderzoek goedkeurde en volledig op de hoogte was van hun werk.

Deze brief van de GOP senatoren onthult ook dat de CDC, DIH en HHS niet te vertrouwen zijn.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/breaking-gop-senators-reveal-politicized-hhs-redacted-fauci-letter-hide-collaboration-dr-daszack-wuhan-lab/


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?
Volgend artikelCOVID-gevallen stijgen snel in meest gevaccineerde Californische districten – gevallen dalen in districten met ondergemiddelde vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Joe, die gasten worden “illuminati” genoemd. Maar noem ze aub niet meer zo want ze zijn absoluut niet geillumineerd. Het zijn een stelletje psychopatische kwaadaardige klootzakken die met zijn allen samenwerken om nog rijker en machtiger te worden in hun resterende leven. “Elite” zijn ze ook niet. Ze storten de hele wereld in duisternis. Tirannen zijn het.

 1. Wederom bevestigen de aangetoonde leugens in dit goed onderbouwde artikel dat de zgn vaccinatie niet bestemd is als bescherming tegen de eoa griep. De reden waarom de gifspuit met zoveel druk gepusht wordt is helaas niet benadrukt. De bijwerkingen zijn onderhand wel duidelijk. Maar de getallen in dit artikel spreken goed voor zich. De hele pandemie is een gigantisch bedrog. Zieker dan ziek.

 2. Het verbieden van ivermectine en Hydroxichloroquine is door Pfizer afgedwongen met de contracten die de landen die vaccins afnemen tekenen.

  Zie voor meer informatie op Frontnieuws het art.: “ Pfizer is uiterst agressief geweest in zijn pogingen om de details van hun Internationale COVID-19 vaccinatie overeenkomsten te beschermen.”

  Art van 29 juli op basis van Ehden die toegang heeft gekregen in de website van de Albanese overheid!

 3. Als je getallen van 10-tallen landen bekijkt, stel je vast dat pcr+ massief toeneemt direct na aanvang vaccineren.

  Dit is niet zo vreemd en een bekend verschijnsel: je wordt tenslotte een beetje ziek gemaakt, je bent dus ook besmettelijk

  Dat variant delta in deze gebieden sterk vertegenwoordigd is doet vermoeden dat de delta variant feitelijk een spike besmetting is, ingeleid door het mRNA vaccin.

  Overigens moet de jonge dit hebben geweten. Zijn slogan: een prik en morgen een feest is -naar mijn bescheiden mening- een doelbewuste uitlokking geweest van een piek te forceren met als doel de jeugd te motiveren om het gen-preparaat te nemen.

  De jonge verdient hiermee de doodstraf als antwoord op zijn verraad in tijden van oorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in